E, jebi ga sad... polni organ je polni organ.JoseMujica wrote:obečaju ti phichke a dobiješ qhorach ...to je neka nova sinergija organa i naroda#Fadileoprosti
Dobro je rekao Fadilja, previse ste razmazeni.
E, jebi ga sad... polni organ je polni organ.JoseMujica wrote:obečaju ti phichke a dobiješ qhorach ...to je neka nova sinergija organa i naroda#Fadileoprosti
Kako misliš nisi dobrostojeći, pa vidi te kako dobro stojiš u redu za Merhametov paket.
Djeco moja, ne bojte se gladi, evo babe kod Fadilja radi...maida95 wrote:pročitala sam nešto..
Kako misliš nisi dobrostojeći, pa vidi te kako dobro stojiš u redu za Merhametov paket.
HM 2011 wrote:Fadil nije kriv to ga je neko pogrešno nasavjetovao.....
Fadile ne daj se......
Omogući ljudima potrošnju i samo uredno oporezuj....
Povećaj im plate i penzije Dilfa...... Zajami u rabate ojačaji im konkurenciju.... Malo ekonomske špijunaže zaigraj na federalnom nivou - ekskluzivni uvoznici za ovo i ono da budemo i mi.....
#Fadileoprosti
Kuluk brate, kuluk.hhaarree wrote:HM 2011 wrote:Fadil nije kriv to ga je neko pogrešno nasavjetovao.....
Fadile ne daj se......
Povećaj im plate i penzije Dilfa...... Zajami u rabate ojačaji im konkurenciju.... Malo ekonomske špijunaže zaigraj na federalnom nivou - ekskluzivni uvoznici za ovo i ono da budemo i mi.....
#Fadileoprosti
ja se pitam vaZdan dje si ti![]()
Neka neka, samo nek se radiHM 2011 wrote:Kuluk brate, kuluk.hhaarree wrote:HM 2011 wrote:Fadil nije kriv to ga je neko pogrešno nasavjetovao.....
Fadile ne daj se......
#Fadileoprosti
ja se pitam vaZdan dje si ti![]()
channel10 wrote:Evo dilfas baca suzavce na FTV-u......

Fadil .... JER SMO MI TO ZAISKALI!!!!!dembele wrote:Fadil live iz budzetske rupe
Ušla voda u uši prijatelju .....hhaarree wrote:Sta ovaj sindikalac prekida denisa, boze sacuvaj ne da frajeru da zavrsi
Fadile molim te prestani hvorumat trosak je veliki ode struja odose impulsi. Idi daj kakvu izjavu da malo cirkuzam opasno si tih danas, evo 24 sata nisi nista provalioKB9 wrote:al komedijasi talasaju, veliko je znanje kod njih pa mogu negirat provjerene i priznate ljude
Ti okane lijepe povedi te provjerene i priznate ljude kući svojoj .... pa nek ti kroje reformsku agendu i utvrđuju listu esencijalnih namirnicaKB9 wrote:al komedijasi talasaju, veliko je znanje kod njih pa mogu negirat provjerene i priznate ljude
Skinuli 43 konvencije i detaljno ih razradili ..... (par sekundi poslije)..... a stvarno nismo imali vremena tad prevodit sebi 43 konvencije i tumačiti nego smo ih preuzeli AD HOC .... provjereni i priznati ljudiKB9 wrote:al komedijasi talasaju, veliko je znanje kod njih pa mogu negirat provjerene i priznate ljude
placi okano, samo placiedo_79 wrote:Skinuli 43 konvencije i detaljno ih razradili ..... (par sekundi poslije)..... a stvarno nismo imali vremena tad prevodit sebi 43 konvencije i tumačiti nego smo ih preuzeli AD HOC .... provjereni i priznati ljudiKB9 wrote:al komedijasi talasaju, veliko je znanje kod njih pa mogu negirat provjerene i priznate ljude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plačem od smijeha