To je najveća čast koja se ukazuje rijetkima.moonca wrote:ja treba da se rukujem -nakon - ne pranja poslije
Obično se ruke obrišu o farmerke il jaknu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To je najveća čast koja se ukazuje rijetkima.moonca wrote:ja treba da se rukujem -nakon - ne pranja poslije
omg ---Dino34 wrote:To je najveća čast koja se ukazuje rijetkima.moonca wrote:ja treba da se rukujem -nakon - ne pranja poslije
Obično se ruke obrišu o farmerke il jaknu.
Nije dobro ni toliko često prati ruke sapunom. Nekad je samo voda sasvim dovoljna.annoy wrote:Nisam nikad dozivjela nikakva negativna iskustva po pitanju intimne higijene partnera, al bas nikad.
Zgadili ste mi zivot s tim opisima
Moj pere ruke sto puta dnevno. Stalno mirise na sapunsvako malo kupuje novi
Ovo me podsjeti na vic...beni-bu-man wrote:Coek je sve dobro reko![]()
Samo me zanima kako zna da ulojana kita mirise na ustajalu pokvarenu ribu, i to rijecnu, premazana kozijim sirem......
#samopitam
Znam da nije, covjek ima problemMarlboroGold wrote: Nije dobro ni toliko često prati ruke sapunom. Nekad je samo voda sasvim dovoljna.
Aha... to je već nešto drugoannoy wrote:Znam da nije, covjek ima problemMarlboroGold wrote: Nije dobro ni toliko često prati ruke sapunom. Nekad je samo voda sasvim dovoljna.
Znam i ja par clean freakovaMarlboroGold wrote: Aha... to je već nešto drugo![]()
Poznavao sam lika koji je pretjerano vodio brigu o čistoći... u toj mjeri da baš ispadne freak. Bili mi jednom u teretani i nosio je rukavice zbog sprava da ne dodiruje bakterije od drugih... hajd ok to. Kad je završio trening oprao je ruke, a nakon pranja naprskao ruke nekom antibakterijskom tečnošću, pa onda je nakon toga uzeo vlažne maramice da obriše ruke... na kraju mu je neko ponudio keks i on uzeo običnu maramicu i prstima sa maramicom uzeo keks![]()
blago recenoMarlboroGold wrote:Freakovi
Ja bih iskoristio jednu od tih rijetkih prilika i pozvao je na kafu. Ne mora ta kafa odmah imati prizvuk da ti se sviđa ili da ćeš je ženiti.soljica_kafe wrote:
Situacija je sljedeca:...