BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

gidra

#2101 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by gidra »

Adi-g wrote:
gidra wrote:Nudi li ijedan operater obračunsku jedinicu 10+10 (kao što je nekad nudio, ako se ne varam, BHT)?
Kako je BHT uveo 30+30, puno veći račun mi dolazi... Ozbiljno razmišljam o prelasku na drugog operatera i u neki cjenovni rang 30-50 KM uz ugovor za dobar telefon, odera me BHT.

Predji na eronet imaju tarife sa popustom od 20% na preplatu ili ako ti treba telefon uzmes umjesto popusta. Tebi bi odgovarala tarifa i super 35 (sa popustom dodje 25+PDV) gdje imas 300min (obracunska je losija a to je 60+10) ili ova super 50 koja kosta s popustom 35KM+pdv a tu imas 450min. U prvoj imas 4gb interneta a u ovoj drugoj 8gb
PS Imas u svakoj tarifi i 1000 besplatnih SMS poruka unuar bih
- cca 285 minuta (ista je cijena prema svim operaterima) pričao naplatili mi 50 KM + PDV
- nema besplatnih poruka: 62 poruke, 3.70 + PDV

Ovo je pljačka :lol:
Najgore je što nisam do sada imao vremena da razmišljam o ovome a kao ovca ovako odavno plaćam. :D

Može li link te ponude super tarifa Eronta sa popustom?
Nekako mi je nepregledan njihov website, a i nemaju cijene telefona na rate 12/24 mjeseca ili ja ne vidim...
Mada opet ponavljam meni bi najviše odgovaralo nešto sa što manjom obračunskom jedinicom jer imam stvarno puno poziva do 60 sekundi...
Maharadza

#2102 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

gidra wrote:
Adi-g wrote:
gidra wrote:Nudi li ijedan operater obračunsku jedinicu 10+10 (kao što je nekad nudio, ako se ne varam, BHT)?
Kako je BHT uveo 30+30, puno veći račun mi dolazi... Ozbiljno razmišljam o prelasku na drugog operatera i u neki cjenovni rang 30-50 KM uz ugovor za dobar telefon, odera me BHT.

Predji na eronet imaju tarife sa popustom od 20% na preplatu ili ako ti treba telefon uzmes umjesto popusta. Tebi bi odgovarala tarifa i super 35 (sa popustom dodje 25+PDV) gdje imas 300min (obracunska je losija a to je 60+10) ili ova super 50 koja kosta s popustom 35KM+pdv a tu imas 450min. U prvoj imas 4gb interneta a u ovoj drugoj 8gb
- cca 285 minuta (ista je cijena prema svim operaterima) pričao naplatili mi 50 KM + PDV

Najgore je što nisam do sada imao vremena da razmišljam o ovome a kao ovca ovako odavno plaćam. :D

Nekako mi je nepregledan njihov website, a i nemaju cijene telefona na rate 12/24 mjeseca ili ja ne vidim...
Mada opet ponavljam meni bi najviše odgovaralo nešto sa što manjom obračunskom jedinicom jer imam stvarno puno poziva do 60 sekundi...
Image

Eto uzmeš telefon gdje hoćeš (ne moraš ni kod njih), samo neka je otključan i opet imaš najbolju ponudu (trenutno) u BiH! :thumbup:
getriba

#2103 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

gidra wrote:
Adi-g wrote:

Koliko je samo takvih. Gdje su ovi što napisaše kako je moj midi 30 povoljniji od Super 25 :-) :-)
4,35KM za 62 SMS-a :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo link:
http://www.hteronet.ba/privatni-korisni ... er-tarife/

Imaš i ponudu bez uređaja sa popustom na tarifu - Cjenik Super tarifa bez uređaja

Btw kako nepregledan druže, sve fino složeno :)
Adi-g

#2104 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Adi-g »

Ja sam presao s mtel-a i zadovoljan sam. Odes u bhtelecom platis dugovanja dobijes papir...s tim odes u eronet i za 4 dana te prebace tacno u 13.00 si kod njih.
gidra

#2105 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by gidra »

-300 minuta, 4 GB, 1000 sms besplatno ≈ 28,5 KM sa PDVom :thumbup: , pa i nek' prekoračim još 5-10 KM, haman duplo ušteda :shock:

Đe su ovi insajderi i radnici iz BHT-a (Mirza_15), hoće li kakva nova vaša ponuda ili ćete ostati bez redovnog platiše, a nije da vam malo kao privatno lice ostavljam novca godišnje?
Maharadza

#2106 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

gidra wrote:-300 minuta, 4 GB, 1000 sms besplatno ≈ 28,5 KM sa PDVom :thumbup: , pa i nek' prekoračim još 5-10 KM, haman duplo ušteda :shock:

Đe su ovi insajderi i radnici iz BHT-a (Mirza_15), hoće li kakva nova vaša ponuda ili ćete ostati bez redovnog platiše, a nije da vam malo kao privatno lice ostavljam novca godišnje?
Ma sad' će on tebi objasniti kako moraš uzeti Mojatv paket, kupiti 2 televizora, 3 mobitela i još par usluga kako bi se to na kraju isplatilo! :oops: Mada je njima ionako bitnije da "dominiraju" u fiksnim priključcima, inače budućnosti komunikacije 21.stoljeća! :oops:
BaDa

#2107 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by BaDa »

jel se moze prebaciti i ultra broj na ht eronet ili prenos broja moze samo ako si na pretplati
getriba

#2108 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by getriba »

BaDa wrote:jel se moze prebaciti i ultra broj na ht eronet ili prenos broja moze samo ako si na pretplati
Može. Prijenos sa Ultre (prepaid) je najjednostavniji. Odeš u eronet sa PUKom i to je to. Ne moraš ići na prodajno bh telekoma
avaks

#2109 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

gidra wrote:-300 minuta, 4 GB, 1000 sms besplatno ≈ 28,5 KM sa PDVom :thumbup: , pa i nek' prekoračim još 5-10 KM, haman duplo ušteda :shock:

Par stranica nazad smo razglabali o tome. Definitivno najjača ponuda u državi. Jedini minus ti je što je simonly znači bez telefona.
BHT neće imati ponudu koliko meni rekoše jer i ovako nemaju potrebe, najbolji su :lol: :lol: :lol:
Sreća pa smo pasivan narod i to žešće, ali eto raja po računima vidi kako im se isplati i šta.
Neka ti od tih 300 minuta i 100 propadne na kratke razgovore (do pola minute) opet si na dobitku. Da ne spominjemo 4 puta više interneta i SMS koji ovamo masno naplaćuju (21 vijek jbt oni 60 poruka 4KM naplate :run: ). Ma sramotna ponuda sva tri operatera ali ja sam izabrao najmanje zlo vala.
mirza_15

#2110 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

MojMidi30 i ovako je svaki mjesec:

Image
Pa sto ne razmislis o no limitu posto ti je skoro sve u mrezi? 1500 minuta u mrezi i nema ogranicenja na sms. Sada to uporedi sa 300 minuta za 35 KM. Uskoro ce biti i promjene na postpaid paketima. Ako je tacno da imas puno kratkih poziva onda ti na eronetu to nece biti 285 minuta nego vise i preci ce tih 300.

Ne znam na koga najvise trosis te minute, ali ako pogledas moj izbor ponudu vidjeces da mozes uvezati do 5 mobilnih brojeva koji imaju po 1.000 minuta da pricaju izmedju sebe.

A ovo za 25 KM kod eroneta je uz potpis na 2 godine i bez mogucnosti kupovine mobitela. Prava ponuda gdje mozes kupiti i mobitel je 35 KM.

A sto se tice nove ponude za mobilnu znam sigurno da ce biti vise mobilnog interneta u novim paketima.
supercali

#2111 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

Jbt ti nikako da shvatis da neko nece da kupi mob preko operatera nego ga kupi ili vani ili univrrzalno ili dobije
Ja nikad nisam kupio mob u operateru za sebe tako da bi mi idealno bilo to 25
Do sada sam zetu kupio preko bht ovako cu mu kupiti u radnji i gotova prica
avaks

#2112 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ekstra preporuka čovjeku, plati umjesto 30KM, 46KM da imaš za poziva u mreži a ako prema drugima nazoveš doplati još 5KM za 20 minuta :thumbup:
Interneta samo 1GB a dokup još 1GB 14KM :lol: Pa izađe skuplja pita nego tepsija :run:
Neograničen sms?! Ekstra ali zar 1000 poruka nije dovoljno na ovim Eronetovim tarifama, baš će ih prekucati :-)
Isto što i ovih 1500 minuta na No Limit teško da može iskoristiti.
Vidiš po računu da je napravio nekih 290 minuta poziva i 62 sms uz 1,4GB neta i to platio 63KM. Na Eronetu bi to platio 41KM a imao bi 4 puta više interneta i hejbet poruka, pa i da prekorači te minute. Odnosno ako bi uzeo SIMonly paket onda bi sve to bilo 29KM što je i više nego duplo jeftinije u čemu i jest poenta :thumbup:
mirza_15

#2113 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Pa jel vidis da mu je skoro sve u mrezi?
Jesi to previdio da mu je puno poziva kratko i da to na eronetu sigurno nece biti 41 KM nego vrlo vjerovatno skuplje?

Znaci 5 puta vise minuta je sada nista?
channel10

#2114 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

MojMidi30 i ovako je svaki mjesec:

Image
Ne bih da ispadne da te pod.ebavam (samo pokusavam pomoci), ali ja na mtelu pricao ovaj mjesec 780 minuta na paketu moj mix 70 i dosao mi racun od 73,70 KM gdje mi je ostalo neutrosenih 23,8KM za razgovore i 4,74KM za poruke, pa ti sad vidi.

I da ne zaboravim, na ovom paketu sam prije nesto vise od godinu dana dobio i sony z3 compact za 1KM.
gidra

#2115 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by gidra »

mirza_15 wrote:Pa jel vidis da mu je skoro sve u mrezi?
Jesi to previdio da mu je puno poziva kratko i da to na eronetu sigurno nece biti 41 KM nego vrlo vjerovatno skuplje?

Znaci 5 puta vise minuta je sada nista?
Evo unazad 5 računa, prosjek razgovora mi je od 250-300 minuta i račun mi se kreće oko cca 60 KM. (Bolje sam puno prolazio kada vam je obračunska jedinica bila 10+10).
Kratki razgovori su mi otprilike u rangu 30 do 60 s, pa eto neka ima poziva i ispod vaše početne obračunske jedinice i neka predjem cifru od 28 KM (Sa pdvom) i neka izađe račun 40 KM, opet godišnje fina ušteda + dobivam komfor od 4 GB neta.

- No limit, bacanje para jer nema šanse da potrošim 1500 minuta a malo neta :-) , ja i sada 1gb spržim za 10ak dana i onda se 20 dana patim na 32 kbps (realno i tu ste cigani ispali pa ste prepolovili sa 64 kbps, a 21. vijek).

Zašto vi ne nudite neke super ponude uz potpis na 24 mjeseca(u svakoj evropskoj državi i u svakoj branši se cijeni lojalnost kupca samo to BHT ne hebe ni 5%)? A nije da niste imali, samo kad se sjetim: platiš 15/30 a potrošiš duplo, to su vam ekstra ponude bile, sve ovo ostalo vam je ubleha i konkurencija vas evo kroz konkretne primjere dobro šije. A presmiješno koliko vam je skupa dopuna interneta.

Što se tiče kupovine uređaja na rate, imam kreditnu/šoping karticu pa se telefoni mogu uzeti možda čak i povoljnije nego kod vas.
Druže za običnog korisnika ste haman pa duplo skuplji od konkurencije.
krakatoa

#2116 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

:lol: :lol: :lol: Šaka paćenika i propalih analitičara već mjesecima na ovoj temi najavljuju propast telekoma, odliv korisnika, redove na šalteru za odjavu a svi podaci pokazuju suprotno. Broj Moja tv korisnika se opasno približio brojci od 200 000, dobit drastično porasla u odnosu na godinu ranije, bilježi se kontinuiran rast korisnika svih usluga,... Samo na ovoj temi telekom je pred stečajem. To dovoljno govori o dijagnozi kroničnih pljuvača i hejtera :lol: :lol: :lol:
Cupko_

#2117 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

Meni je skroz razumljivo da radiš u jednoj firmi i hvališ je na sva zvona, okej, živiš od toga i logično je. Al toliko blatit sve ostalo i ne imat "ljudskosti" i reć za nešto drugo (da kažem i "tuđe" iako nije pravi izraz) da je dobro.. to ne mogu shvatit.
Sva ta uvezivanja, famozne minute "unutar mreže" i sl. nije otkrio BHTelecom svojim moj izbor paketima. Postojali su i prije i kod Telecoma i kod drugih operatera.
Ja konkretno kod kuće koristim mojaTV net i iskreno kažem da sam zadovoljan tom uslugom, iako TV ne pogledam 3 puta u mjesecu, iako u svojoj sobi imam card sharing a u dnevnoj mojaTV, ja neću pljuvat po Telecomu i slično samo zato što je to Telecom. Kod nas je problem što je problem reć za bilo šta tuđe jednu lijepu riječ. Može 300 članova ovdje pisat konkretno za 35 paket koji je sa tim FAMOZNIM POTPISOM NA 2 GODINE na cijeni od 29.25 sa PDV, al vi ne možete reć - ok, to je dobar paket, svaka čast. Konstatno se navodi kako te to veže 2 godine, kako je mali popust, bla bla. A kad neko spomene paket mobilnog interneta, onda se navodi kako BHT daje za 11,70 4gb neta al uz potpis na DVIJE GODINE??? I konstatno se navodi kako je popust svega 70km, naravno na paketu Super15. Na tom paketu jest popust takav al to je popust na tarifu koji ne ostvariš ako uzmeš mobitel jer samim uzimanjem mobitela moraš plaćat i njega a ovako ako već imaš i ne treba ti, zašto ne bi pokušao ovako? I naravno da je ciljano napravljen veći popust na veće pakete, evo konkretno 35 paket dobiti za 29.25 sa svim tim minutama PREMA SVIM MREŽAMA, porukama PREMA SVIM MREŽAMA i 4gb brzog neta je nešto što u Telecomu kao pojedinačan paket trenutno nešto nezamislivo i bit će vjerovatno još dugo tako.
A ovo što momak gore plaća oko 64km kolko mi se čini, za to u Eronetu može uzet SUPER80 paket koji će plaćat 55+pdv (64.35) i imao bi 750 minuta, 1000 poruka i da ne kažem "nevjerovatnih" 16gb neta!!!
Pa sad uporedit njegovih ovdje 63km i ovamo 64.5km. (Znam da je tarifa bez telefona al momak je već naveo da ima shopping karticu pa će na univerzalno ili slično dobit uređaj jeftinije nego kod bilo kojeg operatera i to osjetno).
Ako ovo nije dovoljno da se kaže bilo šta pozitivno za konkurenta (što je i ljudski priznat), onda ja ne znam hoće li ikad išta biti.

.
mirza_15

#2118 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

@ gidra

eronet je tek izbacio ovu ponudu. BH Telecomova nova ponuda ce ubrzo biti. Znam sigurno da ce neta biti vise.

I ne odgovori mi da li si na odredjene brojeve potrosio puno vise nego na neke druge? Trosis li minute na porodicu ili na neke druge brojeve?
mirza_15

#2119 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

I ta super 80 tek na pola minuta no limita koji kosta 40 KM plus pdv.

No limit L ima i 120 minuta prema drugim mrezama, a kosta oko 70 KM, a telefon mozes uzeti jako povoljno na tom paketu i na 24 rate.

Sto se tice interneta u paketima vec sam rekao da ce i u telecomovima paketima istog biti vise.

Cuj univerzalno. Moze onda kupiti i na pijaci ili polovan na piku. Mozda mu se posreci pa bude radio naredne dvije godine.
supercali

#2120 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

Jah eto svi mobiteli koji nisu kupljeni po telecomima rade 2 mjeseca
Mozda ce mu tetak donijeti mobitel iz njemacke nov

Al ste zapeli za te mobitele
I eronet ima bolju ponudu moze pricati ko sta hoce pa i vi iz telecoma
fortaleza

#2121 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by fortaleza »

mirza_15 wrote:I ta super 80 tek na pola minuta no limita koji kosta 40 KM plus pdv.

No limit L ima i 120 minuta prema drugim mrezama, a kosta oko 70 KM, a telefon mozes uzeti jako povoljno na tom paketu i na 24 rate.

Sto se tice interneta u paketima vec sam rekao da ce i u telecomovima paketima istog biti vise.

Cuj univerzalno. Moze onda kupiti i na pijaci ili polovan na piku. Mozda mu se posreci pa bude radio naredne dvije godine.
NoLimit pakete nikad ne bih razmatrao kao opciju gdje bih dobio 1500 minuta unutar BHT-a (a potrošio 50-100), a prema drugim mrežama bih potrošio 250-300.

Super 80 je definitivno univerzalnija tarifa jer ne dijele minute prema drugim mrežama.

NoLimit i ne može biti konkurentan paket, onaj tko troši 1500 minuta sigurno nije običan korisnik te su mu potrebne minute i prema svim mrežama.
Cupko_

#2122 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Cupko_ »

120 minuta prema drugim mrežama? Hahahahahahaha.
Ja ne znam kako nekog nije sramota spomenut da to ide u tarifu koja toliko košta.. to ograđivanje u torove svoje mreže je najbolji pokazatelj kakve su tarife i kakvo se tu ucjenjivanje pravi.
A ne znam uopće zašto se pominje to kupovanje mobitela negdje drugo kao nesigurno naspram kupovanja kod operatera? Ti uporedi procente servisiranih naspram kupljenih mobitela u servisu recimo univerzalnog i kod MESC-a pa ćeš vidjet razliku (a vjerujem da do tih podataka možeš lako doći ako sam i ja uspio).
I što se interneta tiče, ako budete imali tarifu koja uz potpis na 2 godine košta 65 km mjesečno i ima 16gb interneta, ja ću prvi preći na BHT hahah :D
To limitiranje i ograđivanje unutar mreže s nekim milionima minuta nema smisla da spominjete, to je antireklama kao što vidimo po reakcijama svih.
Jedina i najveća prednost BHTelecoma je infrastruktura koja je ostala još Boga pitaj otkad i što ta famozna moja TV može maltene u svaku kuću u federaciji (i ja je koristim i ok je, najviše zbog interneta ali eto i TV nije za bacit mada je svaki malo bolji sadržaj zaključan pogotovo na HR kanalima).
Sve u svemu, i dalje ne možete bit konkretni i iskreni i priznat da su pojedinačne tarife Eroneta trenutno daleeeeko bolje od vaših i ostat će i kad povećate internet jer čak i više od duplo da povećate, opet neće bit dovoljno na određenim tarifama.
Peace.
avaks

#2123 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ne znam zašto se ublehaši više kače na MojaTV na temi o mobilnim operaterima?!
I ta im je ponuda jadna, malo oborili cijene i došli u 2011 godinu sa brzinama neta i sad se kao nešto dusaju :lol:
Eronet ih ofirno šije, činjenice koji svi vide osim tih uposlenika :run:
Ne mora niko preći ili odjaviti što se mene tiče, ja nisam ograničen kao balkon i čim mi BHT ponudi nešto konkretnije od Eroneta ja prelazim.
Ovo što oni danas nude je sramotno pa što kaže kolega i taj "flat" od 32kbps a 1GB interneta im 14KM u 2016oj godini :run: :run:
Pozivi u mreži kod svih operatera bi trebali da su flat danas a da naplaćuju samo prema drugima odnosno da se tu bonusi povećavaju kao u normalnim zemljama ali ne, kod nas se frka pravi da li će obračunska biti 30 ili 60 sekundi, hoće li dati 100 ili 200MB interneta i da li je flat 64 ili 32kbps.
Ma fuj...
probook

#2124 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by probook »

mirza_15 wrote:I ta super 80 tek na pola minuta no limita koji kosta 40 KM plus pdv.

Cuj Nolimit tarifa hahaha napravljena za podjelu u torove i ne mozes je nikako uporedjivati sa ostalim.
A tih 120 min prema svim mrezama ako se dobro sjecam ide po sistemu da se trosi i ako zoves BHT, pa kada istrosis 120 min onda ide tih famoznih ne znam ti ja koliko min prema svom toru - tj u svojoj mrezi. Znaci ako npr prvih 10 dana u mjesecu imas 60 min prema BHT i 60 min prema ostalim mrezama ti si vec ispucao tzv bonus od 120 min i ostaje ti samo pozivi prema BHT? Ako je to ta mega giga ponuda kako vi prestavljate zasto niste stavili 120 prema ostalim mrezama, i 1500 prema BHT?
Ovaj no limit paket kao da je negdje oko 2000-te god napravljen kada su svi samo "svoje" zvali :lol:
Troll_Happens

#2125 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Troll_Happens »

Promjenio sam nedavno telefon i karticu mi na novom telefonu, telefon ne prepoznaje . Inace sam probao par kartica i sve je prepoznao. Dok na starom tel kartica radi. Interesuje me moze li se zamjeniti kartica za novu i koliko kosta nisam nigdje vidio. Jel neko to radio? I da li kredit mogu prebaciti na novu ? Ako neide onda bi uzeo novi karticu sa novim brojem. Sta preporucujete mtel ili telecom. Sta je povoljnije odnos cijena sms poziv i mobilni internet. Da napomenem da samo prepaid dolazi u obzir. Hvala unprijed.
Post Reply