Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Frtalj_Duše

#2101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene večeras na analognoj srbijanski sportklub +,na digitalnoj hrvatski sportklub +,niđe veze
Što? Pa to je baš šminka, imaš faktički dodatne kanale!!! Eto što ti je Bošnjo, i kad' dobije dodatni sadržaj - on se žali! Nemeremo tako u evropu! :mrgreen:
jastuk1

#2102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jastuk1 »

Frtalj_Duše wrote:
jastuk1 wrote:
DON_eARL wrote:Besplatna digitalizacija - Kvaka je u tome da se potpiše ugovor na 24 mjeseca...
Pa dobro, ali zašto, zašto, zašto receiver za one koji imaju DVB-C tunere u aparatima? :x
I ja sam se nervirao radi toga dok nisam otkrio da je daljinski od ovoga resivera univerzalni, samo nađeš kod iz knjižice koju dobiješ uz isti i bude super, ne treba onaj od telke + što štedim isti, bolje da se "haba" ovaj od resivera nego moj od telke! :mrgreen:
2 ili 3 daljinska nisu problem, ono što jeste problem je receiver koji je fakat viška i smeta gdje god da se stavi, pa još i HDMI kablom spajat - jedva sam sakrio SMART MEDIA BOX player i HDD da se ne vide iza TV aparata i sad bi trebalo još i receiver da stavljam, a svakako neću ništa dodatno od kanala. :!:

Na kraju kad budu gasili analognu, hoće li se onda konačno udostojit i pustiti te kanale na DVB-C?

Ovo mi je sve kod roditelja - moram ih nagovorit da odjave Telemach i spoje Moju TV. Barem ćemo imati besplatne razgovore onda.
casper_

#2103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by casper_ »

Gdje cu sada da gledam italijansku ligu?
Koji ste vi grobari. u pm.
Kinaski

#2104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

Telemach wrote:Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti MIR BOŽIJI - HRISTOS SE RODI!
Alo ocete vi ubacivat kakvih novih kanala na ovaj tv .Nemam sta da gledam , a zena mi nema sta da obuce !!!

Sta da radim ????
Mustang1

#2105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

casper_ wrote:Gdje cu sada da gledam italijansku ligu?
Gdje si prije Telemacha spansku i englesku ?
casper_

#2106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by casper_ »

Bubalo1 wrote:
Hocu italijansku i ligu prvaka da gledam. Gdje cu to gledati ? na bht? e zalosti i tugo.
Kinaski

#2107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

Odes pasice na djuzepe meacu i gledaj talijansku ligu !!!

A sta ce moja djeca da jedu ????
casper_

#2108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by casper_ »

Kinaski wrote:Odes pasice na djuzepe meacu i gledaj talijansku ligu !!!

A sta ce moja djeca da jedu ????
nemoj placati net pa ce imati sta da jedu.
Mustang1

#2109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

casper_ wrote:
Bubalo1 wrote:
Hocu italijansku i ligu prvaka da gledam. Gdje cu to gledati ? na bht? e zalosti i tugo.
Ja hocu englesku da gledam i nba i tenis .. Ako ti ne odgovara sto ne uzmes moju tv ?
iceman2010

#2110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by iceman2010 »

motorola01 wrote: Speedtest mi pokazuje 10mbps-a, tako da ne bi trebalo biti do toga.

@kralj tvrtko: odes na play store na telefonu i ukucas d3 go u pretrazivac i skines program. Kad ga skines, pokrenes ga i ukucas mail i pass i to bi trebalo biti to. Samo sto kod mene nece, lafo mreza ne valja :roll:

Image

Ping!
blues.a

#2111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by blues.a »

kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene večeras na analognoj srbijanski sportklub +,na digitalnoj hrvatski sportklub +,niđe veze
Na digitalnoj na telemachu mozes mijenjati jezike za sportklub. Biras slovenski, hrvatski ili sprski. ;) Slicno je i za eurosport, moze se birati izmedju engleskog i srpskog. ;)
DON_eARL

#2112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Ograničen si ko špajz, vidi se da koristiš usluge BHT-a. :skoljka:

Eto garant uvezli radnu snagu direktno iz Beograda. :lol:
StrelacZE

#2113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacZE »

Pozdrav.Ja bih samo da cestitam praznike svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti,da u zdravlju,sreci i veselju,docekate i naredne praznike,sa svojima najmilijima.Srecan vam Bozic.
Reglan

#2114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

A fakat pretjerujete s tim arenama.Uvijek cu izabrati izmedju SK i arene SK.
fortaleza

#2115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

doff wrote:Ima li još neko da mu ne radi EPG, meni vec dugo vremena ne radi
Isključi receiver na par minuta pa pa bi trebao proraditi, tako je kod mene, čupam kabal svako par dana. :D
Sportklub + je isti i u Hrvatskoj i u Srbiji (programska shema), a na digitalnoj naštimaš koji ćeš jezik, na prime može i slovenski.
StupskaBitanga

#2116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

kakvo li im je ovo iznenađenje na d3 što spominju
semir1988

#2117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semir1988 »

zenica blues 27 wrote:Ja bi neki kanal s golim tetama :P
cemo da vidimo uskoro kakvo je ;)
gidra

#2118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

semir1988 wrote:
Otkljucan HBO HD.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Jako sam nanerviran jer se vec vise od mjesec dana ne moze promjeniti sifra na D3G0 :x :x :x :x :x
Telemach

#2120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Kralj Tvrtko I. wrote:de nek neko na brzinu objasni kako na mobu da pokrenem d3go i gdje da skinem aplikaciju...

pliiiiiiiiiiiiz :)
http://telemach.ba/d3go/uputstva/
motorola01

#2121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

gidra wrote:
semir1988 wrote:
Otkljucan HBO HD.
Boga mi otkljucan :) . Vidim veceras su i pirati sa Kariba :-D , a valjalo bi da je i jedan sa tetama otkljucan :D
Edukator

#2122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Edukator »

Pozdrav svima,

interesuje me da li je jos neko imao problem sa telemach fiksnim telefonom. Naime radi se o tome da moja mama uzela telemachov DUO paket (kablovska + telefon) stim da je zadrzala broj koji je imala na BH Telecom-u. Vecina ljudi koji je zovu mogu je dobiti na taj broj telefona (konkretno ljudi koji je zovu iz BH Telecom fiksne mreze, BH Telecom mobilne mreze, MTEL mobilne mreze, iz drugog kantona i sl), međutim kada je ja zovem sa mobitela koji je na Eronet mrezi kaze da sam pozivao broj koji se ne korisiti. Isti problem imam i kada je ja zovem sa fiksnog telefona koji je na Logosoft mrezi. Prijavio sam kvar svima, i Logosoftu i Eronetu i Telemachu. Logosoft kaze da jos nije potpisan ugovor izmedju Telemacha i Logosofta tako da mi iz mreze Logosofta nemozemo pozivati brojeve u Telemach mrezi, ali da moze obratno obzirom da je Logosoft pustio da se njihovi brojevi mogu dobiti iz Telemach mreze.
Djevojka iz supporta Telecmaha je rekla da ce provjeriti o cemu se radi i da ce mi javiti sutra tokom dana.
Eronet mi nista nije znao reci (probao sam nazvati taj broj sa 7 razlicitih eronet brojeva i svaki put mi kaze da biram nepostojeci broj). Kada sa svog Eronet mobilnog broja zovem telemach fiksni recimo u Zenicu, mogu dobiti. I sad mi nista nije jasno. Haj recimo da shvatam ovo na relaciji Telamach-Logosoft i potpisivanje Ugovora, ali nemogu da shvatim da sa Eronet broja nemogu dobiti telemachov broj u Sarajevu (koji je preneses iz BH Telecom mreze i btw mogao sam do prije 10 dana) a mogu dobiti Telemachov broj u Zenici.

Unaprijed hvala na pomoci
dječak sa šibicama

#2123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Edukator wrote:Pozdrav svima,

interesuje me da li je jos neko imao problem sa telemach fiksnim telefonom. Naime radi se o tome da moja mama uzela telemachov DUO paket (kablovska + telefon) stim da je zadrzala broj koji je imala na BH Telecom-u. Vecina ljudi koji je zovu mogu je dobiti na taj broj telefona (konkretno ljudi koji je zovu iz BH Telecom fiksne mreze, BH Telecom mobilne mreze, MTEL mobilne mreze, iz drugog kantona i sl), međutim kada je ja zovem sa mobitela koji je na Eronet mrezi kaze da sam pozivao broj koji se ne korisiti. Isti problem imam i kada je ja zovem sa fiksnog telefona koji je na Logosoft mrezi. Prijavio sam kvar svima, i Logosoftu i Eronetu i Telemachu. Logosoft kaze da jos nije potpisan ugovor izmedju Telemacha i Logosofta tako da mi iz mreze Logosofta nemozemo pozivati brojeve u Telemach mrezi, ali da moze obratno obzirom da je Logosoft pustio da se njihovi brojevi mogu dobiti iz Telemach mreze.
Djevojka iz supporta Telecmaha je rekla da ce provjeriti o cemu se radi i da ce mi javiti sutra tokom dana.
Eronet mi nista nije znao reci (probao sam nazvati taj broj sa 7 razlicitih eronet brojeva i svaki put mi kaze da biram nepostojeci broj). Kada sa svog Eronet mobilnog broja zovem telemach fiksni recimo u Zenicu, mogu dobiti. I sad mi nista nije jasno. Haj recimo da shvatam ovo na relaciji Telamach-Logosoft i potpisivanje Ugovora, ali nemogu da shvatim da sa Eronet broja nemogu dobiti telemachov broj u Sarajevu (koji je preneses iz BH Telecom mreze i btw mogao sam do prije 10 dana) a mogu dobiti Telemachov broj u Zenici.

Ja imam problem sa prekookeanskim pozivima, nerijetko me ljudi ne mogu dobiti, ne znam jel to do Telemacha ili do americkih i kanadskih pruzatelja tel. usluga. Nesto mi govori da je do Telemacha.
Edukator

#2124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Edukator »

dječak sa šibicama wrote:
Edukator wrote:Pozdrav svima,

Ja imam problem sa prekookeanskim pozivima, nerijetko me ljudi ne mogu dobiti, ne znam jel to do Telemacha ili do americkih i kanadskih pruzatelja tel. usluga. Nesto mi govori da je do Telemacha.
Nisam siguran uopste sto si se javio, mada sam ocekivao neki ovakav komentar. Mozda da ponovo procitas sta sam napisao pa ce ti biti jasno da nisam rekao ni da je do Telemacha ni do Eroneta. Samo sam pitao ima li neko slican problem i da li ima neko ima ideju do cega je i kako da rijesim problem.
A ti ako imas problem sa prekookeanskim pozivima, nazovi support Telemacha, support američko-kanadskih pruzatelja usluga i prijavi kao sto sam i ja uradio.
Frtalj_Duše

#2125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

gidra wrote:
semir1988 wrote:
Otkljucan HBO HD.
Image

Nadajmo se da će tako i ostati! :mrgreen:
Locked