"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
tempuser

#20976 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta... :run:
Koliko bih imao razumjevanja sto su se svi ti sa ulice razmilili po naselju toiko mi je nakon svega i drago sto tipovi a la raigor i sl sto sad nemaju gdje da parkiraju.
kabal1337

#20977 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kabal1337 »

tempuser wrote:I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta... :run:
Koliko bih imao razumjevanja sto su se svi ti sa ulice razmilili po naselju toiko mi je nakon svega i drago sto tipovi a la raigor i sl sto sad nemaju gdje da parkiraju.
boli te briga, da su bili propisno parkirani ne bi bili sankcionisani.
tempuser

#20978 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

kabal1337 wrote:
tempuser wrote:I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta... :run:
boli te briga, da su bili propisno parkirani ne bi bili sankcionisani.
Naravno da me boli i to savrseno, ali ne mogu da vjerujem dokle taj primitivizam i egoizam ide, njima ne smeta paradoks da sto brane i opravdavaju nepropisno parkiranje, bitno je da se on ima dje parkirat kuci kad dodje, a metar van svog sokaka ce se zalit na nepropisno parkirane.
drug_profi

#20979 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

bitanga_sa_otesa wrote:bas neki slabo kontaju ovdje....
Bas vala. A Goran uporan ko osip.

Dočim štovani vauvau daje poduke iz tolanja. :mrgreen:
drug_profi

#20980 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

tempuser wrote:Elem sva svita klixovijeh strucnjaka je se okupila da pobiju dvije cinjenice. Prva da policija nije nikom u ukinula parking, nego samo sprovela zakon i rastjerala nepropisno parkirana auta, a druga, da policija ne bi prstom mrdnula zbog zalbe nekog tamo anonimusa, a takvih zalbi vjerovatno dobiju hiljade, da je sve bezazleno kako uvazeni strucnjaci tvrde.
Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...
Ne znam, meni je ovo prilično dobar dokaz... :mrgreen:

Image
tempuser

#20981 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

Ako ne kontas fol drz se po strani!
drug_profi

#20982 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

tempuser wrote:Ako ne kontas fol drz se po strani!
tempuser wrote: Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...
Nema tu prika moj nikakvog fola kojeg treba kontati. Sve je jasno. Ti si usao u svoj glavni mod.
seoBIH

#20983 Re: "Majstori" parkiranja

Post by seoBIH »

:lol: :lol: :lol: :lol: vrh! hahah
Leverage

#20984 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Leverage »

Smatram da u ovom kalendaru ima dovoljno elemenata da se dokaz usvoji.
tempuser

#20985 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

drug_profi wrote:
tempuser wrote:Ako ne kontas fol drz se po strani!
tempuser wrote: Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...
Nema tu prika moj nikakvog fola kojeg treba kontati. Sve je jasno. Ti si usao u svoj glavni mod.
Kako kaze pjesma Pusenja, smij se i kad ne kontas fol...
vauvau

#20986 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vauvau »

Šta kaže profin mali, pretekli te neki novi pastuvi brzi? Da nije stock u ruci mjesto kalendara? :lol:

E čovjeka, on sam sebi piše da se sam sebi smije jer ne konta fol. :-)
:run:

Kako bi Sula reko, nije točan, brza malo. Ali ovaj brza čitav dan. :lol:
tempuser

#20987 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

vauvau wrote:Šta kaže profin mali, pretekli te neki novi pastuvi brzi? Da nije stock u ruci mjesto kalendara? :lol:

E čovjeka, on sam sebi piše da se sam sebi smije jer ne konta fol. :-)
:run:

Kako bi Sula reko, nije točan, brza malo. Ali ovaj brza čitav dan. :lol:
Apsurd - (od lat. absurditas istog značenja kao absurdus "proturječno" u prenesenom smislu "nesposobno, nespretno") odnosi se na nešto što je glupost ili bez smisla.

Da li ti je sad jasno sta je znacilo dokazivati da nije subota 9. septembar ili da ti crtam, i tebi i ovome iznad?
ing-ecc

#20988 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ing-ecc »

shandrprcSA wrote: Image
Image
aaaaaa ljepote :D sve cisto, ne mogu se cudom nacuditi :) Nedima Filipovica ko aerodromska pista, ima 2 km pravca :skoljka:
Sad kad kakav Hercules sa 100 tona opreme sleti i parkira pa u Mrvicu na rucak :idea:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20989 Re: "Majstori" parkiranja

Post by konektovan »

Kazu da je ofalio posao u mrvici, provjereno, kako se raja ne moze parkirati.
tempuser

#20990 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
Raigor Stonehoof

#20991 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Raigor Stonehoof »

tempuser wrote:To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
Mrvica nije nipocemu vrhunski lokal. Imaju superljubazne konobare sto jest jest, i to je to.
ing-ecc

#20992 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ing-ecc »

E vala sad ona Paromlinska pravo ruglo grada :-) trebalo bi i tamo pocistiti i srediti stanje :D
Imal ko da napravi prvi belaj pa ondda se vec zna ustalljena procesdura :)
A aerodrom bi nam mogao biti na eL ili na Te :lol: zavisno koliko pociste :skoljka:
JavierBosnia

#20993 Re: "Majstori" parkiranja

Post by JavierBosnia »

Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
Ali i da upravo oko tih prijelaza zabrane 5m parkiranje, jer stoji auto bukvalno do lezeceg i ne mozes vidjeti dijete iza koje moze istrcati svake sekunde. Nije do mene kao vozaca, nego imam osnovca u kuci
drug_profi

#20994 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Pošto policija nema namjeru da kažnjava takve stvari, osim ako ih neko ne natjera, najbolje je ovako nesto:

Image

Zapriječi parkiranje.
tempuser

#20995 Re: "Majstori" parkiranja

Post by tempuser »

Raigor Stonehoof wrote:
tempuser wrote:To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
Mrvica nije nipocemu vrhunski lokal. Imaju superljubazne konobare sto jest jest, i to je to.
Nije, ali je radio vise nego dobro i ako je promet opao sam zato sto se ne mozes parkirati znaci da je parking ispred kafane bitniji od same usluge.
Naslovnica

#20996 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Naslovnica »

JavierBosnia wrote:Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
Ali i da upravo oko tih prijelaza zabrane 5m parkiranje, jer stoji auto bukvalno do lezeceg i ne mozes vidjeti dijete iza koje moze istrcati svake sekunde. Nije do mene kao vozaca, nego imam osnovca u kuci
U B-fazi ima samo jedan ležeći, i to onaj u formi pješačkog, u relativno dobrom je stanju.
Samo je prije njega trebalo postaviti vibro trake, i opet jedan lezeći ili vibro trake poslije njega jer debili pređu preko njega i na gas, a 30m poslije njega još jedan pješački, isto tako frekventan.
Kod nas se nikada ne može uraditi sveobuhvatno rješenje, sve nešto polovično.
nepass1

#20997 Re: "Majstori" parkiranja

Post by nepass1 »

Da nisam svojim ocima vidio ne bih vjerovao, pokupi pauk auto hasanu cengicu na markalama, svadja se sa policajcem, dere se, pobjesnio :D
nepass1

#20998 Re: "Majstori" parkiranja

Post by nepass1 »

Naslovnica wrote:
JavierBosnia wrote:Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
U B-fazi ima samo jedan ležeći, i to onaj u formi pješačkog, u relativno dobrom je stanju.
Samo je prije njega trebalo postaviti vibro trake, i opet jedan lezeći ili vibro trake poslije njega jer debili pređu preko njega i na gas, a 30m poslije njega još jedan pješački, isto tako frekventan.
Kod nas se nikada ne može uraditi sveobuhvatno rješenje, sve nešto polovično.
Mislite na onaj crveni kod skole? Pa koji debil moras biti da ondje gasas, sa svih strana moze nesta izletiti
drug_profi

#20999 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

nepass1 wrote:Da nisam svojim ocima vidio ne bih vjerovao, pokupi pauk auto hasanu cengicu na markalama, svadja se sa policajcem, dere se, pobjesnio :D
Treba uvesti opciju LIKE za postove.
:thumbup:
:mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21000 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Truba »

jel im rekao hasan sjeckati :lol:
Locked