http://imgur.com/rundavi wrote:Ne znam uploudovati sliku VEOMA KORISNU za laike, gdje možete lahko skužit iz prve da li je kvalitetno ulje ili ne ...
KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Moderator: anex
-
shandrprcSA
#2101 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
- Jara
#2102 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Čuj "nedostojanstvena bolest"!?Black swan wrote:joj vidim donu ares
uzas bas je nedostojanstvena bolest
Kakve su to "dostojanstvene bolesti"?
Kad smo već kod dostojanstvenosti i Done, Dona svoje stanje dostojanstveno podnosi
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2103 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
ima dostoajnstvena
npr dobro je izgledao jucer zabio dva gola na utakmici a danas umro za ručkom
- Jara
#2104 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Black swan wrote:ima dostoajnstvena
Dostojanstvo (latinski Dignitas) je izraz koji se rabi na području morala, etike i političkih rasprava i označava pravo na poštovanje i etički odnos od rođenja. Jedno je od temeljnih pitanja filozofske antropologije, te kako ovaj koncept ima značajan utjecaj na ishode pojedinih etičkih rasprava
-
kerima1
#2105 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Jara..
Nije Black mislio na Donu,nego na bolest da je nedojanstvena.Kako nije nedojanstvena kad lijecenje iste trazi transformaciju tijela,patnje,ponizenje u svakom pogledu.Da se lijecila alternativno bile bi joj vece sanse za izljecenjem i daleko manje patnje bi vidila.
Nije Black mislio na Donu,nego na bolest da je nedojanstvena.Kako nije nedojanstvena kad lijecenje iste trazi transformaciju tijela,patnje,ponizenje u svakom pogledu.Da se lijecila alternativno bile bi joj vece sanse za izljecenjem i daleko manje patnje bi vidila.
Last edited by kerima1 on 15/02/2015 14:07, edited 1 time in total.
- Truba
#2106 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
fakat nekad mislim da pričam kineski
-
kerima1
#2107 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Ili neki razumiju na kineski tvoje napisanoBlack swan wrote:fakat nekad mislim da pričam kineski
- Jara
#2108 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Nije on spominjao alternativu. A i da jeste...kerima1 wrote:Jara..
Nije Black mislio na Donu,nego na bolest da je nedojanstvena.Kako nije nedojanstvena kad lijecenje iste trazi transformaciju tijela,patnje,ponizenje u svakom pogledu.Da se lijecila alternativno bile bijoj vece sanse za izljecenjem i dalkeo manje patnje bi vidila.
Eto ovdje svi eksperti.
I krajnje je degutantno na ovoj temi koju posjećuju oboljeli i njihovi najbliži, govoriti o tome da je bolest nedostojna. Ima podforuma za slične diskusije - filozofija i dr.
-
kerima1
#2109 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Alternativno lijecenja sam spomenula ja ne Black.Ja sam samo rekla kako sam ja razumila njegovu 'opasku' o nedostojanstvenoj bolesti.Jara wrote:Nije on spominjao alternativu. A i da jeste...kerima1 wrote:Jara..
Nije Black mislio na Donu,nego na bolest da je nedojanstvena.Kako nije nedojanstvena kad lijecenje iste trazi transformaciju tijela,patnje,ponizenje u svakom pogledu.Da se lijecila alternativno bile bijoj vece sanse za izljecenjem i dalkeo manje patnje bi vidila.
Eto ovdje svi eksperti.Svi su puni priče "samo alternativa", a kad "zagusti", ide se doktorima a alternativa se ne koristi ili koristi kao dopunska terapija.
I krajnje je degutantno na ovoj temi koju posjećuju oboljeli i njihovi najbliži, govoriti o tome da je bolest nedostojna. Ima podforuma za slične diskusije - filozofija i dr.
Draga moja Jana niko ziv se ne bi ismijavao sa rakom ili drugom teskom bolescu,Black se samo tuzno osvrnuo na posljedice lijecenja karcinoma,isto i ja ,a mislim i drugi imaju dojam.Vjeruj ljudi su sve vise osvjesceniji citaju,informisu se i povecava se broj onih koji kemoterapije ni svom kucnom ljubimcu ne bi dali,kamoli sebi.Kemo sto ne lijeci,sto produzuje agoniju i ljudi umru u vecim bolovima nego da je nisu primali.
- Jara
#2110 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Pitaj nekog ko razumije jezik na kojem je ovaj forum - gdje su ti greške!kerima1 wrote: Ili neki razumiju na kineski tvoje napisano
A na koji jezik ti najbolje razumiješ?
P.S. Da se malo i nasmijemo na ovoj tužnoj i ozbiljnoj temi, izvinjavam se, ne izdržah!
-
kerima1
#2111 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Samo sam se salila sa Blackom,ne nerviraj se dzabe.Jara wrote:Pitaj nekog ko razumije jezik na kojem je ovaj forum - gdje su ti greške!kerima1 wrote: Ili neki razumiju na kineski tvoje napisano![]()
A na koji jezik ti najbolje razumiješ?![]()
P.S. Da se malo i nasmijemo na ovoj tužnoj i ozbiljnoj temi, izvinjavam se, ne izdržah!
I ja imam namjeru da se malo nasmijemo na ovoj temi.Bolesnima brz oporavak zelim.
-
iTo
#2112 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Dozer wrote:Ne moze ni lijeciti jer se prvo bori sa citostaticima, posto su i oni otrov za nas...
ne slusajte ge on nema nikakvo formalno obazovanje, prica gluposti koje je cuo na youtube-u ili procitao na nekom lijevom sajtu...
citiram sa cancer.org
izvorAs of 2014, there are reports online suggesting that marijuana oil or “hemp” oil can cure cancer, as well as diabetes, ulcers, arthritis, migraines, insomnia, infections, and many other diseases. These claims are largely unsupportable. Relying on marijuana alone as treatment while avoiding or delaying conventional medical care for cancer may have serious health consequences.
http://www.cancer.org/treatment/treatme ... /marijuana
- Dozer
#2113 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Ne slusajte ga, on nema nikakvo formalno obrazovanje nego samo kopira stvari pokupljene s website-ova koje vode farmaceti
Inace, citostatitci su prirodni lijek koji zasigurno oslobadja od zivota u 90% slucajeva
Inace, citostatitci su prirodni lijek koji zasigurno oslobadja od zivota u 90% slucajeva
-
rundavi
#2114 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!
Možda neko nije znao ali ...http://imgur.com/lM7jBBC
NA DESNOJ STRANI U ČAŠI SE NALAZI KVALITET, DOK JE NA LIJEVOJ STRANI LOŠE ULJE. Isto možete provjeriti obrisom na listu papira nemojte dati da vas neko zavara,džaba vam onda kletve kad dadnete nekoliko stotina eurića ...
NA DESNOJ STRANI U ČAŠI SE NALAZI KVALITET, DOK JE NA LIJEVOJ STRANI LOŠE ULJE. Isto možete provjeriti obrisom na listu papira nemojte dati da vas neko zavara,džaba vam onda kletve kad dadnete nekoliko stotina eurića ...
-
rundavi
#2115 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Hajd ostavio sam i na KARCINOMU ... sliku pa eto da znaamo da neas ne izlevate kojekakvi prodavači...
http://imgur.com/lM7jBBC - Na desnoj strani iz čaše je obris koji nije crn i to je kvalitetno ulje dok je ovo CRNO FAKE i isto možemo isprobati na jednom listu papira ...
Znam da ima pametnih koji će pokušati pobiti ovo ali ...
http://imgur.com/lM7jBBC - Na desnoj strani iz čaše je obris koji nije crn i to je kvalitetno ulje dok je ovo CRNO FAKE i isto možemo isprobati na jednom listu papira ...
-
shandrprcSA
#2116 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
rundavi wrote:Hajd ostavio sam i na KARCINOMU ... sliku pa eto da znaamo da neas ne izlevate kojekakvi prodavači...
![]()
- Na desnoj strani iz čaše je obris koji nije crn i to je kvalitetno ulje dok je ovo CRNO FAKE i isto možemo isprobati na jednom listu papira ...
- zambaklija
#2117 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
ja san sebi oti RSO nabavio,čisto profilaktično,nu...jbte kap veličine pola zrna riže me otako odvali da neznan đe san i ša san...jenoč se zahebo uzo majo više.....vozalo me 5 punih dana 
- Dozer
#2118 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Pa dobro...nije bas ni da djeluje tako, osim ako u tebi nema 30 kila. Mene je drzalo nekih 4-5 sati, od cega oko 2 ono bas... Ali, zavalio se , odspavah ta cirka 2 h, i onda sve ok. Malo k' o mamuran poslije toga, i to je to. A zagrabio sam mozda 2-3 zrna 
-
Peryton_
#2119 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Evo da i ja kazem nesto o tome iz vlastitog iskustva.
Stari mi je preminuo prosle godine u januaru, 5,5 godina nakon dijagnoze planocelularnog karcinoma inicijalne velicine 7x5 cm koji je potpuno opstruirao lijevi glavni bronh tako da je to pluce bilo atelektaticno i maltene gotovo.Uz to je imao metastaze na nadbubreznoj i mozgu.
Nakon 6 mjeseci hemoterapija i zracenja i pogorsanja stanja, prestali smo sa lijekovima i poceli koristiti ulje kanabisa ili kako ga je moj stari zvao - katran.
Dva mjeseca nakon pocetka terapije poceo covjek da opet radi, doduse samo 5 mjeseci dok nije dobio penziju.Sledece cetiri godine vodio sasvim normalan zivot uz poneki los dan, te je mjesec dana prije smrti pao na postelju.
Nije izlijecio ali sam zahvalan na svakoj minuti provedenoj s njim.
Cijena je bilo oko milje za 10 ml.Ja sam mu davao kap dnevno jer je nakon vece doze znao biti u bandaku po 12 sati.
Stari mi je preminuo prosle godine u januaru, 5,5 godina nakon dijagnoze planocelularnog karcinoma inicijalne velicine 7x5 cm koji je potpuno opstruirao lijevi glavni bronh tako da je to pluce bilo atelektaticno i maltene gotovo.Uz to je imao metastaze na nadbubreznoj i mozgu.
Nakon 6 mjeseci hemoterapija i zracenja i pogorsanja stanja, prestali smo sa lijekovima i poceli koristiti ulje kanabisa ili kako ga je moj stari zvao - katran.
Dva mjeseca nakon pocetka terapije poceo covjek da opet radi, doduse samo 5 mjeseci dok nije dobio penziju.Sledece cetiri godine vodio sasvim normalan zivot uz poneki los dan, te je mjesec dana prije smrti pao na postelju.
Nije izlijecio ali sam zahvalan na svakoj minuti provedenoj s njim.
Cijena je bilo oko milje za 10 ml.Ja sam mu davao kap dnevno jer je nakon vece doze znao biti u bandaku po 12 sati.
- Dozer
#2120 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
O tome i pricamo. Ni ja ne tvrdim da ce tu doci do izljecenja, iako ima masa ljudi koji tvrde da su potpuno izlijeceni, ali nakon svega sto sam opisao, svih stanja, terapija i desavanja, ja zaista ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko moze tvrditi kako to ulje nema nikakvoge efekta...
- Truba
#2121 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
ne protuvrjecim vam
niti se želim svađati
ali evo lik 72 godine tada slomio kuk i slučajno mu našli nešto na plućima u ljeto 2011
nije ništa htio raditi nije vjerovao da ima išta
i bio aktivan sve do ljeta 2014.
kada nije mogao supu jesti sa onim zvjezdicama otišao u bolnicu
lego... i bio dobar 35 dana... hodao išao u kafanu
nije bilo spasa nisu htjeli niš radiiti jer je bilo kasno
ali eto samo zadnjih 5 dana je ležao i nije mogao ni supu bez zvjezdica jesti
dakle da je nešto pokušavao sigurno bi produžio ne znam koliko...
opet ponavljam sve zavisi od vrste i vremena kad je uhvaćeno
niti se želim svađati
ali evo lik 72 godine tada slomio kuk i slučajno mu našli nešto na plućima u ljeto 2011
nije ništa htio raditi nije vjerovao da ima išta
i bio aktivan sve do ljeta 2014.
kada nije mogao supu jesti sa onim zvjezdicama otišao u bolnicu
lego... i bio dobar 35 dana... hodao išao u kafanu
nije bilo spasa nisu htjeli niš radiiti jer je bilo kasno
ali eto samo zadnjih 5 dana je ležao i nije mogao ni supu bez zvjezdica jesti
dakle da je nešto pokušavao sigurno bi produžio ne znam koliko...
opet ponavljam sve zavisi od vrste i vremena kad je uhvaćeno
-
ZenaZbrkovima
#2122 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Mi bezveze nabavili ulje.... Ne moze da se bori sa pocetnim nuspojavama, samo jednu dozu je uzeo. Jbg.Dozer wrote:O tome i pricamo. Ni ja ne tvrdim da ce tu doci do izljecenja, iako ima masa ljudi koji tvrde da su potpuno izlijeceni, ali nakon svega sto sam opisao, svih stanja, terapija i desavanja, ja zaista ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko moze tvrditi kako to ulje nema nikakvoge efekta...
- Kinesko prkno
#2123 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Bogam je kod tebe neka GMO riza,izgleda da jos vozazambaklija wrote:ja san sebi oti RSO nabavio,čisto profilaktično,nu...jbte kap veličine pola zrna riže me otako odvali da neznan đe san i ša san...jenoč se zahebo uzo majo više.....vozalo me 5 punih dana
- Dozer
#2124 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Smanjite dozu. Dali ste mu previse.ZenaZbrkovima wrote:Mi bezveze nabavili ulje.... Ne moze da se bori sa pocetnim nuspojavama, samo jednu dozu je uzeo. Jbg.Dozer wrote:O tome i pricamo. Ni ja ne tvrdim da ce tu doci do izljecenja, iako ima masa ljudi koji tvrde da su potpuno izlijeceni, ali nakon svega sto sam opisao, svih stanja, terapija i desavanja, ja zaista ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko moze tvrditi kako to ulje nema nikakvoge efekta...
Umocite 2mm cackalice, i neka ide s tim par dana ujutro i navecer. To ga sigurno nece oboriti.
-
ZenaZbrkovima
#2125 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak
Ma nije ga oborilo, on je ubijedjen, iako svejedno ima bolove, da su se znatno pogorsali na dan upotrebe ulja. Nema sanse da ga se nagovori da nastavi. A ni porodica ne zeli previse da forsira, sta se moze..Dozer wrote:Smanjite dozu. Dali ste mu previse.ZenaZbrkovima wrote:Mi bezveze nabavili ulje.... Ne moze da se bori sa pocetnim nuspojavama, samo jednu dozu je uzeo. Jbg.Dozer wrote:O tome i pricamo. Ni ja ne tvrdim da ce tu doci do izljecenja, iako ima masa ljudi koji tvrde da su potpuno izlijeceni, ali nakon svega sto sam opisao, svih stanja, terapija i desavanja, ja zaista ne mogu da vjerujem da jos uvijek neko moze tvrditi kako to ulje nema nikakvoge efekta...
Umocite 2mm cackalice, i neka ide s tim par dana ujutro i navecer. To ga sigurno nece oboriti.