Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#20901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ciro ga je zvao kad je ovaj postao Bosanac, kako ce drukcije igrati?
cvrčak_na_hedonizmu

#20902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

505sCrtom wrote:
jeza u ledja wrote:Cuj nije vrijedan spomena? Pa samo o njemu se i prica!

Ali jebiga nece covjek da prolazi kroz pakao sujete. :lol:
pa naravno, kad neko stavi invalida na gol kome puknu ledja poslije 45 minuta igranja + kaznjavanja po safetovom selektivnom principu, ne znam koji se covjek ne bi osjecao postovan kao profesionalac sa takvim odnosom. pa ciro je dao vise postovanja suboticu (jel se tako zove) nego susic begovicu, ikad. a sad ti meni odgovori na pitanje. mislis li da bi susic pozvao begovica u reprezentaciju '09. kada je preuzeo reprezentaciju, (a da ovaj ima kanadsko sportsko drzavljanstvo, kao sto je imao kada ga je ciro zvao)?
:thumbup:

Imajući u vidu koliko je Begović ( neopravdano ) sjedio na klupi polu-invalidu Hasagiću, bogme, nisam baš ubijeđen oko poziva. Dok bi se ovaj dohavizao, Begović bi odlepršao što će se sigurno desiti sa par mladih igrača u budućnosti. Sajo zna :skoljka:

Doduše, ista nam se priča ponavljala više puta, al džaba, to smo mi, the Bošnje :D

Znači, Begović otišao da UEFE i rekao, dobar dan, postao bih reprezentativac BiH :oops: :skoljka:
MightyMatch

#20903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Dovoljno ''otvoreno'' @BHF Manijak za duzeg boravka u Banovicima i bez PP,naorano posteno.
Nego kako rece @jez kako ces nekoga pozvati ako ovaj uopste nema promjenjeno sportsko drzavljanstvo,niti jos uopste ima to u planu.To jest ''razmislja''
Fakat nelogicno.
BHF_Manijak

#20904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote: Koliko sam shvatio bilo je kontakta sa Halilovicem od strane Susica. Takodje, poslat mu je ovaj poziv. Sve mu je nacrtano. Ali ne, pricace se o njemu po medijima, mali ce kontati da je Dzastin Biber.

PS: Ako se ne varam, i Jagodic mu je zvao neki nominalni poziv, pa smo se malo nasmijali.
Nisi dobro shvatio, sa malim Halilovicem je jedini kontakt ostvario Vlado Jagodic koji je razgovarao sa njim i koji mu je dosada uputio jedan poziv u U21 repku, dok Safet nije mrdnuo dalje od Sarajeva/Pariza. Bila je i posjeta malom na utakmici Dinamo - PSG, to je bila vise formalna posjeta novinara Sinana Sinanovica i jos nekih ljudi, eto da malom pokazu da je bh. javnosti stalo do njega.
Posljednji koji je nesto s malim imao je Begic i ovaj famozni poziv.
cvrčak_na_hedonizmu

#20905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

505sCrtom wrote: ma sta ti je ba. nikad ga ne bi zvao. rekao bi mu da pliva do sarajeva ako mu je stalo. do tad bi begovic prirodno presao iz mladje selekcije kanade u seniore i ovdje bi mu se sjecali izdajnicke matere. to je to.
Sušić to da nam uradi ? Ma neeeeee, nema šanse. On je veliki igrač, legenda našeg fudbala :D U reprezentaciju se teško ulazi, isto tako se teško ispada iz nje. Begović je morao da čeka u redu dok su Mravac i Hasagić bili standardni. Sve po zaslugama :oops: Safet zna :oops:
MightyMatch wrote: Nego kako rece @jez kako ces nekoga pozvati ako ovaj uopste nema nema promjenjeno sportsko drzavljanstvo,niti jos uopste ima to u planu.To jest ''razmislja''
Fakat nelogicno.
Ti fakat kontaš da igrač ode u UEFU, pokuca na vrata, dobar dan, dobar dan, ja bih, ovaj, da mijenjam sportsko državljanstvo :oops: Nakon jednog telefonskog poziva :oops: :skoljka:

Idemo opet, možda skontaš :D
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
-Selektor pogleda igrača uživo
-obavi sa njim razgovor gdje kaže da li računa na njega
-savez igraču objasni šta mora da uradi
-savez odradi svoj dio posla oko papirologije
-selektor šalje poziv
-igrač se odazove ili ne

Šta se kod nas desilo ?

Telefonski poziv
selektor daje čudne izjave za medije
savez pozvao igrače ( da se kao upoznaju ) a ne selektor
selektor ljut što su ih zvali

na kraju priča kaže, eto, četvorica se nisu odazvala :skoljka:

Smiješno, zar ne ?
Bosanski_kralj

#20906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

palermo wrote:
Bosanski_kralj wrote: Trebao je Aco Petrović izjaviti za taj isti dupli sport, u ciničnom tonu, kako Sulejmanović treba da pošalje faksom dokaz o oduzimanju socijale ili nešto u tom stilu. :oops:
hoćeš reći da su ovi momci isto tako spremni po svaku cijenu igrati za BiH, kao što je izgleda Sulejmanović, Drago mi je to čuti
Ja se nadam da su spremni igrati za nas.

A u tom postu sam govorio o tome kako bi Sušić reagovao, da je on naš košarkaški selektor, na takvu izjavu Sulejmanovića.
Bosanski_kralj

#20907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote: Pa nije ni Stimac nesto plaho zainteresovan za Halilovica(ili jeste)??Zasto mu Stimac ne da 5 minuta u reprezentaciji i rijesio problem
Jesi li ti ikad pokušao preoteti nekome curu? :D
Dead Man Walking

#20908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Recimo da nije do Susica nego je do tih igraca koji treba da se odluce za koga ce. Pitanje je, da li Safet Susic svojim ponasanjem i izjavama:

a) pomaze tim igracima da izaberu BH dres
b) odmaze tim igracima da izaberu BH dres?

Jednostavno pitanje, veoma bitno za buducnost reprezentacije.
Bosanski_kralj

#20909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:
luckylaka wrote: Pa nije ni Stimac nesto plaho zainteresovan za Halilovica(ili jeste)??Zasto mu Stimac ne da 5 minuta u reprezentaciji i rijesio problem
Jesi li ti ikad pokušao preoteti nekome curu? :D
O cemu ti.Zasto se Stimac nebi obezbjedio za ranije.Ova od ,,Manijaka,,je tanka,sta ako mali odluci za BiH kako ce se Stmac provesti u Hrvatskoj.I Drugo.Mali je za sada samo izvikan(Mamicevo maslo da ga dobro tusne)i sad PAPE kriv sto prakticno balavca ne zove u A tim a mali rekao Jagodicu-ne.Stimac ga nije zvao.Sajo ga nije zvao onaj nije kriv ovaj jeste.Ja logike :-)
On je trenutno hrvatski igrač i mi smo ti koji ga moramo presmuntati da zaigra za nas. Puno je teže nama nego Hrvatim. To ti je isto kao i kad preotimaš nekom curu, puno više truda moraš uložiti od onoga sa kojim je ona već. :D

I nije bitan ovdje sam Halilović, već to da bismo mi njegovim dovođenjem pod našu "kapu" napokon pokazali da smo ravnopravni u takvim igrama sa susjedima, a do sada to nismo bili.
BHF_Manijak

#20910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote: O cemu ti.Zasto se Stimac nebi obezbjedio za ranije.Ova od ,,Manijaka,,je tanka,sta ako mali odluci za BiH kako ce se Stmac provesti u Hrvatskoj.I Drugo.Mali je za sada samo izvikan(Mamicevo maslo da ga dobro tusne)i sad PAPE kriv sto prakticno balavca ne zove u A tim a mali rekao Jagodicu-ne.Stimac ga nije zvao.Sajo ga nije zvao onaj nije kriv ovaj jeste.Ja logike :-)
Tanko? Pa recimo za razliku od tebe ja sam iznio ARGUMENTA i to 3, koja su na strani HRVATA a ti nisi meni NIJEDAN iznio koji bi bio na nasoj strani i onda pricas o nekakvoj tankoci, sta ti je ba? Ako ne shvatas, pogledaj na google sta znaci argumentovana rasprava.

Hrvati su u prednosti kada je mali u pitanju, nek je to bar jasno.

To da je mali izvikan, navikan itd, ne bih komentariso. OK, Mamicevo maslo da ga tusne je medijska pompa, ali nisu ni klubovi po Evropi levati pa da nasjedaju na te price, cim ima interesa za malog s njihove strane znaci da nije kar'na!

Uostalom, pogledaj golove koje je dao u dresu Dinama, onakve golove sa 16 godina ne daje neko ko je IZVIKAN, vec ko je talenat. Mnogo iskusniji napadaci ne bi onako s lahkocom sanse realizovali kako ih je decko realizovao!
luckylaka

#20911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote: O cemu ti.Zasto se Stimac nebi obezbjedio za ranije.Ova od ,,Manijaka,,je tanka,sta ako mali odluci za BiH kako ce se Stmac provesti u Hrvatskoj.I Drugo.Mali je za sada samo izvikan(Mamicevo maslo da ga dobro tusne)i sad PAPE kriv sto prakticno balavca ne zove u A tim a mali rekao Jagodicu-ne.Stimac ga nije zvao.Sajo ga nije zvao onaj nije kriv ovaj jeste.Ja logike :-)
Tanko? Pa recimo za razliku od tebe ja sam iznio ARGUMENTA i to 3, koja su na strani HRVATA a ti nisi meni NIJEDAN iznio koji bi bio na nasoj strani i onda pricas o nekakvoj tankoci, sta ti je ba? Ako ne shvatas, pogledaj na google sta znaci argumentovana rasprava.

Hrvati su u prednosti kada je mali u pitanju, nek je to bar jasno.

To da je mali izvikan, navikan itd, ne bih komentariso. OK, Mamicevo maslo da ga tusne je medijska pompa, ali nisu ni klubovi po Evropi levati pa da nasjedaju na te price, cim ima interesa za malog s njihove strane znaci da nije kar'na!

Uostalom, pogledaj golove koje je dao u dresu Dinama, onakve golove sa 16 godina ne daje neko ko je IZVIKAN, vec ko je talenat. Mnogo iskusniji napadaci ne bi onako s lahkocom sanse realizovali kako ih je decko realizovao!
Logicno. :-) Stimac ga ne zove zato sto je ubjedjen da ce nastupiti za Hrvatsku.Ok.Zasto onda hampa na Safeta kad kaze da ga nece zvati.Dobro je onda nisam ja ukapirao.Dakle Stimac ga nece zvati jer zna da ce Halilovic igrati za Hrvatsku a Susic ga nece zvati jer zna da nece igrati za BiH.Logicno
respo

#20912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by respo »

fazon je u tome sto mali jos nije odlucio za koga ce igrati
tako da ga safet mora zvati ako ga zelimo pridobiti jer ce u suprotnom igrati za hr
osim ako mali bas bas nije za bosnu pa kaze ja cu igrati samo za bih bez obzira na sve
luckylaka

#20913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

respo wrote:fazon je u tome sto mali jos nije odlucio za koga ce igrati
tako da ga safet mora zvati ako ga zelimo pridobiti jer ce u suprotnom igrati za hr
osim ako mali bas bas nije za bosnu pa kaze ja cu igrati samo za bih bez obzira na sve
Znas li ti sto ga Stimac do sada nije kapariso za Hrvatsku,ako ne znas sees(tisina) :DPitam 20 puta sve nesto okolo
Last edited by luckylaka on 19/01/2013 04:24, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#20914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Dead Man Walking wrote:Recimo da nije do Susica nego je do tih igraca koji treba da se odluce za koga ce. Pitanje je, da li Safet Susic svojim ponasanjem i izjavama:

Ja mislim da je pravo pitanje:

a) da li on svojim izjavama rusi jedinstvo u reprezentaciji
b) da li svojim izjavama pomaze odrzavanju jedinstva u reprezentaciji?

Pozivanje novih igraca na ovaj brzoplet nacin moze imati izuzetno negativne posljedice po svijest igraca koji vec igraju za nasu A i mlade repke o pripadnosti necemu sto predstavlja TIM, a ne kolekciju stranaca koje je menadzer utrapio u rezervnu reprezentaciju.

A sto se tice tvog pitanja? Kojim ba izjavama? Evo neko je naveo izjavu o Kolasincu, ok bezveze je. Izjava o Halilovicu ne slazem se da ne stoji, kao ni izjava o Hajrovicu.
luckylaka

#20915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:
Dead Man Walking wrote:Recimo da nije do Susica nego je do tih igraca koji treba da se odluce za koga ce. Pitanje je, da li Safet Susic svojim ponasanjem i izjavama:

Ja mislim da je pravo pitanje:

a) da li on svojim izjavama rusi jedinstvo u reprezentaciji
b) da li svojim izjavama pomaze odrzavanju jedinstva u reprezentaciji?

Pozivanje novih igraca na ovaj brzoplet nacin moze imati izuzetno negativne posljedice po svijest igraca koji vec igraju za nasu A i mlade repke o pripadnosti necemu sto predstavlja TIM, a ne kolekciju stranaca koje je menadzer utrapio u rezervnu reprezentaciju.

A sto se tice tvog pitanja? Kojim ba izjavama? Evo neko je naveo izjavu o Kolasincu, ok bezveze je. Izjava o Halilovicu ne slazem se da ne stoji, kao ni izjava o Hajrovicu.
Znas li ti za koga ce ga zavaliti Halil(Cro ili BiH)(znas li ti ciji je Ramiz Dz. :-D )
buzzer

#20916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

jeza u ledja wrote:Pa mozda Susic smatra propustom sto su ovi pozvani na ovaj nacin? Kao sto vidis niko se nije odazvao.
I pola foruma je govorilo da je bilo kakav poziv recimo Halilovicu u ovom trenutku mozda kontraproduktivan.
bi li se ti odazvao kad vidis u medijima da je selektor popizdio zbog poziva tebi da dodjes na "druzenje"? bi li mozda pomislio da ce se kola slomiti preko tvojih ledja? ili bi kontao: pape je bio najbolji igrac univerzuma svih vremena i bice mi cast da popusim obje opcije zbog njegovih kompleksa. jebo to sto su ljudi ulozili u mene ogromne pare od moje 7. godine do danas. jebo moju titulu u16 prvaka svijeta (o kojoj ovaj najbolji moze samo sanjati), jebo moju perspektivu? treba ja da zarizikam na samo jednu kartu - joker sa likom seada susica???

manijakalna papetonanija
buzzer

#20917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

palermo wrote:
Naravno da nije iznad reprezentacije. Kao što nije ni Begić, a bogami ni Kolašinac, Hajrović ili Seferović.

A ako Pape odvede reprezentaciju na svjetsko to će biti najbolji zalog naše budućnosti.

Ako ne odvede, onda je usro i šefa i stanicu...i kao takav će ostati upamćen (mislim kao selektor).
znaci, ako recimo lulic nekim chudom protiv grka u zenickom grotlu popizdi i zabije im 2 komada, a begovic se zainati i skine gekasu ko lampardu 3 zicera i time prelome kvalifikacije u najlaksoj grupi ever, eh to onda znaci, grdne moje rane, da ce nas njegovo pravosvestenstvo pape odvesti u brazil bez da je gledo kasete i da smo ga najebeli jos dva-tri ciklusa??? oooo zivote, chemeran li si.....
buzzer

#20918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

luckylaka wrote: Logicno. :-) Stimac ga ne zove zato sto je ubjedjen da ce nastupiti za Hrvatsku.Ok.Zasto onda hampa na Safeta kad kaze da ga nece zvati.Dobro je onda nisam ja ukapirao.Dakle Stimac ga nece zvati jer zna da ce Halilovic igrati za Hrvatsku a Susic ga nece zvati jer zna da nece igrati za BiH.Logicno
stimac ga ne zove jer mali vec igra za hrvatsku i prirodnim procesom starenja u kombinaciji sa susicevim izjavama da mu nije interesantan, alen dolazi stimcu u ekipu.
jeza u ledja

#20919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Kad covjek procita ova sva preseravanja dodje mu svasta da kaze o ovim Halilovicima i inim.

Postalo mi je vise nego evidentno da je kompleks vise vrijednosti kojim se karakterise Susic u stvari kompleks onih koji ga takvim karakterisu. No dalje ulazenje u tu temu je vise za podforum Zdravlje ili Priroda i Drustvo.
Isto vazi u slucaju I. Osim da se razumijemo, nema to veze sa bojama, vec za vijugama.
zlajapravaraja

#20920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

Nasi Ameri raspisase 6 stranica dok sam spavao - a vidi se da ste Ameri :D

Kolasinac sinoc odigrao sjajno i to na defanzivnom veznom, te je maltene i asistirao kod jednog gola. Veoma agresivan, sinoc je igrao za dvojicu :thumbup:

Dabogda da nam ga Shvabe prepuste :roll:
cvrčak_na_hedonizmu

#20921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Ček da razmislim :oops:

-neću ga zvati još par godina ( o Haliloviću )
-nije odigrao posebno dobro ( o Hajroviću )
-neka dođe pješke ( o Kolašincu )
-o Bičakčiću nije ni pričao koliko znam

Sajo, naša fudbalska legenda. Veliki igrač što automatski znači da mora biti i veliki trener, pedagog, intelektualac. Kao što je Maradona recimo :D

Odlično pitanje, a odgovor bude u stilu :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suze mi krenule na oči, čita li neko ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zato je pozivanje Vrančića, Sesara, Svrake, Vršajevića, Šunjića, Vranješa imalo izuzetno povoljne posljedice po svijest igrača koji već igraju za našu reprezentaciju :D

Imam osjećaj da neki pišu samo da bi pisali, pro forme radi, bez realnog poznavanja materije i onoga o čemu ( pokušavaju ) da diskutuju :run:

Ovi što brane Safeta zaista nemaju argumenata, al džaba, tvrdoglavo nastavljaju.

Odavno nije bilo tabele :skoljka: ili komentara Saušić je naš najbolji igrač :skoljka:

ps
Obzirom da je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković u više navrata isticao kako Savez ne želi na svoju ruku pokretati proceduru promjene sportskog državljanstva pojedinih fudbalera sve dok selektori ne pokažu interes za njih, kako se na taj način ne bi vršio pritisak na selektore i stvarala situacija i atmosfera u kojoj čelnici krovne kuće bh. fudbala nameću pojedine igrače, sigurni smo da u pozivu koji je upućen Haliloviću, Seferoviću, Hajroviću i Kolašincu nije bilo ni najmanje loše namjere, no svakako se slažemo da je poziv trebao biti usklađen sa Sušićevim aktivnostima i planovima.
Da pogodim, interes predstavlja ( jedan ) telefonski poziv ?
hordash

#20922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hordash »

BHF_Manijak wrote: Ja i dotad treba hladit muda i ne pokusavati privoliti decka za jednu opciju iolaksati mu izbor...

Hajde nejse, iz sveg srca zelim da decko izabere kockaste cisto radi naseg baliluka pa da opet malo zakukamo ko sto i sad kukamo za igracima koji su se odlucili za druge repke. Na stetu repke a u korist Papetomanije.
Garant ce se za 10 godina pricati kako Safet nije kriv vec ta kurvanjska djeca sto poletise igrati za tudje zemlje! :lol:
Vjerovatno ovo i zelis da bi mogao dovijeka hrakati po Papetu. Znam da ga nisi nikad volio, a taj osjecaj je dobio na intenzitetu njegovim dolaskom na mjesto selektora.

Sto se tice interesa koji selektor treba da pokaze spram odredjenih igraca sta ocekujete da im da pismene garancije da ce nastupiti u svim utakmicama minimalno 80 min? Eto gledao je starijeg Hajrovica i razgovarao s njim, rekao mu da sredi papirologiju i opet Pape kriv!? Zasto? Zato sto mu nije glumio dadilju do njegovog konacnog nastupa u reprezentaciji. Eto selektor im treba bit i otac i mater i brinut da slucajno ne upadnu u depresiju, te im svaki dan ponavljat da racuna na njih kao startere reprezentacije BiH. Da ne ispadne da ukivam Papeta u zvijezde ima i on "aferima". Davanje izjava mu ne lezi nikako i trebao bi se pozabaviti time.
palermo

#20923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:
MOSALJOZE wrote:Ja ne znam vi da otvorite sportske stranice 5 min dnevno vidjeli bi da ce ALEN ODLUCITI U 18.Pitate se zašto ga Sušić I onaj selektor hrvatske (ne znam mu ime) ne spominju pa ljudi nisu kao vi i ostatak hrvatske i :bih: oni poštuju njegovu odluku to je to.
Ja i dotad treba hladit muda i ne pokusavati privoliti decka za jednu opciju iolaksati mu izbor...

Hajde nejse, iz sveg srca zelim da decko izabere kockaste cisto radi naseg baliluka pa da opet malo zakukamo ko sto i sad kukamo za igracima koji su se odlucili za druge repke. Na stetu repke a u korist Papetomanije.
Garant ce se za 10 godina pricati kako Safet nije kriv vec ta kurvanjska djeca sto poletise igrati za tudje zemlje! :lol:
Koje bolan Papetomanije. Pa ovdje imaš slovom i brojem dva čovjeka koje možeš svrstati u grupu papetomana. Ali se rapidno povećava grupa onih koji u nekoj svojoj iracionalnosti počinju da žele sve i sva. Čuvaj se da ne pređeš granicu u kojoj odjednom (makar i nesvjesno) ne počneš potajno priželjkivati poraz reprezentacije da bi sutra mogao ovdje nama svima jebati mater i reći, vidite da sam bio u pravu.
palermo

#20924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Vec sam pisao o tome, mozes provjeriti na nekih 10-tak stranica unazad, meni moj nacionalni tim ne moze "ogaditi" nijeda Safet svijeta, tako da je to nonsens sto pises, medjutim odlazak jednog-dva igraca pod "tudji krov" mogu prizeljkivati jer cemo biti sami sebi krivi u tom slucaju!
Sto se tice uspjeha tima, siguran sam 90% da cemo igrati u brazilu 2014. a to mi je bitnije od svakog Safeta Susica ovog svijeta! :wink:
Drago mi je ako ne može. Bilo bi ludo da je tako. Ali kao što rekoh, iracionalnost (a nje je ovdje toliko) nije stvar kojom se baš može upravljati.

Mislim nije ni meni lako pomisliti, kako će ovdje ako dobijemo Grke, Corola i Lucky svima nama slavodobitno mahati zastavama i pisati, gdje ste miševi :D , ali jebavat ga,istrpit ćemo, bitno je da mi dobijemo Grčku.
cindrlimindrli

#20925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Pored svih silnih kvazi novinara i nadri navijaca ova nasa reprezentacija mora biti 24/7 u karantinu da bi
nesto napravila. Da sam na Safetovom mjestu jednostavno bih odjebo sve BiH novinare, ono...imate li vremena
za par pitanja?
-ha` (premjestam desno jaje).
Pa...?
-halo Nusrete (zovem tel. cevabdziju iz Turbeta) jesi sredio ono (cesem lijevo jaje)...
Gospodine selektore...?
-izvini decko, konferencija za stampu je zavrsena, zurim, ohladice mi se muckalica... :D
:bih:
Locked