hvala puno.DJe_Nana wrote:1.3. ce ti prebaciti novac na karticu a koliko sam upratio meni na visa unicredit bude za dan dva novac.
Da, novac je na available balance. Bio je na pending, ali smo skontali tu fintu - "confirm receipt" i odmah je novac prešao na available balance. Ali tako evo stoji 15ak dana pa ne znam šta da činim, da čekam prvi u mjesecu i da li da povlačim za 5$. Ali zahvaljući vama sada znam šta mi je činiti, tj. čekam 01.03.Jazzy.ba wrote: Ako ti je novac na available balance, preci ce na racun 1.3 automatski bez naknade. Ako je na pending balance trebas cekati 30 dana dok predje na available balance, nakon toga uz proviziju 5$ mozes povuci na racun ili cekati sljedeci prvi da automatski lova ode na racun bez provizije. A ako je na pending, a trebas pare odmah, reci mu da na toj transakciji klikne "confirm reciept" i lova ce odmah otici na available balance sa kojeg mozes odmah povuci, odnosno cekati 1.3 da ode automatski na banku.
Od trenutka withdrawa sa Paypala, treba 4-5 radnih dana dok pare legnu na banku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još jednom hvala obojici!