Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote:Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.
Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.
Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.
LP
Mogao si navest lokaciju,cisto da zaobiđe ko zeli
Radije ne bi
Ne vjerujem ja ni klixu znam da su gazda dobar s sinovima sta ja znam IP i mail vamo pa hajmo ga naci
Inace ako ista znaci rijec je o uzem dijelu carsije
Velkoski wrote:Ljudi će uskoro na Mars, ovdje tuča oko parkinga
Nije bas tako banalno kako tekst kaze, nije lola parkirao pa se ovaj naljutio, to je parking prostor opstine koju je dala na koncesiju, ovaj sto je tesko povrijedjen placa 3000km mjesecno za koncesiju i ima 4 uredno prijavljena radnika, H.E je uzurpirao dva parking mjesta (vec godinama) koja bi mogla donijeti oko 60km dnevno to nije mala cifra na par mjeseci.....
Usput H.E takodjer ima 4 radnika niti su prijavljeni niti im je plata preko 300km....
Inace H.E vec dezura tu na carsiji vjerovatno naoruzan
drugi profil wrote:Ovdje mnogo nejasnih detalja ima. Opel nije Malvano nego Movano. Vozilo za transport. Drugo, šta su obojica kao pješaci na autoputu radili i tako stradali. zaustavna traka nije odmorište i dužan si sa oprezom se kretati oko zaustavljenog vozila.
Zašto su stali, kvar, zajebancija, ili možda nešto treće?
Uhapšen vozač movana, dakle ima nekog razloga zašto je to tako, ali tu je i mnogo olakotnih okolnosti.
Mijenjali gumu ljudi. Momak naisao i raznio ih. Nema traga kocenja uopce. Jednom je noga doslovce iscupana i nađena 20 metara dalje...
petunija wrote:http://** No links **.ba/clanak/174872/otac-stradale-selme-agic-samo-da-se-ova-agonija-zavrsi-mi-vise-ne-mozemo-izdrzati
šta ova država radi poštenim ljudima
Jedan otac svaki put pređe ogroman put da bi prisustvovao suđenju.
Svaki put plačen kad čitanm njihove izjave.
Ne možeš vjerovati da se ovakav užaš dešava i da si bespomoćan da išta poduzmeš.
Da žele, vjerujem da postoji način da se opetovano nepojavljivanje na suđenju tretira kao nepoštivanje suda.
drugi profil wrote:Ovdje mnogo nejasnih detalja ima. Opel nije Malvano nego Movano. Vozilo za transport. Drugo, šta su obojica kao pješaci na autoputu radili i tako stradali. zaustavna traka nije odmorište i dužan si sa oprezom se kretati oko zaustavljenog vozila.
Zašto su stali, kvar, zajebancija, ili možda nešto treće?
Uhapšen vozač movana, dakle ima nekog razloga zašto je to tako, ali tu je i mnogo olakotnih okolnosti.
Mijenjali gumu ljudi. Momak naisao i raznio ih. Nema traga kocenja uopce. Jednom je noga doslovce iscupana i nađena 20 metara dalje...
Ovo je čest scenario na autoputevima. Znam jednog starijeg čovjeka koji je tako ostao bez noge u italiji usvojim 40-tim gopdinama. Srećom po njega preživio je, dobio neku dobru odštetu od talijana, a ovdje invalidsku penziju.
petunija wrote:http://** No links **.ba/clanak/174872/otac-stradale-selme-agic-samo-da-se-ova-agonija-zavrsi-mi-vise-ne-mozemo-izdrzati
šta ova država radi poštenim ljudima
Jedan otac svaki put pređe ogroman put da bi prisustvovao suđenju.
Svaki put plačen kad čitanm njihove izjave.
Ne možeš vjerovati da se ovakav užaš dešava i da si bespomoćan da išta poduzmeš.
Da žele, vjerujem da postoji način da se opetovano nepojavljivanje na suđenju tretira kao nepoštivanje suda.
Ova "drzava" tjera ljude da sami sprovedu pravdu. Na kraju ce ga pustiti kao Mudzeleta. I to je to.