Mislio sam na Sejfica na kojeg se i oni osvrcu. Da je Sanjin drugar sa tribine gledali bi drugacije parole kao onomad za Vukanema me tamo wrote:Pazi ja sam se javio jer i mene ubada u oci dio za majke, kad se ocigledno dizala parola za Vuka debila i tad je necija majka plakala i vjerovatno jos place..insomnia78 wrote:Nejse. Zaboravinema me tamo wrote:
Vedranov brat?
Koji je prije svega navijao za Želju, pa poslije krenuo na naše utakmice jel o tome pricas?
Eh sad ako mislis pod glavonja na Vuka ne on nikad nije navijao za Zelju naprotiv međutim njega nije bilo na utakmicama Sarajeva prije ubistva na cengic vili sigurno 2 godine..Taj je baš krenuo lošim putevima i na kraju se kobno zavrsilo..
Za Vedranovog brata sam ja otisao daleko od teme..
Posalji mi pm, ako nesto drugo kontas.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#20976 Re: RE: Re: RE: Re: Sarajevski derbi
-
Bambino Blu
#20977 Re: Sarajevski derbi
Ne pamtim gori derbi kako na tribinama tako i na terenu fuj.
Ma kakve prilike i mi i vi 0 bodova mi smo smetljari kukuruz liga ovo treba putin da raznese sve
Ma kakve prilike i mi i vi 0 bodova mi smo smetljari kukuruz liga ovo treba putin da raznese sve
- shbc
#20978 Re: Sarajevski derbi
Jos dva derbija ove sezone. Jupi 
- Logovan
#20979 Re: Sarajevski derbi
Ili četiri. Ima kup.shbc wrote:Jos dva derbija ove sezone. Jupi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
nema me tamo
#20981 Re: Sarajevski derbi
Hoces da kazes da je Sanjin drugar s tribine da bi se drugacije gledalo na to sto je pregazio djevojke?
Gledalo se drugacije i za Vuka dosta godina dok najednom se nije digla parola protiv Borussije, tad je za parolu znalo malo ljudi...
Kad se digla bio je negodovanja s istoka, baš kao i s sjevera kad se shvatilo šta se diglo..
I mislim da je Sanjin npr jedan od glavnih momaka s sjevera, ma da je bio osnivac Hordi Zla da mu se opet nebi ništa diglo.
Pa i nakon 10 godina.
Jel to to?
Gledalo se drugacije i za Vuka dosta godina dok najednom se nije digla parola protiv Borussije, tad je za parolu znalo malo ljudi...
Kad se digla bio je negodovanja s istoka, baš kao i s sjevera kad se shvatilo šta se diglo..
I mislim da je Sanjin npr jedan od glavnih momaka s sjevera, ma da je bio osnivac Hordi Zla da mu se opet nebi ništa diglo.
Pa i nakon 10 godina.
Jel to to?
- BHF_Manijak
#20982 Re: Sarajevski derbi
PA ne mozete ocekivati od igraca koji nose dres kluba da budu objektivni, i vi bas sega.
Mada ruku na srce nije puno slagao. Zeljeznicar jeste usao lose u mec, igrajuci od manje-vise od starta na X. Ne razumijem, al' hajd. Slavko kao da nije gledao/analizirao neke utakmice protivnika.
To je ono prokletstvo derbija, da ma u kakvoj formi bili timovi, uvijek ce biti neizvjesno, citaj natezanje s obje strane.
Mada ruku na srce nije puno slagao. Zeljeznicar jeste usao lose u mec, igrajuci od manje-vise od starta na X. Ne razumijem, al' hajd. Slavko kao da nije gledao/analizirao neke utakmice protivnika.
To je ono prokletstvo derbija, da ma u kakvoj formi bili timovi, uvijek ce biti neizvjesno, citaj natezanje s obje strane.
- leškarenje
#20983 Re: Sarajevski derbi
Gdje je pogrijesiohrasno38 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/novakovi ... tao/210491
hehehehe onak bas Pitarski.....objektivno!
- hrasno38
#20984 Re: Sarajevski derbi
u izboru kluba za koji igraleškarenje wrote:Gdje je pogrijesiohrasno38 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/novakovi ... tao/210491
hehehehe onak bas Pitarski.....objektivno!
- SmokingMan
#20985 Re: Sarajevski derbi
Ovi su jedva čekali da se završi utakmica.Nedjelja je,ljudi nisu navikli da je radna.
- hrasno38
-
north
#20987 Re: Sarajevski derbi
Kad se već ništa ne može pisati o kalitetu utakmice, a zajebancija dozvoljena čak i poželjna na ovu temu, treba dodati da Slavko nastavlja tradiciju nedobijanja Sarajeva, ipak je on govorio da je Sarajevo najozbiljniji klub sa najboljim navijačima u državi, nije da nije to izjavljivao,
, molio se Bogu da dođe u Sarajevo, ali eto
Kakvi ziherašku igru postavi taj opjevani i vrhunski stručnjak koji je taj epitet zaslužio pobjedama u zadnjim minutama protiv Krupe i Radnika, i razvaljivajem Meetalegea kod kuće sa 2-1 sunce ti kalajisano...ima ih koji ga imaju na avataru i koji ne žele da on bude kadidat za selektora reprezentacije
....Ma bjaži 
Kakvi ziherašku igru postavi taj opjevani i vrhunski stručnjak koji je taj epitet zaslužio pobjedama u zadnjim minutama protiv Krupe i Radnika, i razvaljivajem Meetalegea kod kuće sa 2-1 sunce ti kalajisano...ima ih koji ga imaju na avataru i koji ne žele da on bude kadidat za selektora reprezentacije
Last edited by north on 16/10/2016 19:29, edited 1 time in total.
- Logovan
#20988 Re: Sarajevski derbi
Skauti i menadžeri razni što danas nagrnuše na derbi, da li su zadovoljni sa onim što su vidjeli?
Ili su se pokajali? 
- jeza u ledja
#20989 Re: Sarajevski derbi
Hm, cekaj da razmislim.Logovan wrote:Skauti i menadžeri razni što danas nagrnuše na derbi, da li su zadovoljni sa onim što su vidjeli?Ili su se pokajali?
-
north
#20990 Re: Sarajevski derbi
Oduševljeni su sa izvođenjem početnog udarca obje ekipe na početku prvog i drugog poluvremena...tad su nešto zapisivali u rokovnik....Logovan wrote:Skauti i menadžeri razni što danas nagrnuše na derbi, da li su zadovoljni sa onim što su vidjeli?Ili su se pokajali?
- hrasno38
#20991 Re: Sarajevski derbi
ma ja bas onako ziheraski sa dva napadaca....ko Mesa protiv Belgije samo sto vi niste ni Bnorth wrote:Kad se već ništa ne može pisati o kalitetu utakmice, a zajebancija dozvoljena čak i poželjna na ovu temu, treba dodati da Slavko nastavlja tradiciju nedobijanja Sarajeva, ipak je on govorio da je Sarajevo najozbiljniji klub sa najboljim navijačima u državi, nije da nije to izjavljivao,, molio se Bogu da dođe u Sarajevo, ali eto
![]()
Kakvi ziherašku igru postavi taj opjevani i vrhunski stručnjak koji je taj epitet zaslužio pobjedama u zadnjim minutama protiv Krupe i Radnika, i razvaljivajem Meetalegea kod kuće sa 2-1 sunce ti kalajisano...ima ih koji ga imaju na avataru i koji ne žele da on bude kadidat za selektora reprezentacije....Ma bjaži
- Kinaski
#20992 Re: Sarajevski derbi
fin derbi, previse naboja nekog oko nicega
- BHF_Manijak
#20993 Re: Sarajevski derbi
Samo pored uzasno losih igraca na obje strane, treba izdvojiti i qrcev teren. Po ko zna koji put se vidjelo da kad i ovako losi igraci pokusaju neku smislenu akciju odraditi, neki pas sastaviti, da im je za to potrebna Messijeva kontrola lopte na onakvoom terenu.
Jebli ga vise tereni, hoce li se ikad iko pozabaviti gorucim problemom bh. fudbala?!
Nije ovo samo do Koseva, vec sad ulazimo u doba godine kada Premijer liga postaje nocna mora. Sto se kombinovalo, kombinovalo se.
I na kraju, po meni najbolje derbi opis jedan drug s org-a: "Kao prvo, trazit cu povrat sredstava, jer ono sto sam danas gledao, bilo je isto kao da su 22 mongoloidne osobe ganjale imaginarnu loptu."

Jebli ga vise tereni, hoce li se ikad iko pozabaviti gorucim problemom bh. fudbala?!
Nije ovo samo do Koseva, vec sad ulazimo u doba godine kada Premijer liga postaje nocna mora. Sto se kombinovalo, kombinovalo se.
I na kraju, po meni najbolje derbi opis jedan drug s org-a: "Kao prvo, trazit cu povrat sredstava, jer ono sto sam danas gledao, bilo je isto kao da su 22 mongoloidne osobe ganjale imaginarnu loptu."
- jeza u ledja
#20994 Re: Sarajevski derbi
I meni se cini da je bilo malo vise kombinatorike nego inace. Nekih finih pasova i to. Ali teren je izgedao tacno ko njiva. 
- Edin H.
#20995 Re: Sarajevski derbi
Sa sjevera ide huk, uvijek s nama Edin Vuk!nema me tamo wrote:Hoces da kazes da je Sanjin drugar s tribine da bi se drugacije gledalo na to sto je pregazio djevojke?
Pa i nakon 10 godina.
Jel to to?
- 19DobrinjA87
#20996 Re: Sarajevski derbi
slijedeci derbi 4 milje manje samo to mogu reci nakon ovih trauma danas 
-
golman
#20997 Re: Sarajevski derbi
golman wrote:Mislim da se mreže neće tresti danas,osim ako ne bude vjetra
- Reglan
#20998 Re: Sarajevski derbi
Al im ga rece Lendric.

- 19DobrinjA87
#20999 Re: Sarajevski derbi
ne lozi ti mali pitarcicu sto mucas od zubandana....suko ga je tebi igrac kad da gol pa pokazuje na usi prema istoku..radovac vas "PUCA" i odjednom se vi brinete za naseg igraca ( KOJI VAM JE PROBIO MREZU PROSLI DERBI)Reglan wrote:Al im ga rece Lendric.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#21000 Re: Sarajevski derbi
Bolje mu je da se pobrine za svoju qrcubolju, jer vec protiv Olimpica ocekujem od prve minuta Nikolica, a Lendricu hoklica.