Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
exampLe. wrote:I onda dileja kaze Xiaomi zakon, jeftiniji od Sljamsunga i napuhanog "ajfuna" a taj Mi Mix 2 ce bit mozda i skuplji od Galaxya S8.
Iskreno kada bih imao pare, radije bih uzeo mi mix 2, pa Bgte samo pogledaj kako ovo cudo izgleda. Po meni svi oni koji uzimaju Samsung S8 ili iphone 7 uzimaju te telefone da se ku*ce kako imaju para i da se pokazu.
E brate uzmi ovaj mob pa kada te ti isti ljudi vide mislit ce da si uzeo neko cudo od tehnologije od 5000KM jer malo ko zna za ovaj mob kod nas
exampLe. wrote:I onda dileja kaze Xiaomi zakon, jeftiniji od Sljamsunga i napuhanog "ajfuna" a taj Mi Mix 2 ce bit mozda i skuplji od Galaxya S8.
Iskreno kada bih imao pare, radije bih uzeo mi mix 2, pa Bgte samo pogledaj kako ovo cudo izgleda. Po meni svi oni koji uzimaju Samsung S8 ili iphone 7 uzimaju te telefone da se ku*ce kako imaju para i da se pokazu.
E brate uzmi ovaj mob pa kada te ti isti ljudi vide mislit ce da si uzeo neko cudo od tehnologije od 5000KM jer malo ko zna za ovaj mob kod nas
Iskreno, ne pada mi na pamet ali bas , ne pada mi na pamet dati 1600 na nesto sto NEMA GARANCIJU . Plus mogu misliti kako puca ta keramika
Iskreno, meni se taj bezeles stil ne svidja uopste, pogotovo kamera dole.
Ma sve preko 300 KM je mnogo za naručiti iz Kine. Ovo je neka cifra prihvatljiva za rizik. Naravno uzimajući u obzir i kvalitet proizvoda, tj. malo renomiranije marke tipa Xiaomi. dUgi, kitotel i ostale dilejine preporuke samo špickom nabit.
eno gledam u procomp
xiaomi jeftiniji nego da ga narucis iz kine
u slucaju da ode na carinu
jes da nemaju svih boja na stanju ali su poprilicno povoljni
Iskreno, ne pada mi na pamet ali bas , ne pada mi na pamet dati 1600 na nesto sto NEMA GARANCIJU . Plus mogu misliti kako puca ta keramika
Iskreno, meni se taj bezeles stil ne svidja uopste, pogotovo kamera dole.
Keramika puca (facepalm), keramika, ova koja se koristi na spomenutom Mi Mix-u je najbolji i najskuplji materijal koji proizvodac moze izabrat, jedina mahana spomenute keramike je osjetljivost na otiske prstiju i mrlje. Ali izdrzljivost je na najvecem mogucem nivou.
Procitaj malo, prije nego lupis neku glupost, samo da bi ga dileji spustio.
procitaj ti malo bez da tako prepotentno lupetas. keramika je super materijal to stoji, ali jako je krta istoga pravo lako puca. i upravo suprotno uopste nije problem sa mrljama od otisaka prstiju, mnogo bolji materijal za razliku od stakla.
Pavel Nedved wrote:
Keramika puca (facepalm), keramika, ova koja se koristi na spomenutom Mi Mix-u je najbolji i najskuplji materijal koji proizvodac moze izabrat, jedina mahana spomenute keramike je osjetljivost na otiske prstiju i mrlje. Ali izdrzljivost je na najvecem mogucem nivou.
Procitaj malo, prije nego lupis neku glupost, samo da bi ga dileji spustio.
Pogledaj malo drop test na yt .... ja gledao i takav zakljucak imam . Prema tome, i nije bas idrzljivost na nekom nivou ahhaha