Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#2101 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Robi otpao, preuzeo Azerbejdžan. Next...
-
Iker C
#2102 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
-
Iker C
#2103 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Izvor? Prije mjesec dana je odbio Azerbejdžan.studeni76 wrote:Robi otpao, preuzeo Azerbejdžan. Next...
- Butmiran
#2104 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Šta ima Sarajevo sa ovom pričom?Iker C wrote:Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
-
Iker C
#2105 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sarajevo je primjer koliko je teško osvojiti naslov prvaka u našoj državi.Butmiran wrote:Šta ima Sarajevo sa ovom pričom?Iker C wrote:Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
- Logovan
#2106 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A znamo svi kakav je bio jedan dio ulaganja, tako da...Iker C wrote:Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
Moram i tebe još jednom napomenuti, Sarajevo NE ulaže nikakve milione. Kakvi ba milioni, joj.
- Butmiran
#2107 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ignore, samo nastavi, interesantan si. 
- Bosanski_kralj
#2108 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ova tema je već jednom bila zaključana zbog vaših prepucavanja Željo-Sarajevo, nemojte da se opet to ponovi. Takve diskusije vodite na temama vezanim za to.
On topic: Vahid je na potezu. Siguran sam da koji god uslov postavi ljudima iz Saveza da će oni i ispuniti. Eventualno visina plate bi mogla predstavljati problem, ali eto Vahid je rekao da mu to nije najbitnije.
On topic: Vahid je na potezu. Siguran sam da koji god uslov postavi ljudima iz Saveza da će oni i ispuniti. Eventualno visina plate bi mogla predstavljati problem, ali eto Vahid je rekao da mu to nije najbitnije.
- Zeljoooo
#2109 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vahid ako odbije a Savez mu ispuni sve sto bude trazio treba ga nabiti nogom i prekriziti za sva vremena.
-
neJbzid
#2110 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
koga god izaberu za selektroa naci ce mu se mahana...
vjerovatno ce vaha imati najmanje neprijatelja na startu, ali poslije prve lose tekme doci ce na red oni koji ce ga napraviti neznalicom..a mislim da nas vaha preuzme male su sanse..vidjet cemo zellili on tu avanturu koja je jako nesigurna u ovom momentu, jer poznaje on mentalitet ovdasnji ljudi i zna dobro s kim dolazi raditi u savezu...
ko god od stranaca dosao (magath,mateus,shifo,trpatoni koji su zvanicno poslali ponude) ce doci tu bez emocije..i bez nekog prevelikog iskustva u radu sa nasim mentalitetom..
ovi sto su se prvi dan nakon odlaska papeta nudili bazdarevic, hadzibegic, bajramovic.. mislim da bi im karijera u repki isla kao i kod papeta..od legende kao igraca do kukavice neznalice i slicnih naziva kojima je okrunjen pape..
amar osim.. ne znam sta o njemu reci..sta ocekivati..zeljovci se kunu u njega, po meni svaka cast na dominaciji sa zeljom ali evropske utakmice zelje su pokazale da on dobro skripi kad moras mnogo jacem na megdan izaci..
moja zelja je sergej barbarez..on poznaje igrace..poznaje savez..poznaje mentalitet i zna u sta ulazi..dali on zeli biti i dali ga savez zeli to je pitanje a koliko sam upratio nije se oglasavao po ovom pitanju...
uglavnom kod god dodje nek anam je sa srecom i njemu..i da probamo dobiti sve do belgije pa otici u brisel i pofajtati se..i naravno da probamo izvrsiti dodatnu selekciju igraca koje je pape otpisao zbog ovih ili onih razloga...
nemamo sirok izbor igraca ali imamo par znalaca uz koje dobar selektor moze sloziti par trkaca i da napravimo dobar rezultat..
P.S. da nebi neko zakljucio da branim papeta..prvi sam bio da vise nevodi reprezentaciju jos od egipta jer pretjerao je sa svojim cudnim karakterom..
vjerovatno ce vaha imati najmanje neprijatelja na startu, ali poslije prve lose tekme doci ce na red oni koji ce ga napraviti neznalicom..a mislim da nas vaha preuzme male su sanse..vidjet cemo zellili on tu avanturu koja je jako nesigurna u ovom momentu, jer poznaje on mentalitet ovdasnji ljudi i zna dobro s kim dolazi raditi u savezu...
ko god od stranaca dosao (magath,mateus,shifo,trpatoni koji su zvanicno poslali ponude) ce doci tu bez emocije..i bez nekog prevelikog iskustva u radu sa nasim mentalitetom..
ovi sto su se prvi dan nakon odlaska papeta nudili bazdarevic, hadzibegic, bajramovic.. mislim da bi im karijera u repki isla kao i kod papeta..od legende kao igraca do kukavice neznalice i slicnih naziva kojima je okrunjen pape..
amar osim.. ne znam sta o njemu reci..sta ocekivati..zeljovci se kunu u njega, po meni svaka cast na dominaciji sa zeljom ali evropske utakmice zelje su pokazale da on dobro skripi kad moras mnogo jacem na megdan izaci..
moja zelja je sergej barbarez..on poznaje igrace..poznaje savez..poznaje mentalitet i zna u sta ulazi..dali on zeli biti i dali ga savez zeli to je pitanje a koliko sam upratio nije se oglasavao po ovom pitanju...
uglavnom kod god dodje nek anam je sa srecom i njemu..i da probamo dobiti sve do belgije pa otici u brisel i pofajtati se..i naravno da probamo izvrsiti dodatnu selekciju igraca koje je pape otpisao zbog ovih ili onih razloga...
nemamo sirok izbor igraca ali imamo par znalaca uz koje dobar selektor moze sloziti par trkaca i da napravimo dobar rezultat..
P.S. da nebi neko zakljucio da branim papeta..prvi sam bio da vise nevodi reprezentaciju jos od egipta jer pretjerao je sa svojim cudnim karakterom..
-
Iker C
#2111 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
U nedostatku pravih argumenata...Butmiran wrote:Ignore, samo nastavi, interesantan si.
- Butmiran
#2112 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Interesantno, nastavi.Iker C wrote:U nedostatku pravih argumenata...Butmiran wrote:Ignore, samo nastavi, interesantan si.
-
Iker C
#2113 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja sam nebitan u svemu bitan je dobrobit reprezentacije.wannabe_ultra wrote:Ne zasluzujemo te, Kasiljasu Ikere
- emigrazione
#2114 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa sto je sad mangup i strucnjak ne osvoji, negu gurno jadnika Adzema da se pati sa onim antitalentima
a kada je osvajao titule skuplje je igarce imao nego Sarajevo danas
Ne treba se prepucavati na ovoj temi, ali brate mnogo tu ublehu pominjete ovdje
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2115 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja se nadam da ce Limenog iz Srbije zvati da razgovaraju o preuzimanju repke 
- BHF_Manijak
#2116 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nije tema, al' ne jebi bezze!emigrazione wrote:Pa sto je sad mangup i strucnjak ne osvoji, negu gurno jadnika Adzema da se pati sa onim antitalentimaa kada je osvajao titule skuplje je igarce imao nego Sarajevo danas
-
LSD
#2117 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Amar ako bi postao selektor ovdje bi mu se psovalo sve redom 24/7, dakle majku, oca šlagiranog, užu i širu familiju....a znamo svi odlicno ko bi ga najviše pljuvao redovno na dnevnoj bazi
ne treba ni pominjati kome je sve nabio komlekse do kraja života
a to ne želim gledati ni citati, jer to ne zaslužuje takav jedan velikan
stoga, molim Boga da nikad ne bude selektor 
a to ne želim gledati ni citati, jer to ne zaslužuje takav jedan velikan
- ganjeta
#2118 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Na stranu sve, ali Tula je bolji izbor ...mali_milojica wrote:Ja se nadam da ce Limenog iz Srbije zvati da razgovaraju o preuzimanju repke
-
budza
#2119 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
sada postoje realne sanse da najbolji trener u regionu preuzme reprezentaciju svoje zemlje koja ima jedno 13-14 kvalitetnih igaca. sa spojem mladosti i iskustva, mogao bi vahid do sp-a u katarau da fudbal i imidz bosne podigne na jednu vecu razinu.
no. vahid je umisljeni tip koji vas u bosni (a i citav region) dozivlajva jednako kao i jedan svabo, englez, svajcarac, francuz. a kako nas oni vide, bolje da i ne pisem.
vahid je bio i ranije ters insan, pun arogancije, ali od kako je postao "francuz" pobesneo je. samo demagogise, tj. svira qrcu.
ovo je istorijski trenutak da pokaze truncicu postovanja prema bosni i navijacima.
iskreno bih voleo da vas vahid preuzme. a ako ne on, miroslav djukic.
no. vahid je umisljeni tip koji vas u bosni (a i citav region) dozivlajva jednako kao i jedan svabo, englez, svajcarac, francuz. a kako nas oni vide, bolje da i ne pisem.
vahid je bio i ranije ters insan, pun arogancije, ali od kako je postao "francuz" pobesneo je. samo demagogise, tj. svira qrcu.
ovo je istorijski trenutak da pokaze truncicu postovanja prema bosni i navijacima.
iskreno bih voleo da vas vahid preuzme. a ako ne on, miroslav djukic.
-
internazionale
#2120 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ako su dva miliona od Dzeke minimalna ulaganja onda si upravuIker C wrote:Sarajevo ulaže milione kako bi osvojilo titulu a Amar je to uradio više puta uz minimalna ulaganja.Čovjek zna znanje i nemojte mi molim vas o nekom namještanju utakmica jer za to nemate dokaza.
A vidi kako sada finansijski briljirate, sto li...
Samo sto ce Caruga ovo obrisati cim neko spomene dva miliona od Dzeke
- House
-
missko
#2122 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ili drugim rijecima ukratko ne bi volio da mu se desi ono sto se desilo Papetu jedinom pravom fudbalskom velikanu nase drzaveLSD wrote:Amar ako bi postao selektor ovdje bi mu se psovalo sve redom 24/7, dakle majku, oca šlagiranog, užu i širu familiju....a znamo svi odlicno ko bi ga najviše pljuvao redovno na dnevnoj bazine treba ni pominjati kome je sve nabio komlekse do kraja života
a to ne želim gledati ni citati, jer to ne zaslužuje takav jedan velikanstoga, molim Boga da nikad ne bude selektor
- emigrazione
#2123 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ejs, zar nije bila kurchiona da Zeba ima 7 milja, redovno svakog prvogBHF_Manijak wrote:Nije tema, al' ne jebi bezze!emigrazione wrote:Pa sto je sad mangup i strucnjak ne osvoji, negu gurno jadnika Adzema da se pati sa onim antitalentimaa kada je osvajao titule skuplje je igarce imao nego Sarajevo danas
Ne treba se prepucavati na ovoj temi, ali brate mnogo tu ublehu pominjete ovdjeKod nas 3-4 igraca imala oko cetvorke platu, Eldin 6, ostalo je sitna buranija bila!
A komsije jedu bajate virsle iz frizidera u kome nema struje
- Radio Sarajevo
#2124 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sve što vrijeme više odmiče, siguran sam da je Vaha promašaj. Frajer se preserava samo tako, smeta mu što mora zvati Srbina i Hrvata (iako mu niko nije rekao "moraš tog i tog", može sam odabrati dvojicu dobrih), a nije mu smetao onak kriminalac u Zagrebu. Danas priča kako mu jebanje majke neće oprostiti, sutra već razgovara o ponovnom angažmanu. Seronja.nosara wrote:Apsolutno... Treba nam cudo na brzinu a ne pravljenje novog sistema oko nekog bjelosvjetskog placenika... Imamo carobnjaka u kuci, ne znam kako neko uopste moze razmisljat o preskupim i/ili upitnim alternativama...Iker C wrote:Vaha nije rješenje u ovom trenutku. S obzirom da su naše šanse minimalne ne treba bacati pare na Vahu. Da se ja pitam angažovao bih našeg najtrofejnijeg trenera da pokuša napraviti čudo.
Evo Deda Mraza koji će nas izvući iz govana, kao i toliko puta do sada (doduše, neke je i ugurao u govna

-
LSD
#2125 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da ,bio je igracki velikan,titan - slažem se....ali zato trenerski i takticki patuljak, one inch man....za njega je Amar Ferguson i Mourinho u jednom, što se tice trenerskog posla...a o Vahidu da ne pricamomissko wrote:Ili drugim rijecima ukratko ne bi volio da mu se desi ono sto se desilo Papetu jedinom pravom fudbalskom velikanu nase drzaveLSD wrote:Amar ako bi postao selektor ovdje bi mu se psovalo sve redom 24/7, dakle majku, oca šlagiranog, užu i širu familiju....a znamo svi odlicno ko bi ga najviše pljuvao redovno na dnevnoj bazine treba ni pominjati kome je sve nabio komlekse do kraja života
a to ne želim gledati ni citati, jer to ne zaslužuje takav jedan velikanstoga, molim Boga da nikad ne bude selektor