Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:Ne kontam bombonjere koje se prodaju po 15, 20 i više KM a ukusnije su rum pločice koje nisu ni marka
Živa istina. I jbs...sad mi se jede rum pločica
Pa jbt otvorio neku bombonjeru koju sam skoro dobio, fino upakovano, čak sa mašnicom nekom... da probam ono katastrofa. Bolje su one seka i braco čokolade od tih pralina
Ne treba vala, metabolizam radi 100 na sat, ide sve trčeći
MarlboroGold wrote:
Zejnep wrote:
MarlboroGold wrote:Ne kontam bombonjere koje se prodaju po 15, 20 i više KM a ukusnije su rum pločice koje nisu ni marka
Živa istina. I jbs...sad mi se jede rum pločica
Pa jbt otvorio neku bombonjeru koju sam skoro dobio, fino upakovano, čak sa mašnicom nekom... da probam ono katastrofa. Bolje su one seka i braco čokolade od tih pralina
moonca wrote:
Nije bitno na koga si mslila- ja na taj nacin se ne salim. Nisi to ti.
Boliti ce i tebe srce. Sve ti je htio dati a ti ga zgazi i idbaci.
Tako je, moonca, ova današnja omladina ne zna cijeniti niti prepoznati pravog momka
To sve nešto bahato, napuhano, s visoka
moonca wrote:
Tako je, moonca, ova današnja omladina ne zna cijeniti niti prepoznati pravog momka
moonca wrote:
Jucer nakav deba to obukao, crne isprane pantole uz nogu skroz i do pola lista, a ne mozes da se ne sjebes kad to vidis. Sve uteglo. I jos na sve to roze kosulja.
Ako sam ista mrzio to je kad se debele trebe utegnu i jos misle da su trebe, sad jos se i muskarci utezu