Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2101 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Eno sad, poredi golmana i napadača i navodi godine 
- studeni76
#2102 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Cuj Haskic
Na sta smo spali, o kome se prica
- Point.
#2103 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Porediš golmana sa napadačem. Dva različita svijeta.i koji će nam klinac igrač od 30 kuka da ti sjedi na klupi, šta imaš od toga. Perspektiva nula bodova. Kad već hoćeš nekog da sjedi na klupi i ući od babe Džeke onda neka to bude neko mlad a ne Džekin vršnjak.luckylaka wrote:Sam sebi kontriras.Neka pozove Asmira sa 30 i nesto koji je treci golman u klube a neka ne pozove Haskic sa 30 koji je prvi strelac i u odlicnoj formiPoint. wrote:Bolan, liku 30 kuka šta imaš od njega. Prošao voz.90minut wrote:Stani pricamo o tome da bude na klupi point kakva prva postava te spopala?
Vrancic nema mjesta?
Lik koji je trenutno bolji od Besica duplo.
Za Vrančića sam na drugoj temi napisao da se on mora naći na sljedećem spisku. Isto kao i Memišević koji ima odličnu sezonu iza sebe u Groningenu.i jos kaze sta ce raditi pored Dzeke.
Sta rade i ostali na klupi.Progledaj covjece.Poziv zasluju igraci u formi a ne zasluzni i podobni.I kad prozivac imenuj na koga se misli ispadas mahalusa
I ne prozivam nikog, samo konstantujem.
- luckylaka
#2104 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Eto nadji ti napadaca koji je trenutno u boljoj formi od Haskicastudeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
-
90minut
#2105 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da bude na klupi nemoj biti padobranac!studeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
A što se tice ostalog ja licno moje misljenje je da je u ovom trenutku vjerovatno kvalitetniji i u boljoj formi od Edina.
Edin je u zadnje vrijeme žestoka katastrofa ko god prati to zna..
Zato ja pišem u ovom MOMENTU.
Naravno vi koji se upecate na ovo odma pomislite PA JOJ TO JE DZEKO IZ BELGIJE TO JE DZEKO IZ FRANCUSKE to je Dzeko k'o Dzeko.
A lik blaga katastrofa cijelu godinu.
-
last mohicans
#2106 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Malo je počeo Robi kakiti, pa tako i iritira sve vise. Jasno je da ne dozvoljava novinarima da mu kroje spisak pa da odmah zove kao Meša. Nisam ni za to, ali ispratiti svakog igrača koji je u top formi je nuzno, nebitno iz koje lige dolazi. Koliko mu je Saric igrao, pa ce biti na spisku i vjerovatno u prvih 11, sta s Kjosevskim. Hoce li ga zvati iako ga je Amar zakucao na klupu? Malo mi ne ide u glavu njegova logika i floskula da se tesko upada i tesko ispada iz repke. Po tom defaultu igrat ce uvijek isti, nebitno kakvu formu imaju. Sto je nonsens, svi selektori vrte i stavljaju najbolje igrače koji su u formi. Mi nemamo alternativu za Dzeku, koji istina nije u formi, i Pjanica. Za sve ostale je razlika minimalna u kvaliteti, ali nije u formi. Srpska liga nije za kurac, po čemu je to bolja korejska? Primjer druge engleske,recimo. Kad je Besic u pitanju, nije bitan kvalitet lige koja je vjerovatno jača od dosta prvih liga, ali onda imaj isti odnos prema igraču koji ulazi u premijership. Mislim da više ide logikom lične satisfakcije igračem nego njegovom formom i ligom iz koje dolazi. Nema Pjanica, Koljic nije spreman, ima prostora za klupe. Niko ne govori o prvih 11.
- luckylaka
#2107 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Znas li ti sta si napisao.Valjda napadaci su nebitni daj nam golmanaTomahawk11 wrote:Eno sad, poredi golmana i napadača i navodi godine
- studeni76
#2108 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ja ti opet kazem, na niske grane smo spali kad se prica o Haskicu "cudu jedne sezone". Isto se pricalo i o Hodzicu, Bajicu, Kodri, Djuricu. Ma dajte ljudi budimo ozbiljni, gdje ces ba govorit da je kvalitetniji od Dzeke. Pa i kad ovaj nije u formi u reprezentaciji je bio dobar.90minut wrote:Da bude na klupi nemoj biti padobranac!studeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
A što se tice ostalog ja licno moje misljenje je da je u ovom trenutku vjerovatno kvalitetniji i u boljoj formi od Edina.
Naravno vi koji se upecate na ovo odma pomislite PA JOJ TO JE DZEKO IZ BELGIJE TO JE DZEKO IZ FRANCUSKE to je Dzeko k'o Dzeko.
-
palermo
#2109 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nusmir Fajić, 23 gola na livadama federalne lige.......iskustvo, kvalitet, visina, snaga......pravac reprezentacija...90minut wrote:Da bude na klupi nemoj biti padobranac!studeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
Porediti Haskića i Džeku je za momentalni ban na ovom podforumu......jebo ga život, malo se razmisli prije nego se nešto napiše
-
90minut
#2110 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Upravo zbog toga treba pozvati jer je cudo jedne sezone i smijesno je pricati koliko puca od samopouzdanja.studeni76 wrote:Ja ti opet kazem, na niske grane smo spali kad se prica o Haskicu "cudu jedne sezone". Isto se pricalo i o Hodzicu, Bajicu, Kodri, Djuricu. Ma dajte ljudi budimo ozbiljni, gdje ces ba govorit da je kvalitetniji od Dzeke. Pa i kad ovaj nije u formi u reprezentaciji je bio dobar.90minut wrote:Da bude na klupi nemoj biti padobranac!studeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
A što se ovog palerma tiče Srbija je par stepenica ispred nas kvalitetom u svakom mogucem sportu jedino im u ovom fudbalu možemo parirati, a sto se tice lige jedna Zvezda je vrijednija od cijele naše lige da ne pricam o infrastrukturi i transferima igraca iz Srbije u odnosu na naše.
A sad se ti nastavi keziti.Kažem Dzeko je blaga katastrofa cijelu godinu i ponavljam opet I KAO TAKAV ce igrati prvu postavu Haskica treba na klupu.
- Point.
#2111 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2112 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Znam ja šta sam i što sam napisao.luckylaka wrote:Znas li ti sta si napisao.Valjda napadaci su nebitni daj nam golmanaTomahawk11 wrote:Eno sad, poredi golmana i napadača i navodi godine
-
90minut
#2113 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Zar se nije povrijedio zadnji špic onaj što igra u rumuniji jel ono kojic?Point. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
Ko je sad rezerva?
-
Vitoo
#2114 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Luka Jovic za sirotinjustudeni76 wrote:Cuj Haskic![]()
- luckylaka
#2115 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Za tebe i Robija jesu besmislice >Reprezentaciji trebaju igraci koji su u formi valjda bar to nije tesko shvatiti.Trenutno su u formi Haskic,Stevanovic,Memisevic,Vrancic,Krunic.Treba li jos objasnjenja.Cuj nije bio nekada igrac ni medju 150 kandidata za reprezentaciju.Pa covjece ni jedan nije bio kandidat ni medju 1500 dok nisu poceli igratiPoint. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
-
palermo
#2116 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
što bih ja volio da se jednom napravi reprezentacija od igrača što su u formi.....a da ove što ne blistaju (odnosno nisu u formi) po Juventusu , Romi ili Arsenalu i sličnim vukojebinama ostavimo na tribini.......bilo bi sjajnoluckylaka wrote:Za tebe i Robija jesu besmislice >Reprezentaciji trebaju igraci koji su u formi valjda bar to nije tesko shvatiti.Trenutno su u formi Haskic,Stevanovic,Memisevic,Vrancic,Krunic.Treba li jos objasnjenja.Cuj nije bio nekada igrac ni medju 150 kandidata za reprezentaciju.Pa covjece ni jedan nije bio kandidat ni medju 1500 dok nisu poceli igratiPoint. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
- luckylaka
#2117 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
A ovi u Arsenalu,Juve,Romi... nisu u formipalermo wrote:što bih ja volio da se jednom napravi reprezentacija od igrača što su u formi.....a da ove što ne blistaju (odnosno nisu u formi) po Juventusu , Romi ili Arsenalu i sličnim vukojebinama ostavimo na tribini.......bilo bi sjajnoluckylaka wrote:Za tebe i Robija jesu besmislice >Reprezentaciji trebaju igraci koji su u formi valjda bar to nije tesko shvatiti.Trenutno su u formi Haskic,Stevanovic,Memisevic,Vrancic,Krunic.Treba li jos objasnjenja.Cuj nije bio nekada igrac ni medju 150 kandidata za reprezentaciju.Pa covjece ni jedan nije bio kandidat ni medju 1500 dok nisu poceli igratiPoint. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
-
palermo
#2118 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Hoćeš da kažeš da su u formi.....pa čitaš li ti uopšte šta se piše na forumuluckylaka wrote:
A ovi u Arsenalu,Juve,Romi... nisu u formi![]()
- luckylaka
#2119 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Gledam na tv i vidim.Na forumu su skoro svi reptrezentativci prozvani malte ne klocevima pa ti vjeruj forumasimapalermo wrote:Hoćeš da kažeš da su u formi.....pa čitaš li ti uopšte šta se piše na forumuluckylaka wrote:
A ovi u Arsenalu,Juve,Romi... nisu u formi![]()
-
Vitoo
#2120 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ovi iz Arsenala Rome i Juvetute da igraju u tim "kvazi kljubovima - ligama" nebi bili u formi
A ovi iz kvazi kljubova liga... jeli bi PL Seriju A
transfer Tukistan; Armenija itd = forma world clas 
A ovi iz kvazi kljubova liga... jeli bi PL Seriju A
-
Nadzorna_ploca
#2121 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nije Haskic taj kalibar. Treba traziti zamjene u mladjim momcima. Jeli taj Demirovic jedan od njih ili neko treci..ko zna.
- Point.
#2122 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Naravno da je besmislica zvati nekog od 30 kuka da debitira u reprezentaciji i to još igra u mrtvoj srbijanskoj ligi. To zna i Robert i zato ga i neće zvati. Reprezentaciji trebaju trenutno najbolji igrači a to taj Haskić svakako nije.luckylaka wrote:Za tebe i Robija jesu besmislice >Reprezentaciji trebaju igraci koji su u formi valjda bar to nije tesko shvatiti.Trenutno su u formi Haskic,Stevanovic,Memisevic,Vrancic,Krunic.Treba li jos objasnjenja.Cuj nije bio nekada igrac ni medju 150 kandidata za reprezentaciju.Pa covjece ni jedan nije bio kandidat ni medju 1500 dok nisu poceli igratiPoint. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.
- cyprus
#2123 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ah ta dobra stara vremena, kad su Vitovi klonovi bili banirani nakon svega par postova
Evo sad lik dogura haman do 500 
- studeni76
#2124 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Slabo da je i Demirovic taj kalibar. U prosjecnom spanskom drugoligasu se ne moze izborit za mjesto, dobija minute na kapaljku. Ne znam jel gola dao za Almeriu od kako je dosao, danas su uvalili peticu al on nije medju strijelcima bio. Jbg nemamo iole kvalitetnog novog napadaca nigdje na vidiku!Nadzorna_ploca wrote:Nije Haskic taj kalibar. Treba traziti zamjene u mladjim momcima. Jeli taj Demirovic jedan od njih ili neko treci..ko zna.
- luckylaka
#2125 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mrtva srbijanska liga koja je svemir za Premijer ligu iz koje taj isti Robi zove reprezentativca.Ukopavas se polakoPoint. wrote:Naravno da je besmislica zvati nekog od 30 kuka da debitira u reprezentaciji i to još igra u mrtvoj srbijanskoj ligi. To zna i Robert i zato ga i neće zvati. Reprezentaciji trebaju trenutno najbolji igrači a to taj Haskić svakako nije.luckylaka wrote:Za tebe i Robija jesu besmislice >Reprezentaciji trebaju igraci koji su u formi valjda bar to nije tesko shvatiti.Trenutno su u formi Haskic,Stevanovic,Memisevic,Vrancic,Krunic.Treba li jos objasnjenja.Cuj nije bio nekada igrac ni medju 150 kandidata za reprezentaciju.Pa covjece ni jedan nije bio kandidat ni medju 1500 dok nisu poceli igratiPoint. wrote:Jebo majku, svaki spisak se ufatite za nekog 24-og igrača sa spiska i onda se natakarite Robiju na kosti.. Prošli put je bio Izet, sad ovaj Haskić od 30 kuka. Ko biva neka ga na klupi. Šta će na klupi neki igrač koji je tek sa 29 godina progledao, kojeg prije toga nije bilo ni na prostoproširenom spisku od 150 igrača. Kakve besmislice.