Pa i u Slogi...a poslije i u Teatru.suspect_zero wrote:
![]()
![]()
![]()
edit,
skidaš po čitavu heftu ove pokrete i onda ih ''pokažeš'' u Evropi i BB-u
a jel iko išao u Stelex na klipaču od pola litra? Ja bio jednom
Pa i u Slogi...a poslije i u Teatru.suspect_zero wrote:
![]()
![]()
![]()
edit,
skidaš po čitavu heftu ove pokrete i onda ih ''pokažeš'' u Evropi i BB-u

naviru stara, pomalo izblijedjela sjecanja...danke amarettoamaretto wrote:Evo još jedna za kraj i na spavanje. Ko se nije igrao sa ovim![]()
aa kako je lijepo ponovo vidjeti stari dobri plastelin...amaretto wrote:Evo još jedna za kraj i na spavanje. Ko se nije igrao sa ovim![]()
Aaa koji napad nostalgije covjece. Bio oko 11 pola 12, pa kad sam druga smjena uradim ranije zadacu da ga fino mogu pogledati.golman wrote:Ja sam volio da gledam i "Opstanak".
A Vroči Kajdale cooper wrote:To se ponekad krišom znalo zraknuti kod starijih rođaka.Ljakan wrote:a jeste erotiku citali![]()

ooo to ti je jedan od znakova da staris MalenaMa.Le.Na wrote:zaklela bih se da sam se smijala raji na ovoj temi
nekad
![]()
![]()
Pa onda u ovakve nekakve kese:Big Ang wrote:
Al kod mene je bijeli nakav bio

sretjko wrote:trokolica.
Trokolica, 3 kulagera, ne tockica, kulageri ili kako god se to zove, ono cudo iz mjenjaca, dva metalna obruca izmedju kojih se nalaze male kuglice i djeluje na principu okretanjaBig Ang wrote:A kako se zvalo ono sto su djecaci pravili od daske i 4 tockica pa se spustali nizbrdo? Joj kako ono? Sa T nesto cini mi se.