Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
calculator wrote:Američki policajci odnedavno na reveru nose male kamere kojim se snima svaki njihov postupak u kontaktu sa vozačima i sl. Koliko koštaju takve kamere, koliko para bi trebalo BiH policiji za njihovu nabavku?
Živim za taj dan da osvane i kod nas...Koliko znam to je lično Obama naredio.
Ko u nas može pokrenuti zahtjev za nabavku i podjelu kamera, policajci kroz hijerarhiju ili opet političari?
Nema zahtjeva, izmjene se postojeći zakoni i pravilnici koji regulisu tu materiju i postrojis policiju, zakacis im kamere koje naravno prethodno se kupe, i kažeš im et hajd sad na posao.Na kraju svake smjene razduzis micro kartice a zaduzis nove ispraznjene.I et tako zacepis usta i novinarima i "savjesnim" gradjanima.I zaboravio sam YouTube kanal gdje će se objavljivati top snimci sedmice, mjeseca, godine gdje raja glasa za svoje favorite besplatnom porukom na 090 122.
Nema zahtjeva, izmjene se postojeći zakoni i pravilnici koji regulisu tu materiju i postrojis policiju, zakacis im kamere koje naravno prethodno se kupe, i kažeš im et hajd sad na posao.Na kraju svake smjene razduzis micro kartice a zaduzis nove ispraznjene.I et tako zacepis usta i novinarima i "savjesnim" gradjanima.I zaboravio sam YouTube kanal gdje će se objavljivati top snimci sedmice, mjeseca, godine gdje raja glasa za svoje favorite besplatnom porukom na 090 122. [/quote]
vjetropirka wrote:Nema zahtjeva, izmjene se postojeći zakoni i pravilnici koji regulisu tu materiju i postrojis policiju, zakacis im kamere koje naravno prethodno se kupe, i kažeš im et hajd sad na posao.Na kraju svake smjene razduzis micro kartice a zaduzis nove ispraznjene.I et tako zacepis usta i novinarima i "savjesnim" gradjanima.I zaboravio sam YouTube kanal gdje će se objavljivati top snimci sedmice, mjeseca, godine gdje raja glasa za svoje favorite besplatnom porukom na 090 122.
i samo bi žene po ulici snimali [/quote]
Aham, moralne vertikale po danu a uvece kraljice partija što ispadaju iz auta
vjetropirka wrote:Nema zahtjeva, izmjene se postojeći zakoni i pravilnici koji regulisu tu materiju i postrojis policiju, zakacis im kamere koje naravno prethodno se kupe, i kažeš im et hajd sad na posao.Na kraju svake smjene razduzis micro kartice a zaduzis nove ispraznjene.I et tako zacepis usta i novinarima i "savjesnim" gradjanima.I zaboravio sam YouTube kanal gdje će se objavljivati top snimci sedmice, mjeseca, godine gdje raja glasa za svoje favorite besplatnom porukom na 090 122.
i samo bi žene po ulici snimali
Aham, moralne vertikale po danu a uvece kraljice partija što ispadaju iz auta [/quote]
haha, dobro si ovo se odnosilo na one obične policajce ... specijalcima svak čast
JThomas wrote:opet očekivano produhovljen i lbriljantan argument. takoreći MUPovski.
ima l' uviđaja kod mostarlića?
sto kod njega
Desilo se ubistvo jagnjeta,koje je neki "monstrum" i ispekao.
Neko anonimno dojavio.
Javili su da niko nista ne dira dok oni dodju na uviđaj.
Zbog tezine pocinjenog djela doslo je 6 vozila,2 dzipa i jedna marica.
Nazalost Zujo je zakasnio jer od dokaza nije ostalo nista.
JThomas wrote:opet očekivano produhovljen i lbriljantan argument. takoreći MUPovski.
ima l' uviđaja kod mostarlića?
sto kod njega
Desilo se ubistvo jagnjeta,koje je neki "monstrum" i ispekao.
Neko anonimno dojavio.
Javili su da niko nista ne dira dok oni dodju na uviđaj.
Zbog tezine pocinjenog djela doslo je 6 vozila,2 dzipa i jedna marica.
Nazalost Zujo je zakasnio jer od dokaza nije ostalo nista.
Nemam pojma šta bi ova pjena mogla biti. Znam samo da Miljacka smrdi užasno na Vilsonovom. A sudeći po mjestu gdje se nalazi ta pjena nešto mi intuicija govori da je povezano sa Sarajevskom pivarom?! Možda su izlili fuš turu Premiuma?!
Jel bio neki belaj u onom malom tunelu od vogoscanske petlje prema rajlovcu? Primjetih na izlazu sa autoputa kolonu prema tom tunelu a kao da je bilo i vatrogasaca i hitne pomoci u blizini. Uglavnom se i dalje prema vogosci vukla kolona od krivoglavaca preko petlje prema vogosci.