Koliko bih imao razumjevanja sto su se svi ti sa ulice razmilili po naselju toiko mi je nakon svega i drago sto tipovi a la raigor i sl sto sad nemaju gdje da parkiraju.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#20976 Re: "Majstori" parkiranja
I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta...
Koliko bih imao razumjevanja sto su se svi ti sa ulice razmilili po naselju toiko mi je nakon svega i drago sto tipovi a la raigor i sl sto sad nemaju gdje da parkiraju.
- kabal1337
#20977 Re: "Majstori" parkiranja
boli te briga, da su bili propisno parkirani ne bi bili sankcionisani.tempuser wrote:I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta...![]()
-
tempuser
#20978 Re: "Majstori" parkiranja
Naravno da me boli i to savrseno, ali ne mogu da vjerujem dokle taj primitivizam i egoizam ide, njima ne smeta paradoks da sto brane i opravdavaju nepropisno parkiranje, bitno je da se on ima dje parkirat kuci kad dodje, a metar van svog sokaka ce se zalit na nepropisno parkirane.kabal1337 wrote:boli te briga, da su bili propisno parkirani ne bi bili sankcionisani.tempuser wrote:I tako je klixovim palamudolozima i dalje problem sto je policija ukolina nepropisno parkirana auta...![]()
- drug_profi
#20979 Re: "Majstori" parkiranja
Bas vala. A Goran uporan ko osip.bitanga_sa_otesa wrote:bas neki slabo kontaju ovdje....
Dočim štovani vauvau daje poduke iz tolanja.
- drug_profi
#20980 Re: "Majstori" parkiranja
Ne znam, meni je ovo prilično dobar dokaz...tempuser wrote:Elem sva svita klixovijeh strucnjaka je se okupila da pobiju dvije cinjenice. Prva da policija nije nikom u ukinula parking, nego samo sprovela zakon i rastjerala nepropisno parkirana auta, a druga, da policija ne bi prstom mrdnula zbog zalbe nekog tamo anonimusa, a takvih zalbi vjerovatno dobiju hiljade, da je sve bezazleno kako uvazeni strucnjaci tvrde.
Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...

-
tempuser
#20981 Re: "Majstori" parkiranja
Ako ne kontas fol drz se po strani!
- drug_profi
#20982 Re: "Majstori" parkiranja
tempuser wrote:Ako ne kontas fol drz se po strani!
Nema tu prika moj nikakvog fola kojeg treba kontati. Sve je jasno. Ti si usao u svoj glavni mod.tempuser wrote: Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...
- Leverage
#20984 Re: "Majstori" parkiranja
Smatram da u ovom kalendaru ima dovoljno elemenata da se dokaz usvoji.
-
tempuser
#20985 Re: "Majstori" parkiranja
Kako kaze pjesma Pusenja, smij se i kad ne kontas fol...drug_profi wrote:tempuser wrote:Ako ne kontas fol drz se po strani!Nema tu prika moj nikakvog fola kojeg treba kontati. Sve je jasno. Ti si usao u svoj glavni mod.tempuser wrote: Sad mozete da nastavite da dokazujete da danas nije subota 9. septembar...
-
vauvau
#20986 Re: "Majstori" parkiranja
Šta kaže profin mali, pretekli te neki novi pastuvi brzi? Da nije stock u ruci mjesto kalendara?
E čovjeka, on sam sebi piše da se sam sebi smije jer ne konta fol.

Kako bi Sula reko, nije točan, brza malo. Ali ovaj brza čitav dan.
E čovjeka, on sam sebi piše da se sam sebi smije jer ne konta fol.
-
tempuser
#20987 Re: "Majstori" parkiranja
Apsurd - (od lat. absurditas istog značenja kao absurdus "proturječno" u prenesenom smislu "nesposobno, nespretno") odnosi se na nešto što je glupost ili bez smisla.vauvau wrote:Šta kaže profin mali, pretekli te neki novi pastuvi brzi? Da nije stock u ruci mjesto kalendara?![]()
E čovjeka, on sam sebi piše da se sam sebi smije jer ne konta fol.![]()
Da li ti je sad jasno sta je znacilo dokazivati da nije subota 9. septembar ili da ti crtam, i tebi i ovome iznad?
-
ing-ecc
#20988 Re: "Majstori" parkiranja
aaaaaa ljepoteshandrprcSA wrote:
![]()
Sad kad kakav Hercules sa 100 tona opreme sleti i parkira pa u Mrvicu na rucak
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#20989 Re: "Majstori" parkiranja
Kazu da je ofalio posao u mrvici, provjereno, kako se raja ne moze parkirati.
-
tempuser
#20990 Re: "Majstori" parkiranja
To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
- Raigor Stonehoof
#20991 Re: "Majstori" parkiranja
Mrvica nije nipocemu vrhunski lokal. Imaju superljubazne konobare sto jest jest, i to je to.tempuser wrote:To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
-
ing-ecc
#20992 Re: "Majstori" parkiranja
E vala sad ona Paromlinska pravo ruglo grada
trebalo bi i tamo pocistiti i srediti stanje
Imal ko da napravi prvi belaj pa ondda se vec zna ustalljena procesdura
A aerodrom bi nam mogao biti na eL ili na Te
zavisno koliko pociste 
Imal ko da napravi prvi belaj pa ondda se vec zna ustalljena procesdura
A aerodrom bi nam mogao biti na eL ili na Te
- JavierBosnia
#20993 Re: "Majstori" parkiranja
Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
Ali i da upravo oko tih prijelaza zabrane 5m parkiranje, jer stoji auto bukvalno do lezeceg i ne mozes vidjeti dijete iza koje moze istrcati svake sekunde. Nije do mene kao vozaca, nego imam osnovca u kuci
Ali i da upravo oko tih prijelaza zabrane 5m parkiranje, jer stoji auto bukvalno do lezeceg i ne mozes vidjeti dijete iza koje moze istrcati svake sekunde. Nije do mene kao vozaca, nego imam osnovca u kuci
- drug_profi
#20994 Re: "Majstori" parkiranja
Pošto policija nema namjeru da kažnjava takve stvari, osim ako ih neko ne natjera, najbolje je ovako nesto:

Zapriječi parkiranje.
Zapriječi parkiranje.
-
tempuser
#20995 Re: "Majstori" parkiranja
Nije, ali je radio vise nego dobro i ako je promet opao sam zato sto se ne mozes parkirati znaci da je parking ispred kafane bitniji od same usluge.Raigor Stonehoof wrote:Mrvica nije nipocemu vrhunski lokal. Imaju superljubazne konobare sto jest jest, i to je to.tempuser wrote:To je dokaz da mozes napraviti vrhunski lokal, ali ako gosti ne mogu nabiti auto ispred da ih svako vidi mozes plakat.
-
Naslovnica
#20996 Re: "Majstori" parkiranja
U B-fazi ima samo jedan ležeći, i to onaj u formi pješačkog, u relativno dobrom je stanju.JavierBosnia wrote:Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
Samo je prije njega trebalo postaviti vibro trake, i opet jedan lezeći ili vibro trake poslije njega jer debili pređu preko njega i na gas, a 30m poslije njega još jedan pješački, isto tako frekventan.
Kod nas se nikada ne može uraditi sveobuhvatno rješenje, sve nešto polovično.
- nepass1
#20997 Re: "Majstori" parkiranja
Da nisam svojim ocima vidio ne bih vjerovao, pokupi pauk auto hasanu cengicu na markalama, svadja se sa policajcem, dere se, pobjesnio 
- nepass1
#20998 Re: "Majstori" parkiranja
Mislite na onaj crveni kod skole? Pa koji debil moras biti da ondje gasas, sa svih strana moze nesta izletitiNaslovnica wrote:U B-fazi ima samo jedan ležeći, i to onaj u formi pješačkog, u relativno dobrom je stanju.JavierBosnia wrote:Ima li ko sa Alipasina da pokrecemo peticiju kakvu da se prvo srede dva lezeca kod obje osnovne skole, jer su propali i ne sluze nicemu.
Samo je prije njega trebalo postaviti vibro trake, i opet jedan lezeći ili vibro trake poslije njega jer debili pređu preko njega i na gas, a 30m poslije njega još jedan pješački, isto tako frekventan.
Kod nas se nikada ne može uraditi sveobuhvatno rješenje, sve nešto polovično.
- drug_profi
#20999 Re: "Majstori" parkiranja
Treba uvesti opciju LIKE za postove.nepass1 wrote:Da nisam svojim ocima vidio ne bih vjerovao, pokupi pauk auto hasanu cengicu na markalama, svadja se sa policajcem, dere se, pobjesnio
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21000 Re: "Majstori" parkiranja
jel im rekao hasan sjeckati