"he@bem te Bosno...he@bem te ja...Hafis wrote:Vi i vaši stavovi me baš i ne iznenađujete. I ne očekujem drugačije razmišljanje.
Čudi me samo likovanje u Mostaru zbog moguće propasti Aluminija. Jedan složen problem od kojeg sviju može zaboliti glava, sveli su na problem Hrvata, to jest logike ''nek crkne krava u komšije''. A ne kontaju da to nije (hrvatska) komšijska krava već krava svih nas koji izravnio ili neizravno živimo zahvaljujući i tim mrvicama industrije koja još nije propala uz ovom gradu.
Mostar nema granice na Bulevaru i odavno je jedan jedinstven ekonomski prostor, u kojem vrijedi sveprihvaćeno pravilo ponude i potražnje, kako roba, tako ljudi i usluga. Da ne govorim koliko bi ljudi bilo neizravno pogođeno s gašenjem firme, ne mislim samo na Hrvate. Odavno ne vidjeh prljavije i nehumanije kampanje i to od strane ljudi koji ama baš nisu u poziciji da se bilo kome i zbog bilo čega rugaju.
´rvatska je moja domovina..."
mislim da se ovo ne cuje u "jedinstvenom prostoru"...nego samo u jednom dijelu koji sad od izhebane trazi koju kintu da prezivi...