Zna se dobro na koga ja mislim s ovim, a tebi ko tebi svaka čast.sheilak wrote:na ciju veliku zalost?aduka11 wrote:Ne štrajkuje GRAS, a ni taxisti na vašu veliku žalost...je li ti fakat mislis da neko rado izostaje s posla, a posebno zbog ovakvih razloga?
Sarajevski taksisti- dno dna
-
aduka11
#2101 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
- sheilak
#2102 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ok, sorry. izgleda da danas fakat ne mogu nista shvatiti kako treba 
-
aduka11
#2103 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
A vidim da te napadaju za vehabije nekakve, zovi mene kad ti bude treb'o taxi, pustiću ja malo bradice.sheilak wrote:ok, sorry. izgleda da danas fakat ne mogu nista shvatiti kako treba
- sheilak
#2104 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ok
al ne smijes imati na umu nikakve teroristicke akcije 
-
aduka11
#2105 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Smatral' se akcijom to što mi je auto na plinu ?sheilak wrote:okal ne smijes imati na umu nikakve teroristicke akcije
- sheilak
#2106 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
potencijalno 
-
aduka11
#2107 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ništa tebe ćemo na benzin voziti, al' ti je kilometar marka i po da znaš.sheilak wrote:potencijalno
- sheilak
#2108 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
haj, valja, samo da citavi stignemo na destinejšn 
-
aduka11
#2109 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Samo nemoj gdje u brdo živa bila, ne valja mi lamela.sheilak wrote:haj, valja, samo da citavi stignemo na destinejšn
Ops. eo ga zemljotres
-
Jon Spencer
#2110 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ti si se ubio za taksiste.mahalas505 wrote: Ccc, pa je rekao da je ona bolja od nas, nigdje veze trolu jedan. Pa nije jedna voznja u pitanju, moze se vjerovatno dogovoriti i neka fiksna cjena na nivou citavog dana, a imas musteriju, ne moras cekati na standu. Pa zar ovaj bosanski narod nije paradoksalan![]()
?
-
Jon Spencer
#2111 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Kontam kad ga onako fino nafali da zadovoljava sve ove uslove koji se traže, samo to.sheilak wrote:a zasto mene?Jon Spencer wrote: Ima onaj vehabija, pitaj sheilak za broj.ne shvatam, zar nije moguce nekoga pokusati odbraniti od generaliziranja i moguce hajke (i lova na vjestice), a da te odmah ne napadnu? do sada su me na forumu nazvali promiskuitetnom, bulom (tacnije tzv. "ninja-bulom"), komunistom, simpatizerom opasnih fundamentalista te se vrlo neukusno izrazili o mom izgledu, iako me nikad nisu vidjeli jer se nisam slozila sa ismijavanjem slike jedne djevojke. pa, daj se odlucite vise.
![]()
@Jon Spencer
Molim te, prestani sa takvim opaskama. Dovodis me u neugodnu situaciju, a nemas razloga da vjerujes niti sam ti dala takav razlog da vjerujes u moje simpatizerstvo, ili u vezu sa vehabijskim pokretom. Tvoj je zakljucak subjektivan, pogresan i zloban.
Što me nalijepi bezze. Al hajd to je ovdje normala, ko ne nalijepi Spencera nije ozbiljan forumaš.
- Zox
#2112 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ah, da, zavidni ljudi samo to cekaju. vjeruj, potpuno je svejedno. strajk sarajevo taxija bi bio kao strajk filozofa.aduka11 wrote:Ne štrajkuje GRAS, a ni taxisti na vašu veliku žalost...
-
aduka11
#2113 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Doji ti i dalje, pusti se taxija.Zox wrote:ah, da, zavidni ljudi samo to cekaju. vjeruj, potpuno je svejedno. strajk sarajevo taxija bi bio kao strajk filozofa.aduka11 wrote:Ne štrajkuje GRAS, a ni taxisti na vašu veliku žalost...
- drndalo
#2114 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Strajk sahista...Zox wrote:ah, da, zavidni ljudi samo to cekaju. vjeruj, potpuno je svejedno. strajk sarajevo taxija bi bio kao strajk filozofa.aduka11 wrote:Ne štrajkuje GRAS, a ni taxisti na vašu veliku žalost...
-
Bulatovic
#2115 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
Oni sa Ilidze su najgori, tamo kod tramvajske stanice. Sve seljacina do seljacine, glasni, nekulturni, i vulgarno se izrazavaju.
Ima jedan sa ogromnom glavom, zut i velike "spicaste" usi. Krmeca mu glava, pa ga zato zovem krme.
Vozi neko smece od auta, a kad mu kazes da hoces prevoz do Otesa, hoce da popizdi!
Mislim da mu je ime Emin, ili Emir, ali nisam siguran. Ja ga zovem glavato krme. Stanuje na Alipasinom u onim zgradama, ali neznam tacno koji je ulaz. Pokusat cu saznati.
Oni sa Ilidze su najgori, tamo kod tramvajske stanice. Sve seljacina do seljacine, glasni, nekulturni, i vulgarno se izrazavaju.
Ima jedan sa ogromnom glavom, zut i velike "spicaste" usi. Krmeca mu glava, pa ga zato zovem krme.
Mislim da mu je ime Emin, ili Emir, ali nisam siguran. Ja ga zovem glavato krme. Stanuje na Alipasinom u onim zgradama, ali neznam tacno koji je ulaz. Pokusat cu saznati.
-
rookfash
#2116 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
druze, moj post govori opcenito o stanju prosjecnog naseg covjeka i uvrijezenih stereotipa kojima se opravdava glupost, neznanje i ljenost da se nesto nauci i usavrsi sebe...ne kontam sta si se upalio na mene k'o kutnjak, da li jer si se pronasao u necem sto sam kazao, necu da se zamaram, ne interesuje me. tipkanjem na cirilici si pokazao da znas prebacit tastaturu sa bs latinice, na bs cirilicu i svaka cast za to. jedina stvar koju imam reci na sve ovo gore kazano je da se ja ni u jednom trenutku nisam osvrtao na strance pa ne znam sto si se o njima raspisao u replici upucenoj meni...ja nemam nista ni protiv stranaca gostiju naseg grada, a ni protiv seljaka gostiju naseg grada, a generalizirati ne volim, pa samim tim mislim da niti je svaki seljak polupismen, niti je svaki polupismeni seljak dobronamjeran, niti je svaki stranac zlonamjeran.Jon Spencer wrote:PS. Pismen čovjek počinje rečenicu velikim slovom.Jon Spencer wrote:Све си у праву, само што се овдје провлачи једна од предрасуда глупог бошње да ако је неко странац аутоматски је културнији, бољи, моралнији, карактернији супериорнији и све нај нај. А исти ти бјелосвјетски хоштаплери су ти и направили ово срање од рата и срање од послијератне државе у којој нажалост живиш. Колико цјениш сам себе толико те и други цјене рођак.rookfash wrote:na sstranu sve, ali danas znati neke osnovne fraze za najosnovniju komunikaciju na nekom od velikih svjetskih jezika (prije svega engleskog) i upaliti racunar, otkucati dokument, poslati e-mail se smatra minimalnom pismenoscu. to sto nasi ljudi nece da nauce niti koriste nase cirilicno pismo iz kojekavih mahnitih pobuda je cist znak neukosti, malogradjanstine, neznanja i nepismenosti, sto i jeste nas osnovni problem i sto smo uglavnom u svim aspektima zivota i drustva tu gdje jesmo - na dnu. Al jebaji ga, bosnjo je to, najpametnija sorta insana na dunjaluku. sta on ima da zna procitat nesto na cirilici - vlasko-cetnickom pismu, a to sto je toliko znacajnih publikacija i divnih knjiga i u nasim bibliotekama na cirilici macku o rep. pa nije bosnjo lud da cita. i sta ce mu strani jezik, ako je ko dosao u bosnu nek se potrudi i nauci nas. bolje je biti polupismen.
Бољи ми је полуписмен сељак од странца сумњивих намјера. У ствари није, то ми је некако исто.
p.s. velika slova ne pisem iz razloga sto je ovo neformalna komunikacija, vjerujem da me ljudi jednako razumiju kada napisem sarajevo ili Sarajevo, a pravo ta ti kazem mrsko mi stalno pritiskati shift. sto se pismenosti i skolovanja tice zadovoljan sam sobom jer sam izuzetno uspjesno pohadjao jednu od nasih najboljih gimnazija, kao i jedan od najcjenjenijih nasih fakulteta, a ćitaba sam do sad procitao vise nego sto je prosjecan bosnjak odigrao listica na kladionici. izvinjavam se ucesnicima rasprave na offtopicu. lp
-
aduka11
#2117 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
A šta ćeš moj Bulatoviću, ne možemo svi guzicu dić' za inostranstvo čim se prvi metak ispuca, možda bi i mi danas vozali auta koja nisu "smeće" ko što ti kažeš...Bulatovic wrote:Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
Ima jedan sa ogromnom glavom, zut i velike "spicaste" usi. Krmeca mu glava, pa ga zato zovem krme.Vozi neko smece od auta, a kad mu kazes da hoces prevoz do Otesa, hoce da popizdi!
![]()
R_v_P
Kol'ko ti daju para svega ti ?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2118 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Milion divljaka na ulicama... Inspekcija stvarno radi svoj posao. 
- medjutim
#2119 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja i kad saznas ko je on i gdje zivi sta ces onda uradit?Bulatovic wrote:Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
Ima jedan sa ogromnom glavom, zut i velike "spicaste" usi. Krmeca mu glava, pa ga zato zovem krme.Vozi neko smece od auta, a kad mu kazes da hoces prevoz do Otesa, hoce da popizdi!
![]()
- Bullet Tooth Tony
#2120 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Sinoc lancani kod vjecne vatre zbog takse nekog ...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2121 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
ma na drugoj temi kaze da je Crnogoracaduka11 wrote:A šta ćeš moj Bulatoviću, ne možemo svi guzicu dić' za inostranstvo čim se prvi metak ispuca, možda bi i mi danas vozali auta koja nisu "smeće" ko što ti kažeš...Bulatovic wrote:Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
![]()
R_v_P
gdje ce on radije hodati nego ici taksijem
-
Bodkin
#2122 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
plain vanilla wrote:ma na drugoj temi kaze da je Crnogoracaduka11 wrote:A šta ćeš moj Bulatoviću, ne možemo svi guzicu dić' za inostranstvo čim se prvi metak ispuca, možda bi i mi danas vozali auta koja nisu "smeće" ko što ti kažeš...Bulatovic wrote:Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
![]()
R_v_P
-
aduka11
#2123 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
plain vanilla wrote:ma na drugoj temi kaze da je Crnogoracaduka11 wrote:A šta ćeš moj Bulatoviću, ne možemo svi guzicu dić' za inostranstvo čim se prvi metak ispuca, možda bi i mi danas vozali auta koja nisu "smeće" ko što ti kažeš...Bulatovic wrote:Taksisti u Sarajevu su najveci sljam na svijetu. Kazem uvijek hvala Bogu pa zivim u inostranstvu! Kad god dodjem u Sarajevo izbjegavam ici bilo gdje sa taksijem. Radije cu hodati!
![]()
R_v_P
Neka ih, samo nek se vozaju moja ti, ne znam od čega bi ja živio da nije ovakvih.
@ Bulatovic
Ti se paša drži Ljubiše Vasiljevića i njegove "muzike", a pusti taxiste na miru, poslije tvoje playliste nisi kompetentan da komentarišeš način na koji stado ovaca pase, a kamoli nečiji rad.
-
aduka11
#2124 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Specijalno za kolegu.Jon Spencer wrote:Nemoj tako vidiš da je on redovna mušterija (prostitutki u njegovoj rezervnoj domovini).aduka11 wrote:
Neka ih, samo nek se vozaju moja ti, ne znam od čega bi ja živio da nije ovakvih.
@ Bulatovic
Ti se paša drži Ljubiše Vasiljevića i njegove "muzike", a pusti taxiste na miru, poslije tvoje playliste nisi kompetentan da komentarišeš način na koji stado ovaca pase, a kamoli nečiji rad.
-
aduka11
#2125 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Opet ti ponavljam, svoj ti pos'o. Hvala Bogu imaš konkurenciju pa biraš s kim ćeš. A to za prihode si apsolutno upravu, eo ja baš razmišljam kako obaveze da izmirim ovaj mjesec, nema buraz steglo, svi se preselili na sa-x forum pa vidili da sarajevo taxi *urcu ne valja, a žutom šteke odvaljuju.R_v_P20 wrote:Nastavlajte tamo gdje ste staliUmjesto da osvjetlate obraz SA taxista, da budete uljudni i barem preko foruma pokazati drugaicju sliku, vi nastalvjate isto kao i kada ste u vasim vozilicama
Hvala Bogu pa ima izbor, a vas blatiti na svakom koraku. Cast izuzecima, no vecina vas je samo za izbjegavati... Pricajte vi sta hocete, no svake godine osjetite sve manje i manje prihode i vjerujem da je to frustrirajuce. Na vama je da li cete nesto promjeniti, sebi a i nama.