Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Big Ang

#2101 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

oj, sorry :cry:
ado_sar

#2102 Re: Žene pitaju žene

Post by ado_sar »

Milloni wrote:Ehh onda sam se selfijala :-D ali opravdano, sve su drugarice kilometrima daleko od mene, vidimo se par puta godisnje.
(Ovih dana mi bas fizicki nedostaju :cry: trebaju mi)

Mrsh andjo rasplaka me :-( (ne zamjeri)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kiss:
lua

#2103 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Big Ang wrote:Vaše mišljenje o selfiju? :D
Podržavam. Sve dok usta ne napuče k'o čmar od krave. :D
Big Ang

#2104 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

lua wrote:
Big Ang wrote:Vaše mišljenje o selfiju? :D
Podržavam. Sve dok usta ne napuče k'o čmar od krave. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mutivoda

#2105 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

Kad' postoji neki problem, nesporazum, nešto hahhaah, je l' vam svejedno ako ostane nerašćišćeno? Ili ne volite nedovršene stvari? Kako se postavljate tad'?
Sjooooo, ne znam se više ni izraziti kako treba :-)
lua

#2106 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Mutivoda wrote:Kad' postoji neki problem, nesporazum, nešto hahhaah, je l' vam svejedno ako ostane nerašćišćeno? Ili ne volite nedovršene stvari? Kako se postavljate tad'?
Sjooooo, ne znam se više ni izraziti kako treba :-)
Volim riješiti sve, jer ako imam problem s nekim mislim da je ljudski da kažem koji imam problem i da u skladu s tim zajednički donesemo odluku da li naš međuljudski odnos treba biti nastavljen ili ne. Iz poštovanja prema prijateljima i drugim ljudima u mom okruženju volim jasno da kažem svoje mišljenje o njihovim postupcima, sve ostalo je po mom poimanju pičkasto.

Znači, mene ako pitaš, grande je pičketina osoba koja nema hrabrosti da kaže šta je problem i koja se lafira nekim ili ignorirenjem ili ogovaranjem iza leđa. Ako nemaš muda reći nekome nešto u lice, onda se udostoji i da šutiš kad su mu leđa okrenuta.

Ne volim, stvarno ne volim, ljude malo slabijeg karaktera. :D
lua

#2107 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Eurosa wrote:
kako to bona, :oops: pa najbolje je s ledja,iza ledja,karakterno. :lol:
Bolje dizat' nos i buljit' k'o opaljena kokoš, nego reć šta je problem. :D
Mutivoda

#2108 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

lua wrote:
Volim riješiti sve, jer ako imam problem s nekim mislim da je ljudski da kažem koji imam problem i da u skladu s tim zajednički donesemo odluku da li naš međuljudski odnos treba biti nastavljen ili ne. Iz poštovanja prema prijateljima i drugim ljudima u mom okruženju volim jasno da kažem svoje mišljenje o njihovim postupcima, sve ostalo je po mom poimanju pičkasto.

Znači, mene ako pitaš, grande je pičketina osoba koja nema hrabrosti da kaže šta je problem i koja se lafira nekim ili ignorirenjem ili ogovaranjem iza leđa. Ako nemaš muda reći nekome nešto u lice, onda se udostoji i da šutiš kad su mu leđa okrenuta.

Ne volim, stvarno ne volim, ljude malo slabijeg karaktera. :D
To je to :thumbup:
Kad' ostane nešto nedorečeno, često mi dođe neki čudan osjećaj koji ne znam opisat' kako treba, al' koji me "izludi".
Dok ja dođem do ovog @Eurosinog - "..pustim. Baš me briga.", "skrenem". :D Moram se naučiti bržem dostizanju "bolikurca" :roll: :D
lua

#2109 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Mutivoda wrote:
To je to :thumbup:
Kad' ostane nešto nedorečeno, često mi dođe neki čudan osjećaj koji ne znam opisat' kako treba, al' koji me "izludi".
Dok ja dođem do ovog @Eurosinog - "..pustim. Baš me briga.", "skrenem". :D Moram se naučiti bržem dostizanju "bolikurca" :roll: :D
E taj "bolikurac" kod mene samo postoji ako mi je osoba o kojoj se radi zanimljiva i bitna kao utakmica treće talijanske lige. :D A ako mi je do nekog stalo, onda stvarno ne volim te furke seljačke (meni stvarno jest seljački iz čista mira se nešto nadrkati i ne reći osobi o kojoj je riječ šta je problem, pa da ta osoba to eventualno sazna kroz nekih godinu dvije, iz usta nekog desetog). Reci, jarabi, neću ti ništa. Prije ću te pojesti za doručak kad mi mlatiš iza leđa, ha ja.
ema_

#2110 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Selfijam se :D , ali vala mi ne ide u glavu ono kad na slici sastave kez, mislim kome se smiješ toliko i tako nazor :roll: . Kod mene su ako je baš selfie onda je neka serious face - malo smiješka, a ako je u društvu, onda malo više osmijeha :-D .
Mutivoda

#2111 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

lua wrote:
E taj "bolikurac" kod mene samo postoji ako mi je osoba o kojoj se radi zanimljiva i bitna kao utakmica treće talijanske lige. :D A ako mi je do nekog stalo, onda stvarno ne volim te furke seljačke (meni stvarno jest seljački iz čista mira se nešto nadrkati i ne reći osobi o kojoj je riječ šta je problem, pa da ta osoba to eventualno sazna kroz nekih godinu dvije, iz usta nekog desetog). Reci, jarabi, neću ti ništa. Prije ću te pojesti za doručak kad mi mlatiš iza leđa, ha ja.
I kod mene je tako oko "bolikurca" i osoba do kojih mi je stalo. I imam to nešto da ne odustajem laHko od ljudi, pa ni u nekim trenucima kad' znam da bi drugima preporučila to da urade - jer je logično.

U biti, najveći problem je što previše razmišljam i stvaram sebi neki stres, al' JE BI GA. :D

A npr. imam u okruženju ljude kojima je dovoljno da prespavaju, sutradan ih već boli briga za to nešto. (i ja bih ponekad to) Ili se samo prave da je tako, ali onda im pravo dobro ide. :lol:
lua

#2112 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Mutivoda wrote:
I kod mene je tako oko "bolikurca" i osoba do kojih mi je stalo. I imam to nešto da ne odustajem laHko od ljudi, pa ni u nekim trenucima kad' znam da bi drugima preporučila to da urade - jer je logično.

U biti, najveći problem je što previše razmišljam i stvaram sebi neki stres, al' JE BI GA. :D

A npr. imam u okruženju ljude kojima je dovoljno da prespavaju, sutradan ih već boli briga za to nešto. (i ja bih ponekad to) Ili se samo prave da je tako, ali onda im pravo dobro ide. :lol:
Đe si, izgubljena sestro? :D Za ovo razmišljanje i stres te razumijem, al' valjda je i to ljudski. Gore bih se osjećala da se nešto furam i mislim da sam neki kurac po osnovu ničega. Stvarno, od srca, mrzim ljude koji nemaju hrabrosti i džaba ne mogu sebi pomoći :D

Ima i flegmanske raje, svaka njima čast, ja to vala nisam kad su u pitanju oni koje volim, a njih je malo :D
Mutivoda

#2113 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

:pasamoj: :lol:

Pametnije mi je da idem šta raditi, samo ću se još više iznervirati ako budem pričala o ovome. :D
amiliana

#2114 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

Eh ovako

Pitala bih nesto zene,mozda one znaju odgovor imam grudnjak push -up predobar oblozen jastucicima sa donje strane da
poveca grudi,ali problem je kad god obucem grudnjak malo prođe mene uzasno leđa pocinju da bole od njega i kicma i sve,
nije mi jasno zasto. On malo stisne ne puno inace grudnjak je vrh tesko da ga se mogu odreci :D ali mene kad god ga obucem
ili optereti kicmu ili sta vec pocne me boljeti u predjelu ramena i nastavlja se duz kicme.
Ako neko zna u cemu je rijec samo da kazem inace imam manjih problema sa kicmom.
Bambi_na_kofeinu

#2115 Re: Žene pitaju žene

Post by Bambi_na_kofeinu »

Jesam li dobro shvatila da te od grudnjaka bole leđa ali ga se nećeš odreći?
Pa ne znam, vodi se onom da se za ljepotu vrijedi namučiti i nakljukaj se analgeticima prije nego prpošno zanjišeš grudima.

Majke mi, ne znam koji muškarac bi to sebi priuštio :D
amiliana

#2116 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

Bambi_na_kofeinu wrote:Jesam li dobro shvatila da te od grudnjaka bole leđa ali ga se nećeš odreći?
Pa ne znam, vodi se onom da se za ljepotu vrijedi namučiti i nakljukaj se analgeticima prije nego prpošno zanjišeš grudima.

Majke mi, ne znam koji muškarac bi to sebi priuštio :D
Bole me leđa u predjelu kicme a grudnjaka nije da se bas nemogu odreci ali dobar je :D ,samo se plasim da mi se to isto
nece desiti i sa drugm grunjakom.
sha_ba

#2117 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

pa jel imas samo jedan grudnjak??
Mutivoda

#2118 Re: Žene pitaju žene

Post by Mutivoda »

:lol:
amiliana

#2119 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

sha_ba wrote:pa jel imas samo jedan grudnjak??
Imam ih vise ali svaki mi je takav i od svakog me boli.
sha_ba

#2120 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

e onda il ti velicina ili oblik ne odgovara, mijenjaj to ili ne nosi ga nikako :mrgreen:
amiliana

#2121 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

sha_ba wrote:e onda il ti velicina ili oblik ne odgovara, mijenjaj to ili ne nosi ga nikako :mrgreen:
Problem je britelama one mi opterecuju kicmu :(
sha_ba

#2122 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

pa imas ih i bez ;-)
lua

#2123 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Posjeti doktora. Nije se s tim zajebavat.
amiliana

#2124 Re: Žene pitaju žene

Post by amiliana »

Ima ali kao sto sam rekla imam manjih problema sa kicmom pa je to malo i problem, ali nije bez britela to to :D
sha_ba

#2125 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

necu rec da si komplikovana, nimalo :mrgreen:
Post Reply