sumirprimus wrote:ono sastavljas od prvog do prvog i pratis modu, ma ajte molim vas...
neko prati modu i na kredit
sumirprimus wrote:ono sastavljas od prvog do prvog i pratis modu, ma ajte molim vas...
Nema to nikakve veze sa trendovima, milioni ljudi napustaju istocnu i odlaze u zapadnu evropu. Sve te price tipa trendovi i slicne pizdarije padaju u vodu pred jednostavnom racunicom tipa hoce li biti penzije sutra za mene, je li u bolnici ima osnovnih sredstava, ako izgubim posao koliko mi treba da nadjem drugi ili kako doci do posla uopste, o placanju da ne pricam.Seyfo wrote:Ne samo povodljivi i skloni, nego im je to dovoljno za odluku o bilo čemu, makar to bila suštinska životna odluka, koja se donosi jednom ili dvaput u životu. Argument "to svi rade" ili "svi to znaju/misle"zna biti sasvim dovoljan mnogima da promijene tok života u nekom smjeru; uz to, ljudi traže sigurnost i prihvatanje okoline kroz ovakvo razmišljanje tako da to još doprinosi uticaju navedenog.madner wrote:Naravno da ovo postoji.Seyfo wrote:Vezano za temu, razmišlja li iko da ovoliki odlasci utiču na razmišljanje
"toliko naroda ne može biti u krivu"?
Naravno da ne treba samo ići za masom, ali i ja sam par puta u životu, kada sam bio u dilemi oko nekih odluka,uzeo u obzir navedenu misao.
Ljudi su jako povodljivi i skloni ovome.
Vi bi zeMske da mi okolo hodamo ko papagaji ali nece moci ove noci..Connaisseur Karlin wrote:tamno crvene cipele ( ne bordo) su seksi512MB wrote:Ja priznajem da u znak svoje muskosti trenutno nosim zeleno-zute cOrapes obziom da vam je muskost preojetljiva, ne odstupate od braon i crnih cipela
patike mogu biti, kao i majice, zelene i zute boje
sto nije OK sa tamnocvrenim cipelama za muskarcima512MB wrote:Vi bi zeMske da mi okolo hodamo ko papagaji ali nece moci ove noci..Connaisseur Karlin wrote:tamno crvene cipele ( ne bordo) su seksi512MB wrote:Ja priznajem da u znak svoje muskosti trenutno nosim zeleno-zute cOrapes obziom da vam je muskost preojetljiva, ne odstupate od braon i crnih cipela

Connaisseur Karlin wrote:sto nije OK sa tamnocvrenim cipelama za muskarcima512MB wrote:Vi bi zeMske da mi okolo hodamo ko papagaji ali nece moci ove noci..Connaisseur Karlin wrote: tamno crvene cipele ( ne bordo) su seksis obziom da vam je muskost preojetljiva, ne odstupate od braon i crnih cipela
![]()
pa vecina vas nosi framerke, ili kaki boja pisjeska) ili crne hlace512MB wrote:Connaisseur Karlin wrote:sto nije OK sa tamnocvrenim cipelama za muskarcima512MB wrote: Vi bi zeMske da mi okolo hodamo ko papagaji ali nece moci ove noci..![]()
Ne fali nista, al ne uz zuto crvenu majicu i plavo zelene hlace
Ima i ljudi sto piju u kafani na teku...Trebam te wrote:sumirprimus wrote:ono sastavljas od prvog do prvog i pratis modu, ma ajte molim vas...
neko prati modu i na kredit![]()
![]()
Ja imam crvene i zelene chino hlace, doduse za ljetnih vrelih dana/noci.Connaisseur Karlin wrote:
pa vecina vas nosi framerke, ili kaki boja pisjeska) ili crne hlace
koliko vas ima hlace tamno crvene boje
nema kod vas na trzistu , ok, tad kupis preko crte512MB wrote:Ja imam crvene i zelene chino hlace, doduse za ljetnih vrelih dana/noci.Connaisseur Karlin wrote:
pa vecina vas nosi framerke, ili kaki boja pisjeska) ili crne hlace
A zimi se ne prodaju druge boje neg crne/tamne
Tomahawk11 wrote:O kakvim patikama
Gdje je zaplatila trafostanica?512MB wrote:Jos kao student sam preko ljeta poceo jedan poslic za 500€ po danu. Nakon 4 dana sam napustio (tip: zeljezo, nocna smjena)
Tako da bih sad tri put promislio da ovaj 900$/dan projekt zapocnem
I ja sam ko student moro placat travu.Brao bi sad i za 600.I lizo,jeo,miriso.512MB wrote:Jos kao student sam preko ljeta poceo jedan poslic za 500€ po danu. Nakon 4 dana sam napustio (tip: zeljezo, nocna smjena)
Tako da bih sad tri put promislio da ovaj 900$/dan projekt zapocnem
Imam ja jedneConnaisseur Karlin wrote:pa vecina vas nosi framerke, ili kaki boja pisjeska) ili crne hlace512MB wrote:Connaisseur Karlin wrote:
sto nije OK sa tamnocvrenim cipelama za muskarcima![]()
Ne fali nista, al ne uz zuto crvenu majicu i plavo zelene hlace
E neznate vi djeco kad se vadilo ulje iz trafoa i sipalo u golfa dvojkutriconja wrote:Gdje je zaplatila trafostanica?512MB wrote:Jos kao student sam preko ljeta poceo jedan poslic za 500€ po danu. Nakon 4 dana sam napustio (tip: zeljezo, nocna smjena)
Tako da bih sad tri put promislio da ovaj 900$/dan projekt zapocnem![]()
![]()

Dje ces u materinu_BataZiv_0809 wrote:Danas sazno-idem i ja iz BiH
Donesi nam nutele._BataZiv_0809 wrote:Danas sazno-idem i ja iz BiH