Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Not My Idea

#2101 Re: Varate li?

Post by Not My Idea »

Nokija wrote:
varanje je na onoj temi sa oglasima :D
:mrgreen:
sha_ba

#2102 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

MedenoSrce wrote:nemoj lagati da te i ne tuce odnosno bije :mrgreen:
nece bez raloga, samo kad zasluzi
:mrgreen: :mrgreen:
sirocco

#2103 Re: Varate li?

Post by sirocco »

Nokija wrote:
sirocco wrote:
Nokija wrote:Sta je ovo, na svim temama se zakuhalo :lol: :lol: :lol:

Varanja je uvijek bilo i bice. Ma koliko to neko smatrao nemoralnim. Licno poznajem par ljudi iz mog blizeg okruzenja koji su varali svoje partnere ili to jos uvijek rade. Ne mogu svi ljudi biti jaki, i ne mogu svi ljudi uvijek biti jaki, i ne mogu svi ljudi u kriznim sitacijama u zivotu biti dovoljno racionalni i snazni i ne posegnuti za nekim ventilom kao sto je varanje. Ja zaista imam razumijevanja za to. To ne opravdam kao sredsvo za rjesenje problema, ali razumijem.
Ali sasvim je drugi par rukava varanje i placanje kurvi definisati kao nacin zivota. Ko zeli, hoce i mora, bujrum. Ali ja bi se tu ipak zapitala o kakvom se mentalnom sklopu radi.

Varanje nije nikakvo sredstvo za rjesavanje problema , cak sta vise to je odlican recept za produbljenje postojecih i stvaranje novih. Ljudi koji varaju su uglavnom labilni karakteri i nezrele/ne izživljene osobe , koji time hrane ego i misle da dizu sebi cijenu.
Postoje ljudi koji su snazne licnosti i mogu se nositi sa svim problemima u zivotu. Ali isto tako postoje ljudi koji u kriznim situacijama posegnu za picem, kockom, varanjem. Nisu svi ljudi jednako jaki.
Ne varaju samo nezrele i neizivljene osobe. Postoje ljudi koji su na poslovnom planu zreli i uspjesni, ali zakazu u privatnom zivotu.
Sta znaci biti neizivljen? Neizivljen je neko kome je furka da plati kurvu u Becu, i to ne jednom da eto vidi kao je to, nego neko kome je to postao stil zivota. I to ne radi diskretno nego se time fali i smatra sebe uspjesnim "poslovnim covjekom". Je ne govorim o takvim osobama. Ja govorim da razumijem ljude koji poslije 10 godina braka nisu u stanju da rijese svoje bracne probleme i da postaju podlozni tim niskim ljudskim potrebama. Kao sto rekoh, ja to ne opravdam kao sredstvo, ali to je redovna pojava.
MA postoje kukavice i karakterni ljudi , ko je karakter suocit ce se s problemom ma kakav god on bio , ovi drugi ce bezati pa kamo god. Ko je cist u glavi sigurno nece ostaviti zenu/djevojku kuci a on otici ganjat "trebe" po gradu. Mada ko nije prosao kurve u Becu i sponzoruse na Bazenima , koliko god mu bila sjajna situacija u vezi/braku , kad tad ce ga poceti gristi crv sumnje da sazna kako je to. :mrgreen:
Ma ja ba

#2104 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

sirocco wrote:
MA postoje kukavice i karakterni ljudi , ko je karakter suocit ce se s problemom ma kakav god on bio , ovi drugi ce bezati pa kamo god. Ko je cist u glavi sigurno nece ostaviti zenu/djevojku kuci a on otici ganjat "trebe" po gradu. Mada ko nije prosao kurve u Becu i sponzoruse na Bazenima , koliko god mu bila sjajna situacija u vezi/braku , kad tad ce ga poceti gristi crv sumnje da sazna kako je to. :mrgreen:
ahahahhaha :lol: :lol: :lol: oplakah. :lol: :lol: :lol:
Nokija

#2105 Re: Varate li?

Post by Nokija »

za becke ne znam, al kakve je pesta kupleraje imala :D
dale cooper

#2106 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

Nokija wrote:za becke ne znam, al kakve je pesta kupleraje imala :D
Kažu da i sad nisu loši. :D
sha_ba

#2107 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

dale cooper wrote:
jel kazu ili??? :D
Ma ja ba

#2108 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

rekla - kazala, je li ko probao te kupleraje, osim naravno Australijanca? :mrgreen:
dale cooper

#2109 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

sha_ba wrote:
dale cooper wrote:
Kažu, kažu. Nisam išao da se uvjerim. :D Barem ne još. :oops:
gerberica

#2110 Re: Varate li?

Post by gerberica »

sha_ba wrote:
dale cooper wrote:

pricao jedan sto je gled'o :lol:
Nokija

#2111 Re: Varate li?

Post by Nokija »

cekacemo da nam ovaj beclija isprica :D
dale cooper

#2112 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

Beč je generalno skup grad. :D
sha_ba

#2113 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

dale cooper wrote:Beč je generalno skup grad. :D
al pun Historijskih znamenitosti... :D :D :D
hanny12

#2114 Re: Varate li?

Post by hanny12 »

sha_ba wrote:
dale cooper wrote:Beč je generalno skup grad. :D
al pun Historijskih znamenitosti... :D :D :D
ko ne zna sta je dobro zna sta je skupo
Melbourne_Australia

#2115 Re: Varate li?

Post by Melbourne_Australia »

Nista se ne moze porediti sa clubom Andiamo u Villach u Austriji :D provalio ga slucajno i kad sam se vratio u Sa pricao raji i od tad masovne muske eskurzije idu gore:) Obavezno stajaliste kad se ide na skijanje po Austriji ili Italiji ili kad muska raja ide da se gleda liga prvaka po Italiji:) Kad sam god dosao sa rajom iz Sa uvijek smo sreli face iz Grada:) Strava mjesto :D
Ugljesa_

#2116 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

Melbourne_Australia wrote:
eluna wrote:
Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
:thumbup:
A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....
:lol: :lol:
Frajera, sta se lozis...pa ti si sam odredio da su svi muskarci isti i da varaju...Prvo da ti budem iskren, ja mislim da ti nisi nikakav poslovni covo i jebac nego neki prepotentni klinac s viskom slobodnog vremena al hajd nije tema o tebi i ako ti se ljudi smiju :D
Muskarac si ako imas muda znaci imas muda da ostavis djevojku i da saras okolo a ne da kao zadnja kukavica radis iza ledja, to je jadno, jeste lakse tako al je jadno i sto se mene tice s muskarcinom se nisi ni u putu sreo. ;)
Melbourne_Australia

#2117 Re: Varate li?

A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....[/quote]

:lol: :lol:
Frajera, sta se lozis...pa ti si sam odredio da su svi muskarci isti i da varaju...Prvo da ti budem iskren, ja mislim da ti nisi nikakav poslovni covo i jebac nego neki prepotentni klinac s viskom slobodnog vremena al hajd nije tema o tebi i ako ti se ljudi smiju :D
Muskarac si ako imas muda znaci imas muda da ostavis djevojku i da saras okolo a ne da kao zadnja kukavica radis iza ledja, to je jadno, jeste lakse tako al je jadno i sto se mene tice s muskarcinom se nisi ni u putu sreo. ;)[/quote]

:D Klinac :lol: :lol: Dobro svi mi koji varamo smo kukavice vi koji ne varate ste muskarcine i tacka....Zamisli ja sam covjek koji ima puno vremena koji nista ne radi i zivi od have i zato sam se vratio u Sarajevo da zivim od socijalne pomoci :lol: :lol: Kakvi likovi tipkaju pa to nije humano....Zivim za taj dan kad ce se morati staviti slika i ime i prezime na ovom forumu da bi tipkarao :D tek onda bi se svi uvjerili kakve pick... od ljudi tipkaju i kriju se iza nickova i sude drugim ljudima.....
Ugljesa_

#2118 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

:D Klinac :lol: :lol: Dobro svi mi koji varamo smo kukavice vi koji ne varate ste muskarcine i tacka....Zamisli ja sam covjek koji ima puno vremena koji nista ne radi i zivi od have i zato sam se vratio u Sarajevo da zivim od socijalne pomoci :lol: :lol: Kakvi likovi tipkaju pa to nije humano....Zivim za taj dan kad ce se morati staviti slika i ime i prezime na ovom forumu da bi tipkarao :D tek onda bi se svi uvjerili kakve pick... od ljudi tipkaju i kriju se iza nickova i sude drugim ljudima.....
:lol: :lol: :lol:

nisi vise u melburn ostrelija jel? :lol:

Izvini al kad mi je smijesno...vidis ja sam objasnio, sto bi rekli, argumentovao to svoje misljenje, ti samo lupas bezveze, i onda te niko ozviljno ne shvati i svi ti se smiju, nemoj zbog sebe. :-D
Ma ja ba

#2119 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

Borba pjetlova. :lol:
Melbourne_Australia

#2120 Re: Varate li?

Ugljesa_ wrote:

:lol: :lol: :lol:

nisi vise u melburn ostrelija jel? :lol:

Izvini al kad mi je smijesno...vidis ja sam objasnio, sto bi rekli, argumentovao to svoje misljenje, ti samo lupas bezveze, i onda te niko ozviljno ne shvati i svi ti se smiju, nemoj zbog sebe. :-D
Te seljacke fore mozes papcima..Mozes ti bolje od toga cuj svi ti se smiju :lol: To je isto kad bi ja tebi sad napisao svi misle da si glup...Beze je vise da tipkaramo ipak si ti muskarcina a mi koji varamo nismo...Joj mogu misliti na sta licis uzivo :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2121 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Ih kako cu vas poslat u Australiju. 8-)
alanskoda

#2122 Re: Varate li?

Post by alanskoda »

Melbourne , skenderijo.......
MedenoSrce

#2123 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

alanskoda wrote:Melbourne , skenderijo.......

vrijeme ti je melburne da se ponovo prvi put registrujes :mrgreen:
alanskoda

#2124 Re: Varate li?

Post by alanskoda »

MedenoSrce wrote:
alanskoda wrote:Melbourne , skenderijo.......

vrijeme ti je melburne da se ponovo prvi put registrujes :mrgreen:
Nemoj tako, on je zgodan, lijep, poslovan i uz to jebac.
MedenoSrce

#2125 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

kol'ko ja upratih brat i jarani su poslovni on je samo ovo potonje
Post Reply