Kar, karneval, karne-val, karne moj:славянин wrote:salik79 wrote:
Jevreja je u Iranu preko 20000.
A da ne govorim da se pozivas na cionisticke podatke predokupacijske demografske podatke Palestine.![]()
Bez obzira na sve, uzmi samo koliko je Palestinaca stisnuto u logoru Gaza.Ne nego na podatke mandata koji je Britanija imala nad tom teritorijom.However, the official census in August 2012 indicated that there were only 8,756 Jews still living in Iran.![]()
I jevreji su "stisnuti" u Izraelu a nikada nebi imali drzavu da su pitali arape.
PS: E sada za ostale forumase- ovo iznad sve u posljednih 15 ak postova sto sam pisao je demonstracija propagande,sluzio sam se tacnim podatcima ali jednostavno usmjeravao gdje meni "odgovara" - to je samo posluzilo da kontrira propagandi koju salik i jos par propagira a koja je veoma tankog kvaliteta - tako da i ova moja propaganda koja i nije kvalitetna je suzbila njegove "argumente" prilicno lako![]()
Sredinom samo nema crno-bijelo bez predrasuda, sto kazu istina je negdje izmedju.

Eto odakle je izvor tog "oficijelnog cenzusa".
A, sto se tice "podataka mandata" i ostalih sranja, dovoljno je ukucati imena likova koji su nacinili tabelu (ili jednostavnije, kliknuti na njih):

Za ostale forumase - ne padajte na njegovu toboznju "neutralnost". Neutralnost u kojoj ama bas nikada nije osudio niti jedan cionisticki zlocin, ma kako brutalan bio. Dapace, na svaki moguci nacin ih je minimizirao, opravdavao, pa cak i ismijavao. Ako nije istina, neka me demantuje jednim jedinim citatom, koji pokazuje/dokazuje suprotno.