FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
plemba

#2101 Re: FC Barcelona

Post by plemba »

najludi trener na svijetu....
pogledajte od 1:13 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adcor

#2102 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

steta sto nije ubacio kad govori "a lot a lot" :lol:
odlican film o prethodnoj godini: El_Barça_de_les_6_copes - 1.41GB
Djokej

#2103 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Jao kako bih sretan bio da Ćesko Fabregas dodje, taman Iniesta na prirodnu pozicju lijevo krilo, Xavi i Ćesko na sredini, eh sad moja želja je da Macherano bude iza njih (da him čuva ledja :D )
ultima_palabra

#2104 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ne znam, meni Iniesta djeluje neiskorišten na lijevom krilu, Barca je 50% slabija ako Xavi i Iniesta nisu jedan do drugog u sredini.
do_tokija

#2105 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

nastavite sanjati kataloncici :lol:

vec vidim zavrsio ljetni prelazni rok a rezimski mediji iz katalonije i madrida javljaju kako je prelazak fabregasa u januaru gotova stvar :lol:
Djokej

#2106 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ma na kraju krajeva, Barsa ce opet izbacit neku djecurliju koja ce sve osvojit.. Pa sto se onda rasipati.. :lol:
adcor

#2107 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Djokej wrote:Jao kako bih sretan bio da Ćesko Fabregas dodje, taman Iniesta na prirodnu pozicju lijevo krilo, Xavi i Ćesko na sredini, eh sad moja želja je da Macherano bude iza njih (da him čuva ledja :D )
"Pa, dobro, Džokej... Cuo sam da si skrenuo, ali vidim da si skrenuo pravo... Sasvim pravo..." :)
puno para brate, puno para. min yaya + 20-25 za fabregas, ali za sada su i yaya i busquets dobro odradjivali posao (busi je imao obicaj da ukenja, ali napreduje). a i ne volim kad don igra LW...
Djokej

#2108 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ma dobro to su neke moje lične zamisli, ali upoznat sam sa politikom kluba tako da znam da ovo nije baš lako ostvarivo... Nije mi jasno što je Yaya prije ovog Afričkog kupa skroz malo igro, on je ipak kvalitetniji od Sergia.
Jedino što Barsi treba u slijedećoj sezoni je zamjena Henry-u. Koga ce Pep tu angazovat to samo on znam i možda Tito :-D
adcor

#2109 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

prvo je bio bolestan, pa onda povreda. sve u svemu mala minutaza. mada meni busquets odlicno izgleda, ima dobra pregled igre. mada ga i "redovno" fauliraju...

evo zamjene :-D
Image
11sumirp

#2110 Re: FC Barcelona

Post by 11sumirp »

do_tokija wrote:nastavite sanjati kataloncici :lol:

vec vidim zavrsio ljetni prelazni rok a rezimski mediji iz katalonije i madrida javljaju kako je prelazak fabregasa u januaru gotova stvar :lol:
jel meHko il tvrdo Ć/Č ovo u kataloncici? :evil:
Charuga
Globalni moderator

#2111 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

11sumirp wrote:
do_tokija wrote:nastavite sanjati kataloncici :lol:

jel meHko il tvrdo Ć/Č ovo u kataloncici? :evil:
J.biga, valjda nesto ko cevapcici .. ;-)
adcor

#2112 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

i jos spekulacija: Barcelona are tracking Bordeaux midfielder Abdou Traore and are preparing a January bid for the 21-year old. Goal.com reports that Blaugrana tactician Pep Guardiola has been thoroughly impressed by Traore and is set to make an offer to capture his signature.

koje su sise ovi iz madrida. henry donira novac za haiti, odma perez nesto kenja da hoce i oni :P
respo

#2113 Re: FC Barcelona

Post by respo »

zar je vazno ko donira novac?
vazno je da se donira
mrtva kokoš

#2114 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Barceloni su potrebna još četiri igrača
Image
Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristan vjeruje kako ova momčad treba tri nova pojačanja kako bi se podigla na novi nivo, plus jedno zvučno pojačanje.
Zvučno pojačanje koje Barcelona želi je kapiten Arsenala i bivši junior Barcelone Cesc Fabregas. Fabregas je u impresivnoj formi u Arsenalu, i jedan je od najboljih igrača ne samo Otoka nego i čitave Europe.
Za tri ostala pojačanja, Begiristan vjeruje kako je potreban novi desni bočni igrač kao zamjena Dani Alvesu u slučaju ozljede, kao i potencijalna zamjena u napadu za Henrya i obrambeni vezni igrač ukoliko prodaju Yaya Tourea.

nek` ide busquets, yaya je klasa za njega :-?
Fordas

#2115 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

adcor wrote: evo zamjene :-D
Image
:lol: :lol: :lol: :lol:

ma extra slika, zna se ko je uvijek na pravoj strani 8-)

P.S. a vidi alvesa sto se smrkao kao da je na streljano dosao :cry:
do_tokija

#2116 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

Splinter wrote:Barceloni su potrebna još četiri igrača
Image
Sportski direktor Barcelone Txiki Begiristan vjeruje kako ova momčad treba tri nova pojačanja kako bi se podigla na novi nivo, plus jedno zvučno pojačanje.
Zvučno pojačanje koje Barcelona želi je kapiten Arsenala i bivši junior Barcelone Cesc Fabregas. Fabregas je u impresivnoj formi u Arsenalu, i jedan je od najboljih igrača ne samo Otoka nego i čitave Europe.
Za tri ostala pojačanja, Begiristan vjeruje kako je potreban novi desni bočni igrač kao zamjena Dani Alvesu u slučaju ozljede, kao i potencijalna zamjena u napadu za Henrya i obrambeni vezni igrač ukoliko prodaju Yaya Tourea.

nek` ide busquets, yaya je klasa za njega :-?
koliko taj direktor laze i nos mu narastao, kakav fabregas nema barcelona 100 miliona koliko vrijedi a le boss to nece dozvoliti! :D
mrtva kokoš

#2117 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

do_tokija wrote: koliko taj direktor laze i nos mu narastao, kakav fabregas nema barcelona 100 miliona koliko vrijedi a le boss to nece dozvoliti! :D
sine ne uzrujavaj se previse, barca moze kupiti cjeli arsenal a da ne ugrozi finansijsku stabilnost...
tako je nole lagao i za henry-a, pa sad igra gdje igra... :skoljka:
adcor

#2118 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Fordas wrote:P.S. a vidi alvesa sto se smrkao kao da je na streljano dosao :cry:
napokon neko brzi od njega dosao u barcu :-D

spominje se moguca kombinacija hleb + 10ak milki za traorea. slabo pratim francusku ligu, pa ne znam ni kakav je igrac. ako neko zna, bujrum...

placu dole u valjadolidu. mora da je pep najavio prvu postavu :lol:

Image
Image

@ respo - ne mislis valjda da sam bio ozbiljan?
Fordas

#2119 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Hehehehehehe 0:2, ide to polako, ide

kraljevici, ima li vas igdje? :D
adcor

#2120 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

razmjenjuju iskustva iz albanije :-D
keita veceras tanak skroz. valjda mu tesko palo ispadanje malija :P abidal&dani :dance:
Baltazar_khan

#2121 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Zašto ovo navijači na stadionu zvižde prilikom svakog kontakta sa loptom, Danija Alvesa?

I... Zašto svaki španski klub izgleda smiješno pored tima močne barse :oops:
bio vani bilo dobro

#2122 Re: FC Barcelona

Post by bio vani bilo dobro »

Igraci Barce su jedne velike masine.Tesko da im iko do kraja sezone boda moze otkinut :D
Last edited by bio vani bilo dobro on 23/01/2010 21:19, edited 1 time in total.
Fordas

#2123 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

E jos da Zlatan hoce krenuti sa dalekometnim sutevima pa da Barca popuni nadmocno i taj segment. Stvarno u svim ostalim segmentima su vrh - vrhova.
A velis kraljevici sredjuju utiske iz Tirane, skadra, gdje su vec bili. krasno :mrgreen: :lol:
Djokej

#2124 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ja zadovoljan :thumbup:
Hoće li Zlaja proraditi baš mi djeluje indisponirano mada uopšte ne igra loše, imam osjećaj kad ga krene da će biti nemilosrdan, heheh bit će bogohuljenja..
callmethebreeeze

#2125 Re: FC Barcelona

Post by callmethebreeeze »

jel' igrao medunjanin?
Post Reply