Moderators: Charuga, Tomahawk11

Gigant.bosanska senzacija wrote:
Kako čovjek igra i koliko snage ima sa 38 godina, nevjerovatno!
Il Grande Capitano!
Neuništiv jeBosanski_kralj wrote:Gigant.bosanska senzacija wrote:
Kako čovjek igra i koliko snage ima sa 38 godina, nevjerovatno!
Il Grande Capitano!
pogledaj samo slalom i trk kod gola te asistencija za MilitaLSD wrote: Neuništiv je...sa 39 godina igrati na tom nivou
![]()
![]()
aferim ljudino....a s obzirom da je neuništiv i da se ne može ni povrijediti, onda predviđam da ce igrati do 45 godine...ovo bez zezancije mislim.
Pravi sportmen, sportista, dingospo u kopackama.
Nevjerovatan je Zaneti...biološki fenomen....pa frajer nije normalanjust principe wrote:pogledaj samo slalom i trk kod gola te asistencija za MilitaLSD wrote: Neuništiv je...sa 39 godina igrati na tom nivou
![]()
![]()
aferim ljudino....a s obzirom da je neuništiv i da se ne može ni povrijediti, onda predviđam da ce igrati do 45 godine...ovo bez zezancije mislim.
Pravi sportmen, sportista, dingospo u kopackama.
Mislim da bi idealno bilo da Zaratea posalju na kaljenje u Mančester Siti kod Roberta Mancinija, za cas bi dosegao nivo jednog Adama Džonsona! On je odlican trener za mlade igrace i mladi igraci koji dodju kod njega svoj vrhunac dozive odmah cim stignu!bosanska senzacija wrote:Još kad bi patron Morati sad iskeširao za Teveza mogli bi ganjati i Ligu Prvaka. Forlan nije, niti će biti u stanju da zamjeni Etoa, a Tevez bi to sa lakoćom uradio.
Isto tako Ranieri bi trebao dati malo više prostora za igru Zarateu koji ima potencijala i znanja da postane world class igrač. Ovako će samo presjediti na klupi i ponovo se vratiti u Lazio gdje će ga razni treneri i dalje uništavati.
alenthekiller wrote:Kad smo kod Zanetija, cim neke krene pricati da je Mesi najbolji odma odgovaram sa ligom prvaka kad je Mesi cupao kosu jer nije ni jednom uspio Zanetija da prodjeInter iz pozadine ide, i ako osvoje seriu a malo bi me isnenadilo. Jer je tamo sve moguce

DON_eARL wrote:
I to mu je max domet.Baudelaire wrote:Ovaj Ranieri je genije, kako samo posloži posrnule ekipe, ovo je nevjerovatno.
Na sake?just principe wrote:Inter je trenutno najjaca ekipa u evropi, naravno ne racunajuci kutalonce