JOHNNYJUVE wrote:Gledam, čitam i ne vjerujem...
u repku se pozivaju igrači koji nisu u prvom timu arsenala (inače upućeniji znaju koliko je igraca u 2. timu arsenala), pa se onda pozvaju igraci koji imaju 4 utakmice za Šalke po 10 min, da ne pričam o onima iz Cvajte ...
stanite ljudi, ne kažem ja, Vršajević i ostala ekipa jesu sigurno slabiji od njih, ali hajmo realno, ni jedan od ovih nabrojanih igraca ne moze u prrvih 11. Sa zukanovićem smo definitivno riješili odbranu jer je momak beton, vezni red imamo extra a i mladi su, jedino eto treba neka zamjena za misketa i malo bolji zadnji vezni, s tim da imamo npr mladog Bešića koji ima extra iskustvo za svoje godine... Napadača za klupe moramo dovesti, evo ima Seferovi i Nadarević također može igrati u špicu... Vrijeme je da se prestanu slati pozivi ibričiću :O jer lik stvarno je nevjerovatan, ne igra ni u tom novom SPORU, također prekrižiti i Sesara, otišao u neki spor i vjerovatno će ulaziti sa klupe, pozvao bih Višću jer prema onome sto sam vidio skoro da je standardan a i mlad je, možda bi ga repka pogurala za bolji transfer...
Što se tiče Safeta i njegovih izjava... pa do kada da mi molimo igrače da igraju za nas? Mislite da će igrač kojeg boli neka stvar za našu repku ginuti na terenu kao maali Pjanić? Ja ovdje u potpunosti podržavam Safeta, dakle, ko hoće da igra za ljiljane, taj će sam sve srediti i čekati poziv, primjer vam je Hasan Salihamidžić koji nije baš razmišljao o karijeri kada je rekao NE Njemcima i pjevao "JEDNA SI JEDINA" a da je igrao pod Njemačkom zastavom bio bi kapiten Bajerna i u vitrinama imao Titulu svjetskog prvaka..... A u to doba je bio NEKO I NESTO , a danas paničimo oko jednog Kolašinca ????? Ako hoće neka ga , ako razmišlja eto mu njemačke

Isto i sa malim Halilovićem, pa čovjek ima 5 zvaničnih utakmica, 16 godina, i još je ne definisan igrač... Safet pokušava da makne sa njegovih leđa pritisak na jedan kulturan način, ne kao Hrvati koji pišu na sva vrata kako ga mi maltretiramo i zovemo bla bla.. i na kraju imam osjećaj da će safet pobjediti, naravno, opet je sve na momku i njeegovoj želji da igra za ove ili one..i neka igra gdje će srcem igrati!
Možete pričati što hoćete ali Safet je stvorio ovu repku i ima sjajne rezultate sa istom! Čak šta više, nikada ljepše nismo igrali, pa protiv Brazila sam se pitao ko je brazil,, mi ili onni? kratki brzi pasovi, presing...moderan fudbal!
Oblak je rekao da smo jedna od najboljih repki današnjice, koja završava posao sa jednom solidnom repkom za 10 minuta 3 komada... ej nije to neki šarlatan već čovjek koji je STRUČNJAK!
Uveo je Pjanića u prvih 11 (kod ćire je igrao austrijski veteran)
Uveo je medunjanina u prvih 11 (kod ćire igrao ibričić)
spojio Misketa i Pjanića u prvih 11
Mujdža u prvih 11
Stevanović
Zukanović
Lulić
Zahirović
Bešić
Begović (umjesto ćirinog hasagića)
itd, od ćirine postave tu su spahić, salihović džeko i ibišević ...
Ja očekujm da će safet odvesti ov repu u Brazil, također drago mi je da nema cirkusa oko reprezentacije kao u doba ćiroguza kada jedan MISIMOVIĆ nema mjesta u svečanoj loži JER tu je Selma Bajrami! Gdje u portugalu , sat prije odlaska na stadion na baraž utakmicu navijači ulaze u restoran i sobe igrača i slikaju se
I na kraju , REALNO, koji bi tto kvalitetan svjetski trener radio za 5000 KM ????????????????????