- cca 285 minuta (ista je cijena prema svim operaterima) pričao naplatili mi 50 KM + PDVAdi-g wrote:gidra wrote:Nudi li ijedan operater obračunsku jedinicu 10+10 (kao što je nekad nudio, ako se ne varam, BHT)?
Kako je BHT uveo 30+30, puno veći račun mi dolazi... Ozbiljno razmišljam o prelasku na drugog operatera i u neki cjenovni rang 30-50 KM uz ugovor za dobar telefon, odera me BHT.
Predji na eronet imaju tarife sa popustom od 20% na preplatu ili ako ti treba telefon uzmes umjesto popusta. Tebi bi odgovarala tarifa i super 35 (sa popustom dodje 25+PDV) gdje imas 300min (obracunska je losija a to je 60+10) ili ova super 50 koja kosta s popustom 35KM+pdv a tu imas 450min. U prvoj imas 4gb interneta a u ovoj drugoj 8gb
PS Imas u svakoj tarifi i 1000 besplatnih SMS poruka unuar bih
- nema besplatnih poruka: 62 poruke, 3.70 + PDV
Ovo je pljačka
Najgore je što nisam do sada imao vremena da razmišljam o ovome a kao ovca ovako odavno plaćam.
Može li link te ponude super tarifa Eronta sa popustom?
Nekako mi je nepregledan njihov website, a i nemaju cijene telefona na rate 12/24 mjeseca ili ja ne vidim...
Mada opet ponavljam meni bi najviše odgovaralo nešto sa što manjom obračunskom jedinicom jer imam stvarno puno poziva do 60 sekundi...