US presidential election - Trump vs Hillary
- Point.
#2101 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Samo da cestitam Bosnjama koji su svim srcem bili uz Trumpa, covjeka koga podrzava Geert Wilders, Dave Duke iz KKK, Le Pen, SD (svedski nacisti), Vojislav Seselj. Mora da je zaista lijep osjecaj biti u tom izabranom drustvu.
- relativno84
#2102 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Poceo i snijeg od muke
Koliko god se cinilo sokantno, nekako i nije, jer odavno je jasno da su opiceni maksimalno tako da nista nije cudno. Ostatak planete ima svakako svoje muke, ko god da dobije nece se drasticno popraviti niti pokvariti, vrijeme je da se malo zabune oko sebe i da na svojoj kozi kako je biti u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Definitivno cetiri lude godine su pred nama, gafova nikad vise
Osim ako se negdje u medjuvremenu ne oklizne na neki metak
Trump sisa si to nije tajna ali respekt za tu ludost koja te drzala kroz ovaj maraton do konacnog cilja, sanjao si to, sad uzivaj i jebi im svima od do

Koliko god se cinilo sokantno, nekako i nije, jer odavno je jasno da su opiceni maksimalno tako da nista nije cudno. Ostatak planete ima svakako svoje muke, ko god da dobije nece se drasticno popraviti niti pokvariti, vrijeme je da se malo zabune oko sebe i da na svojoj kozi kako je biti u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Definitivno cetiri lude godine su pred nama, gafova nikad vise
Trump sisa si to nije tajna ali respekt za tu ludost koja te drzala kroz ovaj maraton do konacnog cilja, sanjao si to, sad uzivaj i jebi im svima od do

- madner
#2103 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
-
Fudo387
#2104 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
madner wrote:Realno, Bosnje glasaju za Trumpove kod kuce, nema razloga da se prave englezi u USA.
idi u qrac...
- burgundy
#2105 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Trump train chooo choooo
-
recto-verso
#2106 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ovaj Johnson pokupi Klintonovoj glasove.
- burgundy
#2107 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Hilary uvijek moze u Mexico,ako ne ode u apsanu prije toga.
-
emmir1
#2108 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Najveći je ovo udar za Ameriku i najbolje za Rusiju.
Ovo će jako da podijeli Ameriku i da je oslabi no sami su birali.
Ekonomija im nikad bolja, nezaposlenost na nikad manjem nivou, plate rastu...itd i oni biraju drugu opciju?
Potpuno neshvatljivo
Svašta je sadamoguće u samoj USA, velike će to podjele da budu
Ovo će jako da podijeli Ameriku i da je oslabi no sami su birali.
Ekonomija im nikad bolja, nezaposlenost na nikad manjem nivou, plate rastu...itd i oni biraju drugu opciju?
Potpuno neshvatljivo
Svašta je sadamoguće u samoj USA, velike će to podjele da budu
-
howdy
#2109 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ne mogu da vjerujem da je ovaj poluproizvod izabran.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Banksy
- Banksy
#2111 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Banksy wrote:
Kako u tim anketama stoji fenomen predizbornih, anketnih izbjegavanja priznanja da se glasa za desnicu (u ovom slučaju za budalu) što nerijetko daje pogrešne projekcije rezultata s nerealnim procentima prednosti za lijeve? Može li se desiti da u ovom trenutku Trump stoji bolje nego što ankete pokazuju?
- burgundy
#2112 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ceka se Pensilvanija gdje je izbrojano 97%.Tramp vodi za 1%
- Kikibombona
#2113 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Isto sam prekjuce pitao Jeza!Banksy wrote:Banksy wrote:
Kako u tim anketama stoji fenomen predizbornih, anketnih izbjegavanja priznanja da se glasa za desnicu (u ovom slučaju za budalu) što nerijetko daje pogrešne projekcije rezultata s nerealnim procentima prednosti za lijeve? Može li se desiti da u ovom trenutku Trump stoji bolje nego što ankete pokazuju?
Kao kod nas, niko od sramote ne zeli reci da glasa za SDA.
Ovo bi moglo biti lose za Evropu. Vjetar u ledja desnicarima.
Demokrataka stranka je napravila pogresan izbor sa Hilari. Amerikanci su glasali za ili protiv Trampa. Tramo je budala, ali karizmaticna budala. Hilari je prazna ljustura. Da mediji nisu bili uz nju i zestoko protiv Trampa, dozivjela bi jos gori poraz.
- jeza u ledja
#2114 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Sta reci? Kakvu poruku poslati?
Svi oni koji su predvidjali Brexit style vote su bili u pravu, i to kako. Svi pollsteri totalna katastrofa.
Kakvo razocarenje.
Evo me ljustim pive, utapam tugu u alkoholu.
Sta sad ovo znaci za buducnost? Ne znam. Jedan veliki upitnik. Sta znaci za Ameriku, sta znaci za svijet. Zadnji put kad su Republikanci imali potpunu kontrolu u Kongresu i Bijeloj Kuci desio se Irak, desila se finansijska kriza. Sta ce se sad desiti boga pitaj?
Za mene kao nepopravljivog otpimistu ostaju neke stvari kojima se mogu nadati.
Prvo, sav ovaj alt-right movement, Tea Party i sva ta falanga, napokon su dobili ono sto su trazili. Idiota za predsjednika, Senat, Dom, ma sve. Napokon ce vidjeti da ne postoji to nesto sto se zove "vjeciti political establishment" i "non-politician". Napokon ce vidjeti da se mnoge stvari koje oni prizeljkuju ne mogu tako lako ostvariti. Nakon nekog vremena, uvjerice se u svoju veliku glupost, sto ce eventualno unistiti i minorizirati taj kancer americkog politickog diskursa.
Drugo, ako ovo iznad nije tacno. Mozda svi mi nismo u pravu? Mozda ce Trump fakat napraviti svijet boljim, zivot obicnih Amerikanaca boljim (onim koji nisu zadovoljni), poboljsati ekonomiju, izgladiti odnose u svijetu. Ko zna, mozda ovo lafo prijateljstvo sa Putinom izvuce nesto dobro za sve nas. Problemi na BI budu popravljeni....itd. Mozda, ja bih stvarno volio da nismo bili u pravu.
Alternativa je....strasna.
Mislim nece meni ni mojima nista faliti, ali nadam se da ovo nece biti katastrofalno za milione ljudi cije bi ovaj debil htio unistiti, a pogotovo za stotine miliona sirom svijeta.
Na kraju ovo je dokaz da demokracija u Americi itekako postoji. Dokaz da establishment i mainsteream mediji ne odlucuju ko ce biti predsjednik. Sva prica o namjestanju, kako je sistem namjesten, i tako dalje, pada u vodu. Nadam se da ce to neki napokon shvatiti.
A sad, eto, Trump je predsjednik. Zivio preCjednik!
Rodilo se, nunajte ga.
Ja odoh da nastavim piti.
Svi oni koji su predvidjali Brexit style vote su bili u pravu, i to kako. Svi pollsteri totalna katastrofa.
Kakvo razocarenje.
Sta sad ovo znaci za buducnost? Ne znam. Jedan veliki upitnik. Sta znaci za Ameriku, sta znaci za svijet. Zadnji put kad su Republikanci imali potpunu kontrolu u Kongresu i Bijeloj Kuci desio se Irak, desila se finansijska kriza. Sta ce se sad desiti boga pitaj?
Za mene kao nepopravljivog otpimistu ostaju neke stvari kojima se mogu nadati.
Prvo, sav ovaj alt-right movement, Tea Party i sva ta falanga, napokon su dobili ono sto su trazili. Idiota za predsjednika, Senat, Dom, ma sve. Napokon ce vidjeti da ne postoji to nesto sto se zove "vjeciti political establishment" i "non-politician". Napokon ce vidjeti da se mnoge stvari koje oni prizeljkuju ne mogu tako lako ostvariti. Nakon nekog vremena, uvjerice se u svoju veliku glupost, sto ce eventualno unistiti i minorizirati taj kancer americkog politickog diskursa.
Drugo, ako ovo iznad nije tacno. Mozda svi mi nismo u pravu? Mozda ce Trump fakat napraviti svijet boljim, zivot obicnih Amerikanaca boljim (onim koji nisu zadovoljni), poboljsati ekonomiju, izgladiti odnose u svijetu. Ko zna, mozda ovo lafo prijateljstvo sa Putinom izvuce nesto dobro za sve nas. Problemi na BI budu popravljeni....itd. Mozda, ja bih stvarno volio da nismo bili u pravu.
Alternativa je....strasna.
Na kraju ovo je dokaz da demokracija u Americi itekako postoji. Dokaz da establishment i mainsteream mediji ne odlucuju ko ce biti predsjednik. Sva prica o namjestanju, kako je sistem namjesten, i tako dalje, pada u vodu. Nadam se da ce to neki napokon shvatiti.
A sad, eto, Trump je predsjednik. Zivio preCjednik!
Rodilo se, nunajte ga.
- mayab
-
asker
#2116 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Banksy wrote:Banksy wrote:
Jucer sam se dopisivao sa prijeteljem amerom i ovo isto mu govorio. Covjek se smije, kao nema sanse vi neznate kako to ide u Americi.
- jeza u ledja
#2117 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Mi se vozimo kuci maloprije. I mjesec ono bas zloslutno se pojavljuje izmedju drveca i ispod oblaka. I onako samo se donja polovina vidi, i bas ono zarko narandzasta. Dugo nisam vidio takav mjesec, isto horor. Reko sta je ovo tito dragi.mayab wrote:
-
drastic
#2118 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
nemoj bolice te glava dodji u kilaforniju pa se napusi rekreacionalnojeza u ledja wrote:
- seln
#2119 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Da citiram Clintona: It's economy, stupid.jeza u ledja wrote: Drugo, ako ovo iznad nije tacno. Mozda svi mi nismo u pravu? Mozda ce Trump fakat napraviti svijet boljim, zivot obicnih Amerikanaca boljim (onim koji nisu zadovoljni), poboljsati ekonomiju, izgladiti odnose u svijetu. Ko zna, mozda ovo lafo prijateljstvo sa Putinom izvuce nesto dobro za sve nas. Problemi na BI budu popravljeni....itd. Mozda, ja bih stvarno volio da nismo bili u pravu.
Sta ce donijeti nezaposlenom radniku prijateljstvo s Putinom?
Diktatori nemaju prijatelja. Mene ovo podsjeca na pakt Hitler - Staljin, dvije godine prije nego sto su se uhvatili za gusu.
- Maharadza
#2120 Re: RE: Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Konačno su skinuli maske i priznali ko su, barem većina bijelaca u toj bolesnoj zemlji - obični rasistički otpad!!howdy wrote:Ne mogu da vjerujem da je ovaj poluproizvod izabran.
- burgundy
#2121 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Previse ste dramaticni i fatalisti vi iz demokratskog tabora 
-
Fudo387
#2122 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ja ne kontam sta ovi likovi na cnn-u saraju po onom ekranu i nesta kombinuju?
Kao jos nije gotovo, a zena spakovala stvari u izbornom stabu, odnijeli stolove, ice, pice i otisli kuci.
Kao jos nije gotovo, a zena spakovala stvari u izbornom stabu, odnijeli stolove, ice, pice i otisli kuci.
-
Nadzorna_ploca
#2123 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Čemerika je zemlja idiota, bila i ostala.
- jeza u ledja
#2124 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
seln wrote:Da citiram Clintona: It's economy, stupid.jeza u ledja wrote: Drugo, ako ovo iznad nije tacno. Mozda svi mi nismo u pravu? Mozda ce Trump fakat napraviti svijet boljim, zivot obicnih Amerikanaca boljim (onim koji nisu zadovoljni), poboljsati ekonomiju, izgladiti odnose u svijetu. Ko zna, mozda ovo lafo prijateljstvo sa Putinom izvuce nesto dobro za sve nas. Problemi na BI budu popravljeni....itd. Mozda, ja bih stvarno volio da nismo bili u pravu.
Sta ce donijeti nezaposlenom radniku prijateljstvo s Putinom?
Diktatori nemaju prijatelja. Mene ovo podsjeca na pakt Hitler - Staljin, dvije godine prije nego sto su se uhvatili za gusu.
Ne kontam, sta ti sad meni postavljas pitanja u kojim ja trebam kao braniti Trumpa, ili?
Vidis da se hvatam za slamku.
Kazem, mozda smo svi mi bili u krivu.
- jeza u ledja
#2125 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Pa dramatizirali ste vi prije utrke, a i dramatizirali bi sad da ste izgubili.burgundy wrote:Previse ste dramaticni i fatalisti vi iz demokratskog tabora