nepass1 wrote: ↑14/06/2024 10:31
Jucer bingo stup, odem oko 14:30 da kupim kafe za bajram. Tri kase rade, pred bingom nemas gdje sibicu spustiti, unutra haos, na kasama haos. Haj dodjem na red, 65KM racun, dam 100KM, nema da vrati kusur. Ide po ostalim kasama niko nema 50KM sitno. U mjenjacnici joj rasitnise. Ne mogu vjerovati da u 15h nemas u kasi 30KM sitno.
Merkator na dobrinji isto sranje, dvije kase otvore, cetvrtkom penzioneri navale izmedju rafa stojis cekas da dodjes na red za kasu.
Svi razbijaju krupne da imaju djeci za bajramluka
Neka masAllah osjeti se predbajramska atmosfera
Ja jutros oko 10 u bingu u merkuru na mesu kao da se đaba djeli, u redu stajao 15 minuta ispred mene 15ak a iza mene 10ak ljudi. Dva mesara ne mogu da stignu sve uslužiti i da iznesu jos mesa jer su one rasladne vitrine polu-prazne
Kupci nervozni svima se žuri i svi bi da ugrabe bolji komad. To se uzima kilo dvije teletina rebra koljenica...
7 kasa radi a na svakoj po 7 8 9 ljudi sa punim korpama i vecina uzeli kolače torte kafa sokovi, ukrasne cekere za poklone... prvi put da mi je bilo drago sto je gužva
Mogu misliti sutra ce biti kolaps u bcc tj u džemala bjedica i safeta zajke, bice 2 sata putovanja od Rajlovca do podvožnjaka u Buca Potoku