"Ko razume shvatiće"
Popularne stvari koje ne kontam
- Ridjobrki
#2101 Re: Popularne stvari koje ne kontam
"Ko razume shvatiće"
- Anestezija
#2102 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Il na zid joj napise drugarica heeeej sestro sta mi se desilooooo $
sta sestrooooo <3
ajd na chat ..
a tebe Anestezija ko j..e
sta sestrooooo <3
ajd na chat ..
a tebe Anestezija ko j..e
- Warashii
#2103 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemam pojma ali ovo meni izgleda skoro pa pomalo jezivo. Znam o cemu se radi, kontam Facebook iako ga ne koristim.Cherry-Cherry wrote:Ja sam na instagram stavila 3 (slovima: tri) slike, a imam ga oko godinu.Na tviter nisam otišla sigurno dvije godine. Ali zato nikako da se riješim onog zla od fb. Nekoliko puta sam odlazila sa fb, nije me bilo i po mjesec, al se opet vraćala, ne znam zašto.
A ne stavljam uopšte puno objava na zid, dosta ljudi sam prestala pratiti i opet ko debil odem svaki dan da vidim šta ima.
Facebook je vjerujem super stvar ali ne sa danasnjim nacinom zivota i ne sa danasnjim razmisljanjem ljudi ( ne svi ali narem 95% ono 5% su oni koji se bave marketingom).
- Cherry-Cherry
#2104 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dječak sa šibicama wrote:"Sto me vise mrze, to sam jaca"
koment:
to kraljice
sultanijooooo
nedaj dusmanima da se raduju
najljepsa
Poželjena si
Glavu gore
- Cherry-Cherry
#2105 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta je jezivo? To što sam sakrila aktivnosti ljudi, koji stavljaju debilne slike?Warashii wrote:Nemam pojma ali ovo meni izgleda skoro pa pomalo jezivo. Znam o cemu se radi, kontam Facebook iako ga ne koristim.Cherry-Cherry wrote:Ja sam na instagram stavila 3 (slovima: tri) slike, a imam ga oko godinu.Na tviter nisam otišla sigurno dvije godine. Ali zato nikako da se riješim onog zla od fb. Nekoliko puta sam odlazila sa fb, nije me bilo i po mjesec, al se opet vraćala, ne znam zašto.
A ne stavljam uopšte puno objava na zid, dosta ljudi sam prestala pratiti i opet ko debil odem svaki dan da vidim šta ima.
Facebook je vjerujem super stvar ali ne sa danasnjim nacinom zivota i ne sa danasnjim razmisljanjem ljudi ( ne svi ali narem 95% ono 5% su oni koji se bave marketingom).
- Warashii
#2106 Re: Popularne stvari koje ne kontam
MA jok, ono podebljano, i bila je zayebancijaCherry-Cherry wrote: Šta je jezivo? To što sam sakrila aktivnosti ljudi, koji stavljaju debilne slike?
- Ridjobrki
#2107 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I one aplikacije za dodavanje nekih okvira i sličica na slike pa postavljanje takvih slika.
Moja ujna postavila sliku sebe i dajdže sa neke svadbe, oni u nekom okviru sa morskom tematikom - oko njih neka srca, palme, hobotnice nekakve letaju... Ja iznevjerovao.
Moja ujna postavila sliku sebe i dajdže sa neke svadbe, oni u nekom okviru sa morskom tematikom - oko njih neka srca, palme, hobotnice nekakve letaju... Ja iznevjerovao.
-
Niemand
#2108 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ima ovde jedan forumas, po' foruma je naso na fb. Ma nije, preCerujem, naso je svakog ko ga je interesovo. Zacas.

- dječak sa šibicama
#2109 Re: Popularne stvari koje ne kontam
feeling happy bila u kinu gledala 50 nijansi sive
#odusevljena #procitacuiknjigu
- supercali
#2110 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to je najmanji problem naci samo ne znam sta ce mi po foruma na fbNiemand wrote:Ima ovde jedan forumas, po' foruma je naso na fb. Ma nije, preCerujem, naso je svakog ko ga je interesovo. Zacas.
- supercali
#2111 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Debili ne znaju da se uvijek prije procitaju knjige jer su uvijek bolje pa eventualno onda hleda filmdječak sa šibicama wrote:feeling happy bila u kinu gledala 50 nijansi sive
- dječak sa šibicama
#2112 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kazu da je film 12 puta gori od knjige.
Nego, ne kontam ovoliku histeriju oko novorodjene bebe u Londonu... hajde sto su Englezi debili, ali sto mediji nas tjeraju da budemo.
Nego, ne kontam ovoliku histeriju oko novorodjene bebe u Londonu... hajde sto su Englezi debili, ali sto mediji nas tjeraju da budemo.
-
Niemand
#2113 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hu sejs da su mu na fbsupercali wrote:Pa to je najmanji problem naci samo ne znam sta ce mi po foruma na fbNiemand wrote:Ima ovde jedan forumas, po' foruma je naso na fb. Ma nije, preCerujem, naso je svakog ko ga je interesovo. Zacas.
- ćiribiribela
#2114 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kontate li ista??

- ho oponopono
#2115 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...ne kontam danonocno visite na istom ma kakva god radnja bila, svako placa za ono sto mu fali,
a ovamo pljuvacine bla bla...po istoj onoj raji kojoj lajkate sve te bljuvotine od raznih objava...
i 
...kad skontate da je sve izopaceno bice vam lakse...makar prdnuti od cejfa a ne od muke...
...kad skontate da je sve izopaceno bice vam lakse...makar prdnuti od cejfa a ne od muke...
- supercali
#2116 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A da procitas ponovo sta sam napisao?Niemand wrote:hu sejs da su mu na fbsupercali wrote:Pa to je najmanji problem naci samo ne znam sta ce mi po foruma na fbNiemand wrote:Ima ovde jedan forumas, po' foruma je naso na fb. Ma nije, preCerujem, naso je svakog ko ga je interesovo. Zacas.
Niko nije ni pomenuo da su mu na fb
- shmizlica
#2117 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hebote i ja htjedoh pitatićiribiribela wrote:Kontate li ista??![]()
- Njanjavi
#2118 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jebo prdenje ako se malo ne useres
Ko da nisi nista ni radio 
-
Niemand
#2119 Re: Popularne stvari koje ne kontam
'ta si zinosupercali wrote: A da procitas ponovo sta sam napisao?
Niko nije ni pomenuo da su mu na fb
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2120 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja vama ne mogu opisati koliko mi je zivot sadrzajniji bez fejsbuka.
Nedavno sam nesto malo usporedjivao i racunao i odokativno, za ovu godinu i po otkako sam ga deaktivirao, procitao sam sigurno 3 puta vise knjiga nego za isto vrijeme dok sam imao profil, kino i pozoriste takodjer slicne brojke. Generalno gledajuci puno se bolje osjecam. Jedina mana je sto se teze dolazi do novih poznanstava. A primijetio sam da ponekad forum refresujem kao nekada news feed
Ali rjesavanje fb je prava stvar...Mislim ono stvarno sam dangubio. Udjem da vidim sta ima i do spavanja tako
A primijetio sam da utice i na vugla. Evo dobar video:
Nedavno sam nesto malo usporedjivao i racunao i odokativno, za ovu godinu i po otkako sam ga deaktivirao, procitao sam sigurno 3 puta vise knjiga nego za isto vrijeme dok sam imao profil, kino i pozoriste takodjer slicne brojke. Generalno gledajuci puno se bolje osjecam. Jedina mana je sto se teze dolazi do novih poznanstava. A primijetio sam da ponekad forum refresujem kao nekada news feed
A primijetio sam da utice i na vugla. Evo dobar video:
- Njanjavi
#2121 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo je jedno 58mi put da citam tvoje esseje o napustanju fb, zelis medalju ili aplauz, ne kontam 
- annoy
#2122 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne shvaćam šta netko radi na facebooku da mu oduzima toliko vremena i da se treba deaktivirati da počne normalno živjeti
pa poviriš koji put dnevno da vidiš šta ima i to je to
Puno više vremena izgubim ovdje na forumu ili čitajući nešto po internetu
- Njanjavi
#2123 Re: Popularne stvari koje ne kontam
annoy wrote:Ne shvaćam šta netko radi na facebooku da mu oduzima toliko vremena i da se treba deaktivirati da počne normalno živjetipa poviriš koji put dnevno da vidiš šta ima i to je to
- Ridjobrki
#2124 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tačno. Ja radim online pa mi FB tab stoji uvijek uključen i tamo zavirim tek kad iskoči kakva notifikacija.annoy wrote:Ne shvaćam šta netko radi na facebooku da mu oduzima toliko vremena i da se treba deaktivirati da počne normalno živjetipa poviriš koji put dnevno da vidiš šta ima i to je to
Forum otvorim i onda dok iščitam naotvarane tabove kahva mi se ohladi.
FB je strašna stvar, pogotovo zatvorene grupe i grupni chatovi - to može biti toliko korisno u poslu da je čudo jedno.
- supercali
#2125 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Grupni chatovi su vecinom sodoma i gomora bar sto ja posjecujem