bilo je vise nego ocito da se uspostavio balans u napadima.... samo sto eto mi navijacki necemo da gledamo ruska stemanja....a u principu izgleda da su napravili tako da koriste istu mrezu kao i ukrajinci..... skontali WIFI password
obzirom na sve milijarde se bacaju u vatru a progresa nekog nema...... zemlja se ne oslabadja.....
ukrajini je trebalo naredit opstu mobilizaciju treninge i reforme prava i drustva pa tek onda slat keshovinu i MTS..... nemos gurat protiv svjetske sile tako nepravedno da samo bubas sirotinju u prvi plan..... nije niko glup..... pogotovo kad je u pitanju zemlja koja je otvorene granice koja nema okruzenje i opsadu.... kao sto smo imali mi koji nismo imali izbora..... a i mi smo imali babine sinove koji su bili u logistikama : )
nemos pustat da ti coek bude 2/3 godine u transeu i akciji..... a drugi lelemudaju u ferarijima.... ili da taj lagano plati glavarinu plata x nekoliko od ranga svojih prihoda ili da mu se oduzima imovina..... nesto.... efektivna radna sposobnost covjeka je 40 sati u sedmici koja ima 168 sati / dakle 1/4 vremena covjek moze efektivno provest u borbi i pod stresom, dakle ako provede 7-14-mjesec dana u akciji na liniji trebao bi odmarat nekoliko mjeseci nakon toga dok ga ne stigne rotacija...... drugacije nije pravedno u okruzenju u kojem postoje resursi za popunu na taj nacin.....