Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alkalna_baterija

#2101 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by alkalna_baterija »

kaktusss wrote:Vodolija

Nepredvidljivi, ponekad ni oni sami ne znaju šta im je u glavi, misli su im neuhvatljive, lako zaboravljaju, pa ih je nemoguće uhvatiti il za glavu il za rep. Ipak, ubeđeni su da su u pravu za sve što kažu, pa mogu biti jako oholi, samozadovoljni, bez ikakvog pravog razloga za to. Pošto su im nervi slaba strana, jako su nervozni i razdražljivi, spremni da eksplodiraju u svakom trenutku i oduvaju sagovornika. Što na umu, to na drumu – ovo su zaista takve osobe koje ne znaju i ne umeju da mere svoje reči i dela, pa se ponašaju totalno neshvatljivo drugima, idući iz krajnosti u krajnost. Uopšte ne znaju sa novcem, u stanju su da potroše sve do poslednjeg dinara, da se zaduže i da potroše ponovo. Pozajmite im pare i oprostite se od njih. Malo je reći da su razbludni i perverzni, jer je seks mesto za istraživanja, za svakojake sadističke i mazohističke igrarije, njihova bolesna mašta tu dolazi do punog izražaja. Partnera čas hoće, čas neće, čas su verni, čas neverni, ako budete pokušavali da ih provalite, samo ćete se najgore smoriti. Najbolji način da ih oterate od sebe jeste da tražite normalnu, solidnu i čvrstu vezu...
:lol: kažem ja, ne valjamo, gluho bilo :D
kaktusss

#2102 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by kaktusss »

Device

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svetu, a onda će se okrenuti od vas, i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter, i stalno kalkulišu i mislima i emocijama. Ukoliko se ne uklapate u ono što im je cilj, držaće vas kraj sebe neko vreme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju. Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku tačno tamo gde vas boli, jer su vas, naravno, pre toga izanalizirali i proučili. Opsednuti svojim zdravljem, večito vuku bar tuce raznoraznih lekića, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Naravno, posle seksa se peru kao sumanuti, jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako hoćete da ih oterate od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni.
Secer_033

#2103 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

Vodolije imaju lose ljubavne veze.
smack

#2104 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by smack »

Secer_033 wrote:Vodolije imaju lose ljubavne veze.
U horoskopu?
Secer_033

#2105 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Secer_033 »

smack wrote:
Secer_033 wrote:Vodolije imaju lose ljubavne veze.
U horoskopu?
U zivotu
alkalna_baterija

#2106 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by alkalna_baterija »

od svega što pročitah, to je najveće sranje :D
kaktusss

#2107 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by kaktusss »

Kako se horoskopski znaci ponašaju kada su zaglavljeni u liftu?

RAK: Šta mu bi?
BLIZANCI: Opa, zaglavljeni smo!
LAV: Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DEVICA: Jaoj, gde baš sada!
OVAN: Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA: Hej, komšija, nemojte tako jako!
OVAN: Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i čekamo?
VAGA: Komšija, smirite se! Nije vreme za svađu!
DEVICA: A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC: Svi imamo neke obaveze, ali umesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA: Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI: Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE: Vidi ti njega! Njemu je čak i zabavno!
STRELAC: Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV: Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA: Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK: Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN: Ma nemojte! Mislite da cu celu noć sedeti ovde? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA: Komšija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA: Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi.
OVAN: Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaras sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA: S tobom mogu da popričam i na jedan poseban nacin, a ako želis, možemo i ovde u liftu.
LAV: Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK: Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovde bespomoćni.
DEVICA: Tako je! Uopšte nismo svesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA: Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK: Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čoveče!
DEVICA: Potražite otvor za ventilaciju, ovde više ne može da se diše!
OVAN: Ma dajte da probam još jednom!
SVI SEM STRELCA: Ne!
STRELAC: Slažem se sa komšijom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC: Nemojte, komšija! To ne dolazi u obzir.
RIBE: Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA: Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK: Mene pitate?
VAGA: Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK: Mene ništa ne pitajte. Sada je vreme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV: Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK: Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišsljam o teškim stvarima.
BLIZANCI: Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da delim?
RAK: Vi niste normalni!
JARAC: Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rešenje, pa da čujem.
BIK: Resenje je jednostavno, čekacemo dok ne stigne struja.
(Lift počinje da se trese.)
RAK, DEVICA I RIBE: Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRELAC: Počinje prava zabava!
VODOLIJA: Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRELAC: Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.

:pisnula:
pirmin

#2108 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Majmun se sviđa Bivolu, ali on je sklon tome da mu se ruga.
Ziva istina. 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2109 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Velkoski »

Jes' to i ti i riba i majmun? :mrgreen:
Big Ang

#2110 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Velkoski wrote:Jes' to i ti i riba i majmun? :mrgreen:
:lol: cuj majmun
pirmin

#2111 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

Velkoski wrote:Jes' to i ti i riba i majmun? :mrgreen:
Jok, Riba/Bivol :D , donji u ovom slucaju :mrgreen:
swanfilter

#2112 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by swanfilter »

Eto, danas saznah da sam bivol kod Kineza. Kinezi, hvala vam velika ...
KPNCTNJAH

#2113 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

OVAN

Vodolijina nepredvidljivost održavaće vašu zainteressovanost sve vrijeme, što znači da vam u vezi nikad neće biti dosadno. Slobodan duh Vodolije prija vam u potpunosti, a možete je naći u kafićima i na nekim dobrotvornim akcijama.

BIK

Vama najviše odgovara Djevica. Djevice su koncentrisane na zdravlje i fitnes, pa ih možete naći u teretani, a pošto su obično stidljive, vi ćete morati da napravite prvi korak.

BLIZANCI

Vi se najbolje slažete sa drugim vazdušnim znakom – sa Vagom. Vage traže intelektualnu stimulaciju u knjižarama, u političkim debatama i na mjestima gdje je edukacija u centru. Ali one vole i društvo – pa ćete na njih lako naletjeti i na zabavi.

RAK

Sa Ribama ćete naći harmoniju koja vam treba. Pošto ste oboje vodeni znaci, svijet posmatrate iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari antikvarnih knjiga ili kraj morske obale. Kada se oboje opustite i ispoljite svoju maštu, doći će do jakih emocija između vas dvoje.

LAV

Kako biste našli Strijelca, znak koji vam najviše odgovara, idite na krastarenje ili jednostavno putujte češće. Pošto oboje volite da izlazite i upoznajete nove ljude, velike su šanse da ćete se naći. Samo nastavite da radite ono što već radite i putevi će vam se jednom isprepletati.

DJEVICA

Vama najbolje odgovaraju Bikovi. Ove senzualne duše poznate su po svom ukusu, pa ćete ih najprije naći na mjestima na kojima se prodaje ili servira specijalna hrana ili tamo gdje se piju skupocijena pića.

VAGA

Kada sledeći put budete išli u galeriju na izložbu, obratite pažnju na najpričljiviju osobu. To može biti vaša srodna duša – Blizanci. Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način. Ako odgovor bude dobar, eto prilike da započnete razgovor.

ŠKORPIJA

Svog Jarca možete naći na nekom predavanju o napredovanju u struci. Osoba koja najzadubljenije sluša predavanje, može biti vaša srodna duša. Priđite mu, ali prođite ispred njega i iskoristite svoje magnetne oči dok mu se budete izvinjavali. Ako od tada počne sa manje pažnje da sluša predavanje, dalje ćete znati i sami šta treba da radite.

STRIJELAC

Na sljedećoj zabavi na koju odete, obratite pažnju na osobu koja je u centru pažnje. To može biti vaš Lav, jer Lav voli da uveseljava druge. Lavovi vole i djecu i često su u njihovom društvu.

JARAC

Škorpije su idealne za vas, a idelano mjesto za njih je neko mjesto na kome se diskutuje o psihologiji ili misterijama. Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme, uputite se tamo i sresti ćete svoju Škorpiju.

VODOLIJA

Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Pošto ste i sami zainteresovani za sport, neće vam predstavljati problem da se malo više aktivirate na tom polju i pri tom nađete i svoju srodnu dušu.

RIBE

Rak, vaš idealan partner, voli da bude u svom domu ili blizu njega. Naći ćete ga u prodavnicama stvari za kuću ili na kućnim zabavama, na kojima se osjeća najprijatnije.

Eto vi's ko je emotivac, gej ribo... mene vide k'o intelektualca 8-) pozz :mrgreen:
Saian

#2114 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Saian »

zanimljivo, moglo je i gore :D

samo ovo je glupost
Voli: sve što je magično, misteriozno, paranormalno itd.
Big Ang

#2115 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

A-a. Nije glupost. :D

Cuj "Svog jarca..." :lol:
KPNCTNJAH

#2116 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

Ti si nasla pogresnog :mrgreen: ili si ti bila pogresna skorpija :oops: :razz:
Big Ang

#2117 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

KPNCTNJAH wrote:Ti si nasla pogresnog :mrgreen: ili si ti bila pogresna skorpija :oops: :razz:

:eh:
dale cooper

#2118 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dale cooper »

KPNCTNJAH wrote:
BIK

Vama najviše odgovara Djevica. Djevice su koncentrisane na zdravlje i fitnes, pa ih možete naći u teretani, a pošto su obično stidljive, vi ćete morati da napravite prvi korak.

DJEVICA

Vama najbolje odgovaraju Bikovi. Ove senzualne duše poznate su po svom ukusu, pa ćete ih najprije naći na mjestima na kojima se prodaje ili servira specijalna hrana ili tamo gdje se piju skupocijena pića.
A-ha, u teretani. :roll: Ali u kurcu. :D

Pa gledaću da skužim kakvu bikicu :D dok budem pio Chateau Lafite u bistrou na Saint-Tropez-u. :roll:

Uvijek me iznenadi kolike enormne količine gluposti mogu ovi horoskopi da izbace. :facepalm:
Big Ang

#2119 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:twisted:
dale cooper

#2120 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dale cooper »

Big Ang wrote::twisted:
Šta je ba škorpijo? :napoleon: :D
Big Ang

#2121 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

" Pa gledacu da skuzim kakvu bikicu ... " ? :repetirana:
dale cooper

#2122 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dale cooper »

Big Ang wrote:" Pa gledacu da skuzim kakvu bikicu ... " ? :repetirana:
Ti samo primjetila taj dio od čitave rečenice. :lol:

Eto ti tvojih horoskopa šta kažu, djevice i škorpije zajedno ni na mapi nema. :roll: :D
Big Ang

#2123 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

'ta oni znaju. :D
dale cooper

#2124 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by dale cooper »

Big Ang wrote:'ta oni znaju. :D
Doduše...ništa. :D
sarajlija80

#2125 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sarajlija80 »

Big Ang wrote:" Pa gledacu da skuzim kakvu bikicu ... " ? :repetirana:

ne mogu da odolim :lol: :lol: :lol: ,zar ne bi :lol: bilo pravilnije kakvu kravicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply