Istočno Sarajevo
- Hemera
#2101 Re: Istočno Sarajevo
Koliko je raznoraznih Ceca dolazilo i dalje će dolaziti u Sarajevo,vi se uhvatili o njoj pričati.
Gore su ove svakodnevne Cece u gradu,i njihovi sljedbenici i idolopoklonici.
Što se manje priča,manji značaj dobija.
Gore su ove svakodnevne Cece u gradu,i njihovi sljedbenici i idolopoklonici.
Što se manje priča,manji značaj dobija.
-
Korisničkoime
#2102 Re: Istočno Sarajevo
Ma jebo to ja cekam medunarodni aedrom kao i u Trebinji 
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
- Troll_Happens
#2103 Re: Istočno Sarajevo
Pitam se koliko je nasih iz federacije bilo sinoc. Vjerovatno 2/3mayab wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/ceca- ... /140830096
Eto, sta bi sarajevski fanovi da nije Istocnog S. tu pored!
- Država
#2104 Re: Istočno Sarajevo
Može li mi neko odgovoriti ko je više ta Ceca?
FUR IMMER PUNK!!!

FUR IMMER PUNK!!!
-
VCorp
#2105 Re: Istočno Sarajevo
Država wrote:Može li mi neko odgovoriti ko je više ta Ceca?
FUR IMMER PUNK!!!
Idol mladih turbofolk drolja diljem Balkana.
- MeSko Hz
#2106 Re: Istočno Sarajevo
Žalosno ali istinitoVCorp wrote:Država wrote:Može li mi neko odgovoriti ko je više ta Ceca?
FUR IMMER PUNK!!!
Idol mladih turbofolk drolja diljem Balkana.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2107 Re: Istočno Sarajevo
posekoše nam stabla kod kule
warum?
warum?
- karanana
#2108 Re: Istočno Sarajevo
onaj drvored?
a ja prije nekih 6-7 mjeseci na ovoj temi pitao jesu li ono stabla posjecena jer ih nisam vidio u voznji.
eto prizvo sam sjechu.
a ja prije nekih 6-7 mjeseci na ovoj temi pitao jesu li ono stabla posjecena jer ih nisam vidio u voznji.
eto prizvo sam sjechu.
-
falcon_iv
#2109 Re: Istočno Sarajevo
Spasovdanska i Hilandarska

- CSKA
#2110 Re: Istočno Sarajevo
Falcon gdje su slike novih sportskih terena...mali fudbal,kosarka....sto se fino gradi pred izbore.
- Creasy
#2111 Re: Istočno Sarajevo
CSKA wrote:Falcon gdje su slike novih sportskih terena...mali fudbal,kosarka....sto se fino gradi pred izbore.
Teren za mali fudbal je 10x20m (lupam, ali baš je mali) i donacija je od UEFA-e.
- dzemaludin007
#2112 Re: Istočno Sarajevo
ANTISRPSKI GRAFITI BIĆE UKLONJENI SA STADIONA SLAVIJE

-
VCorp
#2113 Re: Istočno Sarajevo
dzemaludin007 wrote:ANTISRPSKI GRAFITI BIĆE UKLONJENI SA STADIONA SLAVIJE
Gdje ti tu vidis antisrpstvo ? Ja vidim kurčenje srpskog orla koji u nogama nosi smrt Srbima. To je metafora
- CSKA
#2114 Re: Istočno Sarajevo
Zna li se ko je autor.Hordasi,manijaci ili neko treci.
-
Bodkin
#2115 Re: Istočno Sarajevo
Zar uefa ne mrzi srbe?Creasy wrote:CSKA wrote:Falcon gdje su slike novih sportskih terena...mali fudbal,kosarka....sto se fino gradi pred izbore.
Teren za mali fudbal je 10x20m (lupam, ali baš je mali) i donacija je od UEFA-e.
- Truba
#2116 Re: Istočno Sarajevo
rukopis je jovankin ali je pišaka đilasovaCSKA wrote:Zna li se ko je autor.Hordasi,manijaci ili neko treci.
-
falcon_iv
#2117 Re: Istočno Sarajevo
Poceci izgradnje Spasovdanske.
April 2007.

April 2014.

April 2007.

April 2014.

-
falcon_iv
#2118 Re: Istočno Sarajevo
Izgrađena dva nova sportska igrališta

Na radost djece i omladine grada Istočno Novo Sarajevo skoro u potpunosti je završena izgradnja dva nova, moderna igrališta u Spasovdanskoj ulici, na lokalitetu kod parka "Gavrila Principa". Ostalo je da se završe radovi na uređenju trotoara i pristupnih staza, sa potrebnim elementima koji omogućavaju korišćenje istih za potrebe invalida i osoba sa posebnim potrebama. Realizacijom ovog projekta konačno su djeca u ovom djelu opštine dobila sportske terene za igru i rekreaciju.
Teren za mali fudbal ima podlogu od vještačke trave, a košarkaški teren specijalnu gumenu podlogu. Opština je jedna od sedam lokalnih zajednica u BiH koja realizuje ovaj projekat sa Fudbalskim savezom BiH. Izgradnja igrališta koštala je 102.000 KM, od čega je opština Istočno Novo Sarajevo izdvojila 36.000 KM a ostatak je obezbjedio Fudbalski savez BiH. Sportski tereni su prilagođeni i za djecu sa posebnim.
Na radost djece i omladine grada Istočno Novo Sarajevo skoro u potpunosti je završena izgradnja dva nova, moderna igrališta u Spasovdanskoj ulici, na lokalitetu kod parka "Gavrila Principa". Ostalo je da se završe radovi na uređenju trotoara i pristupnih staza, sa potrebnim elementima koji omogućavaju korišćenje istih za potrebe invalida i osoba sa posebnim potrebama. Realizacijom ovog projekta konačno su djeca u ovom djelu opštine dobila sportske terene za igru i rekreaciju.
Teren za mali fudbal ima podlogu od vještačke trave, a košarkaški teren specijalnu gumenu podlogu. Opština je jedna od sedam lokalnih zajednica u BiH koja realizuje ovaj projekat sa Fudbalskim savezom BiH. Izgradnja igrališta koštala je 102.000 KM, od čega je opština Istočno Novo Sarajevo izdvojila 36.000 KM a ostatak je obezbjedio Fudbalski savez BiH. Sportski tereni su prilagođeni i za djecu sa posebnim.
- kanocale
#2119 Re: Istočno Sarajevo
sta je sa bozom i mladim jagnjetom?on vise ne radi? sal je ziv? 
- Creasy
#2120 Re: Istočno Sarajevo
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141109022
Četiri osobe teško su povrijeđene noćas u tuči i pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Istočnom Sarajevu, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Tešićeva je navela da je osoba čiji su inicijali B.M. (20), nastanjena u Kantonu Sarajevo, zadobila povrede nožem u leđa, osoba S.M. (31), također iz Kantona Sarajevo, povrede nožem u leđa i grudni koš, dok je D.K. (31) iz Istočne Ilidže povrijeđen u nogu vatrenim oružjem, a B.N. iz Istočne Ilidže je od udaraca tvrdim predmetom zadobio povredu glave.
B.M. i S.M. prevezeni u sarajevski klinički centar Koševo na ukazivanje ljekarske pomoći, dok su D.K. i B.N. zbrinuti u bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu.
Tešićeva je navela da je u 4:40 sati u Stanicu bezbjednosti Istočno Novo Sarajevo došla jedna osoba i prijavila da je ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Ulici vojvode Radomira Putnika do tuče i da ima povrijeđenih.
Policija je odmah izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđeno da je prvo došlo do tuče, a potom i do upotrebe pištolja i noža.
"Mjesto događaja je obezbijeđeno, a o svemu je obaviješten tužilac, koji je naredio uviđaj", dodala je Tešićeva.
Srna nezvanično saznaje da su u tuči i pucnjavi povrijeđeni Benjamin Mujagić, Senaid Mujić, Dragiša Kenjić i Bojan Ninković.
"Zdravstveno stanje dva pacijenta koja su jutros primljena u bolnicu u Sarajevu izuzetno je teško i obojica su životno ugrožena", rekla je portparol Kliničkog centra Univerzita u Sarajevu Muamera Šehić.

Ispred Bakusa...
Četiri osobe teško su povrijeđene noćas u tuči i pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Istočnom Sarajevu, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Tešićeva je navela da je osoba čiji su inicijali B.M. (20), nastanjena u Kantonu Sarajevo, zadobila povrede nožem u leđa, osoba S.M. (31), također iz Kantona Sarajevo, povrede nožem u leđa i grudni koš, dok je D.K. (31) iz Istočne Ilidže povrijeđen u nogu vatrenim oružjem, a B.N. iz Istočne Ilidže je od udaraca tvrdim predmetom zadobio povredu glave.
B.M. i S.M. prevezeni u sarajevski klinički centar Koševo na ukazivanje ljekarske pomoći, dok su D.K. i B.N. zbrinuti u bolnici Kasindo u Istočnom Sarajevu.
Tešićeva je navela da je u 4:40 sati u Stanicu bezbjednosti Istočno Novo Sarajevo došla jedna osoba i prijavila da je ispred ugostiteljskog objekta "Bakus" u Ulici vojvode Radomira Putnika do tuče i da ima povrijeđenih.
Policija je odmah izašla na mjesto događaja, gdje je utvrđeno da je prvo došlo do tuče, a potom i do upotrebe pištolja i noža.
"Mjesto događaja je obezbijeđeno, a o svemu je obaviješten tužilac, koji je naredio uviđaj", dodala je Tešićeva.
Srna nezvanično saznaje da su u tuči i pucnjavi povrijeđeni Benjamin Mujagić, Senaid Mujić, Dragiša Kenjić i Bojan Ninković.
"Zdravstveno stanje dva pacijenta koja su jutros primljena u bolnicu u Sarajevu izuzetno je teško i obojica su životno ugrožena", rekla je portparol Kliničkog centra Univerzita u Sarajevu Muamera Šehić.

Ispred Bakusa...
Last edited by Creasy on 09/11/2014 15:31, edited 1 time in total.
- Truba
#2121 Re: Istočno Sarajevo
sjedio sam u luksoru
vidim da pararelno rade dvije nove zgrade tamo prema ledini ne znam ni koje je to naselje...
vidim da pararelno rade dvije nove zgrade tamo prema ledini ne znam ni koje je to naselje...
- homega
#2122 Re: Istočno Sarajevo
Creasy wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141109022
Tešićeva je navela da je osoba čiji su inicijali B.M. (20), nastanjena u Kantonu Sarajevo, zadobila povrede nožem u leđa, osoba S.M. (31), također iz Kantona Sarajevo, povrede nožem u leđa i grudni koš..
.
Nožem, s leđa
- Truba
#2123 Re: Istočno Sarajevo
samoubojstvo iz zasjede
moja kuća i zaseok je u lovačkoj zoni
svi su naoružani do zuba sem mene 
zato fino s komšijama a i ako te upuca može reći mislio medvjed ili slučajno
čuo sam da u lovu se to tolerira
moja kuća i zaseok je u lovačkoj zoni
zato fino s komšijama a i ako te upuca može reći mislio medvjed ili slučajno
čuo sam da u lovu se to tolerira
- dzemaludin007
#2124 Re: Istočno Sarajevo
Zadojeni mržnjom i nacionalizmom, joše se malo popije i to je to! Mada svakakonisu normalni sigurno čim izlaze sa pištoljima i noževima! 
-
radostan dan
#2125 Re: Istočno Sarajevo
to je -điu mi- potez, regularan po pravilima wbncwb-a...homega wrote:Creasy wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /141109022
Tešićeva je navela da je osoba čiji su inicijali B.M. (20), nastanjena u Kantonu Sarajevo, zadobila povrede nožem u leđa, osoba S.M. (31), također iz Kantona Sarajevo, povrede nožem u leđa i grudni koš..
.
Nožem, s leđa