BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
siimee

#2101 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by siimee »

budza wrote:svaka cast bosanci.

milina vas je bilo gledati sinoc i veceras.

dzanan musa vanserijski igrac.
pokret tela, rad nogu, brzina-ekstra. hrabrost, samopouzdanje, kurcevitost isto tako za 10.
mora samo vise da treneira sut sa poludistance i bacanja. tu mora da ulozi jos truda i moze biti najveci u ervropi (i svetu).

sani campara. ekstra igrac. pokazao muda i znanje.
super podrska musi.
podseca me stilom na bodirogu. vrlo koristan igrac koji ne trosi puno lopti.
tih i marljiv. sve odlike za velikog igraca.
Musaa stvarno jeste vanserijski kalibar. Da bude najbolji asistent, 4. u skokovima po utakmici i 2. po prosjeku poena po utakmici na Evropskom prvenstvu je fantastično. Mislim da što se tiče bacanja, tu je trema učinila svoje.

Čampara me podsjeća stvarno na Curry-ja sa brzim izbačajem i prodorima između 2 igrača u bloku, polaganje, ma sve. Bit' će i od njega nešto, velika je budućnost osigurana uz rad.
Murat Sabanovic

#2102 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Murat Sabanovic »

da sam na pandzinom mjestu,narucio bih veceras dvije sisate elitne prodavacice ljubavi i pozvo haruna da im plati.
zrakomlat

#2103 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by zrakomlat »

Murat Sabanovic wrote:da sam na pandzinom mjestu,narucio bih veceras dvije sisate elitne prodavacice ljubavi i pozvo haruna da im plati.
Nemoj FIS Vitez opet bacat na glavu, dosta od njih :D
Ajatolah_

#2104 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Ajatolah_ »

zrakomlat wrote:
Capajebo wrote:
BHF_Manijak wrote:Sta ono sudija sere Musi kod zadnjih slobodnih bacanja?! :mrgreen: :mrgreen:
Samo trazio da mu nesto odgovori da mu dosudi tehnicku, mater mu jebem u usta
Jbt, nije mi to palo na pamet u onom trenutku, a vrlo moguće da si u pravu. Ima smisla i te kako.
Mislim da mu je prigovorio što je počeo slaviti na terenu prije kraja utakmice.
karanana

#2105 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by karanana »

da je bila tehnicka, bilo bi slobodno za litvance i da li bi dobili i loptu?
ustvari nebitno je, jer sa 0,1 sekundom je nemoguce primit loptu i opucati. minimum je 0,3 sekunde
Capajebo

#2106 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Capajebo »

karanana wrote:da je bila tehnicka, bilo bi slobodno za litvance i da li bi dobili i loptu?
ustvari nebitno je, jer sa 0,1 sekundom je nemoguce primit loptu i opucati. minimum je 0,3 sekunde
Jedno slobodno bacanje i lopta sa strane, a bilo je 83-84 za nas. Dakle da je nesto Dzanan odgovorio, lagano produzeci. Kazem, govno jedno seljacko, da Bog da mu se vratilo u zivotu!
kucniljubimac

#2107 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by kucniljubimac »

momci su zlatni u svakom smislu!!!

steta samo sto opet pola drzave slavi ovo samo, al' docekat cemo i cijelu nekad :bih:
Stari

#2108 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Stari »

Murat Sabanovic wrote:da sam na pandzinom mjestu,narucio bih veceras dvije sisate elitne prodavacice ljubavi i pozvo haruna da im plati.
Prodavacice ce mensecini ...kod ovih momaka ostati bez mogucnosti plasmana svojih proizvoda - pa makar oni bili i elitni ...ovi momci sad toga mogu dobiti dzabalesku kod koje kod hoce u Bosni. :D ... a kod ovih starih ...the ...stari ko stari ...ne pomaze njima sad nista vjeruj mi ...
mogu samo ko baho ...Plakati :D
denimb

#2109 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

karanana wrote:da je bila tehnicka, bilo bi slobodno za litvance i da li bi dobili i loptu?
slobodno i oni bi dobili loptu...ali treba imati muda pa i to svirati u onom trenutku, doduse izgleda mi stariji cikica, zavrsio karijeru...sve je moguce, ali ipak je Musa pametniji od toga.
mist

#2110 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by mist »

Image

:izet: :izet: :izet:
bingov buraz

#2111 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by bingov buraz »

Nemokami zaibiski....paySera :mrgreen:

Ponosan!
Hvala djecurlijo.
Bosanski_kralj

#2112 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Bosanski_kralj »

Capajebo wrote:
Jedno slobodno bacanje i lopta sa strane, a bilo je 83-84 za nas. Dakle da je nesto Dzanan odgovorio, lagano produzeci. Kazem, govno jedno seljacko, da Bog da mu se vratilo u zivotu!
A smrada. :shock:

Zna li ko o kojem se sudiji radi, da i njega natjeramo na brisanje sa fb? :oops: :mrgreen:
saabsa

#2113 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by saabsa »

Moje misljenje je da je pokusao Musu isprovocirati za tehnicku i da je to uspio vjerovatno da bi i nasa klupa reagovala i da bi dobila jos jednu tehicku .
karanana

#2114 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by karanana »

znaci da mu je dao tehnicku, ne bi ni izvodio 2 slobodna bacanja nego direkt jedno slobodno za litvance i onda lopta za njih?
Rijeka_snova

#2115 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Rijeka_snova »

Preponosna :srce: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Samo sam peh. Nestade struje na samom kraju, posljednjih minut i 20-ak sekundi nisam gledala :place1: Onda dok ona moja tv odbroji svoje, taman na dodjelu medalja :lol:
nema me tamo

#2116 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by nema me tamo »

denimb wrote:
slobodno i oni bi dobili loptu...ali treba imati muda pa i to svirati u onom trenutku, doduse izgleda mi stariji cikica, zavrsio karijeru...sve je moguce, ali ipak je Musa pametniji od toga.

Ma bilo šta Musa da je uradio sudiji osim pljuvanja i " udarca " nekog ništa on nebi svirao..

Zamisli da je odsvirao tehnicku 2, 2 slobodna i lopta sa strane..
Pa zamisli tu bombu u evropi.. :D
Altruist

#2117 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Altruist »

Image
Roberto Chiari

Evo govneta.
Co0l

#2118 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Co0l »

saabsa wrote:
Moje misljenje je da je pokusao Musu isprovocirati za tehnicku i da je to uspio vjerovatno da bi i nasa klupa reagovala i da bi dobila jos jednu tehicku .
A onda bi uletili Crnogorci i oni bi dobili tehnicku :D
shake69

#2119 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by shake69 »

Ma ne, htio je trenirati strogocu jer mu se fakat nije dopalo ko je pobjednik. Niko ti ne moze uzeti slobodna bacanja koja si zaradio, ali moglo je teoretski da mu rokne tehnicku pa poslije da neku sansu Litvancima, ali to bi bilo groteskno. Zanimljivo bi bilo doznati ko je i odakle je, nije ovo normalna okolnost jer Dzanan nista nije radio sto ne bi svako, radovao se i isao prema reketu da izvede slobodna.
Talijan, kao da sam znao! Bye , bye spaghetti!!
Last edited by shake69 on 16/08/2015 23:47, edited 1 time in total.
bingov buraz

#2120 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by bingov buraz »

karanana wrote:znaci da mu je dao tehnicku, ne bi ni izvodio 2 slobodna bacanja nego direkt jedno slobodno za litvance i onda lopta za njih?
Morao bi Musa izvesti slobodna prvo.
DaysleepeR

#2121 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by DaysleepeR »

Jesmo mi otišli u neku stvar, košarka ima pravila i sudije se drže pravila, nema tu emocija i gledanja kroz prste, po pravilima nije sportski da se slavi prije kraja iz poštovanja prema protivniku, sudija je naružio Musu s pravom i po pravilima i to je svakako dio njegovog sazrijevanja u šampiona. ne bi m u dao tehničku, nije lud, ali je morao izgledati kao da hoće da bi Musa ostao u okvirima fair playa. Ne budite zatucani, pustite sudiju.
Murat Sabanovic

#2122 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Murat Sabanovic »

Stari wrote:
Prodavacice ce mensecini ...kod ovih momaka ostati bez mogucnosti plasmana svojih proizvoda - pa makar oni bili i elitni ...ovi momci sad toga mogu dobiti dzabalesku kod koje kod hoce u Bosni. :D ... a kod ovih starih ...the ...stari ko stari ...ne pomaze njima sad nista vjeruj mi ...
mogu samo ko baho ...Plakati :D
djesi matori... nema te ko halve...ima i za nas stare prdonje,samo kosta....
nema me tamo

#2123 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by nema me tamo »

shake69 wrote:
Ma ne, htio je trenirati strogocu jer mu se fakat nije dopalo ko je pobjednik. Niko ti ne moze uzeti slobodna bacanja koja si zaradio, ali moglo je teoretski da mu rokne tehnicku pa poslije da neku sansu Litvancima, ali to bi bilo groteskno. Zanimljivo bi bilo doznati ko je i odakle je, nije ovo normalna okolnost jer Dzanan nista nije radio sto ne bi svako, radovao se i isao prema reketu da izvede slobodna.
Talijan, kao da sam znao! Bye , bye spaghetti!!
Ma šta nije, išao okolo dizao ruke provocirao.. :D

Nije on njemu reko da se prestane radovat, nego da smanji gestikuliranje rukama. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2124 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Chmoljo »

ja samo još moram reći da su ova djeca pobijedila UNATOČ nemaru društva prema njima.

ne trebaju ovoj zemlji Dodici da bi se maćehinski odnosilo prema najvećem blagu svakog društva - perspektivnoj omladini.

političarima i popratnim šupcima nikad neće doći u glavu, niti će se sami sjetiti da se angažuju u stvaranju perspektive za mlade ljude. to ih trebamo svi mi natjerati, jer ova reprezentacija, ova djeca nisu proizvod našeg društva, nego samo i isključivo lično njihovog talenta, rada, ulaganja i odricanja.

bio bih još sretniji kada bi ovakve stvari bila posljedica stalnog ulaganja u sport i njegovu perspektivu.
Sanjarko

#2125 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Sanjarko »

Ma sta ste se covjeka dohvatili nista nije svirao.
Bilo pa proslo.
Post Reply