Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2101 Re: Što privlači nas, dame?
Dje si Robert Redford 
-
Gabrielo
#2102 Re: Što privlači nas, dame?
Jesi vidio kakvu malu kepec Messi voda. Mislis da bi ga annoy odbila? 
- zli_hordas
#2103 Re: Što privlači nas, dame?
Ne bi kad ne bi bio Messi,KvaziExpert wrote:Jamčim da ga ne bi pogledalaGabrielo wrote:Jesi vidio kakvu malu kepec Messi voda. Mislis da bi ga annoy odbila?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2104 Re: Što privlači nas, dame?
Pa ni Mik Dzeger, da je kojim slucajem masinovodja u separaciji uglja RMU Kakanj, onakav grdan, ne bi cestitog zenska vidio z'glave. Ali posto je frontmen Stonsa, bije ga glas jednog od najvecih ljubavnika.
- zli_hordas
#2105 Re: Što privlači nas, dame?
Marketing je cudo._BataZiv_0809 wrote:Pa ni Mik Dzeger, da je kojim slucajem masinovodja u separaciji uglja RMU Kakanj, onakav grdan, ne bi cestitog zenska vidio z'glave. Ali posto je frontmen Stonsa, bije ga glas jednog od najvecih ljubavnika.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2106 Re: Što privlači nas, dame?
moras biti il poznat il uspjesan
to smo ustvrdili
to smo ustvrdili
- zli_hordas
#2107 Re: Što privlači nas, dame?
Moze li lazno predastavljanje pomoći.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2108 Re: Što privlači nas, dame?
Ustvrdili ili utvrdiliBlack swan wrote:moras biti il poznat il uspjesan
to smo ustvrdili
-
hanamontanaa
#2109 Re: Što privlači nas, dame?
Ma nije samo to, ima on nesto jebozovno u sebizli_hordas wrote:Marketing je cudo._BataZiv_0809 wrote:Pa ni Mik Dzeger, da je kojim slucajem masinovodja u separaciji uglja RMU Kakanj, onakav grdan, ne bi cestitog zenska vidio z'glave. Ali posto je frontmen Stonsa, bije ga glas jednog od najvecih ljubavnika.
Dakle, ne moraš biti poznat, samo biti uvjeren da možeš svaku imati
Taj samopouzdani stav i ponašanje privlaci k'o magnet
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2110 Re: Što privlači nas, dame?
Automehanicari imaju para 
- dale cooper
#2111 Re: Što privlači nas, dame?
Pu bjedo i bogu si teška.

- ćiribiribela
-
palestinka
#2113 Re: Što privlači nas, dame?
hanamontanaa wrote:Ma nije samo to, ima on nesto jebozovno u sebizli_hordas wrote:Marketing je cudo._BataZiv_0809 wrote:Pa ni Mik Dzeger, da je kojim slucajem masinovodja u separaciji uglja RMU Kakanj, onakav grdan, ne bi cestitog zenska vidio z'glave. Ali posto je frontmen Stonsa, bije ga glas jednog od najvecih ljubavnika.A znam jednog sličnog, "grdnog" , čovjek automehanicar :-Dmalen ,vazda raščupan,prljav, a uvijek prezgodne cure imao ,jednu takvu i oženio.
Dakle, ne moraš biti poznat, samo biti uvjeren da možeš svaku imati![]()
Taj samopouzdani stav i ponašanje privlaci k'o magnet
-
palestinka
#2114 Re: Što privlači nas, dame?
Neuspješno kvotanje:-) da ne bude i kvocanje:-) važan je uvijek 'taj samopouzdani stav i ponašanje'. Džaba sve ako muškarac nema muškost.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2115 Re: Što privlači nas, dame?
Naravno. Ja sam uvijek za povratak iskonu,da igramo uloge koje su nam dodijeljene.
Ali pritom znam da je moj nekadasnji mehanicar, samo od mene, ozidao i opremio sprat kuce. Ne udjem cestito u garazu, a vec me olaksao za 3-4 stoje
Ali pritom znam da je moj nekadasnji mehanicar, samo od mene, ozidao i opremio sprat kuce. Ne udjem cestito u garazu, a vec me olaksao za 3-4 stoje
-
palestinka
#2116 Re: Što privlači nas, dame?
Ne daj se. Pruži otpor mehaničaru, budi muško_BataZiv_0809 wrote:Naravno. Ja sam uvijek za povratak iskonu,da igramo uloge koje su nam dodijeljene.
- annoy
#2117 Re: Što privlači nas, dame?
KvaziExpert wrote:Jamčim da ga ne bi pogledalaGabrielo wrote:Jesi vidio kakvu malu kepec Messi voda. Mislis da bi ga annoy odbila?
Nizak je.
Ne mogu zamislit dobar seks s fizički neprivlačnom osobom, nema tih milijuna koji bi me mogli navlažit u takvoj situaciji, a dobar seks je nešto bez čeg ne bih htjela živjet
-
hanamontanaa
#2118 Re: Što privlači nas, dame?
Pa imaju_BataZiv_0809 wrote:Automehanicari imaju para
annoy niski muškarci su ti fizički neprivlacni samo zbog visine? Nemoj imati predrasude ,iznenadila bi seannoy wrote:KvaziExpert wrote:Jamčim da ga ne bi pogledalaGabrielo wrote:Jesi vidio kakvu malu kepec Messi voda. Mislis da bi ga annoy odbila?![]()
Nizak je.
Ne mogu zamislit dobar seks s fizički neprivlačnom osobom, nema tih milijuna koji bi me mogli navlažit u takvoj situaciji, a dobar seks je nešto bez čeg ne bih htjela živjet
Moja iskustva s niskim ništa manje pozitivna od onih s visokim, dapače
- annoy
#2119 Re: Što privlači nas, dame?
Ja inače stvarno nisam isključiva što se tiče fizičkog izgleda, više mi je bitno kako netko djeluje u cjelini, ali visina je iznimka, Dala sam jednom šansu dečku nižem od sebe jer ga nisam htjela odbiti samo zbog visine, ali sam se osjećala užasno čudno kraj njega, jednostavno kao da to nije kako treba. Nije da nisam probala, jesam, i nisam ponosna što sam tako isključiva po pitanju togahanamontanaa wrote: annoy niski muškarci su ti fizički neprivlacni samo zbog visine? Nemoj imati predrasude ,iznenadila bi se![]()
Moja iskustva s niskim ništa manje pozitivna od onih s visokim, dapačemožda samo unaprijed razraditi tehnička pitanja
Kad vidim parove gdje je žena viša, ili gdje su podjednake visine, nije mi to nimalo čudno ni ružno, ali eto kad se ja nađem u toj situaciji onda mi nikako ne odgovara.
-
Gabrielo
#2120 Re: Što privlači nas, dame?
Nadjite mi jednu zenu koja ce reci da vise voli niske od visokih muskaraca. Ne ide bez razloga ono visok, zgodan, crn.
Isto kao sto zena koja nema sise i guzove nije privlacna.
Ili koja je blijeda.
Kad se sjetim kako je jedna visoka cura bila sretna sto je mene nasla. Kaze napokon mogu stikle nositi.
Isto kao sto zena koja nema sise i guzove nije privlacna.
Kad se sjetim kako je jedna visoka cura bila sretna sto je mene nasla. Kaze napokon mogu stikle nositi.
- annoy
#2121 Re: Što privlači nas, dame?
Šta ako ima sise i guzice, a blijeda je?
Nemoj biti isključiv, meni niži muškarci nisu privlačni, ali ja uopće ne mislim da ne postoje žene kojima jesu. Ne možeš privlačnost općenito svoditi samo na ono što se tebi sviđa. Da je tako nitko ne bi bio sa niskim muškarcima, ženama s malim sisama i guzicama, blijedim ženama, a vidi čuda, svatko si nađe para.
Nemoj biti isključiv, meni niži muškarci nisu privlačni, ali ja uopće ne mislim da ne postoje žene kojima jesu. Ne možeš privlačnost općenito svoditi samo na ono što se tebi sviđa. Da je tako nitko ne bi bio sa niskim muškarcima, ženama s malim sisama i guzicama, blijedim ženama, a vidi čuda, svatko si nađe para.
-
Gabrielo
#2122 Re: Što privlači nas, dame?
Manje bi mi smetalo da ima male sise nego da je blijeda. To vezem sa slabim imunoloskim sustavom i bolestinama.
Ljudi se zadovolje sa manje da ne bi ostali sami.
Ljudi se zadovolje sa manje da ne bi ostali sami.
- annoy
#2123 Re: Što privlači nas, dame?
Da sam ikad imala problema s muškarcima zbog boje tena, možda bi ti i vjerovala 
-
Gabrielo
#2124 Re: Što privlači nas, dame?
Ne prze se cure na suncu da bi izgledale losije.
Sama si rekla da svako nadje para. Pa tako i niski, i celavi, i one bez sisa, i blijede.
Sama si rekla da svako nadje para. Pa tako i niski, i celavi, i one bez sisa, i blijede.
- annoy
#2125 Re: Što privlači nas, dame?
Pa tko se hoće pržit nek se prži.
Ja mislim da i tamni i svijetli ten mogu bit lijepi.
Mislim da je jako arogantno tvrditi da je tvoj osobni ukus nekakvo objektivno mjerilo. A i prilično je ignorantno kad osoba ne vidi dalje od svoje uže okoline pa smatra da je to nešto što vrijedi za sve. Znaš li da recimo u Japanu žene idu na tretmane izbjeljivanja? U tom dijelu svijeta svijetlija put je jako poželjna. Meni je to izbjeljivanje glupo, kao što mi je i opsesija tamnjenjem glupa, općenito mi se ne sviđa ideja da se treba drastično modificirati svoj izgled da bi bili privlačni i poželjni.
Svijet je raznoliko mjesto gdje egzistiraju različiti ljudi s različitim ukusima. Postoji čitava supkultura koju karakterizira mrtvačko blijedilo i crna odjeća, i ima muškaraca koji itekako na to svršavaju
Pogledaj recimo liste najsexy žena, nać ćeš podjednako tamnije i svijetlije žene.
Ja ne mogu vjerovat da netko ne može prihvatit da ne razmišljaju svi ljudi na svijetu na isti način, ili da ne postoji samo jedan ukus što se tiče ženskog izgleda.
Ovo je užasno glupa rasprava
tako da je s moje strane završena. 
Mislim da je jako arogantno tvrditi da je tvoj osobni ukus nekakvo objektivno mjerilo. A i prilično je ignorantno kad osoba ne vidi dalje od svoje uže okoline pa smatra da je to nešto što vrijedi za sve. Znaš li da recimo u Japanu žene idu na tretmane izbjeljivanja? U tom dijelu svijeta svijetlija put je jako poželjna. Meni je to izbjeljivanje glupo, kao što mi je i opsesija tamnjenjem glupa, općenito mi se ne sviđa ideja da se treba drastično modificirati svoj izgled da bi bili privlačni i poželjni.
Svijet je raznoliko mjesto gdje egzistiraju različiti ljudi s različitim ukusima. Postoji čitava supkultura koju karakterizira mrtvačko blijedilo i crna odjeća, i ima muškaraca koji itekako na to svršavaju
Pogledaj recimo liste najsexy žena, nać ćeš podjednako tamnije i svijetlije žene.
Ja ne mogu vjerovat da netko ne može prihvatit da ne razmišljaju svi ljudi na svijetu na isti način, ili da ne postoji samo jedan ukus što se tiče ženskog izgleda.
Ovo je užasno glupa rasprava