21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Havatar

#2101 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Havatar »

Ovako smo poceli utakmicu:

Image

:facepalm:
Jose_Mourinho

#2102 Re: Odg: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovi

Post by Jose_Mourinho »

Novi selektor je Dušan bajevic, nakon povratka iz Brazila oficijalna objava ;)
mO k3

#2103 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Havatar wrote:
Edin H. je napisao/la:
Zaledih se kada sam vidio sastav i jos me nije proslo, a plasio sam se i prije utakmice da bi Pape mogao izvesti nekakav nepotrebni eksperiment :(

Izmjene ne mogu ni kometarisati, vec su ljudi sve rekli :(
otmar
Eksperimenti njegovi su nas ubili.
Razvalili smo kvalifikacije do utakmice sa Latvijom, do prvog poluvremena sa Amerikom.
A onda kockar i eksperimentisanje stupaju na scenu.
Akrobacija 1:
Igranje bez zadnjeg veznog. Samo su nas Bog, Vedo i Hajrovic poslali u Brazil.

Akrobacija 2:
Ovo sto je veceras uradio. Sve mu jebem.

I to svaki put nakon sto smo odlicno odigrali utakmice prije toga.
:thumbup:
Dont touch runing sistem :)
Šveđanin

#2104 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Šveđanin »

alphonse kauders wrote:Begović - Iskreno se nadam budući kapiten ove reprezentacije. Sve što je mogao odbraniti, odbranio je, na licu mu se moglo primjetiti da bi najradije i sam sišao s gola i otišao naprijed da pokuša nešto promijeniti. Profesionalac od glave do pete i nakon iznošenja nigerijskog padavičara trenutno meni najdraži igrač reprezentacije.

Mujdža - bez učinka prema naprijed, ali ako ništa na njegovoj strani nije bilo propuha. Izgledao preumorno zadnjih 20 min.

Šunjić - nije briljirao, ali je korektno obavio svoj zadatak, bez kikseva i sa ok procentom dobijenih duela.

Spahić - danas nije bio njegov dan. Dva katastrofalna dodavanja i onda ispadanja, loša pozicioniranja, gubljenje duela, do u beskraj. Obzirom da se ne sjećam da je kao zdrav igrač ikada ovako odigrao, sumnjam na to da je igrao povrijeđen što nam se u onom presudnom duelu osvetilo. Faul je bio po mom ukusu 50%/50%, neko će ga svirati, ovaj sudija eto nije. Vjerovatno posljednja utakmica Emira u reprezentaciji (osim ako ne bude časni oproštaj protiv Irana).

Lulić - stalno se ovdje pisalo da će nam se osvetiti kad-tad improvizacija na lijevom beku i forsiranje igrača kojima to nije prirodna pozicija, i naravno kao po Marfijevom zakonu desi se onda baš kada ti ne treba da se desi. Vjerovatno naš najlošiji igrač večeras, bez učinka naprijed, a kod primljenog gola nije se uspio vratiti u odbranu pa je Emenike ostao 1 na 1 sa rovitim Spahićem i desilo se što se desilo. Šteta, vjerovatno je ideja bila da Lulić probija po bokovima, ali obzirom da nije imao snage ni za šta vidjelo se koliko je Kolašinac bolja opcija na toj poziciji.

Bešić - uvijek na rubu incidenta, jalijaški pristup i beskompromisnost do kraja. Nije odigrao nešto bajno, ali je požrtvovanošću mnogo toga nadoknadio, spasio je kod nekoliko čistih kontri Nigerijaca i sjetio se familije protivničkom igraču (i to je stigao). Igrač budućnosti, mada mi izgleda da je danas bio blizu crvenog kartona, malo je falilo.

Medunjanin - Za moj ukus bespotreban igrač i igrač manjka u sredini. Niti previše trči, niti je brate nešto aman kreativan, niti prejak u duelima. Njegova igra može proći protiv manjih reprezentacija, ali malo jače reprezentacije to bez pardona kažnjavaju i ja jednostavno njega ne vidim u budućnosti repke, osim kao neku back-up rezervu.

Misimović - Kina mu nimalo ne godi. Još jedna ispodprosječna utakmica Misketa, i vjerovanto i njegov oprost od reprezentacije. Šteta što je fizički propao u 32-oj godini života, ali danas jednostavno protiv bržih, jačih i spretnijih Nigerijaca nije ništa mogao niti je uspio proturiti ijednu loptu napadačima. Drag mi je strašno, ali u ovoj formi on je teret ekipi.

Pjanić - Puno zujao, malo meda dao. Ok, momak ima to nešto, ali mu za moj ukus fali još malo bezobraznosti da bi bio pravi igrač. Nije večeras odigrao ništa posebno, ali opet ako je išta dolazilo iz sredine, to je bilo od njega. Nažalost bez završnice i konkretnog učinka, premalo je i ovo bilo večeras. Zasad nije opravdao interesovanje velikih klubova.

Hajrović - trudio se, ali nije išlo i džaba. Prosječna partija Hajrovića, smjenjivali su se loši i dobri potezi, na kraju nažalost i on bez završnice. Ipak, ima tu potencijala za budućnost, ako stvari budu krenule svojim tokomč

Džeko - čist gol mu je poništen, a onda kao da ga je to totalno smelo: šutevi nebu pod oblake, bez neke prevelike volje i trke i na kraju (nakon sjajnog prijema lopte i građenja) peh sa stativom. Sreća da može ipak igrati i narednih 4-5 godina, ali sam očekivao ipak da će sa 28. god biti lider ekipe i da će povući sve druge igrače igrama na SP, ali sam sae nažalost prevario.

Salihović, Ibišević, TSS - lako je sumirati: nijedan nije mogao meda s kašike.

Sušić - ok, nikada nisam bio fan Sušića. Uvijek me nervirao njegov prevladavajući pesimizam u kojem su svi jači od nas i da u jačim utakmicama imamo šansu samo ako se dogode neke astrološki čudne stvari (da npr Mars uđe u Veneru:D), ali više od svega me nerviralo to kako je loš taktičar i sjajan izmišljač tople vode. Moraće skontati odgovor zašto Kolašinac nije igrao i zašto nije malo bolje scoutirao Nigeriju pa da nas ne ubijaju konstantno sa krila čitavu utakmicu. Dodatno, trio Medunjanin-Pjanić-Misimović NEEE IDEEEE u jačim utakmicama, nekako to nikad nije skontao, obzirom da ne mogu njih trojica parirati trlkački ni veznom redu Želje:D Nakon Irana Safet ide, to je izvjesno, ja vala neću puno žaliti za njim.
:thumbup:
hillbill

#2105 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by hillbill »

Havatar wrote:
jefferson wrote:O kakvom se covjeku radi najbolje govori cinjanica da nakon sto sav svijet zna da su nas sudije pokrale on kaze: ne bi da komentarisem sudije!!!!
Tj. ne bi da se zamjerim FIFA-i jerbo sutra mogu da mimoju karijeru zagorcaju.
Moj pape, nemas ti muda a ni obraza! Hajde razidji se sa repkom i nek neko sa mudima prezme repku!
Ima muda kako nema , kako je imao muda da tjera inat svima koji prate reprezentaciju izbacivanjem Bicakcica, Kolasinca , Hajrovica i ubacivanjem Susica . Nego je tu nesto drugo u pitanju a svi znamo sta. Njegova pokvarenost i gledanje samo svoje guzice.
tacno.....samo pokvaren i nemoralan covjek moze napraviti ovo sto je susic napravio....ovo je logican slijed svega sto se dogadalo prije sp.....imas propuh na poziciji lijevog beka,a na klupi sjedi jedan od naj boljih bekova bundes lige ,,,ocigledno safetu to nije bilo bitno....racunao je da je dovoljno sto se plasirao na sp.....i poceo sa privatizovavti reprezentaciju.....kvarnjak..
animus

#2106 Re: Odg: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovi

Post by animus »

Jose_Mourinho wrote:Novi selektor je Dušan bajevic, nakon povratka iz Brazila oficijalna objava ;)
Daj bože. to bi bilo najbolje a ja cu jos jednom ponoviti da I Kemal Alispahic nebi bio los izbor, cak sta vise a to mozemo sebi priustiti.
denimb

#2107 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by denimb »

Sta se desava u glavi tog Safeta pa da toliko vjeruje u ove osakacene formacije, Bog ce ga znati...

Znaci sav svijet prica o fizickoj spremi afrikanaca, brzini, i napadanju po krilima a lik hladno puca sam sebi u formaciju i posalje igrace na teren...plus one kriminalne izmjene koje s mozgom veze nemaju...

SVAKA TI CAST PAPE!
BHF_Manijak

#2108 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

It_is_a_Leclerc wrote:E, ono kad se novinari dohvate analiziranja utakmice :lol: Who the fuck are you, people ?! Koje su njihove kvalifikacije, osim što gledaju utakmice i znaju sklapati fine rečenice ?! Pa to i ja znam, jebem li mu Pulitzera. Ono, totalna razrada. Jedva čekam onog mazluma sa FTV-a da nahrani pojedine ovdje pričama o "zakulisnim radnjama koje se u mraku reprezentativnog kampa dešavaju" dok u pozadini trubi muzika iz Zone sumraka.
Pa ne rade ni u MArci, Guardianu, SkySportu i slicnim medijima Mourinho, Hitzfled, Ferguson ili Lippi pa pisu komentare i analize utakmice. Kakva ti je to referenca, cuj who the fukc are you?! :-) :roll: :roll: :roll:

Sto se tice sinocnje tekme, Safetov poraz 1/1. Nema tu puno price. Kolasinac na klupi, jedini momak koji fizickim predispozicijama moze odgovoriti zadatku protiv fizicki jaceg protivnika.
Spahic je izgledao u duelima kao ja protiv Vitalija Klicka.

Prizivate situaciju kod njihovog gola. Onaj faul ce svirati jedan, eventualno dvojcia od 10 sudija. Na taj niski procenat se ne mozes oslonjati.
Glumio levat igracinu, kao i protiv Nasrija, pa ispusio foru! Nisi fudbaler, nisi tehnicar i nelgumi ga u jebenim situacijama. Onde je morao praviti faul, kad je vec vidio da ce ga Emenike otresti k'o slinu.
A tresao ga je cijelu utakmicu!

Utakmica uzasno takticki postavljena. Nakon toliko dobrih stvari iz priprema, odlicne promjene taktike, gdje konacno imamo i krila i bekove, mi docekao da Safet u najvaznijoj utakici u zadnjih x godina vrati sve na staro!!!

Lulic sam zavaljen na lijevoj strani, da frajer sam drzi i napad i odbranu. Potrosio se do 25 minute. Prolazili kasnije Nigerijci kako su htjeli. Logicno, jer Haile Gebrselassie ne bi izdrz'o taj tempo 90 minuta, a ne Senad Lulic.

Ovdje smo svi trubili k'o vatrogasna kola da u ekipi ne mogu igrati zajedno Medunjanin, Pjanic i Misimovic, protiv Vratnika , a kamo li kakvu jacu utakmicu i onda u najvaznijoj strucnjak ih sastavi zajedno.

Izmjene su posebna tema. Tolika nestrucnost, nelogicnost, da je to da ne pvojerujes. Od nesimetrcien formacije sa jednim krilom, dobili smo jos goru kasnije. Bez ijednog pravog krila. To moze samo napraviti covjek poluamater, ali nikako neko ko vodi reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu!
Pored zivog Visce, mi smo dobili Vedu (hajd ok) i RIn Tin Tina, a izasao je momak koji je prije toga jako dobar bio i jedni probijao po strani - Hajrovic.

Uglavnom Safetov poraz, bez trunke dileme. Formacija i postavka uzasni, izbor igraca jos gori!

Zalosno je na kraju da je Sunjic, kojeg smo se svi pribojavali, odigrao za 10 klasa bolje od kapitena.

Sredina terena nam je ocajna bila. Nigerijci su imali slobodan put do nasih 18 metara od gola, a imas kao 5 veznjak! Bolesno!!! Gledam ljudi na otvorenom sutu, sami, na 20 metara od gola. Toliko su imali prostora, da je to za nepovjerovati. Manjak pritiska, nikakav pressing, a tako se ne moze dobiti utakmica.

Fizicka sprema katastrofa. Sta, kao iznenadila ih vrucina, vlaga i sparina? Pa zato odes ranije, pripremis igrace na najgore. Slusam izjave selektora Njemacke koji kaze 4 dana prije njihove prve utakmice da je igrace doveo do granice "crvenog alarma" u bazi u Brazilu. Dakle maksimalna opterecenost, igraci igrali na treningu u duplim trenerkama i sa folijom na tijelu.
A Safet? Dao vedetama slobodan dan, da na miru gledaju Hrvatska - Brazil. Amaterizam, dilentantizam, javasluk, neozbiljnost, bezobrazluk i fuj mentalitet!!!

O kakvom se liku radi dovoljno govori koliko je samo kao papagaj ponavljao "ovo nam je jedinstvena prilika, jer Bog zna kad cemo oept otici na ovakvo takmicenje". Znaci da on sam sebi ne vjeruju i da je ubjedjen da je ovo sve plod nafake bilo, a ne dugotrajnog i mukotrpnog rada. Lik koji ne vjeruje u uspjeh i koji ima demotivirajuce izjave.
Meni da trener kaze "igraj sad, Bog zna kad ces opet ovdje doci" odjeb'o bi ga za sva vremena, makar me i istjer'o iz reprezentacije. Kukavicka i besmislena izjava.
Šveđanin

#2109 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Šveđanin »

mO k3 wrote:
Šveđanin wrote:Postavlja se pitanje: koga za sljedećeg trenera?

Čujem komentare ljudi bi voljeli da vide stranca, da zavede malo discipline. Ko bi se to mogao uklopiti u naš budžet?
Onaj koga bi neki htjeli su preskupi , želja je drugačije Magath ili nas vaha .... Da ne hebu nikoga ni 5 posto
E baš to, to su svjetski ljudi, imaš neku garanciju da bi radili, sumnjam da bi se ofirali dovođenjem rodbine, ukratko prevazišli su taj nivo.

Ja bih volio vidjeti stranca, ali Magath? Pare ljudi pare.. pa jel ono pape radi za 10 000 eura? Ovaj bi se da mu to pomeneš samo nasmijao.

Koliko uopšte traži jedno trenersko svjetsko ime?
Ljakan

#2110 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Ljakan »

Zna li neko sta bi sa avdijom niđe ga juce :?
Tito_i_Partija

#2111 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Tito_i_Partija »

BHF_Manijak wrote: Pa ne rade ni u MArci, Guardianu, SkySportu i slicnim medijima Mourinho, Hitzfled, Ferguson ili Lippi pa pisu komentare i analize utakmice. Kakva ti je to referenca, cuj who the fukc are you?! :-) :roll: :roll: :roll:

Sto se tice sinocnje tekme, Safetov poraz 1/1. Nema tu puno price. Kolasinac na klupi, jedini momak koji fizickim predispozicijama moze odgovoriti zadatku protiv fizicki jaceg protivnika.

Prizivate situaciju kod njihovog gola. Onaj faul ce svirati jedan, eventualno dvojcia od 10 sudija. Na taj niski procenat se ne mozes oslonjati.
Glumio levat igracinu, kao i protiv Nasrija, pa ispusio foru! Nisi fudbaler, nisi tehnicar i nelgumi ga u jebenim situacijama. Onde je morao praviti faul, kad je vec vidio da ce ga Emenike otresti k'o slinu.

Utakmica uzasno takticki postavljena. Nakon toliko dobrih stvari iz priprema, odlicne promjene taktike, gdje konacno imamo i krila i bekove, mi docekao da Safet u najvaznijoj utakici u zadnjih x godina vrati sve na staro!!!

Lulic sam zavaljen na lijevoj strani, da frajer sam drzi i napad i odbranu. Potrosio se do 25 minute. Prolazili kasnije Nigerijci kako su htjeli. Logicno, jer Haile Gebrselassie ne bi izdrz'o taj tempo 90 minuta, a ne Senad Lulic.

Ovdje smo svi trubili k'o vatrogasna kola da u ekipi ne mogu igrati zajedno Medunjanin, Pjanic i Misimovic, protiv Vratnika , a kamo li kakvu jacu utakmicu i onda u najvaznijoj strucnjak ih sastavi zajedno.

Izmjene su posebna tema. Tolika nestrucnost, nelogicnost, da je to da ne pvojerujes. Od nesimetrcien formacije sa jednim krilom, dobili smo jos goru kasnije. Bez ijednog pravog krila. To moze samo napraviti covjek poluamater, ali nikako neko ko vodi reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu!
Pored zivog Visce, mi smo dobili Vedu (hajd ok) i RIn Tin Tina, a izasao je momak koji je prije toga jako dobar bio i jedni probijao po strani - Hajrovic.

Uglavnom Safetov poraz, bez trunke dileme. Formacija i postavka uzasni, izbor igraca jos gori!

Zalosno je na kraju da je Sunjic, kojeg smo se svi pribojavali, odigrao za 10 klasa bolje od kapitena.

Sredina terena nam je ocajna bila. Nigerijci su imali slobodan put do nasih 18 metara od gola, a imas kao 5 veznjak! Bolesno!!! Gledam ljudi na otvorenom sutu, sami, na 20 metara od gola. Toliko su imali prostora, da je to za nepovjerovati. Manjak pritiska, nikakav pressing, a tako se ne moze dobiti utakmica.

Fizicka sprema katastrofa. Sta, kao iznenadila ih vrucina, vlaga i sparina? Pa zato odes ranije, pripremis igrace na najgore. Slusam izjave selektora Njemacke koji kaze 4 dana prije njihove prve utakmice da je igrace doveo do granice "crvenog alarma" u bazi u Brazilu. Dakle maksimalna opterecenost, igraci igrali na treningu u duplim trenerkama i sa folijom na tijelu.
A Safet? Dao vedetama slobodan dan, da na miru gledaju Hrvatska - Brazil. Amaterizam, dilentantizam, javasluk, neozbiljnost, bezobrazluk i fuj mentalitet!!!

O kakvom se liku radi dovoljno govori koliko je samo kao papagaj ponavljao "ovo nam je jedinstvena prilika, jer Bog zna kad cemo oept otici na ovakvo takmicenje". Znaci da on sam sebi ne vjeruju i da je ubjedjen da je ovo sve plod nafake bilo, a ne dugotrajnog i mukotrpnog rada. Lik koji ne vjeruje u uspjeh i koji ima demotivirajuce izjave.
Meni da trener kaze "igraj sad, Bog zna kad ces opet ovdje doci" odjeb'o bi ga za sva vremena, makar me i istjer'o iz reprezentacije. Kukavicka i besmislena izjava.
Bas tako. :thumbup:

Jedino je problem sto mi svi mislimo da ce Safet sam otic', ali ja u to sumnjam. Bojim se da mu je previse komforno u ulozi prodavaca burazovih klijenata.
Last edited by Tito_i_Partija on 22/06/2014 16:18, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#2112 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by O'zone »

mO k3 wrote:Mog zamslitit poznavajući nas mentalitet da je bilo svega i svačega u kabini da je palo ružnih rijeci i da protiv Irana sigurno neće njih par zaigrati , uključujući dzeku ....
Ovo nečeš vidjeti.

Sjećaš se izjave "Da Edin uopće ne dođe na pripreme imao bi mjesto u startnoj postavi"
Korisničkoime

#2113 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Korisničkoime »

bosanska senzacija wrote:

Znam, već mnogo puta postavljeno ali svaka izgovorena riječ Ivice Osima u ovom snimku je manje više presjek stanja u našoj ekipi.
Jeste sto se tice zadnje utakmice medutim ali treba biti posten pa reci kome je palo na pamet da
1. igra sa Misimovicem, Medunjaninom i Pjanicem zajedno protiv trkacki jake ekipe
2. da opet bez potrebe igra sa laznim krilom i cijelu lijevu stranu terena prepusti manje vise jednom covjeku Lulicu
3. da drzi mrtvog Misimovica svih 90 minuta
4. da izvede jedinog preostalog trkaca na terenu Hajrovica
5.da jedna od zamjena bude ne trkacki jaki bratic
6.da se u onakvim klimatskim uslovima upusti u otvorenu trku sa afrikanskom ekipom
7.da dozvoli Nigeriji da igra sto moze i zna po krilima
8.da ostavi na klupi trkacki sposobnog i stamenitog Kolasinca

Nije svaki igrac isti neki mogu da trce vise i duze neki su sporiji neki brzi uvjek je tako bilo i uvijek ce tako biti medutim na ustrb trke treneri cijelog svijeta stavljaju nekada i kreativnost ali u liku jednog igraca a ne trojice

Igracima se ne moze nista zamjeriti cak ni Spahicu. Sudije grijese jest tragedija ali nista novo bilo i bice vazda medutim mene vise boli kad mi grijesimo i to tako ocigledno da svaki amater vidi sto je u ovom slucaju ucinio Susiv

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
last mohicans

#2114 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by last mohicans »

BHF_Manijak wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:E, ono kad se novinari dohvate analiziranja utakmice :lol: Who the fuck are you, people ?! Koje su njihove kvalifikacije, osim što gledaju utakmice i znaju sklapati fine rečenice ?! Pa to i ja znam, jebem li mu Pulitzera. Ono, totalna razrada. Jedva čekam onog mazluma sa FTV-a da nahrani pojedine ovdje pričama o "zakulisnim radnjama koje se u mraku reprezentativnog kampa dešavaju" dok u pozadini trubi muzika iz Zone sumraka.
Pa ne rade ni u MArci, Guardianu, SkySportu i slicnim medijima Mourinho, Hitzfled, Ferguson ili Lippi pa pisu komentare i analize utakmice. Kakva ti je to referenca, cuj who the fukc are you?! :-) :roll: :roll: :roll:

Manijak si, ali ti je post :thumbup:
Identično razmišljam i gledam,a li Sajo jok.On ne vidi..
Zmijuga loma

#2115 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Zmijuga loma »

Distance covered bez lopte:

protiv Argentine: 49127 m
protiv Nigerije: 39327 m

:-)
Edin H.

#2116 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Joj Vede sta fuli glavom :-)
SSemir

#2117 Re: Odg: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovi

Post by SSemir »

Jose_Mourinho wrote:Novi selektor je Dušan bajevic, nakon povratka iz Brazila oficijalna objava ;)
daj boze
Edin H.

#2118 Re: Odg: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovi

Post by Edin H. »

SSemir wrote:
daj boze
Nije se sa zvezdom bas proslavio.
JThomas

#2119 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

pa avdija bi bar trčao.

i vađenje hajrovića je stvarno potez iz nesvijesti ko god da je ušao, momak je zaista jedini probijao po strani.
statixx

#2120 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by statixx »

Najveca greska protv super brze Nigerije, kako je i sam trener govorio, ne staviti Kolasinca na lijevog beka da pomaze Spahicu. Pa logicno da ce Lulic ici u napad i ostavljati puno prostora iza sebe. Katastrofalnu gresku je Susic napravio, a i kasnije izvodjenjem Hajrovica, nakon cega nismo vise mogli razvuci njihovu odbranu.

Kondiciono smo bili najlosiji na prvenstvu definitivno, a oni slave rodjendane i idu u dzamiju...Ok, ne kazem da ne trebaju, ali zasto tako neozbiljan pristup. Zar je moguce da smo dosli u Brazil bez kondicionog trenera.
mO k3

#2121 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

JThomas wrote:pa avdija bi bar trčao.

i vađenje hajrovića je stvarno potez iz nesvijesti ko god da je ušao, momak je zaista jedini probijao po strani.
:thumbup: on i Besic .... Nisam neki za teoriju zavjere , da se ovim klan nije pokusao riješiti saje???
statixx

#2122 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by statixx »

JThomas wrote:pa avdija bi bar trčao.

Upravo tako!

Pjanic i Mismiovic nisu nista mogli kroz sredinu iz prostog razloga sto nije bilo nikoga na krilima da razvuce odbranu. Kasnije je mali Susic nesto pokusao, ali totalni fail...
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2123 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Picajzla »

Samo me zanima klub koji ce uzeti Safeta :lol:

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Havatar

#2124 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Havatar »

Iznenadili su nas koliko su brzi i okretni.-kazao je Sušić
Tako je to kad kazes da neces gledati protivnike iz grupe prije SP nego da ces gledati njihovu prvu utakmicu pa iz toga analizirati i zbog toga je bilo opasno sto su ljudi poceli da ih podcjenjuju jer su time samo isli u susret ovom neznalici i pokvarenjaku.
JThomas

#2125 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

mogao bi ga konjaspor... :-)
Locked