kada saljes postom dobijes odrezak da si poslao paket ili pismo svejedeno,takodje i privatne agencije isto ti moraju dati neki papir kao dokaz da si poslao artikal ako to imas nemoj se brinuti kontaktiraj njih oni imaju odgovor na tvoje pitanje,ZNACI NEMA SANSE DA ONI PREDAJU PAKET PRIJA NEGO KUPAC POTPISE I PLATI,AKO JE KUPAC PRIMIO ARTIKAL I JAVIO TI ONDA JE SAMO U PITANJU KASNJENJE,PREKO POSTE SE CEKA DO 7 DANA ,PREKO EUROEXPRESA 2 DANA,PREKO CITIEXPRESA 2-4 DANA,A PREKO INTEREUROPE DO 7 DANA,zmajadaH wrote:Kofer wrote:Možda nije prava tema ali eto.Poslao sam liku artikal prije 2 tjedna i njemu je došo artikal,međutim meni nisu pare još.Evo čekam 8 dana otakada je primio i nema još.Znam da nije moja pogrešna adresa.Znate li do čega je i šta da uradim?
Nažalost postao si žrtva prevare.
Iskreno se nadam da je neka ''greškica'', mada prije će biti ono što prvo napisah.
ZNACI ZOVE TE ONE PO KOJIMA STE POSLALI ARTIKAL,AKO JE ARTIKAL ILI NOVAC ZALUTAO PREKO POSTE ,A UZ DOKAZ ODREZKA ILI UPLATNICE DOBIJATE ODSTETU U VREDNOSTI 10 X U IZNOSU KOLIKO JE KOSTALA VASA POSILJKA,ZNACI AKO STE PLATILI 5 KM POSILJKU POMNOZITE SA 10 TOLIKA VAM JE OSTETA,PREKO AGENCIJA NEZNAM KOLIKA JE ODSTETA NADAM SE DA SAM POMOGAO