A quite moment, during which I’ve realised that Dunne to Mutch, Mutch to Yun is a possible QPR passing combination.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

A quite moment, during which I’ve realised that Dunne to Mutch, Mutch to Yun is a possible QPR passing combination.
Prvo po lopti, pa po nogama
puka slucajnost da se lopta tu naslaCapajebo wrote:Prvo po lopti, pa po nogama
Vidis da mu je malo zasmetala lopta, nije ga fino potkaciotodd_smith wrote:puka slucajnost da se lopta tu naslaCapajebo wrote:Prvo po lopti, pa po nogama
@Everton
It looks like Mo Besic is your Man of the Match, Blues. Thanks for getting involved - and well played, Mo! #EFC
Tako je Mume, udri po nogama.
ja sam ako nista realan i nisam stranac kritici nasih igracaTomahawk11 wrote:I sta sad, je li igrao dobro ili je igrao lose?
Gledao sam drugo poluvrijeme, ono je bilo dobro.
Ali sam procitao komentare sto se tice prvog, ispade lose.
A opet....kako onda man of the match?!
Do prije par kola nije ni igrao, ovo se od skora zaredalo da je standardan. Znaci da napreduje.todd_smith wrote:ja sam ako nista realan i nisam stranac kritici nasih igracaTomahawk11 wrote:I sta sad, je li igrao dobro ili je igrao lose?
A opet....kako onda man of the match?!![]()
do sada nije mi nista poseban bio, cisti prosjek, poceo lose, ali popravljao se. ono sinoc mu je bila najbolja utakmica sezone za Everton, ko kisik je bio, nema gdje ga nije bilo
opravdano igrac utakmice, nije kao da je Everton bio dobar sinoc nesto, 3-1 uopce ne govori kakva je utakmica bila, covjek bi rekao da su ih poderali, a do 1 gola nisu nista uradili.
elem ovo neka mu bude neki marker za "najgore" sto moze odigratiAko ovako nastavi do kraja sezone ce biti 1 izbor u veznom redu.
najjaca scena sinoc, uleti liku i dize ruku i izvinjava se, u istom trenu okrece facu i psuje onom pored sebeTomahawk11 wrote:Do prije par kola nije ni igrao, ovo se od skora zaredalo da je standardan. Znaci da napreduje.todd_smith wrote:ja sam ako nista realan i nisam stranac kritici nasih igracaTomahawk11 wrote:I sta sad, je li igrao dobro ili je igrao lose?
A opet....kako onda man of the match?!![]()
do sada nije mi nista poseban bio, cisti prosjek, poceo lose, ali popravljao se. ono sinoc mu je bila najbolja utakmica sezone za Everton, ko kisik je bio, nema gdje ga nije bilo
opravdano igrac utakmice, nije kao da je Everton bio dobar sinoc nesto, 3-1 uopce ne govori kakva je utakmica bila, covjek bi rekao da su ih poderali, a do 1 gola nisu nista uradili.
elem ovo neka mu bude neki marker za "najgore" sto moze odigratiAko ovako nastavi do kraja sezone ce biti 1 izbor u veznom redu.
Samo se puno svadja na terenu. Ne suti nikome, na svaku je odgovorio
Ja sam sinoc gledao utakmicu i tako ovdje naidjem na komentare da je los, najgori, da se slabo krece... majke mi prvo kontam da nije neka ironija ili zajebancijaTomahawk11 wrote:I sta sad, je li igrao dobro ili je igrao lose?
A opet....kako onda man of the match?!
"He has given increasingly influential performances in the Everton engine room and was particularly impressive in Monday’s win over QPR."
hrastov žižak wrote:ma kurac, svaki pas duži od 3 metra mu je bio katastrofa.
U sred sride!bingov buraz wrote:I nije mu zadatak da bude Iniesta nego Gatuzo,ako sta napravi naprijed dobro i jeste ako ne nikom nista,ono sto mu je bio zadatak sinoc je odigrao odlicno,sve ostalo je naprdjivanje.
znam, moja replika je bila u vezi s pasovima, što se toga tiče imao je groznu noć.bingov buraz wrote:I nije mu zadatak da bude Iniesta nego Gatuzo,ako sta napravi naprijed dobro i jeste ako ne nikom nista,ono sto mu je bio zadatak sinoc je odigrao odlicno,sve ostalo je naprdjivanje.