Lab jesi nešto skinul sa onog bloga danas?
p.s. ma ne natežem te na 1000-ti
Moderator: _BataZiv_0809
sun56 wrote:Lab jesi nešto skinul sa onog bloga danas?
p.s. ma ne natežem te na 1000-ti![]()
![]()
Šibni to, momče, na rapid da ne gazim tetama po golim prstićima i ove godine.Nice Guy Eddie wrote:Kad smo već kod plesa, pričam sa Lab-om...mi ispali papani prošle godine u Senigaliji...tj ja![]()
Zato smo se dali na visinske pripreme za ovu godinu...kupih na amazonu
Ni Trivolta nam neće biti ravan u Medulinu![]()
![]()
morbidni, javi se na pm sa mailom ili brojčekom, pa kad dobijem dvd od Eddija eto razloga za rezanu ili, možda flaširanu, kod Đigija petkom (od 28.04. i utorkom, snimanje dema se bližiNice Guy Eddie wrote:Imam 64 kb uploada![]()
Recnuću disk za Sun-a pa možeš kopirati kad njemu stigne ovih dana
Ne sikiraj se Gocatgoer, slazem se potpuno za jednodimenzionalnost.Gocatgoer, ja sam taj sto prodaje Gretsch-a. Da li i ti sviras gitaru? Pa razloga ima vise (imao sam dva komada, jednog sam prodao pre dve godine). Sviram ga skoro 20 godina i mada je to zaista taj great Gretsch zvuk kako ga i reklamiraju u nekom trenutku dodjes nekako do zakljucka da je taj zvuk sa jedne strane gledano i nekako jednodimenzionalan, ponekad suvise svetao i nema potrebnu debljinu i dubinu koje imaju druge vrhunske archtop gitare. Mogao bih na prste da nabrojim velike gitarste u istoriji koji su svirali Gretsch-a, Atkins, Gallup, Setzer, par uticajnih jazz gitarista George Van Eps i jos po neki, kazu jedno vreme i Jimmy Bryant ali se tu negde prica i zavrsava (po meni). Samo da ne ispadne da sam ispljuvao ipak jednu od najdrazih gitara i da se ovaj gospodin Muri ne naljuti, vidim da je veliki ljubitelj Gretsch-eva.

je bilo je tam dobro al' bilo je i prije toga još bolje.....plavi podrum.....lap....đuro...route66 wrote:da pitam samo dečke iz zg da li se sječaju meni najboljeg mjesta Poodruma u Nazorovoj
evo ti jedna mala blatina zaslusio silab3352 wrote:Prijatelji!
Sve pocelo ovako:
"by lab3352 on 24/08/2007 06:55
Jednom je neko davno postavio ovaj topic, a ja veoma kasno vidio Pokrecem ponovo ovu temu za razmjenu rockabilly/psychobilly muzike ... Stay Psycho"
I evo ga sada ... moj 1000. post na SA-X forumu ... Kao sto sam napisao na pocetku: Pokrecem ponovo i pokrenuo sam ... Hvala svima, najiskrenije, sto smo uspjeli da ovo ocuvamo ... Necu Vas nabrajati pojedinacno ... I am HAPPY!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lab3352

pankčuga, sajkOi dapače!sun56 wrote:Morbilly, skinuo sam, i poslušao, nekaj od Hangmena i javila se mojapunkerska prošlost, tak da se vjerovatno vidimo na koncertu
daj mi malo osviježi pamčenje, ko je sviral u tom bandu,morbilly wrote:Jel gledo ko zagrebačke Phantom Rockerse tam?
Kada je netko porazbijao brdo boca u Poodrumu, Karlo, jel to bilo na tvom koncertu?Don Karlos wrote:Pričao sam ti Lab....Biti ću domaćin Rayu,Dugu,i Wilsonu,pa ću biti samo jedan dan(ako se planovi ne promijene...)...Kao što rekoh,iskoristi priliku,dobro se pripremi i dođi dan prije do mene napraviti intervju s njima...
Podroom je bio sjajna rupčaga u kojoj sam se osjećao ko doma...Ali "sve šte je lijepo kratko traje"...Gospođi Tuđman je smetala buka i okupljanje "hrvatskog polusvijeta",pa je taj klub prisilno zatvoren.
Dapače,prva svirka Mississippi Queena se dogodila upravo u tom klubu u jesen 89 te godine...
čuvam klince, sviruckam si po doma, 'serem' po forumima, pijuckam pivice ...wild one wrote:Fitz, kaj radiš u životu?
Je,to je bilo prvo,ali ne kao Mississippi Queen...Imaš o tome više(i moje prisjećanje 80 tih) u intervjuu koji sam dal Labu...Odi na myspace M.Queena(link ti je ova buća ispod mog nicka za moj myspace,pa odi na M.Queen) i vidi pod blog...wild one wrote:Zar nije prva svirka bila u Skucu; Ti, Sneki,Goga i ne mogu se sjetiti kako se zvao onaj što mu je mama meni predavala u Geši?