kamen spoticanja wrote:Da izvines,ti
bas i nisam,ali nebitno,neka i petka i nedelje kao neradnih dana,eto vise vremena za molitve
kamen spoticanja wrote:Da izvines,ti
Eeeeee ne moze...mora se raditi...izgraditi drzava,uciti statika...puno je tri danakakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Da izvines,ti
bas i nisam,ali nebitno,neka i petka i nedelje kao neradnih dana,eto vise vremena za molitve
kamen spoticanja wrote:Eeeeee ne moze...mora se raditi...izgraditi drzava,uciti statika...puno je tri danakakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Da izvines,ti
Dosta je dva...samo nedelju zamjeniti petkom
Raspisi referendum, garantovano nece proci.kamen spoticanja wrote:Eeeeee ne moze...mora se raditi...izgraditi drzava,uciti statika...puno je tri danakakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Da izvines,ti
Dosta je dva...samo nedelju zamjeniti petkom
Kako bi drugacije proveo tu tako bitnu odluku?kamen spoticanja wrote:![]()
bas referendum
Ne kontam sto je bitno?aratet wrote:Kako bi drugacije proveo tu tako bitnu odluku?kamen spoticanja wrote:![]()
bas referendum
Ako ce derneke pomjeriti na utorak i srijedu, ja se slazemkamen spoticanja wrote:Mozemo napraviti i srijedu i cetvrtak neradnim...a u nedelju na posao?Bodkin wrote:Ekspresno 500 godina unazad
Konkurent ce reci"Imamo 5 ljudi u BiH koji vam sve mogu zavrsiti za 20 radnih dana, za 20,000... Odnosno mjesec i po, jer mi ne radimo petkom... Ako vam sta treba petkom, jebajiga"
Koga ce odabrati klijent?"Imamo 5 ljudi u Madjarskoj koji vam sve mogu zavrsiti za 20 radnih dana, za 20,000... Odnosno manje od mjesec sa overtimeom, jer cemo po potrebi raditi i subotom... Ako vam sta slucajno zatreba nedjeljom, molim vas prvo pingajte mene, pa cu ja provjeriti da li je ko dostupan"
Kako što je bitno? Pa, kako ćeš je sprovesti? Gdje? Naredićeš da petak bude neradni u Širokom? Poslaćeš ferman Dodiku da je od danas u Federaciji petak neradni dan i da bi baš bilo fino od njega kad bi kako mogao isposlovati da i RS predje na novu radnu sedmicu? Naredićeš privrednicima da petkom plaćaju duplo, ako hoće radit' sa Evropom? Kako?kamen spoticanja wrote:Ne kontam sto je bitno?aratet wrote:Kako bi drugacije proveo tu tako bitnu odluku?kamen spoticanja wrote:![]()
bas referendum
Dan ko i svaki drugi...40 sati rada...48 sati neprekidnog odmora...ne mjenja se nista posebno...sta je tu toliko bitno?
U sustini ova zajebancija ima i malu porukuBodkin wrote:Kakvo uvodjenje novog neradnog dana. Ljudi se zajebavaju, sta vam je
Jesam.kamen spoticanja wrote: Svjestan da je dzuma namaz obligatan za sve kojima je vjeroispovjest islamska?
Radnicima,neradnicima,studentima,forumasima,zahiragicima a i enesima karicima?
sto se onda cudite zahiragicima?Alfons Kauders wrote:Jesam.kamen spoticanja wrote: Svjestan da je dzuma namaz obligatan za sve kojima je vjeroispovjest islamska?
I?
BiH je sekularna drzava. Zaboli me sta je "obligatorno" po svetim knjigama.
A o tome koliko je dzuma namaz "obligatoran" najbolje govori broj vjernika u dzamijama.
Bezbeli 95% ljudi koji se deklarisu muslimanima u BiH ne ide na dzumu zato jer je petak radni dan?
To nije moja percepcija sekularizma, to je jebena definicija sekularizma.kamen spoticanja wrote:sto se onda cudite zahiragicima?Alfons Kauders wrote:Jesam.kamen spoticanja wrote: Svjestan da je dzuma namaz obligatan za sve kojima je vjeroispovjest islamska?
I?
A o tome koliko je dzuma namaz "obligatoran" najbolje govori broj vjernika u dzamijama.
Bezbeli 95% ljudi koji se deklarisu muslimanima u BiH ne ide na dzumu zato jer je petak radni dan?
Takve boli qrac zato sto je tvoja percepcija sekularizma i drzave takva
Jebeno je kad spadnes na ovog malog papcica bez ikakvog uspjeha u zivotu da se bori za taj sat. Fakat jebenokamen spoticanja wrote:Zahiragic ce ti to najbolje![]()
šabat,nedelja i sat petkom
ocigledno je da su djeca iz ruralnih podrucja poklopili fakultete i rezultat tog omjera je Zahiragic. Sjecam se prije cesto sam znao cuti kad roditelji iz carsije ruze svoju djecu govoreci: "Kako te nije stid pasti na ispitu, a kolega ti iz one vukojebine doso i sve u roku zavrsio".... Naravno, odgovor bi uslijedio:"Pa i ja bi sve pozavrsavao samo da se maknem od stale i bijele tehnike"Alfons Kauders wrote:Jesam.kamen spoticanja wrote: Svjestan da je dzuma namaz obligatan za sve kojima je vjeroispovjest islamska?
I?
Jooooj kad se ti upustis u komentarisanje UNSA dodje mi da se ranim....pa ovo sa zahiragicem je obicna prehlada za stanje na UNIBL....Bodkin wrote:Jebeno je kad spadnes na ovog malog papcica bez ikakvog uspjeha u zivotu da se bori za taj sat. Fakat jebenokamen spoticanja wrote:Zahiragic ce ti to najbolje![]()
Pa nije da o tome nije govorio enes karic,mustafa ceric,ismet busatlic i ostaliBodkin wrote:Jebeno je kad spadnes na ovog malog papcica bez ikakvog uspjeha u zivotu da se bori za taj sat. Fakat jebenokamen spoticanja wrote:Zahiragic ce ti to najbolje![]()
Niske aspiracije za jos prizemnije ciljeve.Bodkin wrote:Jebeno je kad spadnes na ovog malog papcica bez ikakvog uspjeha u zivotu da se bori za taj sat. Fakat jebenokamen spoticanja wrote:Zahiragic ce ti to najbolje![]()