vsIzetbegović: Suštinske promjene Dejtonskog sporazuma u skorije vrijeme nisu realne
http://www.klix.ba/vijesti/bih/stjepan- ... /150921026
Stjepan Mesić: Uređenjem od dva entiteta dovodi se u pitanje vječni opstanak BiH
vsIzetbegović: Suštinske promjene Dejtonskog sporazuma u skorije vrijeme nisu realne
Stjepan Mesić: Uređenjem od dva entiteta dovodi se u pitanje vječni opstanak BiH

u pitanju je kadar SBB-a ?JoseMujica wrote:
U JEDINSTVU JE SNAGA!
tako izgleda na prvi pogled - ali kad se pogleda ko je koga - bome Faaaarin pulen...JoseMujica wrote:kad je znaći Moke bijo direktor UIO Tornjak nije ni politićki spermij bijo vego je hAvaz bijo prvo glasilo u Prošnjaka
Kemo moj skolski drug.JoseMujica wrote:
U JEDINSTVU JE SNAGA!

Do sada su zeleni brisali iz registra sve stranke koje su uzele u zagrljajMOSALJOZE wrote:"Bosnjaci krecu ka stabilnosti" znaci pocelo je.
Jedan ce da ispuši naredne izbore.
Nisi ti toliko naivan kametjitjukamen spoticanja wrote:Do sada su zeleni brisali iz registra sve stranke koje su uzele u zagrljajMOSALJOZE wrote:"Bosnjaci krecu ka stabilnosti" znaci pocelo je.
e sad bi to njima mogao uraditi shupak iz gusinja
_BataZiv_0809 wrote:
Fahro i Bake.
HM valja ti sad ponovo ribati govna
Heb'o mu je mrtvu mater, a oca proglasio zlocincem i naredbodavcem politickih ubistava.HM 2011 wrote:momci - SDA...
U jedinstvu je snaga - provjereno....
Ja stvarno ne znam sta ti mislis postici papagajskim ponavljanjem isprazne predizborne fraze, ali mogu ti reci samo jedno:HM 2011 wrote:
momci - SDA...
Ejs_BataZiv_0809 wrote:Nisi ti toliko naivan kametjitjukamen spoticanja wrote:Do sada su zeleni brisali iz registra sve stranke koje su uzele u zagrljajMOSALJOZE wrote:"Bosnjaci krecu ka stabilnosti" znaci pocelo je.
e sad bi to njima mogao uraditi shupak iz gusinja
kamen spoticanja wrote: Ejs
tesko cu do tvog nivoa
treba postaviti counter za kljucne rijeci....._BataZiv_0809 wrote:Ja stvarno ne znam sta ti mislis postici papagajskim ponavljanjem isprazne predizborne fraze, ali mogu ti reci samo jedno:HM 2011 wrote:
momci - SDA...
SDP je pao, ne zbog bezocne pljacke i uljebljavanja po vasem receptu, nego zato sto je glasace tretirao kao budale i bekane.
Pa ti sad vidi.
SDA je puno vise od jednog covjeka....XXS wrote:Heb'o mu je mrtvu mater, a oca proglasio zlocincem i naredbodavcem politickih ubistava.HM 2011 wrote:momci - SDA...
Rekao je da mu je mater krala vrecama zlata i love i da ih je sklanjala za Bakira.
Samo ljigavac kao sto je Bakir moze preci preko toga.
I sad da mu vjerujemo da nece prodati narod i drzavu, a prodade mater i oca.
ps - ili je sve sto Fahro rece istina pa ga Bake sada kupuje da bi ga ucutkao
jedna vreca za moga Bakira - podmetanje u rangu glup i gluplji....._BataZiv_0809 wrote:Ako je "pomdetju" i "klevetju" najbolje sto mozes smsliti kao izgovor za najnoviji proljev vase SDA, nemamo sta pricati.
100 hiljada zelenim ne garantuje nista...tacnije bez 40 % u bosnjakistanu zeleni tesko vise da mogu u poziciju..._BataZiv_0809 wrote:kamen spoticanja wrote: Ejs
tesko cu do tvog nivoa![]()
De ba, ko moze SDA ista? U ovoj konstelaciji odnosa, oni 100 000 glasova imaju zagarantovano i trebace vise od SBB da se to promijeni.
A i ja sam mazohista sto se upustam u diskusiju-LIBERO- wrote:Ne znam ko se normalan moze obazirati na ove suplje postove i fraze HM.
Klasican primjer mentalnog sklopa, i retorike, SDA glasaca.
Prazno, suplje, parole, konfuzija...a u sustini sve uski licni interes.![]()
A ovo sa Fahrom. E tu ce dosta izgubiti i jedan i drugi, stim da SDA ima vecu bazu, pa ce lakse podnjeti taj gubitak...a Fahrudin ce prepoloviti svoje glasacko tijelo. Ali ok.
Fahro ako sad ne udje u vlast i ostane dosljedan (za sta, poslije danasnjeg naslova u Avazu, smatram da ce tesko biti) ima da pomete iduce izbore.kamen spoticanja wrote: 100 hiljada zelenim ne garantuje nista...tacnije bez 40 % u bosnjakistanu zeleni tesko vise da mogu u poziciju...
a fahro ovako samo moze do love bez koje je ostao...njegovo biracko tijelo vise ne postoji...osim ako ga ne kupi....zasto jel treba lova...a do love mogu samo kroz vlast...jel
s druge strane hardcore zeleni biraci toliko mrze fahru da ce pojesti ridjobradog ako napravi koaliciju...
doduse bakir kupuje vrijeme dok poreda sve pozicije...taman pred lokalne izbore...kad se ocekuje povratak smucara s skijanja ili vec gdje se trenutno nalazi