pogledajte od 1:13
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plemba
#2101 Re: FC Barcelona
najludi trener na svijetu....
- adcor
#2102 Re: FC Barcelona
steta sto nije ubacio kad govori "a lot a lot"
odlican film o prethodnoj godini: El_Barça_de_les_6_copes - 1.41GB
odlican film o prethodnoj godini: El_Barça_de_les_6_copes - 1.41GB
- Djokej
#2103 Re: FC Barcelona
Jao kako bih sretan bio da Ćesko Fabregas dodje, taman Iniesta na prirodnu pozicju lijevo krilo, Xavi i Ćesko na sredini, eh sad moja želja je da Macherano bude iza njih (da him čuva ledja
)
- ultima_palabra
#2104 Re: FC Barcelona
Ne znam, meni Iniesta djeluje neiskorišten na lijevom krilu, Barca je 50% slabija ako Xavi i Iniesta nisu jedan do drugog u sredini.
- do_tokija
#2105 Re: FC Barcelona
nastavite sanjati kataloncici
vec vidim zavrsio ljetni prelazni rok a rezimski mediji iz katalonije i madrida javljaju kako je prelazak fabregasa u januaru gotova stvar
vec vidim zavrsio ljetni prelazni rok a rezimski mediji iz katalonije i madrida javljaju kako je prelazak fabregasa u januaru gotova stvar
- Djokej
#2106 Re: FC Barcelona
Ma na kraju krajeva, Barsa ce opet izbacit neku djecurliju koja ce sve osvojit.. Pa sto se onda rasipati.. 
- adcor
#2107 Re: FC Barcelona
"Pa, dobro, Džokej... Cuo sam da si skrenuo, ali vidim da si skrenuo pravo... Sasvim pravo..."Djokej wrote:Jao kako bih sretan bio da Ćesko Fabregas dodje, taman Iniesta na prirodnu pozicju lijevo krilo, Xavi i Ćesko na sredini, eh sad moja želja je da Macherano bude iza njih (da him čuva ledja)
puno para brate, puno para. min yaya + 20-25 za fabregas, ali za sada su i yaya i busquets dobro odradjivali posao (busi je imao obicaj da ukenja, ali napreduje). a i ne volim kad don igra LW...
- Djokej
#2108 Re: FC Barcelona
Ma dobro to su neke moje lične zamisli, ali upoznat sam sa politikom kluba tako da znam da ovo nije baš lako ostvarivo... Nije mi jasno što je Yaya prije ovog Afričkog kupa skroz malo igro, on je ipak kvalitetniji od Sergia.
Jedino što Barsi treba u slijedećoj sezoni je zamjena Henry-u. Koga ce Pep tu angazovat to samo on znam i možda Tito
Jedino što Barsi treba u slijedećoj sezoni je zamjena Henry-u. Koga ce Pep tu angazovat to samo on znam i možda Tito
- adcor
#2109 Re: FC Barcelona
prvo je bio bolestan, pa onda povreda. sve u svemu mala minutaza. mada meni busquets odlicno izgleda, ima dobra pregled igre. mada ga i "redovno" fauliraju...
evo zamjene

evo zamjene

- 11sumirp
#2110 Re: FC Barcelona
jel meHko il tvrdo Ć/Č ovo u kataloncici?do_tokija wrote:nastavite sanjati kataloncici![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#2111 Re: FC Barcelona
J.biga, valjda nesto ko cevapcici ..11sumirp wrote:jel meHko il tvrdo Ć/Č ovo u kataloncici?do_tokija wrote:nastavite sanjati kataloncici![]()
- adcor
#2112 Re: FC Barcelona
i jos spekulacija: Barcelona are tracking Bordeaux midfielder Abdou Traore and are preparing a January bid for the 21-year old. Goal.com reports that Blaugrana tactician Pep Guardiola has been thoroughly impressed by Traore and is set to make an offer to capture his signature.
koje su sise ovi iz madrida. henry donira novac za haiti, odma perez nesto kenja da hoce i oni
koje su sise ovi iz madrida. henry donira novac za haiti, odma perez nesto kenja da hoce i oni
- respo
#2113 Re: FC Barcelona
zar je vazno ko donira novac?
vazno je da se donira
vazno je da se donira
- mrtva kokoš
#2114 Re: FC Barcelona
Barceloni su potrebna još četiri igrača

Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristan vjeruje kako ova momčad treba tri nova pojačanja kako bi se podigla na novi nivo, plus jedno zvučno pojačanje.
Zvučno pojačanje koje Barcelona želi je kapiten Arsenala i bivši junior Barcelone Cesc Fabregas. Fabregas je u impresivnoj formi u Arsenalu, i jedan je od najboljih igrača ne samo Otoka nego i čitave Europe.
Za tri ostala pojačanja, Begiristan vjeruje kako je potreban novi desni bočni igrač kao zamjena Dani Alvesu u slučaju ozljede, kao i potencijalna zamjena u napadu za Henrya i obrambeni vezni igrač ukoliko prodaju Yaya Tourea.
nek` ide busquets, yaya je klasa za njega

Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristan vjeruje kako ova momčad treba tri nova pojačanja kako bi se podigla na novi nivo, plus jedno zvučno pojačanje.
Zvučno pojačanje koje Barcelona želi je kapiten Arsenala i bivši junior Barcelone Cesc Fabregas. Fabregas je u impresivnoj formi u Arsenalu, i jedan je od najboljih igrača ne samo Otoka nego i čitave Europe.
Za tri ostala pojačanja, Begiristan vjeruje kako je potreban novi desni bočni igrač kao zamjena Dani Alvesu u slučaju ozljede, kao i potencijalna zamjena u napadu za Henrya i obrambeni vezni igrač ukoliko prodaju Yaya Tourea.
-
Fordas
#2115 Re: FC Barcelona
adcor wrote: evo zamjene![]()
ma extra slika, zna se ko je uvijek na pravoj strani
P.S. a vidi alvesa sto se smrkao kao da je na streljano dosao
- do_tokija
#2116 Re: FC Barcelona
koliko taj direktor laze i nos mu narastao, kakav fabregas nema barcelona 100 miliona koliko vrijedi a le boss to nece dozvoliti!Splinter wrote:Barceloni su potrebna još četiri igrača
- mrtva kokoš
#2117 Re: FC Barcelona
sine ne uzrujavaj se previse, barca moze kupiti cjeli arsenal a da ne ugrozi finansijsku stabilnost...do_tokija wrote: koliko taj direktor laze i nos mu narastao, kakav fabregas nema barcelona 100 miliona koliko vrijedi a le boss to nece dozvoliti!
tako je nole lagao i za henry-a, pa sad igra gdje igra...
- adcor
#2118 Re: FC Barcelona
napokon neko brzi od njega dosao u barcuFordas wrote:P.S. a vidi alvesa sto se smrkao kao da je na streljano dosao
spominje se moguca kombinacija hleb + 10ak milki za traorea. slabo pratim francusku ligu, pa ne znam ni kakav je igrac. ako neko zna, bujrum...
placu dole u valjadolidu. mora da je pep najavio prvu postavu

@ respo - ne mislis valjda da sam bio ozbiljan?
-
Fordas
#2119 Re: FC Barcelona
Hehehehehehe 0:2, ide to polako, ide
kraljevici, ima li vas igdje?
kraljevici, ima li vas igdje?
- adcor
#2120 Re: FC Barcelona
razmjenjuju iskustva iz albanije
keita veceras tanak skroz. valjda mu tesko palo ispadanje malija
abidal&dani 
keita veceras tanak skroz. valjda mu tesko palo ispadanje malija
- Baltazar_khan
#2121 Re: FC Barcelona
Zašto ovo navijači na stadionu zvižde prilikom svakog kontakta sa loptom, Danija Alvesa?
I... Zašto svaki španski klub izgleda smiješno pored tima močne barse
I... Zašto svaki španski klub izgleda smiješno pored tima močne barse
-
bio vani bilo dobro
#2122 Re: FC Barcelona
Igraci Barce su jedne velike masine.Tesko da im iko do kraja sezone boda moze otkinut 
Last edited by bio vani bilo dobro on 23/01/2010 21:19, edited 1 time in total.
-
Fordas
#2123 Re: FC Barcelona
E jos da Zlatan hoce krenuti sa dalekometnim sutevima pa da Barca popuni nadmocno i taj segment. Stvarno u svim ostalim segmentima su vrh - vrhova.
A velis kraljevici sredjuju utiske iz Tirane, skadra, gdje su vec bili. krasno

A velis kraljevici sredjuju utiske iz Tirane, skadra, gdje su vec bili. krasno
- Djokej
#2124 Re: FC Barcelona
Ja zadovoljan
Hoće li Zlaja proraditi baš mi djeluje indisponirano mada uopšte ne igra loše, imam osjećaj kad ga krene da će biti nemilosrdan, heheh bit će bogohuljenja..
Hoće li Zlaja proraditi baš mi djeluje indisponirano mada uopšte ne igra loše, imam osjećaj kad ga krene da će biti nemilosrdan, heheh bit će bogohuljenja..
-
callmethebreeeze
#2125 Re: FC Barcelona
jel' igrao medunjanin?