Motiv je 40 mil KMHaman2 wrote:Jadan je otac Dragicevic. Ubili su mu dijete a jos nikako da sazna ko je ubica. Mislim da jos niko ne zna motiv ubistva. Zasto se to krije. Sta radi policija i pravosudje.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- mO k3
#2101 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
pemanapemani
#2102 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije 6, nego 3 mjeseca. Kod pokojnog Davida je nađena vrlo mala količina THC, praktično u tragovima, što znači da je konzumirao marihuanu dva do tri mjeseca prije smrti.uglavnomja wrote:pemanapemani wrote:Nalazi iz Beca su pokazali da je David imao neznatne tragove THC u organizmu i nikakve teske droge.
Nalaz je uradjen preko vlasi kose u kojima se THC, cini mi se, zadrzava i do 6 mjeseci. Znaci, nalazi pokazuju da je David povukao dim nekoliko mjeseci prije smrti.
Da otac nije uzeo pramen kose, danas bi vecina smatrala da su vjestak Karan, koji je odokativnom metodom nasao lsd, speed i sl., i patoloski shupci sa foruma u pravu i da je David bio narkoman.
https://www.express.hr/znanost/trava-md ... ijelu-3926
-
pemanapemani
#2103 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Imaš izvinjenje, nisi ga nazvao narkomanom. Kačio si neke članke i postove, pa sam pogrešno mislio da si ti to pisao.radostan dan wrote:ne, prestao sam da se javljam prije toga...preciznije, nakon upisa tipa - ta zna načelnik patologije sa vma, ne treba mi dan škole da skontam kakve su povrede, itd, itd...pemanapemani wrote:Ti si tvrdio da je David narkoman. Onda se nisi javljao pun kurac vremena nakon nalaza iz Beca.radostan dan wrote:Tema zamrla a samim tim i mogucnost da se slucaj rijesi, naglom nezainteresovanoscu pokretačice iste, a sto se pak slucajno poklapa sa okoncanjem procesa izbornoga...
ne, ne morališem i ne pametujem...dapače, ja predviđam (napisano 15.10., skoro mjesec dana prije nego ih je raspustio, strana 77 ove teme-Danas moralises i pametujes sta i kako.
dalje, kažeš -radostan dan wrote:PRAVDA ZA NOBILA I OSTALE ADVOKATE....više ni oni ne valjaju.
jok, u mene pozicija nepromjenjena, no si mi ti nešto tužan? i neurozan???U redu, Dodik je pobjedio i ti si sretan.
i za kraj, prije no te otjeram tamo gdje si i zaslužio zbog lažnog optuživanja, danu mi taj moj post u kome nastradalog nazivam narkomanom, pa da ti se izvinem.
čekam i podsjećaću te na to sve dok ne izvrneš komplet forum i temu, kao sto sam i ja morao da je iščitam iz početka, da se uvjerim u to jesam li ili nisam nekog nazvao narkomanom.
Isto tako, branio si patologe i vještake koji su tvrdili da je imao svašta nešto u krvi. Sad je Dodik definitivno Bog i batina u manjem entitetu i sumnjam da će se ikad saznati istina o smrti Davida Dragičevića.
Karan nikad neće odgovarati za tvrdnje o LSD, spidu i sl.
Kukić nikad neće odgovarati za video nadzor.
-
llull
#2104 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Trebali bi redom da odgovaraju i oni iz Mup-a za izjave na onoj retardiranoj konferenciji, bas kao sto treba da odgovara i Davor Dragicevic zajedno za Vaskovicem za klevete, lazi i pozivanje na linc.
- JThomas
#2105 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
samo nipošto ne treba da se slučaj riješi. to ni pod razno. onaj ko sumnja u časne institucije to ne zaslužuje.
-
Novosti
#2106 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
mO k3 wrote:Motiv je 40 mil KMHaman2 wrote:Jadan je otac Dragicevic. Ubili su mu dijete a jos nikako da sazna ko je ubica. Mislim da jos niko ne zna motiv ubistva. Zasto se to krije. Sta radi policija i pravosudje.
Dokaz?
- uglavnomja
#2107 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
pemanapemani wrote:Nije 6, nego 3 mjeseca. Kod pokojnog Davida je nađena vrlo mala količina THC, praktično u tragovima, što znači da je konzumirao marihuanu dva do tri mjeseca prije smrti.uglavnomja wrote:pemanapemani wrote:Nalazi iz Beca su pokazali da je David imao neznatne tragove THC u organizmu i nikakve teske droge.
Nalaz je uradjen preko vlasi kose u kojima se THC, cini mi se, zadrzava i do 6 mjeseci. Znaci, nalazi pokazuju da je David povukao dim nekoliko mjeseci prije smrti.
Da otac nije uzeo pramen kose, danas bi vecina smatrala da su vjestak Karan, koji je odokativnom metodom nasao lsd, speed i sl., i patoloski shupci sa foruma u pravu i da je David bio narkoman.
https://www.express.hr/znanost/trava-md ... ijelu-3926
to u becu je radjeno privatno, vjerovatno privatna laboratija, neki pramen kose je analiziran.
koliko raja pisu davidova mama zivi tamo.
tako da izmedju sudskih vjestaka, koji su imali pristup tijelu i privatnih laboratorija kojima se salje uzorak bez kontrole ... biram da vjerujem vjestacima
- uglavnomja
#2108 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
cijih 40 mil?mO k3 wrote:Motiv je 40 mil KMHaman2 wrote:Jadan je otac Dragicevic. Ubili su mu dijete a jos nikako da sazna ko je ubica. Mislim da jos niko ne zna motiv ubistva. Zasto se to krije. Sta radi policija i pravosudje.
kakve veze imam taj momcic, valjda nezaposlen, vec razglabano u kavom drustvu se kretao, sin konobara (bez uvrede, govorim o parama) sa 40 miliona
sa 4 miliona
sa 400.000
-
breuer
#2109 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ima, jer bi mahala htjela da ima...
-
Novosti
#2110 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
uglavnomja wrote:cijih 40 mil?mO k3 wrote:Motiv je 40 mil KMHaman2 wrote:Jadan je otac Dragicevic. Ubili su mu dijete a jos nikako da sazna ko je ubica. Mislim da jos niko ne zna motiv ubistva. Zasto se to krije. Sta radi policija i pravosudje.
kakve veze imam taj momcic, valjda nezaposlen, vec razglabano u kavom drustvu se kretao, sin konobara (bez uvrede, govorim o parama) sa 40 miliona![]()
sa 4 miliona![]()
sa 400.000
I ja se pitam dosada je bilo svakaki tvrdnji al ovo je čini mi se neka nova.
-
pemanapemani
#2111 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vještacima koji su naknadno priznali da nemaju uopće opremu koja otkriva droge koje su oni naveli u izvještaju.uglavnomja wrote:
to u becu je radjeno privatno, vjerovatno privatna laboratija, neki pramen kose je analiziran.
koliko raja pisu davidova mama zivi tamo.
tako da izmedju sudskih vjestaka, koji su imali pristup tijelu i privatnih laboratorija kojima se salje uzorak bez kontrole ... biram da vjerujem vjestacima
Mislim da je vještak Karan bio i optužen radi toga.
Ali, eto, ti vjeruj vještacima.
- mO k3
#2112 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
@novosti nije to nova tvrdnja , prije par mjeseci sam pisao ovdje o tih 40 mil km ....
-
Nadzorna_ploca
#2113 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta si pisao jarane? Ovo sto si i sad napisao jeli? Onda bolje nemoj nista pisati, bez uvrede.
- mO k3
#2114 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sta hoces da ti nacrtam??Nadzorna_ploca wrote:Sta si pisao jarane? Ovo sto si i sad napisao jeli? Onda bolje nemoj nista pisati, bez uvrede.
-
Nadzorna_ploca
#2116 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jok, nastavi pricati u siframa pravi si mangup medju rajom.mO k3 wrote:sta hoces da ti nacrtam??Nadzorna_ploca wrote:Sta si pisao jarane? Ovo sto si i sad napisao jeli? Onda bolje nemoj nista pisati, bez uvrede.
- mO k3
#2117 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
vazi .. pravit cu se mangup veci od tebe....Nadzorna_ploca wrote:Jok, nastavi pricati u siframa pravi si mangup medju rajom.mO k3 wrote:sta hoces da ti nacrtam??Nadzorna_ploca wrote:Sta si pisao jarane? Ovo sto si i sad napisao jeli? Onda bolje nemoj nista pisati, bez uvrede.
-
Nadzorna_ploca
#2118 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tako je. Samo po mogucnosti mojne vise bombe bacati.
-
Novosti
-
dezurni_ucenik
#2120 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Novosti wrote:14. Dođe, 14. prođe i šta bi?
sta je trebalo biti?
-
Novosti
#2121 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa valjda nešto veliko, nešto neviđeno bar je tako govorio ovaj cirkusant.
- Sanjarko
#2122 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jedan od advokata samo neznam koji je rekao da je nesto hakirao. Sad se usutili u vezi toga i dali ostavke sem Irfana ako se sjecam imena dobro.
Uglavnom mrtva glava pala a ne prica isto tako i ostaje nerasvjetljeno do ko zna dokad.
Uglavnom mrtva glava pala a ne prica isto tako i ostaje nerasvjetljeno do ko zna dokad.
-
Neregistrirani
#2123 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ifet Feraget, Banjalučanin.Vizionar 1985 wrote:Jedan od advokata samo neznam koji je rekao da je nesto hakirao. Sad se usutili u vezi toga i dali ostavke sem Irfana ako se sjecam imena dobro.
http://www.6yka.com/novosti/advokat-ife ... ava-istina
Btw. http://interview.ba/vijesti/item/12250- ... i-policiji
-
mrgreen
-
Zlatni djecak
#2125 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vjerovatno je Feraget u pravu u pogledu odnosa u "advokatskom timu" odnosno vjerovatno je tačna njegova tvrdnja da on ima punomoćje Davora Dragičivića a da su ostali imali status konsultanata ali su i Feragotove izjave problematične.On u jednoj izjavi kaže da ne donosi svoj sud ili ne izriče zaključke dok ne vidi kompletan predmet- spise,dokaze a onda kaže - "David je ubijen".Volio bih da vidim na osnovu čega to tvrdi jer do sad nije objavljeno ništa što bi ukazivalo da je zaista riječ o ubistvu a ne o nesrećnom slučaju ili samoubistvu.