Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam ga uzivo cackao ali ovako po specifikacijama djeluje kao odlican telefon...flagship punokrvni samo sto je u odnosu na Xiaomi 12 dobio stariji flagship chipset a Xiaomi 12 aktuelni
Odlican izbor a i cijena mu je sada smijesna.
Evo ovdje imas detaljno poredjenje
Dobar je telefon, ali isti chipset kao na poco F3 i F4. Evo nadovezao sam se na tvoj link sa gsm arena: https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... one3=11627
Bolje su mu samo kamere i zvučnici, sve ostalo u 5 deka u odnosu na F4.
A za ovu trenutno umanjenu cijenu 12X (8-128) možeš ganjati F4 sa 256 giga memorije.
Pa ima mali milion modela i svi su u "pet deka" ali kamera je uvijek bolja na flagship modelu nego na flagship killeru...a kamera na F3 nije neka sreca...jbga negdje se moralo stedjeti.Evo sada sam drzao u ruci Poco F3...jako lijep telefon,tanak i sminka a jak...svakako je dobar izbor.
Sve u svemu,mislim da je 12x bolji model od F3...F4 ne znam kakav je.
hurmasica wrote: ↑02/03/2023 16:57
ima odlicnu bateriju, slike su vrh....ali telefon je ziva koma.....znaci tastatura se ne zakljuca kada nekog nazovem pa cesto obrazom pritisnem poziv na cekanju ili prekinem poziv skroz. neko je vec pisao da se sam zakljuca i zacrni ekran iz vćcista mira, blokira cesto, tastatura neprecizna slova fulam redovno..,ima jos toga...definitivno jako lose uradjen.
muz ima stariji model red me note, kada je predugo na punjacu pocne da iskre baca, prestao ga puniti preko noci da se ne zapalimo
Zbog 15 KM za novi punjac,vi lagano rizikujete da se kuca zapali.
Svaka cast...de vi prvo rijesite prioritete da ne ostanete bez krova a kasnije brigu brinuti o stekanju telefona
Nije do punjaca mobitel iskri i pucketa, punjac nov....al hvala na brizi
Zbog 15 KM za novi punjac,vi lagano rizikujete da se kuca zapali.
Svaka cast...de vi prvo rijesite prioritete da ne ostanete bez krova a kasnije brigu brinuti o stekanju telefona
Nije do punjaca mobitel iskri i pucketa, punjac nov....al hvala na brizi
Kako ce ba mobitel iskriti ...de nam snimi to cudo u mraku da vidimo ??
Redmi Note 10 pro ima podeseno da se gasi u odredjeno vrijeme, i da se upali u odredjeno vrijeme.
Prije je bilo upozorenje "your device will turn OFF in...pa je odbrojavao 30 ili 60 sec", pa ga ja pustim ili odgodim.
Vec duze vrijeme je iritantno da tog upozorenja nema, samo mi se mobitel iskljuci u rukama.
Iko, ista?!
zippoo87 wrote: ↑05/03/2023 19:18
Kako ce ba mobitel iskriti ...de nam snimi to cudo u mraku da vidimo ??
tebi dosadno izgleda?
Pa daj nam da vidimo to sto spominjes...to je bukvalno skoro pa nemoguce...i da varnici,ne mozes vidjeti to ako varnici u telefonu...moze se samo baterija zapaliti i da se pojavi dim i zapali totalno telefon.
Evo daj nam snimi to sto govoris...nije tesko 10 sekundi ustekati telefon u punjac i upaliti kameru napraviti snimak.
Ne tvrdim da nije istina,samo bih volio da to vidim uzivo.
Pa daj nam da vidimo to sto spominjes...to je bukvalno skoro pa nemoguce...i da varnici,ne mozes vidjeti to ako varnici u telefonu...moze se samo baterija zapaliti i da se pojavi dim i zapali totalno telefon.
Evo daj nam snimi to sto govoris...nije tesko 10 sekundi ustekati telefon u punjac i upaliti kameru napraviti snimak.
neke se zelje nikad ne ostvare jbg....sve prema zasluzi
neke se zelje nikad ne ostvare jbg....sve prema zasluzi
A neke iznesene tvrdnje su jednostavno laz.
A reakcije na laz mogu biti svakakve.
sabanss wrote: ↑06/03/2023 13:06
13 nonPro mi izgleda super ali cijena.... jbt te
i mobitel u 2023 koji je nekakav flagship bez eSim podrške. Malo su se pogubili.
Vidi fakat nema esim podrsku.
Pa koji im je K?
I meni se ovaj telefon opasno svidja i kontam ga nabaviti kasnije nekada ali vidjeti cu jos kako ce se pokazati kod korisnika u praksi kroz neko vrijeme.
zippoo87 wrote: ↑06/03/2023 12:47
A neke iznesene tvrdnje su jednostavno laz.
A reakcije na laz mogu biti svakakve.
Prodao joj neko brusilicu i ubijedio je da je telefon.
Pozivi ne rade, al što ima dobre zvučnike....
Ma stvarno ne kontam koji joj je interes da iznosi ovakve lazi...ovo sto ona pise je u domenu naucne fantastike.
Cuj telefon varnici...pa gdje ce i na cemu vidjeti to varnicenje????
Jedini nacin da se zapali je da probijes bateriju i da se ona zapali ali onda ode i telefon u vatri.
hamo1977 wrote: ↑06/03/2023 12:55
Prodao joj neko brusilicu i ubijedio je da je telefon.
Pozivi ne rade, al što ima dobre zvučnike....
Ma stvarno ne kontam koji joj je interes da iznosi ovakve lazi...ovo sto ona pise je u domenu naucne fantastike.
Cuj telefon varnici...pa gdje ce i na cemu vidjeti to varnicenje????
Jedini nacin da se zapali je da probijes bateriju i da se ona zapali ali onda ode i telefon u vatri.
Jedino što u praksi može na sekund da zavarniči je utičnica, kada ubada punjač. To je milisekunda. Inače ne znam koja bi budala punila telefon mirno dok mu konstantno nešto varniči, sve i da je to moguće.
citroen xm wrote: ↑06/03/2023 16:04
Jedino što u praksi može na sekund da zavarniči je utičnica, kada ubada punjač. To je milisekunda. Inače ne znam koja bi budala punila telefon mirno dok mu konstantno nešto varniči, sve i da je to moguće.
Pa ako je to,to nema veze ni sa cim,jer varnici sta god da ubodes u uticnicu i to je normalno.
Varnici i prekidac kada se upali i kada se stvori kontakt...samo sto je kod vecine neprovidna plastika pa se ne vidi.
Ja imam jedan stari sa tanjom plastikom u garazi i svaki puta sijevne malo kada se upali.
A isti prekidac radi nekih 40 godina u tom objektu .
Kako na xiaomi modelima poodesiti da mi neka aplikacija ne ide u battery saver mode? Stavim na no restrictions ali opet nakon nekog vremena vrati u battery saver. Konkretno, radi se o huawei health aplikaciji te tako prestanem dobijati obavijesti na satu.
suad-sarajevo wrote: ↑07/03/2023 08:30
Kako na xiaomi modelima poodesiti da mi neka aplikacija ne ide u battery saver mode? Stavim na no restrictions ali opet nakon nekog vremena vrati u battery saver. Konkretno, radi se o huawei health aplikaciji te tako prestanem dobijati obavijesti na satu.
Ukucaj u pretraživač Baterija, pa idi na postavke, pa na Aplikacija štednja baterije, tako nekako kod mene je.
suad-sarajevo wrote: ↑07/03/2023 08:30