Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#20926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Zato je pozivanje Vrančića, Sesara, Svrake, Vršajevića, Šunjića, Vranješa imalo izuzetno povoljne posljedice po svijest igrača koji već igraju za našu reprezentaciju :D
Lako je probati igraca kad ima papire. Zovnes ga jednom, vidis da je kloc i cao (Vrancic i Vranjes). To je vjerovatno i njima bilo jasno i prije nego sto su dosli. I ovaj treci na V je kloc samo ga iz nekog razloga jos poziva. Vrancic igra u Cvajti kao i Bicakcic, a Vranjes je tada dosao iz rumunskog prvaka, tako da nije cudno sto ih je pozvao.

Za Sunjica i ove nase ne vidim problem. Volio bih da se poziva jos vise premijerligasa.

Ovi stranci pak imaju ocekivanja. Ako im promjenis drzavljanstvo oni hoce nesto zauzvrat, garanciju da ce igrati. Mozda to ne mogu traziti bukvalno, ali to ce ocekivati, i toga su svjesni svi od selektora do svakog drugog igraca.

Svaki od ovih stranaca je uletio tesko u tim mada su bili tu (Pjanic i Begovic prvenstveno). Medunjanin je uletio naprasno jer nam je falilo igraca. Za to postoji razlog, u saradnji igraca u timu, ne u sujeti selektora. Ali jebiga lakse je tebi i slicnima zamisljati da je neko uspjesan u stvari sujetni papak i nesposobni debil, pa stoga djaba ovolika prica.
burek_in_space

#20927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

@Manijache, mogao bi poprilichno povesti rachuna o nachinu pisanja ovdje.
Svako malo nekome pleme seljachko krhnuti, je, u najmanju ruku degutantno.

@Cvrchak_na_hedonizmu, uozbiljicemo ovu prichu kada se ti uozbiljish. :D
ganjeta

#20928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Al' su ovdje mnogi natakareni jedni na druge, šta je ovo' vako :shock: ?! Điplao Junuz s hepekom pomogao nebi.

Šta vam je ljudi popustite malo, i jedni i drugi. Polako, prvi smo, čekamo Grčku i ako ih dobijemo biće veselo, svima nama. O Safetu se može ispričati roman bez sumnje, svi znamo da nije dosljedan svojim riječima, da mu treba PR, da ne prati igrače, itd. Mogu ovako do sutra, ali nije mi cilj.

Jbg on nije kapacitet na duge staze, tačnije tako se ponaša i zato me ne čudi njegova indolentnost prema ovim mladim igračima koji bi mogli sutra zaigrati za nas. On ima neki svoj izbor igrača i puca mu racku za druge. I kao takav na dobrom je putu da nas odvede u Brazil. Čovjek na zna drugačije, i moramo se pomiriti sa tim. Ima seljački smisao za humor, tipa nek krene pješke. Da li će uspjeti ostaje da vidimo, ako uspije ući će u legendu, ako ne uspije krvi ćemo mu se napiti, jebati mu od-do što nije. Isto kao što smo svima da sad, Mušoviću, Muzuroviću, Smajloviću, Hadžibegiću, Aj tinksu, Mikadu.

Da se razumijemo nisam njegov ljubitelj, ali mu dajem podršku...jer nemam drugog izbora trenutno.
:bih:
Korisničkoime

#20929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Ne mogu sve ni pročitati ali brate zakuhali ste ga pravo.
Hajd ovako iskreno ako se to još sada može zasrali su tu i Savez i Sušić i to je ono što mene najviše brine. Da li bi ovakav "nesporazum" bio moguć sa I.Osimom i Sušićem ja tvrdim nikada ni u snu. Prvo jer Osim zna radit svoj posao pa čak i kad bi se Osimu u nekom bunilu dogodilo da ovako nešto uradi Sušić ga previše poštuje i sve bi to fino u javnosti progutao.

Ovo meni ne ukazuje na dobro meni to izgleda kao da Begić i Sušić mjere snage ili što bi narod rekao ko ima većeg što je pogubno za repku. Nadam se samo nekom nesporazumu ali čisto sumnjam.

Kao prvo ni Begić ni ljudi oko njega nisu sa drveta sišli pa da ne znaju da ako već nekoga pozivaju pa makar kao gosta repke da treba obavijestiti i selektora. Pogotovo ako imaju nekoga kao Halilović gdje znaju da će se dići frka. U svakom slučaju ako mu nisu javili greška je do njih i to velika bez obzira što se radi o pozivu da budu gosti selektor se mora pitati, obavijestiti sve mora biti sa njim koordinirano. Nije to samo pitanje poštovanja nego i rasporeda selektora i repke, nametanja igrača "budući reprezentativci" o tome da li su ili ne krajnji sud donosi Sušić a ne neko iz Saveza jer je na Sušiću i krajnja odgovornost.

Mogu razumiti da se to Sušiću ako nije bio upitan za mišljenje nije svidjelo ali brate mogao je progutati za dobrobit repke jer ovo je iznošenje prljavog veša u javnost i svođenje nekih računa preko medija. Najgore što se može učiniti. Jebi im sve na kamaru iza zatvorenih vrata ali u javnosti glumi kao da je sve ok kao da je u najboljem redu.

Opet sa druge strane teško je povjerovati da su ljudi iz Saveza ovo sve fino Sušiću predložili a on odbio u smislu ne trebaju nam ili to vam je glupa ideja a ovi to ipak učinili bez obzira na njegovo mišljenje.

Sve u svemu opet smo ispali glupi Bosanci ne zna se ni ko pije ni ko plaća i to sasvim opravdano. Ponovo ličimo na vic Haso i Huso, Sušić i Begić. Sramota ako dva odrasla čovjeka ne mogu uskladiti svoje djelovanje ili neće jer su sami sebi previše vrijedni. Ovo je suština problema. Svi su debili i svi su seljačine i svi su krivi, zaboli me ovaj ono rekao ovaj ono mislio rezultat je opet su nas osramotili.

Ovdje ima ljudi koji u biti navijaju za Sušića a ne za repku i isti ne mogu podnijeti bilo kakvu kritiku tu je džabe govoriti međutim Sušić nema najbolji donos prema potencijalim reprezentativcima kao nekad ni prema trenutnim, nije dosljedan i ne zna sa medijama.

Razmišljanje ko ih hebe nećemo mi nikoga moliti mi sebi ne možemo priuštiti a najveći razlog je što naša liga ne proizvodi kvalitet a što svi pa i reprezentativci stare. Svaki igrač voli ka se neko interesuje za njega da mu ukaže neko normalno poštovanje za njegovo znanje. Nikome se sprdanje i podsmjehivanje s njim ne sviđa.

Mi ljudi moji još nemamo rezultat jer se na kraju svode računi. Slično je bilo kad su neki ovdje pokušali nakon razvaljivanja od Portugala rad selektora prikazati kao uspješan kroz neke bodove ili FIFA tabele. To je bilo sramotno.

Veliki navijači repke i patriote vazda pljuju po igračima pogotovo nakon lošeg rezultata igrači koji primaju milione igrajući fudbal su u biti psihički i fizički odroni. Eto samo u Eng. Ital. Njema. Špan. nema dovoljno stručnih ljudi da to primijete pa oni nekako na folove dižu silnu lovu.

Stalno sranje Željo-Sarajevo ponavljam nismo svi iz Sarajeva te postoje i drugi klubovi. Međutim baš bi volio neke vidjeti da je Amar Osim trener repke kako bi se ponašali.

Od svega niko da primijeti da su Spahić i Salihović povrijeđeni zna li ko je li šta ozbiljno.
burek_in_space

#20930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» luckylaka - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» BHF_Manijak - 1 mjesec

27 jan 2013, 18:06 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» MightyMatch - 1 mjesec

Obrisano je dosta bljuvotina, samo na zadnjih 5 stranica.
Za nadati se da se nece ponavljati, ali poznavajuci karaktere standardnih vinovnika ovakvih deshavanja, ostaju samo banovi.
zlajapravaraja

#20931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

Meni je Pape Tito, samo dalje ovako :D
MOSALJOZE

#20932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Da nastavimo gdje smo stali.Ovo je najbolja tema i o repki i selektoru tako da ne dozvolimo da se ključa opet
Eborg

#20933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Eborg »

Samo nemojte tabele postavljati sa onim zastavama i dobro je. Slozimo se da se oko nekih stvari ne slazemo i to je tako.
nihoniho

#20934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Nema se tu sta vise puno raspravljati. Susic je potvrdio da ne odustaje od (volio bih reci sistema ali sistema nema) uobicajenog ponasanja. Sada vise nema vremena da se bilo sta mijenja. Nova lica necemo vidjeti, vrijeme da se nesto uradi je potroseno na razvodnjavanja, prepirke, ublehe. Susic, sudeci po spisku, nece odustati od svog nacina igre i igrackog kadra, eventualno da Stevanovic dobije sansu......Pocinje odbrojavanje, utakmica protiv Grcke je trenutak istine, izgubimo li, selektor bi trebao imati obraza , dati otkaz i pruziti priliku nekom drugom da izbori baraz. Pobijedimo li , ili odigramo nerijeseno, nastavlja se neizvijesnost.
Logovan

#20935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

nihoniho wrote:Nema se tu sta vise puno raspravljati. Susic je potvrdio da ne odustaje od (volio bih reci sistema ali sistema nema) uobicajenog ponasanja. Sada vise nema vremena da se bilo sta mijenja. Nova lica necemo vidjeti, vrijeme da se nesto uradi je potroseno na razvodnjavanja, prepirke, ublehe. Susic, sudeci po spisku, nece odustati od svog nacina igre i igrackog kadra, eventualno da Stevanovic dobije sansu......Pocinje odbrojavanje, utakmica protiv Grcke je trenutak istine, izgubimo li, selektor bi trebao imati obraza , dati otkaz i pruziti priliku nekom drugom da izbori baraz. Pobijedimo li , ili odigramo nerijeseno, nastavlja se neizvijesnost.
E čuj mora imati obraza pa dati otkaz. :skoljka: :lol: :roll:
dinty2

#20936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dinty2 »

jel iko skonto da je naša gol razlika u odnosu na grčku samo + 1
naravno ne računajući golove protiv zadnje ekipe u grupi lithenstajna,, s tim što mi nismo igrali još sa slovacima
dakle..razlog više..da MORAMO da dobijemo grke u zenici
m1x

#20937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by m1x »

zašto ne računati golove protiv Lihtenštajna?
jeza u ledja

#20938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Nije fer. :D

Mislim da je momak to malo pobrkao sa onom pricom o najboljim drugoplasiranim.
m1x

#20939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by m1x »

Vjerovatno :D
I da, u ovm kvalifikacijama nijedan drugoplasirani ne ide direktno.
8 najboljih drugoplasinarih idu u baraž a 9. ispada :)
shalla

#20940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

m1x wrote:Vjerovatno :D
Izvini a kad je išao?
Obuca9

#20941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

shalla wrote:
Izvini a kad je išao?
Euro 2008

Prvi i jedini put da su prva dva tima direktno išli dalje.
ultima_palabra

#20942 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Obuca9 wrote:
shalla wrote:
Izvini a kad je išao?
Euro 2008

Išli su i Šveđani na Euro 2012.
Obuca9

#20943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:
Obuca9 wrote:
shalla wrote:Izvini a kad je išao?
Euro 2008

Išli su i Šveđani na Euro 2012.
Nisam na to mislio, nego na činjenicu da iz svih grupa idu prve dvije direktno.

Toga da jedna ekipa ide direktno, a ostale u baraž, je bilo u više navrata, ali ovo da nema baraža nikako, samo je bilo za Euro 2008 (bar za ovaj period otkako se igra po sistemu SP - 32 ekipe, EP - 16 ekipa).
ultima_palabra

#20944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Aha, do mene je.
ja71

#20945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

nihoniho wrote:... izgubimo li, selektor bi trebao imati obraza , dati otkaz i pruziti priliku nekom drugom da izbori baraz. Pobijedimo li , ili odigramo nerijeseno, nastavlja se neizvijesnost.
moje misljenje je da bi promjena selektora u pola kvalifikacija izazvala zbrku u reprezentaciji
i bitno umanjila mogucnost da se kvalifikujemo.

Mislim da onda ne bismo zavrsili ni na 2. mjestu (da ne spominjem onu rijec posto smo svi alergicni na nju)

I jos mi niko od vas zagovornika smjene selektora nije dao odgovor na sledece pitanje:
Koga dovesti umjesto Safeta ?
veljaca

#20946 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

ja71 wrote:
nihoniho wrote:... izgubimo li, selektor bi trebao imati obraza , dati otkaz i pruziti priliku nekom drugom da izbori baraz. Pobijedimo li , ili odigramo nerijeseno, nastavlja se neizvijesnost.
moje misljenje je da bi promjena selektora u pola kvalifikacija izazvala zbrku u reprezentaciji
i bitno umanjila mogucnost da se kvalifikujemo.

Mislim da onda ne bismo zavrsili ni na 2. mjestu (da ne spominjem onu rijec posto smo svi alergicni na nju)

I jos mi niko od vas zagovornika smjene selektora nije dao odgovor na sledece pitanje:
Koga dovesti umjesto Safeta ?
Nisam ni ja za smjene u pola kvalifikacija.
Samo da Safet ne daje vise izjave, jer se razlicito protumace.
AkoBogda da mi pobijedimo Grke i onda utakmicu po utakmicu pa u Brazil ....

:bih:
JOHNNYJUVE

#20947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JOHNNYJUVE »

Gledam, čitam i ne vjerujem...
u repku se pozivaju igrači koji nisu u prvom timu arsenala (inače upućeniji znaju koliko je igraca u 2. timu arsenala), pa se onda pozvaju igraci koji imaju 4 utakmice za Šalke po 10 min, da ne pričam o onima iz Cvajte ...
stanite ljudi, ne kažem ja, Vršajević i ostala ekipa jesu sigurno slabiji od njih, ali hajmo realno, ni jedan od ovih nabrojanih igraca ne moze u prrvih 11. Sa zukanovićem smo definitivno riješili odbranu jer je momak beton, vezni red imamo extra a i mladi su, jedino eto treba neka zamjena za misketa i malo bolji zadnji vezni, s tim da imamo npr mladog Bešića koji ima extra iskustvo za svoje godine... Napadača za klupe moramo dovesti, evo ima Seferovi i Nadarević također može igrati u špicu... Vrijeme je da se prestanu slati pozivi ibričiću :O jer lik stvarno je nevjerovatan, ne igra ni u tom novom SPORU, također prekrižiti i Sesara, otišao u neki spor i vjerovatno će ulaziti sa klupe, pozvao bih Višću jer prema onome sto sam vidio skoro da je standardan a i mlad je, možda bi ga repka pogurala za bolji transfer...
Što se tiče Safeta i njegovih izjava... pa do kada da mi molimo igrače da igraju za nas? Mislite da će igrač kojeg boli neka stvar za našu repku ginuti na terenu kao maali Pjanić? Ja ovdje u potpunosti podržavam Safeta, dakle, ko hoće da igra za ljiljane, taj će sam sve srediti i čekati poziv, primjer vam je Hasan Salihamidžić koji nije baš razmišljao o karijeri kada je rekao NE Njemcima i pjevao "JEDNA SI JEDINA" a da je igrao pod Njemačkom zastavom bio bi kapiten Bajerna i u vitrinama imao Titulu svjetskog prvaka..... A u to doba je bio NEKO I NESTO , a danas paničimo oko jednog Kolašinca ????? Ako hoće neka ga , ako razmišlja eto mu njemačke ;)
Isto i sa malim Halilovićem, pa čovjek ima 5 zvaničnih utakmica, 16 godina, i još je ne definisan igrač... Safet pokušava da makne sa njegovih leđa pritisak na jedan kulturan način, ne kao Hrvati koji pišu na sva vrata kako ga mi maltretiramo i zovemo bla bla.. i na kraju imam osjećaj da će safet pobjediti, naravno, opet je sve na momku i njeegovoj želji da igra za ove ili one..i neka igra gdje će srcem igrati!
Možete pričati što hoćete ali Safet je stvorio ovu repku i ima sjajne rezultate sa istom! Čak šta više, nikada ljepše nismo igrali, pa protiv Brazila sam se pitao ko je brazil,, mi ili onni? kratki brzi pasovi, presing...moderan fudbal!
Oblak je rekao da smo jedna od najboljih repki današnjice, koja završava posao sa jednom solidnom repkom za 10 minuta 3 komada... ej nije to neki šarlatan već čovjek koji je STRUČNJAK!
Uveo je Pjanića u prvih 11 (kod ćire je igrao austrijski veteran)
Uveo je medunjanina u prvih 11 (kod ćire igrao ibričić)
spojio Misketa i Pjanića u prvih 11
Mujdža u prvih 11
Stevanović
Zukanović
Lulić
Zahirović
Bešić
Begović (umjesto ćirinog hasagića)
itd, od ćirine postave tu su spahić, salihović džeko i ibišević ...
Ja očekujm da će safet odvesti ov repu u Brazil, također drago mi je da nema cirkusa oko reprezentacije kao u doba ćiroguza kada jedan MISIMOVIĆ nema mjesta u svečanoj loži JER tu je Selma Bajrami! Gdje u portugalu , sat prije odlaska na stadion na baraž utakmicu navijači ulaze u restoran i sobe igrača i slikaju se :cry:

I na kraju , REALNO, koji bi tto kvalitetan svjetski trener radio za 5000 KM ????????????????????
veljaca

#20948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

JOHNNYJUVE wrote:Gledam, čitam i ne vjerujem...
u repku se pozivaju igrači koji nisu u prvom timu arsenala (inače upućeniji znaju koliko je igraca u 2. timu arsenala), pa se onda pozvaju igraci koji imaju 4 utakmice za Šalke po 10 min, da ne pričam o onima iz Cvajte ...
stanite ljudi, ne kažem ja, Vršajević i ostala ekipa jesu sigurno slabiji od njih, ali hajmo realno, ni jedan od ovih nabrojanih igraca ne moze u prrvih 11. Sa zukanovićem smo definitivno riješili odbranu jer je momak beton, vezni red imamo extra a i mladi su, jedino eto treba neka zamjena za misketa i malo bolji zadnji vezni, s tim da imamo npr mladog Bešića koji ima extra iskustvo za svoje godine... Napadača za klupe moramo dovesti, evo ima Seferovi i Nadarević također može igrati u špicu... Vrijeme je da se prestanu slati pozivi ibričiću :O jer lik stvarno je nevjerovatan, ne igra ni u tom novom SPORU, također prekrižiti i Sesara, otišao u neki spor i vjerovatno će ulaziti sa klupe, pozvao bih Višću jer prema onome sto sam vidio skoro da je standardan a i mlad je, možda bi ga repka pogurala za bolji transfer...
Što se tiče Safeta i njegovih izjava... pa do kada da mi molimo igrače da igraju za nas? Mislite da će igrač kojeg boli neka stvar za našu repku ginuti na terenu kao maali Pjanić? Ja ovdje u potpunosti podržavam Safeta, dakle, ko hoće da igra za ljiljane, taj će sam sve srediti i čekati poziv, primjer vam je Hasan Salihamidžić koji nije baš razmišljao o karijeri kada je rekao NE Njemcima i pjevao "JEDNA SI JEDINA" a da je igrao pod Njemačkom zastavom bio bi kapiten Bajerna i u vitrinama imao Titulu svjetskog prvaka..... A u to doba je bio NEKO I NESTO , a danas paničimo oko jednog Kolašinca ????? Ako hoće neka ga , ako razmišlja eto mu njemačke ;)
Isto i sa malim Halilovićem, pa čovjek ima 5 zvaničnih utakmica, 16 godina, i još je ne definisan igrač... Safet pokušava da makne sa njegovih leđa pritisak na jedan kulturan način, ne kao Hrvati koji pišu na sva vrata kako ga mi maltretiramo i zovemo bla bla.. i na kraju imam osjećaj da će safet pobjediti, naravno, opet je sve na momku i njeegovoj želji da igra za ove ili one..i neka igra gdje će srcem igrati!
Možete pričati što hoćete ali Safet je stvorio ovu repku i ima sjajne rezultate sa istom! Čak šta više, nikada ljepše nismo igrali, pa protiv Brazila sam se pitao ko je brazil,, mi ili onni? kratki brzi pasovi, presing...moderan fudbal!
Oblak je rekao da smo jedna od najboljih repki današnjice, koja završava posao sa jednom solidnom repkom za 10 minuta 3 komada... ej nije to neki šarlatan već čovjek koji je STRUČNJAK!
Mujdža u prvih 11
Stevanović
Zukanović
Lulić
Zahirović
Bešić
Ja očekujm da će safet odvesti ov repu u Brazil, također drago mi je da nema cirkusa oko reprezentacije kao u doba ćiroguza kada jedan MISIMOVIĆ nema mjesta u svečanoj loži JER tu je Selma Bajrami! Gdje u portugalu , sat prije odlaska na stadion na baraž utakmicu navijači ulaze u restoran i sobe igrača i slikaju se :cry:

I na kraju , REALNO, koji bi tto kvalitetan svjetski trener radio za 5000 KM ????????????????????
Ne omalovazavaj Safeta.
Infaze Studio

#20949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

nihoniho wrote:Pocinje odbrojavanje, utakmica protiv Grcke je trenutak istine, izgubimo li, selektor bi trebao imati obraza , dati otkaz i pruziti priliku nekom drugom da izbori baraz. Pobijedimo li , ili odigramo nerijeseno, nastavlja se neizvijesnost.
:-) :roll:
I kada prestaje ta "neizvjesnost"??? ......

Kad zaigramo u finalu SP-a u Brazilu??
Odmorite, stvarno se pretjeruje sa ovakvim stavovima.

Gledam, čitam i ne vjerujem...
Što se tiče Safeta i njegovih izjava... pa do kada da mi molimo igrače da igraju za nas? Mislite da će igrač kojeg boli neka stvar za našu repku ginuti na terenu kao maali Pjanić? Ja ovdje u potpunosti podržavam Safeta, dakle, ko hoće da igra za ljiljane, taj će sam sve srediti i čekati poziv, primjer vam je Hasan Salihamidžić koji nije baš razmišljao o karijeri kada je rekao NE Njemcima i pjevao "JEDNA SI JEDINA" a da je igrao pod Njemačkom zastavom bio bi kapiten Bajerna i u vitrinama imao Titulu svjetskog prvaka..... A u to doba je bio NEKO I NESTO , a danas paničimo oko jednog Kolašinca ????? Ako hoće neka ga , ako razmišlja eto mu njemačke
Mujdža u prvih 11
Stevanović
Zukanović
Lulić
Zahirović
Bešić
Ja očekujm da će safet odvesti ov repu u Brazil, također drago mi je da nema cirkusa oko reprezentacije kao u doba ćiroguza kada jedan MISIMOVIĆ nema mjesta u svečanoj loži JER tu je Selma Bajrami! Gdje u portugalu , sat prije odlaska na stadion na baraž utakmicu navijači ulaze u restoran i sobe igrača i slikaju se

Posteno!
m1x

#20950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by m1x »

Ma nikakva promjena selektora sad ne dolazi u obzir :-)
Locked