a ti odjebi sa svojim guranjem nosa svugdje u kojem obavezno moraš da kažeš kako nisam ni ja cvećka, pa onda kao ...dišiBloo wrote:Be like riverflow...diši.
juče si se isprovaljivala za heftu, tako da možeš na stand by
a ti odjebi sa svojim guranjem nosa svugdje u kojem obavezno moraš da kažeš kako nisam ni ja cvećka, pa onda kao ...dišiBloo wrote:Be like riverflow...diši.
Stvarno imaš problema sa kontrolomNurudin wrote:a ti odjebi sa svojim guranjem nosa svugdje u kojem obavezno moraš da kažeš kako nisam ni ja cvećka, pa onda kao ...dišiBloo wrote:Be like riverflow...diši.
@Gojeni HGojeni H wrote:Nurko misionar-papuchar pokusava podjebavat' Diwan-aIdemedosumom wrote:Ti umjesto da mu pošalješ korpicu s voćem i slatkišima zbog tog spominjanja, ti uzvraćaš udarac. Sufija![]()
![]()
![]()
Nadrealnooooo!
konačno ti se nešto dešava na temi ?Diwan wrote:Ostao sam bez teksta
.Idemedosumom wrote:Nurko je sufija s greškom![]()
Nemoj se srditi, svi smo mi papučari, neko u manjoj a neko u većoj mjeri.
Za mene kažu da sam kaloša
Naravno, ja sam došao da tebi postavim ozbiljna pitanja.Diwan wrote:Nemojte koristiti sada priliku pa začatavati temu - ovo je ozbiljna tema, a ne neko tamo transcedentalno palamuđenje
Prva stvar, koju su mnogi prije tebe izrekli jeste da su me pogresno klasicifirali - ne znam sta nisam bio više. Ja nisam kuranija i čak šta više imao sam nekih prepiski sa njima na nekim njihovim stranicama - za mene klasična sekta koji nemaju pojma.Nurudin wrote:Naravno, ja sam došao da tebi postavim ozbiljna pitanja.Diwan wrote:Nemojte koristiti sada priliku pa začatavati temu - ovo je ozbiljna tema, a ne neko tamo transcedentalno palamuđenje
Po islamskom mejnstrimu, ti si sektaš, a o tvome narano nisi, nego si ti zastupnik prave i najispravnije vjere , što i jeste začetna
ideja svih sekti .
U biti, ti kao kur'anija vjeruješ da je samo Kur'an dovoljan i da je hadis, kao drugi stub vjere zvaničnog
islama, laž koja uništava i iskrivljuje svojim tumačenjima čistoću božije riječi. Ok, moje pitanje je vrlo ozbiljno :
da li ti kao kur'anija, vjeruješ da je Kur'an savršena božija riječ ili ti to znaš. ?
Ako mi kažeš da vjeruješ, a ne znaš, neću te više ništa pitati
riverflow wrote:
Jedno je vjerovati, a drugo je znati. Neko jednostavno zna, bez potrebe za objašnjenjima.
We are the universe experiencing itself. C. Sagan
Nurudin wrote:..Ok, moje pitanje je vrlo ozbiljno :
da li ti kao kur'anija, vjeruješ da je Kur'an savršena božija riječ ili ti to znaš. ?
Ako mi kažeš da vjeruješ, a ne znaš, neću te više ništa pitati
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”Nurudin wrote:a ti odjebi sa svojim guranjem nosa svugdje u kojem obavezno moraš da kažeš kako nisam ni ja cvećka, pa onda kao ...dišiBloo wrote:Be like riverflow...diši.
Sad ce on reci da je sve dogovor, da se nesto stimamo ...arzuhal wrote:Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”Nurudin wrote:a ti odjebi sa svojim guranjem nosa svugdje u kojem obavezno moraš da kažeš kako nisam ni ja cvećka, pa onda kao ...dišiBloo wrote:Be like riverflow...diši.
» Nurudin
2 sedmice
Ban je popio jer ne zna da se kontroliše.Gojeni H wrote: Sad ce on reci da je sve dogovor, da se nesto stimamo ... fakat nije u vakat.
Idemedosumom wrote:Čudi me da aktivisti još nisu počeli galamiti![]()
Sram ga bilo što onako s našom Bloo razgovara

Hafiz Husejn Čajlaković novcem nagrađuje djecu koja dolaze u džamiju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hafiz-h ... /180320065
Ovo se zove vjerska indoktrinacija ili u jednom lepršavijem i tačnijem prevodu vjersko ludiloasurbanipal wrote:Kakva vjera, samo biznis i interes.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hafiz-h ... /180320065
evo ja kao vjernik musliman meni je ovo bas glupo, cuj davati pare sto se dolazi u dzamiju i sto klanjaju itdDiwan wrote:Ovo se zove vjerska indoktrinacija ili u jednom lepršavijem i tačnijem prevodu vjersko ludiloasurbanipal wrote:Kakva vjera, samo biznis i interes.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hafiz-h ... /180320065![]()
Pa stvarno čovjek da ne povjeruje dokle se ide. I tako se stvaraju nove interesne generacije trgovaca i munafika