Mogu jaMerengues wrote:a nemogu vise reviewat dosadi al fakat
Sinoc supruga dobila level 3 tako da i ja uskoro planiram čekati bonuse
Moderator: anex
Mogu jaMerengues wrote:a nemogu vise reviewat dosadi al fakat
Samo mala ispravka, po novom 5 jobova i 100 taskovaSmijeh2015 wrote:1) 10 različith poslova urađenihKinaski wrote:koliko vremenski treba otprilike da se dobije prvi level ?
2)100 kviz pitanja odgovorenih
To kad uradiš dobijaš jedan od nivoa u zavisnosti od trenutne preciznosti/accuracy koju imaš.
70 % level 1
80 % level 2
85 % level 3
Vremenski ? dva sata,dva dana,dvije sedmice,dvije godine...Ako imaš zadataka ponuđenih bez levela onda logično ide brže,ako nema čekaš kad bude.
Ja sam dobio sva 3 levela za 4-5 dana koliko se sjećam.

NO!Smijeh2015 wrote:Šta je sa neispravnim linkovima u vezi Harward Sports :
2.No![]()
3.Not sure
jaIcedMFEarth wrote:Je li iko ovdje uspio skinuti flag ?
Pozdrav Kinaski, dobro sdošao u klikavceKinaski wrote:koliko vremenski treba otprilike da se dobije prvi level ?
Izgleda to je uobičajena procedura. Pišeš ticket, čekaš da ti odgovore, konačno odgovore da su skinuli, a nisu ... na kraju skinu. Skinuo sam ih barem 3-4, doduse levele bi mi vratili vec nakon desetak minuta.babaroga1x wrote:jaIcedMFEarth wrote:Je li iko ovdje uspio skinuti flag ?
prije par mjeseci pokupio flag na test web application... izgubio sve levele... čekao tjedan dana da im pošaljem ticket, bio u gužvi...
nakon toga par puta slao ticket, obnavljao ticket, oni rekli da su skinuli, a nisu, pa dopisivanje i slično... na kraju skinuli flag i dobio nazad sve levele...
provaj svaki.... ako ti se svidja i možeš ga riješiti brzo, onda je tebi lagan...Janjicar wrote:Koji su najlaksi taskovi na lvl 1 ?
bili su oni review večeras trebalo bi noćas biti bonusaMerengues wrote:Nista od bonusa od sinoc za keywordse

a pisalo je da ima nesto manje pitanja, ali kao da ne brinem dobit cu nagradu kao da sam rijesio sva pitanjaAdriatic20 wrote:Rjesio si 56 pitanja, jos 44. Ali ovakvim tempom kojeg vidim, dobit ćes ti odma i 3 level nakon 100 pitanja. Samo ne znam koliko si rješavao ovaj s voice, ja koliko sam shvatio taj traje po 10-15 minuta a ti 8 rješio, ili su ipak nešto lakši?
na dashboardu su mi sve nuleSmijeh2015 wrote:Questions Correct = 100
Saberi sad kolko ih imaš ako ti već ne piše na Dashboard i saznaćeš koliko ti još fali za neki od levela

fewer je pisaloSmijeh2015 wrote:Zapravo ti je pisalo da ima više pitanja nego što piše i da ćeš dobiti bonus za svako
prevod>Kinaski wrote:fewer je pisaloSmijeh2015 wrote:Zapravo ti je pisalo da ima više pitanja nego što piše i da ćeš dobiti bonus za svako