Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The One and Only wrote:Dozer ti si naivan ako misliš da je debljina problem za sexualna iskustva kod takvih djevojaka. Jest problem kod muškaraca ali kod žena može značiti da imaju i više sex-a nego obične djevojke. Kada muškarci ne mogu proći kod djevojaka sa klasom, traže alternativu da bi dobili sex. Debele djevojke su popularne mete jer se računa da će lakše dati. Nisi baš nešto posebno upoznat sa materijom za svoje godine.
A...joj!
Haveru...sve to stoji, ali ako ti to tako volis i radis, vjeruj mi na rijec da vecina muskih nece.
Mozda tek nakon par klipaca (cirka 6-7) ili 4-5 dcl kakve zestine , ali i tad - mozda.
Ovo ti ja iz licnog, ali i opstenarodnog iskustva
Da se ne lazemo - nista drugacije nije ni kod zena. Ni one nece s kakvim gaborom, ali nakon par flasica/casica, sve se mijenja
Mis mekinjas wrote:Jok, ti tupis da bolje jebes sa autom. Bice bez njega imas problema sa potecijom.
Ne ... pogrešno si me razumjela (žensko si) - dok nisam imao auto seks mi je bio interesantan jer sam bio besposlen, sad kad imam auto zauzet sam poliranjem, održavanjem nikla i kože pa nemam vremena za seks. Nije to auto draga moja, to je svemirski brod.
The One and Only wrote:Dozer ti si naivan ako misliš da je debljina problem za sexualna iskustva kod takvih djevojaka. Jest problem kod muškaraca ali kod žena može značiti da imaju i više sex-a nego obične djevojke. Kada muškarci ne mogu proći kod djevojaka sa klasom, traže alternativu da bi dobili sex. Debele djevojke su popularne mete jer se računa da će lakše dati. Nisi baš nešto posebno upoznat sa materijom za svoje godine.
A...joj!
Haveru...sve to stoji, ali ako ti to tako volis i radis, vjeruj mi na rijec da vecina muskih nece.
Mozda tek nakon par klipaca (cirka 6-7) ili 4-5 dcl kakve zestine , ali i tad - mozda.
Ovo ti ja iz licnog, ali i opstenarodnog iskustva
Da se ne lazemo - nista drugacije nije ni kod zena. Ni one nece s kakvim gaborom, ali nakon par flasica/casica, sve se mijenja
Joj izvini, tačno zrači iskustvo iz tvojih postova. Čudi me da nemaš partnericu. Da ne biram, ne bih napisao prethodne postove na ovoj temi o promiskuitetnosti i tako toj tematici.
Dozer wrote:E, hajmo zene, da vidimo koja vozila preferirate kod muskinja
Opletite
Ja sam se već izjasnila, ja od automobila volim jedino američke muscle cars. Moram li napomenuti da još nisam naišla na muškarca koji posjeduje jednog Auti generalno me ne impresioniraju, ako ima auto, super, to mi znači samo da ćemo moć lakše negdje otputovat ako poželimo, a sad kakav je auto to me ne zanima, osim ako nije npr. Dodge Charger iz 1969.