al Dzeko nije moderna devetka niti ce ikada biti...Dzeko je tipicni centarfor...Havarija! wrote:Samaras je veceras Džeki pokazao kako se igra moderna devetka, iako prema monogima ovdje Grci nemaju "individualne" kvalitete
Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
poostar
#2101 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
- mrtva kokoš
#2102 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
dzeko nije imao vranjesa na ledjima kao samaras i jos neke stvari koje ocigledno nisi upratio.Havarija! wrote:Samaras je veceras Džeki pokazao kako se igra moderna devetka, iako prema monogima ovdje Grci nemaju "individualne" kvalitete
- BHF_Manijak
#2103 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Susicu 'bem ti sve ziherasko! Pola Grcke odbrane nije bilo, jos im se onaj levat povrijedi i mi opet pola sata do kraja lafo cuvamo rezultat sa extra supljom odbranom, sa improviziranim liijevim bekom i stoperom kojeg bi napatio i navalni red Kozare!
Moj Safete, jebo te igra u supak, na guzove si osvojio bod, prvenstveno zbog Begovica koji je svjetska klasa i klocoscu Gekasa.
Sad kad ove Grke sa ovakvom postavom nismo mogli pritisnuti u odbrani, sta se Sajo lafo nada da ce ih u Zenici nazitgu? A vidjelo se u prvom da kad god smo ih stisli da je bilo panike, no to nismo iskoristili u drugom.
Igrali smo bez desnog krila i Mujdzi treba orden dati, lik je umro na terenu spartajuci gore-dole 90 i kusur minuta!
Raja kudi bekove, a ovdje pojedinci i ja mjesecima pricamo da jebeni Salihovic NIJE LIJEVI BEK niti ce kad biti, a to se i veceras vidjelo. Lik je NULA u odbrani!
Mujdzu ne kudite jer je frajer SAM drzao KOMPLETNU DESNU STRANU, a sto? Jer, genijalno, nismo uopste imali desno krilo, tako da je momak skapavao gore-dole!
Sto se komentaotra tice, pojedincima bih porucio da Bog da vams vaku utakmicu Kemo Ahmetovic, Suko i Spaho prenosili! Zna i Marjan usrati, ali je doktor za ubojite likova sa ftv-a i bht-a!
Ne mogu biti zadovoljan bodom, ma sta vi sad ovdje o Grckoj pricali, kako su sila kako ovo kako ono! Nisu imali 5-6 standardnih igrac, mi smo ziheraski na bod isli i to je to. A bojim se da nas kad budu kompletni ne najebu u Zenici, zivi bili pa vidjeli, jer ce biti 5 puta opasniji gdje im neces moci prismrditi golu. Ovo je sansa bila da ih dijelom iskljuimo iz utrke za prvo mjesto, ali je nismo iskoristili, a mogli smo! Vidjelo se da kad stisnemo zadnju liniju da su ranjivi.
Inace, Dzeko i Vedo tanki do jaja. Vedo imo ono jedno proigravanje i to je to, ukupan dojam bezze. Nit su ganjali, nit sanse imali, nista!
Moj Safete, jebo te igra u supak, na guzove si osvojio bod, prvenstveno zbog Begovica koji je svjetska klasa i klocoscu Gekasa.
Sad kad ove Grke sa ovakvom postavom nismo mogli pritisnuti u odbrani, sta se Sajo lafo nada da ce ih u Zenici nazitgu? A vidjelo se u prvom da kad god smo ih stisli da je bilo panike, no to nismo iskoristili u drugom.
Igrali smo bez desnog krila i Mujdzi treba orden dati, lik je umro na terenu spartajuci gore-dole 90 i kusur minuta!
Raja kudi bekove, a ovdje pojedinci i ja mjesecima pricamo da jebeni Salihovic NIJE LIJEVI BEK niti ce kad biti, a to se i veceras vidjelo. Lik je NULA u odbrani!
Mujdzu ne kudite jer je frajer SAM drzao KOMPLETNU DESNU STRANU, a sto? Jer, genijalno, nismo uopste imali desno krilo, tako da je momak skapavao gore-dole!
Sto se komentaotra tice, pojedincima bih porucio da Bog da vams vaku utakmicu Kemo Ahmetovic, Suko i Spaho prenosili! Zna i Marjan usrati, ali je doktor za ubojite likova sa ftv-a i bht-a!
Ne mogu biti zadovoljan bodom, ma sta vi sad ovdje o Grckoj pricali, kako su sila kako ovo kako ono! Nisu imali 5-6 standardnih igrac, mi smo ziheraski na bod isli i to je to. A bojim se da nas kad budu kompletni ne najebu u Zenici, zivi bili pa vidjeli, jer ce biti 5 puta opasniji gdje im neces moci prismrditi golu. Ovo je sansa bila da ih dijelom iskljuimo iz utrke za prvo mjesto, ali je nismo iskoristili, a mogli smo! Vidjelo se da kad stisnemo zadnju liniju da su ranjivi.
Inace, Dzeko i Vedo tanki do jaja. Vedo imo ono jedno proigravanje i to je to, ukupan dojam bezze. Nit su ganjali, nit sanse imali, nista!
- Referent za ONO i DSZ
#2104 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Po meni je nocas isplivao sav prljav ves naseg selektora. Pa samo moron poput njega moze izjaviti da je zadovoljan nasom igrom. Vile ali vile i duhovi su nas pronosale najmanje 3 puta i sasvim pukim sluacajem srece nismo izgubili od grka nocas barem 2 razlike.
Ciro mu nocas nije dovoljno rekao ali pametnom je bilo dovoljno da skonta i slozi se s onim sto smo svi vidjeli i sto Ciro govori.
Samo iz primitivnih jadnih razloga da ne bi priznao svoju gresku dovodjenjem Vranjesa u ekipu nije htio istog zamjeniti u drugom poluvremenu. Samo ali samo iz licnih egoisticnih razloga.
Zasto mali Stevanovic nije bio u pocetnoj ekipi, pa Lulic trazi sebe vec zadnjih 2 godine. Zar nocas Dzeko ali i Vedad nisu bili zreli za zamjenu i pokazati da ne moze tako u nacionalnom dresu.
Pa koji glupan ne aktivira trecu zamjenu u zadnjih 5 minuta gdje nam gol visi u zraku da bi ufatili malo vremena a bogami i zraka.
Ma lose zaista lose, zato jer smo mogli i morali bolje. Jebo ti pricu Grci su to i vako nako.
Ciro mu nocas nije dovoljno rekao ali pametnom je bilo dovoljno da skonta i slozi se s onim sto smo svi vidjeli i sto Ciro govori.
Samo iz primitivnih jadnih razloga da ne bi priznao svoju gresku dovodjenjem Vranjesa u ekipu nije htio istog zamjeniti u drugom poluvremenu. Samo ali samo iz licnih egoisticnih razloga.
Zasto mali Stevanovic nije bio u pocetnoj ekipi, pa Lulic trazi sebe vec zadnjih 2 godine. Zar nocas Dzeko ali i Vedad nisu bili zreli za zamjenu i pokazati da ne moze tako u nacionalnom dresu.
Pa koji glupan ne aktivira trecu zamjenu u zadnjih 5 minuta gdje nam gol visi u zraku da bi ufatili malo vremena a bogami i zraka.
Ma lose zaista lose, zato jer smo mogli i morali bolje. Jebo ti pricu Grci su to i vako nako.
- rudar1
#2105 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
- Slovacka je sada u rangu jedne Estonije, Crne Gore ili Albanije. Nije to vise ona Slovacka sa Mintalom i comp.Bisogna Vincere
Veceras smo pokazali veliku dozu straha protiv grka i to nam se umalo osvetilo. Da su naši igrači imali hrabrosti, večeras su mogli pobijediti u Atini. Ovaj bod je dobar jer nas je ostavio na vrhu tabele i nakon Atine, ali najviše zahvaljujući dobroj gol-razlici. Slovačka nije ništa slabija od ove Grčke, tako da netreba padati u euforiju, jer još je 7 utakmica do kraja, a nijedno gostovanje do kraja nam nece biti lagano, a ni domaće utakmice sa grcima i slovacima.
U utorak MORAMO pobijediti Litvaniju, a nakon toga slijede utakmice sa glavnim konkurentima nakon kojih ćemo znati kolike su nam šanse da se plasiramo na SP.
BiH ce put za WM trasirati u uzvratnoj utakmici sa Grcima.
A za Grke nas vezu lijepe uspomene....Gol Stanislava Karasija u 94 minutu za 4:2 u Atini i onda onaj gol u Frankfurtu 1974 godine Josipa "Skije" Katalinskog!
Ko da je juce bilo!
Last edited by rudar1 on 12/10/2012 23:52, edited 1 time in total.
- gidora
#2106 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
rudar1 wrote:- Slovacka je sada u rangu jedne Estonije, Crne Gore ili Albanije. Nije to vise ona Slovacka sa Mintalom i comp.Bisogna Vincere
Veceras smo pokazali veliku dozu straha protiv grka i to nam se umalo osvetilo. Da su naši igrači imali hrabrosti, večeras su mogli pobijediti u Atini. Ovaj bod je dobar jer nas je ostavio na vrhu tabele i nakon Atine, ali najviše zahvaljujući dobroj gol-razlici. Slovačka nije ništa slabija od ove Grčke, tako da netreba padati u euforiju, jer još je 7 utakmica do kraja, a nijedno gostovanje do kraja nam nece biti lagano, a ni domaće utakmice sa grcima i slovacima.
U utorak MORAMO pobijediti Litvaniju, a nakon toga slijede utakmice sa glavnim konkurentima nakon kojih ćemo znati kolike su nam šanse da se plasiramo na SP.
BiH ce put za WM trasirati u uzvratnoj utakmici sa Grcima.
A za Grke nas vezu lijepe uspomene....Gol Stanislava Karasija za 4:2 u Atini i onda onaj gol u Frankfurtu 1974 godine Josipa "Skije" Katalinskog!
Ko da je juce bilo!
Imaš i ti pofino kuka
- Joker88
#2107 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ja mislim da cemo dobit u Zenici 100%amar007 wrote:Ovaj bod je ogroman
Teško ćemo ove Grke dobiti i u Zenici, ali oni bi mogli kiksati na manjim ekipama i tu mi imamo priliku da uzmemo prvo mjesto, a oni nek se dogovore za baraz sa Slovacima
- veljaca
#2108 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
A sta bi bilo da smo izgubili - a isto ovako igrali ?
Ili sta bi bilo da smo pobijedili - a isto ovako igrali ?
Ili sta bi bilo da smo pobijedili - a isto ovako igrali ?
- Mendoza
#2109 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ma svi smo filozofi sada...trebalo je ovo-ono,ovako-onako...pustite Papeta nek radi,ne treba ga kriviti,da smo igrali sa jednim spicem opet bi bilo sto nismo sa obojicom,a kad igramo sa obojicom onda trebao je Stevanovic mozda igrati umjesto Ibisa itd...sve sami strucnjaci...po meni bod je odlican.objektivno lose smo igrali,sve njihove prilike su nasi kiksevi.mali Vranjes kojem Pape nece glavu da "sjece",nije definitivno za reprezentaciju jer igrac koji ima tremu nema mjesta u ovakvoj utakmici.nije meritorno to sto je Vranjes odigrao solidno protiv postara i konobara iz Lihtenstajna i Latvije ovdje.Ovakve utakmice su mjerilo i tu se vidi da momak nazalost nije za prvih 11 jer grijesi u cistim situacijama.ostale ne bih komentarisao,manje vise svi su lose igrali osim Begovica i Spahica...a Pape,iako kazem ne trebamo filozofirati i ovo i ono,bi ipak trebao malog na klupu staviti i probati sa Zukanovicem vec u narednoj utakmici da ne bi dosao u situaciji da njega glava zaboli.
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#2110 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Zbog cega je onda selektor forsirao igru sa 2 spica, kada je Pjanic bio van konkurencije za mecmotorola01 wrote:Rastavili bi ih da je igrao Pjanic. On je falio u vezi jer nam je veza realno izgubljena. Samo nesto samopouzdanja ima Miske,ali posto nije bas pokretan, nije nesto puno ni upotrebljiv. Ostali su danas pokazali da ne znaju bas ni lopte ustopati ili odigrati na prvu. Da je igrao Pjanic, svi bi oni imali vise samopouzdanja i igrali bi brze i tecnije i samim tim bi stvorili koju sansu vise, a kad stvoris koju sansu vise protivniku udje voda u usi.
Ili je to rezultat kompromisa po kom je Dzeko zasticen kao polarna lisica a Ibisevic u formi,pa kao
rezultat toga dobijes formaciju koju ne zelis ali moras odraditi radi mira u kuci.
I ako u nasoj PL ne postoji bolji vezni od medunjanina hebo ti sve nas,siva nam je persektiva
Ovako bod i dodje kao pobjeda,napokon je i sreca pogledala i nas.
Onaj ko osvoji vise bodova protiv Slovacke ide u Brazil
- emigrazione
#2111 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Samo moron poput tebe moze tako socno slagati da je Safet rekao da je zadovoljan igrom!!! Fuj, dabogda se nikad ne plasirali nigdje, pored ovakvih ne treba ni da postojimoPo meni je nocas isplivao sav prljav ves naseg selektora. Pa samo moron poput njega moze izjaviti da je zadovoljan nasom igrom
-
herturty
#2112 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
BHF_Manijak wrote:
Mi smo isli na 3 boda do 65. minute. Posle toga su se pojedini igraci umorili i onda je postalo jasno da kada lopta vec nije htijela da udje (nije bilo srece) onda smo krenuli na vise defanzivnu igru.
Bili smo daleko dominantna ekipa do 65. minute. Totalno su Grci nadigrani. Umor je ucinio svoje i uspjesno smo se branili.
- KPNCTNJAH
#2113 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Dalje nisam citao... Nema ti logike da igra Vranjes koji ima par utakmica sa Spahicem, ali ima logike da Zukanovic prvu utakmicu za reprezentaciju odigra bas veceras...Ricken wrote:Taktički smo loše odigrali. Jendostavno Pape robuje nekim statistikama i principima, pa tako Vranješ koji je odigrao 2 utkamice prije ove sa Spahom mora igrati prije Zukanovića koji je bolji igrač ako ništa drugo zbog kontinuiteta u igri.
najvise strucnjaka na temama o reprezentaciji... prvi postovi na pdf fudbal moraju biti neko strucno misljenje i kritika...
Sve prilike koje su Grci veceras imali (osim onog suta nakon ofsajda kad je Begovic odlicno odbranio) su bile nakon nasih gresaka... a ono par dobrih prilika sto smo mi imali, stvorili smo iz nasih akcija... sad nakon tekme milion selektora se javlja i govori da smo trebali ofanzivnije krenuti u nastavku i razvaliti Grcku... pa ko je pratio igru Grcke reprezentacije, zna da su oni najopasniji u zadnjih pola sata, a izmjenama u drugom poluvremenu njihov trener je i pokusao doci do sva tri boda... kako na to odgovoriti nasom ofanzivom ako imas u odbrani igraca koji je napravio 3-4 ogromne greske, a cak i odlicni Spahic pokloni jednu loptu na pocetku drugog poluvremena, nakon koje smo mogli primiti gol... Grcka je DESETA na fifinoj rang listi i ima iza sebe rezultate koje svaka reprezentacija s ovih prostora moze jos dugo, dugo sanjati... i mi satro nezadovoljni na kraju... da su igrali Pjanic i Pandza mi bi ih uzeli, ovako smo izvukli najbolji moguci rezultat... jos kad skontas da nasi najbolji igraci nisu manje-vise nista pokazali i da je bolje prilike nasim igracima stvarao Ibisevic, nego Misimovic ovo je odlicno... od sredine nisi imao koristi, prilike dolazile preko bekova, koji opet ako odu previse u ofanzivu ostaje ogromna rupa nazad, Dzeko prehodao utakmicu, par solidnih poteza, ali jako malo smo vidjeli od naseg glavnog napadaca (a i to postaje upitno)
u Zenici protiv njih ocekujem nasu pobjedu...
Sad se okrenuti Litvaniji i rutinski ih dobiti...
- and
#2114 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Super bod na vrucem gostovanju.naravno napad malo losiji,ali kao mnogo puta do sada grci pokazali da su gotovo savrseni u odbrani.jos proci slovacku u gostima i zavrsiti kvalifikacije bez poraza.
-
cindrlimindrli
#2115 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Bolan o kakvim situacijama pricas? On je od nicega kreirao "situaciju", sve sto treba mamlaz uraditi jeste daja71 wrote:Zasto je Vranjes bio sam nazad kad je morao cistiti situacije u kojima je grijesio ?
loptu napuca preko Olimpa u tri pm a on se valja po terenu k`o siroce, k`o da tri dana nije vecerao.
-
Dead Man Walking
#2116 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ovdje izgleda ima ljudi (i to vecina) koji nikad nisu gledali Grcku. Ljudi moji pa oni svaku utakmicu odigraju ovako i u vecini slucajeva pobjede. Za mene je ovaj bod odlican, igra jeste bila netecna i losa, ali zar stvarno neko misli da se protiv Grcke moze drugacije sa jednim jedinim kreativnim igracem u sredini, koji uz to ima radijus kretanja oveceg sestara i brz je ko zalazak sunca. Da je bio Pjanke pa da nesto i ocekujemo, ovako po meni puna saka brade. Cesto kritikujem selektora, ali po meni je dobro vodio utakmicu, jer realno, ko bi to tek tako smio napasti Grcku u gostima kad se zna kako igraju i da uglavnom pobjedjuju kuci. Jedina zamjerka za Vranjesa, tu je Safet po svom obicaju pokazao tvrdoglavost, ali s obzirom da na klupi ima jos goreg Sunjica i tek pozvanog Zukanovica valjda je mislio da je ovaj najmanje zlo. Glavu gore narode, s ovim bodom smo prvi favoriti grupe. 
- rudar1
#2117 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Generacija Pedjinih rodjaka ! Slobodana i Dragana Kojovica!gidora
Imaš i ti pofino kuka
- veljaca
#2118 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Zar je bio ?KPNCTNJAH wrote: Sve prilike koje su Grci veceras imali (osim onog suta nakon ofsajda kad je Begovic odlicno odbranio) su bile nakon nasih gresaka...
- ljevoruki
#2119 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Djelomicno si u pravu, pogotovo za izmjenu u zadnjih 5 minuta. Vedo i Dzeko danas neprepoznatljivi, bez Pjanica i sa Misketom i Medom to nije isto.Referent za ONO i DSZ wrote:Po meni je nocas isplivao sav prljav ves naseg selektora. Pa samo moron poput njega moze izjaviti da je zadovoljan nasom igrom. Vile ali vile i duhovi su nas pronosale najmanje 3 puta i sasvim pukim sluacajem srece nismo izgubili od grka nocas barem 2 razlike.
Ne slazem se da je Pape nesto plaho los trener, samo mislim da nije od onih koji lome preko koljena i izbacuju igrace nakon jedne lose utakmice. Sjetite se samo kako se rijesio Hasagica, Jahica, Muratovica, Mravca.....
Vecerasnji bod je veliki korak naprijed za nas, istorijski mi smo ove utakmice uvijek gubili i vsdili se protiv malih i nemocnih. Ipak je Grcka u prvom sesiru i mi smo osvojili jedsn a oni izgubili dva boda.
Da li je moglo vise, jeste ali smo lako mogli i izgubiti sto bilo vrlo lose po samopouzdanje igraca.
- BHF_Manijak
#2120 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
A dobro ba kad cemo mi poceti vise direktne konkurente za prva mjesta pobjedjivati? Dokle vise ta socijalna prica "neka, elhamdulillah i bod"??? Hajd ok protiv Francuza, igracki su jaci od nas 3 puta, ali i sa Grcima ista prica? Sve super, ljudi jesu redovni na prvenstvima ali zelimo li i mi topostati? Zelimo? Eh onda gledaj da bar jednu jebenu veliku utakmicu pobjedis. Pustite se te seljacke price "na malim utakmicama je vazno dobit", pa nema "malih" na EP-u ili SP-u!
Sta ce tad bit, "jebiga tri poraza je super, svi su jaci od nas"?
Bojim se da na kraju opet ne bude "eh da uzesmo Grke...", jer je vrlo moguce ako ovi mlatnu Slovake tamo sad u utorak, onda smo jebani al' bas i jos gore da nas mlatnu u Zenici, sto isto tako nije nemoguce.
Recete da tersam i serem bezze, tacno je, ali mi se na qrac popela vise to zadovoljavanje necim malim.
Sad ce opet neko reci "pa ni mnogo jace ekipe nisu uzele grke u gostima", tacno , ali mi smo imali priliku jer im je 9538 igraca falilo, a to nismo iskoristili ziheraskom taktitkom!
@Herurty, Grke nadigrali??? Druze jesmo mi istu utakmicu gledali? Ljudi imali 2-3 sanse, mi jednu, ljudi napadali, mi igrali seljacki dugim loptama iako nismo 2 skoka kako treba dobili. Kakva crna nadigravanja...
@Kristijan, ofsajd nije bio, Spaha ga izvuko jer nije na vrijeme izasao!
Bojim se da na kraju opet ne bude "eh da uzesmo Grke...", jer je vrlo moguce ako ovi mlatnu Slovake tamo sad u utorak, onda smo jebani al' bas i jos gore da nas mlatnu u Zenici, sto isto tako nije nemoguce.
Recete da tersam i serem bezze, tacno je, ali mi se na qrac popela vise to zadovoljavanje necim malim.
Sad ce opet neko reci "pa ni mnogo jace ekipe nisu uzele grke u gostima", tacno , ali mi smo imali priliku jer im je 9538 igraca falilo, a to nismo iskoristili ziheraskom taktitkom!
@Herurty, Grke nadigrali??? Druze jesmo mi istu utakmicu gledali? Ljudi imali 2-3 sanse, mi jednu, ljudi napadali, mi igrali seljacki dugim loptama iako nismo 2 skoka kako treba dobili. Kakva crna nadigravanja...
@Kristijan, ofsajd nije bio, Spaha ga izvuko jer nije na vrijeme izasao!
-
Mezzo-x
#2121 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
#
Last edited by Mezzo-x on 13/10/2012 00:42, edited 1 time in total.
- Edin H.
#2122 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Pravo je Pape takticki dobro reagovao na tok utakmice i pravovremeno napravio izmjene 
- veljaca
#2123 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ali bi zato pobjeda bila odlicna po samopouzdanje igraca ....ljevoruki wrote:
Da li je moglo vise, jeste ali smo lako mogli i izgubiti sto bilo vrlo lose po samopouzdanje igraca.
- Gandalf
#2124 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
sreća pa nije golmane mijenj'o na poluvremenuEdin H. wrote:Pravo je Pape takticki dobro reagovao na tok utakmice i pravovremeno napravio izmjene
-
Gray
#2125 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Miske, mada je dao onih par golova protiv Latvije i Lihtenštajna je u zalasku karijere, ne može biti više glavni playmaker. možda bi ga mogli iskoristiti još jedno vrijeme da igra dubokog playmakera, a la Pirlo, da odatle upravlja igrom, da lijevo igra stevanović a desno pjanić, ispred misimovića salihović i zahirović i da igramo sa jednim špicom.