Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bit101 wrote:Moram ovdje da pohvalim Tapcraft market na Pofalicima, prije par dana sam ovdje pitao gdje ima kupiti bufala mozzarellu, i neko je predložio taj market. Nadjem ih na fb I javim se, ljubazna ženska osoba odmah odgovara da trenutno nemaju na stanju ali da će mi naručiti i da samo kažem koliko, te da će mi javiti kad dodje. Da napomenem da su naručili direktno iz Italije. Jučer pisao ponovo da vidim je li došlo, da nisu zaboravili, i naravno javlja se opet odmah i salje screenshote da im dostava malo kasni, te da nije zaboravila. Evo upravo mi sad javljaju da je došlo nisam navikao od nas da budemo ovako susretljivi, pa me ovakvi slučajevi posebno pozitivno iznenade. Uglavnom, od mene čista preporuka za Tapcraft market Pofalići
Od mene je dosla preporuka, a market vodi Brankica i stvarno se trude!
LikeLike wrote:Gdje ima repromaterijal za stolare? Vise trebaju neke sitnice, kukice za vjesanje kljuceva,vjesalice i ukrasi nego plocasti materijal i slicno.
kupujem vodu za piće u kanisterima od 5 l. kod sipanja vode u čaše često puta prospem ...... da li iko ima iskustva mislim može li se montirati neka slavina ili ili mislim ono skineš čep i zavrneš neku slavinu.............. hvala
moja tetka wrote:kupujem vodu za piće u kanisterima od 5 l. kod sipanja vode u čaše često puta prospem ...... da li iko ima iskustva mislim može li se montirati neka slavina ili ili mislim ono skineš čep i zavrneš neku slavinu.............. hvala
imas one kanistere Jana ja mislim koji imaju tu cesmicu na sebi
moja tetka wrote:kupujem vodu za piće u kanisterima od 5 l. kod sipanja vode u čaše često puta prospem ...... da li iko ima iskustva mislim može li se montirati neka slavina ili ili mislim ono skineš čep i zavrneš neku slavinu.............. hvala
kad se mogu halaliti pare za flaširanu običnu vodu, valjda se može halaliti i malo prosute iste
kad se mogu halaliti pare za flaširanu običnu vodu, valjda se može halaliti i malo prosute iste
nije problem halaliti prosutu vodu koristila sam i lijevak, ali prospe se pa valja brisati......
nije problem halaliti prosutu vodu koristila sam i lijevak, ali prospe se pa valja brisati......