Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HardcoreMX wrote:
ako ti ne kontas gdje kresti iz razglasa izmedju solitera, onda se moze skontati da ti nisi...doduse ima i druga opcija...
nisam rodjen u zenici ali tu živim vise od 4 decenije,pa ako je to dovoljno da se mogu smatrati zenicaninom drago mi je,ako ne,onda sam nesto drugo,sta god ,nebitno
da je neko spomenuo razglas između solitera mozda bi neko nesto mogao i naslutiti,ali jbg niko do ovog tvog posta nije spomenuo razglas između solitera
gdje ti nestade onaj post u kojem si imao prilično kulturan vokabular?
sto se mene tice mozes biti i marsovac..ili nesto drugo..vidis da i kazem da ima i druga opcija..
inace slabo citas jer bi skonto da sam vec spomenuo razglas u po zgrada..
i da nije prilicno, nego primjerno kulturan vokabular..
reazglas u po zgrada bi trebalo da znaci da u pola zgrada u gradu postoji nekakav razglas,bar sam ja tako naučen da to razumijem
da,zbog kulturnog vokabulara se brisu postovi poput tvog
HardcoreMX wrote:
sto se mene tice mozes biti i marsovac..ili nesto drugo..vidis da i kazem da ima i druga opcija..
reazglas u po zgrada bi trebalo da znaci da u pola zgrada u gradu postoji nekakav razglas,bar sam ja tako naučen da to razumijem
sve me vise ubjedjujes da si ti ipak ova druga opcija...
HardcoreMX wrote:
sve me vise ubjedjujes da si ti ipak ova druga opcija...