indijanac_ wrote:mrAdil wrote:indijanac_ wrote:
Nista ti ne kontas i nemoj bolje ti je.... i idi onda u albaniju ha ja
Sta fali Albaniji? A dobro mi bude i u Ulcinju, sto jest, jest.
Kako lik obrnu pricu. Zamjena teza? omiljeni hobi forumasa... Reko si da je hrv bila agresor a ides u cg, iako su i oni bili agresor 10x gori od hrvatske (mada tom logikom ne bi trebo ni u tursku al otom potom), kazes da ides u cg jer su nam albanci pomogli

pa te ja pitam sto onda ne ides u albaniju, nit sam reko da ne valjda a ni da valja albanija... kontas
Hajde da rascistimo ovo:
Kako lik obrnu pricu. Zamjena teza? omiljeni hobi forumasa... Reko si da je hrv bila agresor a ides u cg, iako su i oni bili agresor 10x gori od hrvatske
Je li po MKS za ex-Yu Hrvatska na celu sa njofrom i ekipom osudjena u prvostepenoj presudi za aktivno vojno ucesce u BiH? Jest ili nije?
kazes da ides u cg jer su nam albanci pomogli

pa te ja pitam sto onda ne ides u albaniju, nit sam reko da ne valjda a ni da valja albanija... kontas
Nisam rekao da zbog toga idem u CG, ali da su Albanci pomogli Bosnjacima - to stoji. To je jedan od rijetkih naroda, bez obzira na njihovu vjersku pripadnost, jer medju Albancima ima i katolika, koji nije nasrnuo na ovu zemlju i ovaj narod. Da ili ne?
Ja za svoje pare idem gdje hocu, ali ako ti ne smijes javno reci da su nas iz Hrvatske udruzeno sa Srbijom i CG ubijali, klali, mucili, sakatili... jbg, tvoj problem.