Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nuovavita

#2101 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

eluna wrote:
društvo, ing se javio, ništa mu od telefona ne radi, zamolio da vas sve pozdravim i javim da je ok, samo je trenutno odsječen od svijeta :D

:thumbup: samo neka je ok
ing-ecc

#2102 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

evo i direktno od mene javljanje u ponovni život (a sinoć smo pričali mi o drugom rođendanu, i jutros malo)
sve okey, bilo malo panike, ja bio blizu (htio pomagati :D ) i bio daleko (jer sam zauzeo stav na dovoljno sigurnoj udaljenosti), stanje se normalizuje, idemo dalje
hvala svima koji su pitali, interesovali se i tražili info o meni

(jbt rasplako sam se :cry: )
nuovavita

#2103 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

ing-ecc wrote:evo i direktno od mene javljanje u ponovni život (a sinoć smo pričali mi o drugom rođendanu, i jutros malo)
sve okey, bilo malo panike, ja bio blizu (htio pomagati :D ) i bio daleko (jer sam zauzeo stav na dovoljno sigurnoj udaljenosti), stanje se normalizuje, idemo dalje

Neka si ti nama živ i zdrav! :thumbup:
Dr Kova

#2104 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

nuovavita wrote:
ing-ecc wrote:evo i direktno od mene javljanje u ponovni život (a sinoć smo pričali mi o drugom rođendanu, i jutros malo)

Neka si ti nama živ i zdrav! :thumbup:
:thumbup: :thumbup:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#2105 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

:oops:
Euridika
Globalna šefica

#2106 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Euridika wrote:I šta ovo planirate Respo i ti?
Da rentamo kucu za privatni party :D
Privatni party... vi muški s damama sumnjivog morala?... Ili možemo i mi obične doći? :?
heat

#2107 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

[quote="Euridika"][quote="heat"][quote="Euridika"]I šta ovo planirate Respo i ti?[/quote]

Da rentamo kucu za privatni party :D[/quote]
Privatni party... vi muški s damama sumnjivog morala?... Ili možemo i mi obične doći? :?[/quote]

Niste obicne i mislio sam na raju ovdenake :)
eluna

#2108 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Kakvu kucu I za kakav party?

Vidi, ako ne bude barem 2 stripera mene zaobidjite :diva:
eluna

#2109 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Mole se zainteresovani striperi da se jave korisniku heat ili direktno na temu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2110 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote:
heat wrote:
Euridika wrote:I šta ovo planirate Respo i ti?
Da rentamo kucu za privatni party :D
Privatni party... vi muški s damama sumnjivog morala?... Ili možemo i mi obične doći? :?
Bice dobro da to ne bude mudo party :D :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#2112 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:Mole se zainteresovani striperi da se jave korisniku heat ili direktno na temu.
Eluna & Heat

Meni bi interesantnije bilo da vidim ove naše momke kako stripaju, ono u fazonu filma Full Mounty (Skidaj se do kraja) :evil:... Ono je čak bilo i u humanitarne svrhe... :thumbup:

Znaš da Inžinjer već ima iskustva u plesanju, sad samo nek mu se pridruže i ostali... A možda i da ih pošaljemo na kratki kurs... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2113 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Kakvo plesanje...u srednjoj profa navalio da plesemo neke plesove uz klasicnu muziku.....kakav je to rusvaj bio :lol: :lol:
supercali

#2114 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Bolje da igramo kamenog lica
heat

#2115 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

Euridika wrote:
eluna wrote:Mole se zainteresovani striperi da se jave korisniku heat ili direktno na temu.
Eluna & Heat

Meni bi interesantnije bilo da vidim ove naše momke kako stripaju, ono u fazonu filma Full Mounty (Skidaj se do kraja) :evil:... Ono je čak bilo i u humanitarne svrhe... :thumbup:

Znaš da Inžinjer već ima iskustva u plesanju, sad samo nek mu se pridruže i ostali... A možda i da ih pošaljemo na kratki kurs... :lol:
:lol:
ako ce biti placeno, prijavljujem se :oops:
heat

#2116 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by heat »

ti ispade nevina :mrgreen: ja hin nijesam trazio :lol:
eluna

#2117 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Ipak je izlazak sunca najljepsi iz vlastite spavace sobe.
bleee_sa

#2118 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by bleee_sa »

eluna wrote:Ipak je izlazak sunca najljepsi iz vlastite spavace sobe.
Nisi ti bila u mojoj sobi :mrgreen:
eluna

#2119 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

bleee_sa wrote:
eluna wrote:Ipak je izlazak sunca najljepsi iz vlastite spavace sobe.
Nisi ti bila u mojoj sobi :mrgreen:
Jbg suvise volim svoju :D
Dr Kova

#2120 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

:lol: :lol: cuj striptiz. ja sjednem i cugam, ne ustajem dok ne budem morao pišati
supercali

#2121 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Hoce ko na pice obezbjedio sam i pp aparat
supercali

#2122 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by supercali »

Buckethead wrote::lol: :lol: cuj striptiz. ja sjednem i cugam, ne ustajem dok ne budem morao pišati
A sta rade prazne flase pored tebe?
Ne moras nikako ustajati :D
Dr Kova

#2123 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

supercali wrote:
Buckethead wrote::lol: :lol: cuj striptiz. ja sjednem i cugam, ne ustajem dok ne budem morao pišati
A sta rade prazne flase pored tebe?
Ne moras nikako ustajati :D
:lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#2124 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

heat wrote:
Euridika wrote:
Eluna & Heat

:lol:
ako ce biti placeno, prijavljujem se :oops:
Kakav vid plaćanja se očekuje? Ako su pive u pitanju može. Valjda nisi šta drugo mislio...? :shock: :D
eluna

#2125 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

supercali wrote:Hoce ko na pice obezbjedio sam i pp aparat
to gutaš vatru?? :D
Post Reply